Log in
Thor Header

Outlaw

Rotweekeinde voor Kevin Strijbos.

Hij zegt het zelf ook, maar we hadden het eigenlijk ook zelf in de gaten.

Kevin komt met absolute lege handen en waarschijnlijk ook nog flink gekneusd terug uit Talavera. De ‘lone rider’ – wegens blessure Townley - van Everts Suzuki World MXGP-team vertelt onder Thor zijn verhaal.

Thor!

no img


Strijbos bouwde zaterdag rustig op. Verkende de baan met een 26ste tijd in de vrije training. Ging er dan eens goed aan staan in de tijdstraining en klokte de vijfde tijd. Op schema dan. Maar in de kwalificatie liep het meteen mis. Nauwelijks enkele meters na de start haakten hij en Tommy Searle in mekaar en ze kwamen beiden ten val. Kevin zou als 20ste naar het starthek mogen.

In de warmup bewees Strijbos zijn potentieel met de derde tijd.

In de eerste reeks was Kevin behoorlijk mee weg maar viel en finishte net buiten de punten. In reeks twee werd hij in het begin aangereden door opnieuw Searle. Een opgave was de enige optie.

Strijbos: “Ik heb nooit eerder een slechter weekeinde gekend in mijn carrière. Ik crashte in de kwalificatie al op het startveld. Dan kwam er die zware val in de eerset ronde van de eerste reeks. Ik ging over mijn stuur en raakt bekneld onder de motor. Ik kon hernemen. Tweede reeks opnieuw gevallen in de eerste ronde. Heb mijn hoofd flink gestoten. Ik was wat dizzy en de motor stond niet mee in de haak en bovendien bezeerde ik mijn pols. Balans van het weekeinde: veel pijn overal, dikke pols, hoofdpijn, 2 krammetjes in de kin, een zere borst, pijn in de onderrug en aan mijn p..p! Ik hoop dat alles tegen volgende week in orde komt. Maar ik ga zeker naar het ziekenhuis voor een check up!”

Mocht Kevin een sjotter zijn, hoe lang zou hij  out zijn? Wij hopen dat hij er zondag bij is.30/05/2016 | posted by Stingray

no img
no img
Mx-discountPutolineLeon SagaertUltimateHaan WheelsJepfraHPIlaurense motorsDesmet MotorsportBakens MotorsportEmxTradeMxWorldTVE SportsShock TherapyMxtopshopBud RacingDhondt