Log in
Thor Header

Outlaw

GP Qatar Suzuki MX2: sterke start voor Jeremy Seewer

Ja, Jeremy Seewer had voor ons zelfs een podiumplaats verdiend.  Optornen tegen Herllings en Ferrandis zat er (nog) niet in, maar de Zwitser bekoorde ons toch wel.

Thor!

no img


En zeggen dat Seewer verkouden  aan de wedstrijd begon. Nu ja een valling. Wel, ik heb er ook eentje gehad en tijdens de ergste twee dage was ik behoorlijk ziek. Respect dus voor Seewer.

In de eerste reeks leidde Seewer twee ronden voor Ferrandis. Die ging iets te snel en later ook Herlings en Jonass. Seewer werd comfortabel vierde. Goed, dat wel, maar het zou hem zuur opbreken in de slotreeks.

Daarin reeds Seewer naar Jonass toe, en hij moest die passeren wilde hij het podium halen. Maar Jeremy overschreed zijn limiet en kwam ten val. Hij werd nog gepasseerd door onze landgenoot Brent Vandoninck.

Seewer: “Het is een heel goed resultaat. Zeker als je ziet dat ik vrijdag nog nauwelijks uit mijn stoel raakte. Ik was totaal gedemotiveerd. Fysiek was ik een vod. Vandaag voelde ik me een stuk beter. Ik leidde een tijdje maar besefte dan dat ik me niet kapot mocht rijden. Dat leek te lonen in de tweede reeks waar ik mee deed voor de derde plaats, in de reeks en voor de eindstand. Tot ik een foutje maakte, en nog een….”01/03/2016 | posted by Stingray

no img
no img
Mx-discountUltimateTVE SportsHPIDesmet MotorsportEmxTradeMxWorldShock TherapyJepfraLeon SagaertDhondtPutolineHaan Wheelslaurense motorsBud RacingBakens MotorsportMxtopshop