Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
03/04/2016 | posted by Stingray | reactie(s)

VLM Arendonk: Jens Van Meer dankzij betere slotreeks

Steven De Beuckelaer leidde twee ronden aan de Roobeek en dan nam Wesley Verheyen over. Drie ronden voor tijd overmeesterde Kenny Janssens  De Beuckelaer en een ronde verder viel Verheyen plots weg. Janssen kreeg de reeks cadeau voor Jens Van Meer die eerder afrekende met Jelle Grade en De Beuckelaer.

Steven hield wel langer stand in de tweede reeks. Grade wilde mee, maar werd gepasseerd door Van Meer. In de vijfde ronde was het beste er af bij de Beuckelaer en achtereenvolgens kwamen Van Meer en Verheyen langs zielen. Het slotoffensief van Janssens kwam te laat om nog een bedreiging te vormen voor de dagzege van Van Meer.

Jonathan Banken, vierde in de scratch won de MX2-klasse voor thuisrijder Dieter Vromans.

Goossen-Gorris wonnen  beide reeksen bij de zijspannen, waar Van Der Veken-Smeuninckx tweede werden.


thor it
no img
01/04/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Nu Roll off bril met anticondenslens voor 19,90 Eu bij 24MX.be

Bestel nu je bril met anticondenslens, een lens met dubbel glas en roll of voor nog geen 20 EU!!

Klik hier voor je bril te kopen bij 24MX


thor it
no img
01/04/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Zondag 03/04/2016 Open clubkampioenschap Mc de Wielewaal - Mcc de Kempen

Aankomende zondag staat de tweede wedstrijd van het Open clubkampioenschap op het programma. Na het succes van de eerste wedstrijd kijken we met plezier de volgende wedstrijd tegemoet. Deze tweede wedstrijd zal verreden worden bij Mc de Wielewaal. Ze hebben het circuit er netjes bij liggen en gaan er voor zorgen dat het een mooie wedstrijddag word. De weergoden zijn goed gestemd en het ziet er naar uit dat het een mooi crossweekend gaat worden.

Thor it voor meer informatie


thor it
no img
01/04/2016 | posted by PGM | reactie(s)

Foto : Een dag op training met het World Suzuki Team

We mochten vandaag een dagje mee op training met het World Suzuki Team, Kevin Strijbos met Jeremy Seewer deden hun door de weekse training, een paar minuten opwarmen en daarna enkele sessies van 20 minuten, na de middag pauze kwamen er 5 sessies van 15 minuten tegen de tijd, de snelheid zit duidelijk goed bij deze 2 Suzuki Boys, dat hebben we de voorbije GP kunnen zien te Valkenswaard. De Duitser Brian Hsu was ook aanwezig, na zijn kwetsuren deze winter begint hij terug aan zijn trainingen en binnenkort zijn eerste GP dit jaar. Grote afwezige tijdens de training was Ben Townley, hij had nood aan zijn familie en vertoeft momenteel in New Zealand. Mijn indruk over het team is echt ok, een familiale sfeer met een bezorgde Harry Everts als Padre Familia die alles nauwlettend in de gaten houd en voor al de piloten en mekaniekers zorgt. Klik hier voor de foto’s
 

thor it
no img
01/04/2016 | posted by Stingray | reactie(s)

Amandine Verstappen net niet op het podium in WK Dames

Het beste resultaat voor KTM Silver Action, kwam van een tengere Waalse dame.  Amandine Verstappen, getraind door Patrick Caps, werd vierde op een baan die niet de hare is. Ik denk dat we haar nog een jaar gunnen om ze  volgend seizoen tot WK-kandidate te benoemen.

Lees verder….


thor it
no img
01/04/2016 | posted by Stingray | reactie(s)

Geen hoogdag voor Damon Graulus en Co.

De eerste Europese GP is geen succes geworden voor de Honda JTech-rijders. MX2-rijder Damon Graulus moest na een helemaal achteraan beginnen. Eens in de punten sloeg een nieuwe val hem terug. Gelukkig haalde hij in de slotreeks wel wat punten op met zijn zeventiende plaats.

Meer onder Thor!


thor it
no img
01/04/2016 | posted by Stingray | reactie(s)

EMX300 Valkenswaard: Net geen podium voor Mike Vanderstraeten

TM-rijder Mike Vanderstraeten is vierde geworden in de eerste wedstrijd om het EMX300.  tot in de laatste ronde had hij zicht op een podiumplaats, tot Mike Kras, de winnaar van de openingsreeks hem alsnog naar rang vier verdreef.

