Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
15/02/2016 | posted by Stingray | reactie(s)

Nitro Circus donderdag 18 februari in Antwerpen

Adembenemend, nooit eerder gezien, superspektakel…….. Al deze superlatieven zijn van toepassing op de doortocht van het Nitro Circus. Donderdagavond vanaf 19.30 is het zover in het sportpaleis van Antwerpen.

Onze landgenoot William ‘Willis’ Van den Putte zit in de line-up voor donderdag.

Als u alles wilt weten over de Travis Pastrana show: http://www.sportpaleis.be/nl/kalender/2015-2016/nitro-circus-live-2016

http://nitrocircus.com/european-tour-2016

https://www.facebook.com/NitroCircus

Geen motorcross, maar niet te missen.


thor it
no img
15/02/2016 | posted by Stingray | reactie(s)

Superfinale Valence: Herlings en Simpson domineren

Er zijn een paar rijders die in bloedvorm verkeren. Naast de ijzersterke verrichtingen van Jeffrey Herlings en Shaun Simpson kan je niet langs kijken. De twee domineerden de Superfinale in Valence.

Thor voor de interviews!


thor it
no img
15/02/2016 | posted by Stingray | reactie(s)

Update situatie Brent Van Doninck

Links en rechts verschenen berichten die er op duiden dat Brent Van Doninck ook in het sukkelstraatje zat. Waar rook is, zou er vuur kunnen zijn, maar MXWORLD neemt dat niet voetstoots aan.

Wij hingen aan de bel bij Hans Corvers van Yamaha Kemea.

U moet wel op Thor klikken om dat verslag te lezen.


thor it
no img
14/02/2016 | posted by PGM | reactie(s)

Foto : Valence

We maakte al een fotoalbum klaar van het Valence weekend, het was de aller laatse keer dat we Valence aandeden, en dat gaan er enkele niet snel vergeten, de organisatie stond met tranen afscheid te nemen, Herlings werd op handen gedragen door het Franse publiek en reed rond of de werelddtitel vandaag verdiend kon worden, minder goed nieuws voor Desalle, hij kwam al freestylend over de finish berg half weg de super finale en brak wellicht zijn pols of arm... Klik hier voor de foto's


thor it
no img
14/02/2016 | posted by Stingray | reactie(s)

Internazionale Ottobiano: Bobryshev wint Elite finale voor Van Horebeek

Evgheny Bobryshev heeft in Ottobiano de zogenaamde Sperinale gewonnen. Deze wedstrijd wordt gereden door de beste uit de MX1 en MX2. Jeremy Van Horebeek werd tweede voor Max Nagl, Tim Gajser en Glenn Coldenhoff. Kevin Wouts kwam weer puik voor de dag als twaalfde. De andere laaglanders: Damon Graulus werd 17de, Brian Bogers 18de, Jens Getteman 19de Van Huegt 27ste en Cyrille Genot 28ste op twee ronden van de winnaar.

Leider Bobryshev wint dus het Elite kampioenschap voor Van Horebeek en Nagl, maar onze Jeremy haalt dan weer zijn slag thuis in de MX1-klasse.

De titel in de MX2 gaat naar Cervelling voor Bernardini. Die wordt teede dooradt Alvin Östlund zijn tweede plaats niet vededigde.

In de 125 cc is de titel voor Stephen Rubini, voor Mikkel Haarup en Roan Van De Moosdijk.


thor it
no img
14/02/2016 | posted by Stingray | reactie(s)

MX Valence: Herlings wint ook tweede reeks

Hij steekt in een berenvorm, onze ‘Bullet’. In Valence schreef hij ook de tweede reeks op zijn naam. Davy Pootjes lukte de holeshot voor Herlings. Die liet zijn jonge landgenot vijf ronden he tempo bepalen en s loeg dan toe. Een ronde verder moest Pootjes ook passen voor Anstie en Seewer die twee en drie werden. Pootjes dus op vier en Bas Vaessen op acht.

Herlings is uiteraard eindwinaar voor Anstie en Seewer.


thor it
no img
14/02/2016 | posted by Stingray | reactie(s)

Arenacross Sheffield: Ramette wint en nadert op Soubeyras

Thomas Ramette won in Sheffield de finale van de voorlaatste Arenacross UK. Daarmee nadert Ramette tot op drie punten van leider Cédric Soubeyras. Die werd in de finale pas vijfde achter Ramette, Adam Chadfield; Cyrille Coulon en James Dun. Eerder had Soubeyras wel de head-to-head gewonnen van Ramette.

De finale wordt gereden over twee weken op 27 februari in de SS Arena  van Londen (Wembley)


thor it
no img
14/02/2016 | posted by Stingray | reactie(s)

Valence: Desalle reeks- en eindwinaar, podium voor Strijbos

De uitslag is ons nog niet formeel bevestigd. Maar vanuit verschillende hoeken bereikt ons het bericht dat Clement Desalle ook de tweede manche MX1 heeft gewonnen in Valence. Hij versloeg Shaun Simpson, Kevin Strijbos, en Ben Townley. Ken De Dycker werd zesde en zijn ploegmaat Matiss Karro negende.

