Log in
Thor Header

Outlaw

MXoN Te Glen Helen 2017 Geanuleerd

De heer Giuseppe Luongo, Youthstream voorzitter, en de heer Bud Felkamp, ​​voorzitter van de Glen Helen Raceway, hadden een bijeenkomst tijdens de Monster Energy FIM Motocross of Nations in Maggiora en in onderlinge overeenstemming hebben zij besloten de Monster Energy FIM Motocross of Nations niet te organiseren in Glen Helen in 2017.
Glen Helen Raceway en Youthstream hebben nauw samengewerkt in de afgelopen 2 jaar en beide hebben ernstige geïnvesteerd voor de organisatie van de VS MXGP, maar ondanks de kwaliteit van de organisatie, de uitstekende race en de massale media-aandacht was de opkomst veel lager dan verwacht.
Voor een dergelijk prestigieus evenement dat een uitstekende fan en unieke participatie nodig heeft is het risico te hoog, en dit is de belangrijkste reden waarom het in onderling overleg is beslist om het niet organiseren van de Monster Energy FIM Motocross of Nations in 2017 te Glen Helen. Als de situatie verandert in de toekomst zouden beide partijen graag weer samen te werken.

no img
27/09/2016 | posted by PGM

no img
no img
no img
no img
no img
no img
Mx-discountDhondtMxWorldBud RacingJepfralaurense motorsLeon SagaertHPIMxtopshopTVE SportsBakens MotorsportShock TherapyDesmet MotorsportHaan WheelsUltimatePutolineEmxTrade