Log in
Thor Header

Outlaw

Suzuki gaat terug in de tijd met retro-design voor de MXGP Lommel

Op de vooravond van de MXGP te Lommel werden we uitgenodigd bij het World Suzuki Team MXGP & MX2 om ons te verassen met de nieuwe look van de motoren. Thor voor meer. Klik hier voor de foto's
 
no img


Suzuki ging retro en terug naar het jaar 1992 voor de 14e GP van het FIM Motocross World Championship 2016. General Manager Stefan Everts - de voormalige multi-wereldkampioen doet deze taak voor bijna een jaar, en met het merk waarmee hij zijn eerste titel binnen haalde gevolgt door nog 9 titels. Stefan onthulde de nieuwe 'jazzy' look, samen met rijders Kevin Strijbos, Arminas Jasikonis, Jeremy Seewer, Brian Hsu en Bas Vaessen op een bijeenkomst van team partners, sponsors, vrienden en de internationale pers.
‘’Dit is onze eerste thuis Grand Prix en daarom wilden we iets speciaals doen wat de mensen mooi vinden en over na zullen praten,’’ vertelt Stefan Everts. ‘’Ik vind het een eer dat we als groep hebben besloten om het design van de motor te pakken waarop ik in 1992 wereldkampioen ben geworden’’.
‘’Het is mooi en een keer iets anders, wat het belangrijkste is,’’ vertelt Kevin Strijbos. ‘’Ik heb al heel veel thuis Grand Prix’s gereden maar dit is mijn eerste keer dat de monteurs een stap extra hebben gezet om dit waarheid te laten worden’’.


29/07/2016 | posted by PGM

no img
no img
no img
no img
no img
Mx-discountBakens MotorsportJepfraDhondtHaan WheelsShock TherapyHPIEmxTradeMxtopshopUltimateBud RacingMxWorldLeon SagaertPutolinelaurense motorsDesmet MotorsportTVE Sports