Volgens onze berekening wint Desalle uiteraard de eindstand en wordt Kevin Strijbos derde; Townley valt naast het podium.

De uitslag is nu officieel voor reeks 2:

1 Desalle, 2 Simpson, 3 Strijbos, 4 Townley, 5 Potisek, 6 De Dycker, 7 Aranda, 8 Boog, 9 Karro, 15 Delince. Martens opnieuw out.

Credits: FB Fanclub CD


thor it
no img
14/02/2016 | posted by Stingray | reactie(s)

Internazionale Ottobiano: Ereplaatsen voor Belgen in MX2

Van de beloofde livestream vanuit Ottobiano is niks in huis gekomen. Gelukkig vonden we wel een live link naar de timing (http://www.mgmtiming.it/LiveResults.html).

Daaruit leerden we dat de MX2-klasse gewonnen werd door Andrea Cervellin. Calvin Vlaanderen werd tweede voor Henri Jacobi. Brian Bogers werd vierde. Dan onze landgenoten: Kevin Wouts zevende, Damon Graulus elfde, Cyril Genot veertiende, Jens Getteman vijftiende en Mathias Van Roy 27ste. Nederlander Roy Van Heugten werd twintigste.


thor it
no img
14/02/2016 | posted by Stinggray | reactie(s)

Internationale Motorcross Valence: Desalle en Herlings winnen eerste reeks.

Clement Desalle heeft in Valence de eerste reeks gewonnen. Hij was de beste van 23 (sic!) deelnemers, met 10 seconden voorsprong op Kevin Strijbos. Derde werd Shaun Simpson voor Ben Townley en Mattis Karro. Ken De Dycker werd negende en Jeremy Delince  veertiende. Yentel Martens moest opgeven.

In de MX2 reed Jeffrey Herlings van start tot finish aan de leiding. Dik tien seconden na hem werd Jeremy Seewer tweede. Volgden nog verderop: Max Anstie, Aleksandr Tonkov en Benoit Paturel. Ook hier een barstensvol starthekken van 23 rijders.

Credits: FB MX Valence


thor it
no img
14/02/2016 | posted by Stingray | reactie(s)

Fotos en timing Zijspan Openingswedstrijd Eersel 21 februari.

Mocht U nog twijfelen aan de stat van het circuit in Eersel: don’t. We gingen zaterdag een kijke nemen. Er werd volop getraind op het kleine circuit. De grote Ketelberg lag helemaal vlak, zonder een spatje water of slijk. Met het verwachte weer voor volgende week wordt dat een ideale baan.

Overtuig U zelf via de fotoserie die zaterdag 13 februari werden gemaakt.

Onder Thor vindt je de fotos en de beperkte timing voor zondag aanstaande.

Credits: Rene Van Tricht


thor it
no img
14/02/2016 | posted by Stingray | reactie(s)

BeTeMo 2016: 14 rijders van jong naar oud.

Het is aan klassieker geworden. In plaats van een jaarlijks clubfeest verwelkomt BeTeMo, het MX-team uit Arendonk al zijn sympathisanten op een teamvoorstelling.

Zaal De Garve zat afgeladen vol. BeTeMo 2016 is lichtjes afgeslankt. Maar de veertien rijders bestrijken het hele deelnemersveld van JMS/VLM en eentje zet er aan in de FIM (WK Zijspannen).

Beeld en tekst onder Thor


thor it
no img
14/02/2016 | posted by Stingray | reactie(s)

AMA SX 250: Ook de meer spannende 250 finale op het scherm

Op den Tuub was ook al snel de finale van de SX250 te vinden.

Thor it voor de video van de Main Event van de 250


thor it
no img
14/02/2016 | posted by Stingray | reactie(s)

AMA SX450: Ongelooflijk maar waar, de finale van San Diego II op video!

De finale in San Diego werd  pas enkele uren geleden gereden. Nu al biedt MXWORLD u de beelden aan.

Voor de finale van de SX450, klik op Thor


thor it
no img
14/02/2016 | posted by Stingray | reactie(s)

AMA SX250 WC San Diego II: Joe Savatgy wint en wordt leider

Twee ronden lang - en na een tumultueuze start - voerde Chris Alldredge de leiding, maar in de derde ronde viel hij letterlijk uit.  Joe Savatgy werd tweede en Cooper Webb was ondertussen over Jordan Smith naar drie gereden. Savatgy werd onder druk gezet door Cooper, maar die ging in de zevende ronde dom onderuit. Hij werd gepasseerd door Christian Craig die pas als zevende was gestart en door Jimmy Decotis. Pas laat zou Webb zijn fout kunnen herstellen en nog tweede worden voor Craig, Colt Nichols en Zach Osborne.

Door deze zege neemt Savatgy de leiding over van Webb. Er zijn nog twee wedstrijden te gaan voro de West Coast titel.

Alle uitslagen en stand onder Thor!


thor it
no img
14/02/2016 | posted by Stingray | reactie(s)

Live: de finale van de Internazionale Italia Ottobiano

Zuur weer buiten.

