Log in
Thor Header

Outlaw

VLM Bree: Wie heeft er nu gewonnen? Vromans, Grade of Grobben.

U weet het lezers, wij raken een beetje confuus van de uitslagen en aparte klassementen. Zo bestond Jelle Grade er in om de Open Klasse te winnen in Bree. Zo bestond Dieter Vromans er in om eindwinnaar te worden bij de MX2. En bij de 5 B-rijders stond MaartenVermijl op het podium.

Maar gaat het daar over.

In een van onze vorige post reageerde er iemand verbolgen omdat we voor onszelf de rekensom hadden gemaakt, een andere dan deze welke de bonden gebruiken. Maar we volharden in onze boosheid!

Cédric Grobben – die niet naar Spanje reisde voor de EMX – telde met een vijfde en een eerste plaats over beide reeksen in totaal de meeste punten. Jelle Grade zou volgens deze correcte berekening tweede geworden zijn met twee derde plaatsen. En als we nog verder rekenen zou Jens Van Meer op drie komen voor Dieter Vromans, Wesley Verheyen en Kristof Salaets.

Oh ja, Grobben won met een lekke band!

Voor de officiële uitslagen: Mylaps!

no img
30/05/2016 | posted by Stingray

no img
Mx-discountPutolineLeon SagaertUltimateHaan WheelsJepfraHPIlaurense motorsDesmet MotorsportBakens MotorsportEmxTradeMxWorldTVE SportsShock TherapyMxtopshopBud RacingDhondt