Log in
Thor Header

Outlaw

HRC Honda: off-day voor Evgheny Bobryshev en Gauthier Paulin.

Loket zal geen Grand Cru worden voor het HRC-team.

Bobryshev viel in de eerste manche en Paulin was wel mee, maar reed ontzettend zwak.

Lees verder en we weten meteen waarom.

Thor!

no img


Bobryshev: “Deze keer was ik niet regelmatig. Ik ben te veel gevallen. Het begon al twee keer met een slechte start. In de eerste reeks zat ik zevende, maar ik viel letterlijk terug naar het midden van het pak. Ik kon niet echt terug komen. Twaalfde, het was teleurstellend. De motor werd aangepast voor de tweede reeks, en dat hielp een beetje. Het rijden ging comfortabel. Ik zat vijfde en dan raakte ik het achterwiel van Gauthier. Weer er af. Dit maal kon ik remonteren tot de zevende plaats.”

En dan Paulin. Het was pijnlijk om zien hoe hij zich niet vooraan kon handhaven. De Fransman is een van de snelste rijders van het lot. Valt wel af en toe van de motor. Maar zondag werd hij gewoon voorbij gereden. Wat zou er schelen?

Paulin: “ De verbeteringen van zaterdagavond werkten echt in de warm-up. In de eerste reeks startte ik op kop, maar ik had totaal geen vertrouwen in mijn voorkant. Twee keer brak mijn voorwiel uit, twee keer kwam ik ten val. Ook de tweede start was goed, maar mijn snelheid niet. Ik  kon niet mee met de top drie. Ik zat vijfde als Febvre me passeerde en een steen tegen mijn bril gooide. Die was helemaal stuk maar met de stenen op de baan durfde ik hem niet weg gooien. Einde verhaal dus.”

 26/07/2016 | posted by Stingray

no img
no img
Mx-discountBakens MotorsportJepfraDhondtHaan WheelsShock TherapyHPIEmxTradeMxtopshopUltimateBud RacingMxWorldLeon SagaertPutolinelaurense motorsDesmet MotorsportTVE Sports