Log in
Thor Header

Outlaw

GP Qatar HRC Honda: meteen podium voor Evgeny Bobryshev. Pech voor Gauthier Paulin

Evgeny Bobryshev is vrij succesvol aan het WK MXGP begonnen. Hij eindigde tweede en derde, goed voor de derde plaats in de WK-stand.

Ploegmaatje Gauthier Paulin kende wat pech.

Thor voor het HRC verhaal.

no img


Bobryshev reed het hele weekeinde sterk. Hij won vrijdag de kwalificaties en een val in de slotreeks kostte hem de tweede plaats in de eindstand. De Rus telt evenveel punten als Romain Febvre.

Honda pakte overigens sterk uit in de start van de tweede reeks, met Gauthier Paulin, Tim Gajser en Bobryshev op kop. De laatste twee gingen door, Paulin viel uit met pech. De GP werd gewonnen door MXGP-rookie Tim Gasjer.

Bobryshev: “We hebben het vandaag prima gedaan. Zo het seizoen starten op het podium. De eerste reeks was vrij gemakkelijk voor mij. In de tweede reeks raakte ik een steen die ik niet gezien had en ik viel. Maar ik heroverde de derde plaats. Ik voel me echt goed. We hebben zo hard gewerkt om een goede motor te maken dus het is aan Honda en HRC te danken dat we zo ver staan. Felicitatie ook voor Tim Gajser. Hij reed echt goed.”

Paulin klonk echt wat ontgoocheld. In de eerste manche viel hij zelfs wat terug. Gauthier pakte dan de holeshot in de slotreeks, maar viel meteen daarna uit: “In de tweede reeks begaf de motor het. Het mag niet gebeuren, maar het maakt echt wel deel uit van mijn seizoen. Maar ik geef niet op. Ik vel terug op mijn training door de winter en al het werk dat ik verrichte. Het is nu zo. Ik kan er niks aan doen, enkel verder werken.”

 

 

 

 01/03/2016 | posted by Stingray

no img
no img
no img
no img
Mx-discountUltimateTVE SportsHPIDesmet MotorsportEmxTradeMxWorldShock TherapyJepfraLeon SagaertDhondtPutolineHaan Wheelslaurense motorsBud RacingBakens MotorsportMxtopshop