Log in
Thor Header

Outlaw

15 november 2015: MX Ladies Day op circuit de Breugelheide te Lille

Een trainingsdag uitsluitend voor dames? Het bestaat!  Op  zondag 15 november is de Breugelheide (In Lille, België) weer exclusief de speeltuin voor de crossende – of diegenen die dat zouden willen doen – dames. Zelfs voor alle leeftijden, vanaf Mini-ladies tot pro. Er is ook geen beperking  over de cilinder inhoud van de motor.  De dames rijden in 2 klassen, afhankelijk van de ervaring. De Mini-ladies beschikken over het kleine circuit.

Meer onder THOR!

no img


Onze evenement groeit met de jaren: vorig jaar namen er 97 Ladies deel. Dit jaar verwachten we een grote  opkomst. Uit België is de ganse IMBA-ploeg aanwezig. Verder ook nog de VMCF-kampioenen Selene Brumans, Heaven Faes, Emmy Schepmans. Van JMS komt kampioen Kathleen Vanhaeren en uit MCLB Kelly Debruyne.
We v erwelkomen ook een ruime Nederlandse delegatie, waaronder MON kampioen Lianne Muilwijk. Ook diverse dames van het Nederlands MBA-teamzijn steeds paraat. Danielle Van Kempen komt juist uit een kwetsuur maar wil toch proberen aan te zetten.
Uit Duitsland hebben we de IMBA kampioene Steffi Laier. Ze is ook Belgisch kampioen bij de nationalen. Nog uit Duitsland komt DAMCV kampioen Carmen Allinger. Ook Jessica Steiniger (Ninetytwostylez) komt met enkele Duitse dames meerijden.
Het wordt een internationaal gebeuren met veel fun.

Dit jaar kunnen de Ladies de nieuwe modellen 2016 testen: KTM, Yamaha, Suzuki en Kawasaki zullen er ter beschikking staan.
Voor een hapje en een droogje kan men in de kantine terecht. Zaterdag is een gewone trainingsdag van McLille zodat de mannen ook kunnen rijden. Goed nieuws is ook dat er zaterdag avond gratis overnacht kan worden. We maken er een gezellige boel van in de kantine.

Toeschouwers zijn van harte welkom, gratis inkom!!!

Programma zondag 15 november:

09.00:           Start inschrijving, kan de ganse dag.
10.00:           Training groep B

10.30            Training groep A

11.00:           Training groep B

11.30:           Training groep A
12u30          Sport en Spel, fun gegarandeerd en voorstelling Ladies Champs 2015.
14.00:          Training groep B

14.30:           Training groep A

15.00:           Training groep B

15.30:           Training groep A  

17.30            Samenkomst in kantine voor de trekking van de gratis tombola (Mx Ladies), afhalen goodiebag.

De deelnameprijs voor de MX Ladies Day bedraagt 18 €. Voor de Mini-ladies slechts 15 €.


 

 07/11/2015 | posted by Stingray

no img
Mx-discountPutolineLeon SagaertUltimateHaan WheelsJepfraHPIlaurense motorsDesmet MotorsportBakens MotorsportEmxTradeMxWorldTVE SportsShock TherapyMxtopshopBud RacingDhondt