Mike reed een sterke eerste reeks waarin hij van buiten de top tien een derde plaats uit de strijd sleepte. De reeks werd gewonnen door Kras voor Yentel Martens. Na een incidentrijke start waarin Mike in de eerste meters tot twee keer toe werd opgehouden rijdt hij opnieuw een straffe inhaalrace. Hij zal vierde worden, en dat lijkt voldoende voor een podiumplaats tot Kras daar anders over beslist. Martens won voor Lewis Gregory en Kras. Met Kevin Van Geldorp zet België wel 3 man in de top vijf.


thor it
no img
01/04/2016 | posted by Stingray | reactie(s)

Geen aprilgrap: Jordi Tixier mag weer met de motor rijden

Het zou flauw zijn om  grapjes te verkopen over gekwetste rijders. Doen we dus niet. Jordi Tixier, die zich vorig jaar blesseerde aan de pols mag zijn training kortelings hervatten.

Thor voor meer!


thor it
no img
01/04/2016 | posted by Stingray | reactie(s)

David Segers wint World Cup Pitbike

In  het Park Expo in Tours is onze landgenoot David Segers winnaar geworden van de  internationale Pitbike Cup. in Tours (Frankrijk). Dit is een reeks van stadioncross wedstrijden voor pitbikes.

David leidde in de finale van de klasse Experts (topklasse) nagenoeg van start to finish. De uitgezette baan was pure topklasse, en Segers dus ook.

Een filmpje hiervan vind je op de volgende link: https://vimeo.com/160804183
Meer info over het evenement op: http://worldcupofpitbike.com/en/


 


thor it
no img
31/03/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Ethen-brillen in Belgische kleuren

 De volgende brillen van Ethen in de Belgische kleuren vind je nu bij je Rino-dealer.

Thor it voor enkele foto's


thor it
no img
31/03/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Videoteaser: Ben Townley in The Art of Motocross

Ben Townley verschijnt in april, in het nieuwe nummer van The Art of Motocross en zodoende volgde Raf van Dijck hem voor een video voor TAOM...

Check de teaser, klik op Thor voor de video


thor it
no img
29/03/2016 | posted by PGM | reactie(s)

Foto : Valkenswaard MX2

Herlings kwam, zag en overwon, zijn 50ste GP op zijn 21ste al...  Zijn team maat Pauls werd 2de, Seewer mooi derde, Vandoninck werd net niet beloond na zijn harde werk en viel naast het podium, Getteman beperkt de schade met gekwetste elle boog en word 18de, Graulus 20... Klik hier voor de foto’s
 

thor it
no img
31/03/2016 | posted by Stingray | reactie(s)

MCLB: Mathieu Callebaut, de kampioen bij de Quads Beloften

Na een spannende strijd werd de jonge Mathieu Callebaut uit Bredene in 2015 Belgisch Kampioen bij de Quads-Beloften bij MCLB. Met een bonus van amper vier punten mocht hij de nationale driekleur omgorden na de finale te Hundelgem.

Thor!


thor it
no img
31/03/2016 | posted by Stingray | reactie(s)

Steffi Laier goed voor vijfde plaats in Valkenswaard.

Als “veterane” van het WMX kan Laier nog steeds mooie resultaten rijden. Dat ze wegens een kwetsuur niet ten volle uit kon gaan was goed te merken. In de eerste manche finishte ze als zevende. Op maandag ging het helemaal mis in de start en kon ze nog terugkomen naar een achtste plaats.

Laier: "Ik kwam zonder verwachtingen naar Valkenswaard en wou er gewoon het beste van maken. Al in de training voelde ik dat het rijden niet vlotjes verliep. In de eerste reeks bleef ik lang op plaats 9 rijden. Half wedstrijd kwam ik pas in mijn ritme zodat ik nog zevende eindigde. Maandag kwam ik gestresseerd aan de start, ik wou het te goed doen. Met een zeer slechte start als gevolg. Toch kon ik nog een mooie comeback maken waardoor ik 5de werd in het dagklassement. Op naar Teutschenthal, hopelijk met een betere start! "


thor it
no img
29/03/2016 | posted by PGM | reactie(s)

Foto : Valkenswaard MX1

Bij de MX1 was het Wereldkampioen Febvre die de winnaar werd van de GP te Valkenswaard. Het zag er eerst naar uit dat het tussen Nagl en de MX2 Kampioen Gasjer zou gaan maar de MX2 Kampioen maakte teveel fouten in reeks 2. Cairoli komt stilaan weer om zijn plooi, Van Horebeek werd 5de, Strijbos reed op zondag super maar maakte een foutje, zijn vorm kwam niet tot het resultaat waar hij op hoopte na enkele mindere starts op maandag. Desalle probeert zijn schade nog steeds te beperken en werd 14de, Dewulf 20ste... Klik hier voor de foto's
 

thor it
no img
30/03/2016 | posted by Stingray | reactie(s)

46 crossen op de Molenbergen en zondag opnieuw

Bijna een halve eeuw wordt er gecrost op de Molenbergen. De huidige omloop voldoet al een aantal jaren perfect aan het doel: een internationale wedstrijd.

Bovendien is het mooie grasveld perfect geschikt om de familie mee naar toe te brengen. Motorcorssen en de madam tevreden, meer moet dat niet zijn.

