Log in
Thor Header

Outlaw

Jeremy Seewer met wat geluk, Bas Vaessen proeft van het WK en Brian Hsu komt fysiek te kort.

De Zwitser haalde in Loket zijn achtste podium van het seizoen. Met wat meeval werd hij nog tweede toen Anstie zijn aanvalslust moest bekopen met een val.  Voor Brian Hsu gaat het allemaal nog te snel. De Duitsers is nog niet helemaal top voor de volle afstand.  En Bas Vaessen mocht tussendoor als eens van het echte werk proeven. Zondag start hij wel in de EMX250.

127, dat is het getal dat Seewer nog scheidt van de leidersplaats van Herlings. Hamvraag: is Jeffrey er zondag bij? Wait and see.

Thnor!

no img


Seewer was best te spreken over Loket: “Ik ben tevreden. Ik was wel wat bang om echt voluit te gaan. Loket is een speciale baan en hier kunnen zaken heel snel fout lopen. Het weer veranderde voortduren en al bij al was het tricky.  Anstie en Ferrandis reden een halve seconde sneller per ronde. Maar ik ben echt wel tevreden met het podium en de punten. Nu op naar het zand.”

Het gaat niet snel, maar hij komt er wel. Brian Hsu was in Loket aan zijn derde GP toe. Hij finishte twee keer als veertiende:

“Ik heb nog wel wat last om de volledige wedstrijd goed vol te maken. Daarom kwam ik naar hier om gewoon te zien waar ik uit kwam. De baan was echt leuk om te rijden. Heel technisch want je moest echt spelen met de gashendel en de techniek.”

Bas Vaessen probeerde het één keer in de MX2.  Met flijk wat punten in de tweede reeks, waarin hij dertiende werd.

Vaessen: “Wat een geweldige ervaring zondag. In de eerste reeks verknalde ik mijn start en ik viel bovendien in de eerste ronde. Toch haalde ik nog bijna punten. In de slotreeks eindigde ik dertiende. Ik vind dat een prima resultaat Dit was zeker niet de gemakkelijkste omloop voor mijn eerste GP. Het ging beter dan ik verwachtte.”
 26/07/2016 | posted by Stingray

no img
no img
no img
Mx-discountBud RacingEmxTradeUltimateJepfraDhondtHPIlaurense motorsTVE SportsPutolineMxWorldMxtopshopLeon SagaertBakens MotorsportShock TherapyHaan WheelsDesmet Motorsport