Log in
Thor Header

Outlaw

Tim Gajser verliest veldslag maar lijkt de sportieve oorlog te winnen

Tim Gajser en Max Nagl waren de twee besten van de dag in Loket. Uiteindelijk leek het alsof de WK-leider weer een GP zou binnen halen. Maar een late slipper en een flitsende Nagle maakten een deuk in Gajsers ego.

Of toch niet?

Gasjer: “het is toch geen slecht weekeinde geworden. Natuurlijk ben ik teleurgesteld dat ik de zege uit handen gaf. Toch haal ik veel belangrijke punten. In de slotreeks lukte ik de kopstart, daar kan ik niet over klagen. Vijf minuten voor het einde maakte ik een kleine fout en lag ik op de grond te spartelen. Max reed me voorbij. Ik probeerde nog wel om hem te achterhalen. Na enkele missers opteerde ik voor de tweede plaats. De baan was echt geaccidenteerd en glad. De regen maakte het niet beter in de laatste race.  Je mocht je geen enkele vergissing permitteren. Misschien zette ik zelf wel te veel druk. Maar, nog eens, ik ben tervreden met het nieuwe podium.

 

no img
26/07/2016 | posted by Stingray

no img
Mx-discountBud RacingEmxTradeUltimateJepfraDhondtHPIlaurense motorsTVE SportsPutolineMxWorldMxtopshopLeon SagaertBakens MotorsportShock TherapyHaan WheelsDesmet Motorsport