Log in
Thor Header

Outlaw

Slechte starts fnuiken ambities Kevin Strijbos. Arminas Jasikonis leert de knepen van het vak.

Er zat meer in voor Kevin Strijbos. Hij is een Loket-man en werd zaterdag tweede in de kwalificatie. Niet slecht voor een rijde die uit blessure komt. Helaas trok die goede lijn zich zondag niet door. Een verbogen rempedaal zorgde er onder meer voor dat Kevin niet echt doorbrak.

Arminas Jasikons debuteerde met enkele WK-punten, maar in de slotreeks  ging hij te vaak onderuit.

Voor de reacties, klik Thor!

no img


Strijbos: “toch een degelijk weekeinde, al waren de resultaten niet wat we verwachtten. De reeksen trokken erg op mekaar. Mijn starts waren niet goed en het was niet gemakkelijk om op te schuiven. Dat ging redelijk goed tot mijn armen begonnen op te spelen. In de tweede reeks werd ik geraakt door een ander rijder. Hierbij verboog mijn rempedaal. Dat hinderde me wel een beetje tot het werd recht gezet. Het is niet gemakkelijk om midden het seizoen terug te komen uit blessure. Nu werken we naar Lommel toe.”

Jasikonis: “Ik hoopte op top 15. Maar ik merkte tijdens de race dat ik nog ervaring mis om echt mee te doen. Maar ik heb gegeven wat ik in me had. In de tweede reeks werd ik uit de baan gereden. Op het einde viel ik nog eens. De baan zelf was niet moeilijk, maar de harde bodem en de rotsen, dat is niet echt iets wat ik gewoon ben.”

 26/07/2016 | posted by Stingray

no img
no img
Mx-discountBud RacingEmxTradeUltimateJepfraDhondtHPIlaurense motorsTVE SportsPutolineMxWorldMxtopshopLeon SagaertBakens MotorsportShock TherapyHaan WheelsDesmet Motorsport