Over de cross van zondag lees je alles onder Thor.


thor it
no img
30/03/2016 | posted by Stingray | reactie(s)

De MX kalender voor het weekeinde

Onder Thor de motorcross kalender voor het komende weekeinde.


thor it
no img
30/03/2016 | posted by Stingray | reactie(s)

Conrad Mewse en Yentel Martens redden de meubelen voor Rockstar Energy Husqvarna Factory MX2 Racing.

Valkenswaard werd een harde noot om kraken voor het team van Kay Hennekens en Jacky Martens. In de eigen achtertuin zat het voor de helft niet mee. Thomas Covington kwetste zich een week voor Valkenswaard en Max Anstie, toch een zandbraker, ging zondag in de kwalificatie over de kop.

In de EMX250 maakte Conrad Mewse veel goed door beide reeksen te winnen. Zoon Yentel  beheerste dan weer het EMX300 debat.

Thor


thor it
no img
30/03/2016 | posted by Stingray | reactie(s)

Valkenswaard: de balans van Kemea Yamaha

Brent Vandoninck en Benoit Paturel hebben in het Nederlandse Valkenswaard helemaal de verwachtingen waar gemaakt met een 4de en een 5de plaats in de eindstand van de GP.

Valentin Guillod stond zijn mannetje in de MXGP klasse en werd 13de , terwijl Maxime Renaux bij zijn EK MX2 debuut toonde dat hij over de snelheid van de top 5 beschikt, maar dit door tegenslagen niet weergegeven zag in de resultaten. 

Thor


thor it
no img
30/03/2016 | posted by Stingray | reactie(s)

24 MX Lucas Oil Honda eindelijk aan de slag. Lenoir debuteert bevredigend

Het zal je als team overkomen. Nog vooraleer er één meter WK gereden is beide piloten zien uitvallen.

Voor Valkenswaard werd in afwachting van het herstel van Ken De Dycker en Matiss Karro de Fransman Steven Lenoir ingehaald.  Die werd in 2012 nog Europees kampioen EMX250. Hij koos nadien voor een Britse loopbaan, waar hij vorig jaar MX2-kampioen werd.

Thor.


thor it
no img
30/03/2016 | posted by Stingray | reactie(s)

IceOne dicht bij GP-zege met Max Nagl

Eigenlijk kon Max het zondag al niet weg steken in Moerbeke. Daar was hij de beste rijder. Herlings telt niet mee, die rijdt buiten categorie dit jaar. Zaterdag  zette Max de kwalificatie naar zijn hand. Maar ondergetekende verloor zijn geld toen Romain Febvre zondag  toch weer bevestigde.


thor it
no img
30/03/2016 | posted by Stingray | reactie(s)

Jeffrey Dewulf goed voor zes punten op Eurocircuit.

Slechts één niet fabrieksrijder zat er voor Jeffrey Dewulf in de eerste reeks van de GP van Europa. De Jabbekenaar pakte zo zes dikke punten. Dat het in de slotreeks een stuk minder was nemen we er graag bij.

Jeffrey Dewulf: “De eerste GP is voorbij. Ik eindigde 20ste in de eindstand met als beste resultaat een 15de plaats in reeks 1. Ik ben wel teleurgesteld over de tweede reeks. Ik was al slecht gestart en ben nadien nog drie keer gevallen. Maar toch oogt de balans positief met zes punten. Een reden om hard verder te werken.”


thor it
no img
03/03/2016 | posted by PGM | reactie(s)

DieselPriem stage tijdens de Paasvakantie

De geplande Dieselmxstage kan deze week niet doorgaan vanwege het slechte weer.. De stage is verplaatst naar volgende week 6 en 7 april te Paillart.. Mooi onderhouden parcours met tafelbergen opstappen afstappen en gewone bergen.. Voor ieder wat wils.. Voor zij die dit niet willen missen en 2 dagen fun willen neem dan zeker contact op met Manuel Priem. Manuelpriem32@gmail.com of via Facebook. Groetjes, Dieselpriem #32

thor it
no img
30/03/2016 | posted by Stingray | reactie(s)

Honda HRC: Bobryshev had er meer van verwacht

Vierde en zesde. Voor de meeste rijders zou dat een kwasi perfect resultaat zijn. Voor Evgheny Bobryshev, die er na de val van Guathier Paulin alleen voor staat, had het een stuk beter gemogen. Paulin, die hier overigens vorig jaar totaal onverwacht, maar oververdiend winaar werd.

Lees verder….


thor it
no img
30/03/2016 | posted by Stingray | reactie(s)

Sterke Gajser, maar ook een beetje verliezer

Drie podia, één GP-zege, maar toch is Tim Gajser de verliezer van Valkenswaard. Want zijn tot nog toe voornaamste rivaal buitte he stil remmen van Gajser maximaal uit. Het is nog lang vooraleer het doek valt. Niemand weet dat beter dan Tim zelf, maar Febvre deelde een tikje uit.

Thor.


thor it
Mx477DSMR2R StoreKTM Shop NLWMX-ShopSec Constructions

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!