Log in
Thor Header

Outlaw

MX GO Karting Music For Life Bijs inschrijvingen gestart

De inschrijvingen lopen als een trein! Als je nog een team wil inschrijven kan dat met een mailtje naar gino.maes3@telenet.be met de voorkeur voor 3 December of 10 December, de teamnaam en de piloten die gaan deelnemen. Opgelet, rijden mag vanaf 16 jaar!

Thor voor meer info en de video van vorig jaar

no img


Hoe ziet de 3 uurs race er uit? De aanvang is om 18u om de inschrijvingen af te werken, gevolgt door een briefing over de regels die er zijn op het circuit. Dan is er tijd voor de kwalificatie die bepaald welk team er op pole position start tijdens de Formule 1 start om 19u. Dit alles is GRATIS toegankelijk voor publiek om onze crossers aan te moedigen!

Dit jaar gaan er ook MX Lady’s aan de start staan! MXWorld en MXMag zijn ook bezig om een karting team te vormen.

Een dream team is al gevormd met Jens Getteman, Damon Graulus, Wietse Brackman en Jan Denuwelaere!

Joel Smets kan helaas niet aanwezig zijn op de karting avonden maar beloofde om mee te gaan naar de Schorre om onze opbrengst af te gaan geven.

Laten we er een fun event van maken en breng gerust supporters en sponsors mee om een pintje te drinken na de wedstrijd.

 

                 02/11/2016 | posted by PGM

no img
no img
no img
no img
Mx-discountJepfralaurense motorsHaan WheelsEmxTradeBakens MotorsportMxWorldShock TherapyUltimateHPIBud RacingPutolineDhondtMxtopshopTVE SportsDesmet MotorsportLeon Sagaert