Geen zin om na de zondagswandeling nog iets te doen?

Als het goed is kan je de live stream volgen van de slotwedstrijd om het Internationaal Italiaans kampioenschap. Deze wordt verreden op de motodrome van Ottobiano, een Multi-disiplinair motorsportcentrum.
Volg het vanaf 13 uur LIVE via Thor


thor it
no img
14/02/2016 | posted by Stingray | reactie(s)

AMA SX 450 San Diego II: Start tot finish voor Ryan Dungey

In San Diego heeft Ryan Dungey de vloer aangeveegd met de tegenstand. In de finale leidde hij vanaf de eerste tot de laatste meter. Het was een strakke race zonder veel wijzigingen. Trey Canard, als derde gestart achter Dungey en Cole Seely,  werd halweg gepasseerd door Ken Roczen en naar het einde toe ook door Jason Anderson. Canard vijfde dus voor Eli Tomac en Marvin Musquin.

Het lijkt er op dat Dungey regelrecht op de volgende titel af stevent.

Uitslagen en tussenstand onder Thor


thor it
no img
09/02/2016 | posted by Mx Vintage | reactie(s)

STOCKVERKOOP op 13 & 14 februari 2016 in Oostham

Vintage MX pop-up Shop doet uitverkoop van motorcrosskleding van het merk FirstRacing en laarzen van Gaerne. Broeken, shirts, handschoenen, helmen en laarzen aan sterk verminderde prijzen.
 
Heppensesteenweg 57 in Oostham
zaterdag van 14u tot 18u
zondag  van 10u tot 18u

thor it
no img
13/02/2016 | posted by Outlaw Racing | reactie(s)

Valentijnsactie bij Outlaw Racing!!

Wij houden van onze klanten en daarom willen we jou een speciaal valentijnscadeau aanbieden.

Deze kortingscode is geldig op 13 en 14 februari 2016 dus wacht niet te lang en verzilver je kortingscode vandaag nog!

Thor it voor meer info over je valentijnskorting te ontvangen


thor it
no img
12/02/2016 | posted by Stingray | reactie(s)

Zondag 21 februari: Zijspantreffen in Eersel, wereldkampioenen aan de start!

“Et giet oan,” zeggen  ze in Nederland. Wel ja, het gaat beginnen. Op zondag 21 februari is er een speciale motorcross voor Zijspannen en Quads.

Speciaal voor de Belgen heeft MCC De Kempen een special afrit aangelegd op de E34. Je rijdt zo van de autostrade de Ketelberg op!

Thor!


thor it
no img
12/02/2016 | posted by Stingray | reactie(s)

Geen Jordi Tixier aan de start in Qatar en Thailand

Clement Desalle zal de enige MXGP-rijder zijn die in Qatar en Thailand zal starten voor het Monster Energy Kawasaki team. Jordi Tixier werd afgelopen week geopereerd aan de pols.

Thor!


thor it
no img
11/02/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Wintersales bij 24MX

Wil je nog genieten van de wintersales, dat kan bij 24MX.be, er zijn nog tal van aanbiedingen met tussen de 50% en 70% korting....

Wees er dus snel bij... Klik hier


thor it
no img
12/02/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Stefan Everts over zijn eerste maanden als General Manager bij Suzuki

Team Suzuki World MXGP General Manager, Stefan Everts verteld over de overname van het Suzuki Factory team maar heeft het ook over de wintertraining en voorseizoenswedstrijden voor het GP-seizoen van start gaat in Qatar op 27 februari. Hij zegt dat zijn terugkeer naar Suzuki, waar hij notabene zijn eerste van 10 titels mee behaalde een beslissing was die zijn leven veranderde...

Thor it voor meer over Stefan Everts


thor it
no img
11/02/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Videoreport tweede proef Italiaans Kampioenschap Lamezia Terme

Het Italiaans kampioenschap loopt aanstaande zondag met de derde proef alweer ten einde, afgelopen zondag werd in Lamezia Terme de tweede proef gereden...

We hebben een video van de wedstrijden MX1-MX2 en 125cc, Thor it


thor it
no img
11/02/2016 | posted by | reactie(s)

Ben jij al voorzien van nieuwe Alpinestars gear?

Start 2016 in een set nieuwe Alpinestars gear! Een uitgebreid assortiment van technische kwaliteiten. Zowel de crossbroek en het crossshirt zijn in vier lijnen beschikbaar: Racer Braap, Racer Supermatic, Techstar Factory en Techstar Venom.
Kies jij voor Alpinestars, dan kies jij voor lichte kleding, gemaakt van duurzame materialen, extra grip en een aangenaam comfort. Met zoveel beschikbare kleding opties voor de motorcross of off-road rijders is Alpinestars één van de beste merken. Onder andere rijden Jeffrey Herlings, Davy Pootjes, Romain Febvre, Jeremy van Horebeek en Eli Tomac in 2016 met Alpinestars!

Thor it voor meer info of ga meteen naar Outlaw Racing

 


thor it
Mx477Sec ConstructionsDSMWMX-ShopR2R StoreKTM Shop NL

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!