Log in
Thor Header

Outlaw

Half geslaagd debuut: Nick Triest valt uit met pech.

Nick triest kan rekenen op een trouwe aanhang. Dat merken we uit het aantal bezoekers op onze website die het bericht van de overstap naar de MX2 lazen. Triest debuteerde in het EMX250 in Spanje. Nick werd veertiende, nadat hij in de eerste reeks tiende werd. Hij viel uit in de slotreeks.

“Het eerste EMX250 zit er op in Spanje. ‘t Is er eentje met gemengde gevoelens. In de kwalificatie was het druk op het circuit en was het moeilijk om tijd te zetten. Maar ik heb er toch nog een 11de tijd uitgehaald wat op zich niet slecht was. We zaten kort bij elkaar. De eerste reeks was ik iets minder weg aan de baar en werd meteen ingesloten. Zo kwam ik pas als 22ste uit de start. Ik ben er redelijk agressief er ingevlogen en kon terug komen tot op de 10de plaats. De tweede reeks was ik wel goed weg aan het hek. Met wat elleboogwerk kwam ik goed naar de eerste bocht tot er een over de kop kop ging naast mij. Ik kreeg de motor op mijn arm en schouder, en ik ging tegen de grond. Dan ben ik terug begonnen als 34ste . Ik was goed terug aan ‘t komen en zat al op plaats 20 toen de motor stil viel. Over en out,  want hij startte niet meer . Een probleem met de elektriciteit van de motor! Er zat gewoon veel meer in met het rijden en de snelheid dat ik had. Ik ben enorm teleurgesteld maar er is niks aan te doen. Nu terug opladen voor volgende week gp van Frankrijk!”

no img
30/05/2016 | posted by Stingray

no img
Mx-discountMxWorldHaan Wheelslaurense motorsBakens MotorsportDesmet MotorsportPutolineEmxTradeLeon SagaertTVE SportsJepfraMxtopshopDhondtShock TherapyUltimateHPIBud Racing