Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
04/01/2016 | posted by Stingray | reactie(s)

Team Suzuki World MXGP: Strijbos, Townley, Seewer en Vaessen, ze zijn er aan begonnen.

Links en rechts beginnen de WK-teams wakker te schieten. Zo kregen we vandaag een persbericht in  de bus van het Team Suzuki World MXGP.

U leest er alles over onder Thor!


thor it
no img
03/01/2016 | posted by Stingray | reactie(s)

WK SuperEnduro: Cody Webb wint en leidt voor Jonny Walker

In Riesa werd zaterdag de tweede manche van het WK SuperEnduro gereden. Cody Webb en Jonny Walker waren even sterk en behaalden evenveel punten. Maar in december, in Lodz (Polen), was de Amerikaan – in de Superpole nota bene - twee punten uitgelopen op de Brit zodat het verschil gelijk blijft. Derde in de stand is de Amerikaan Colton Haaker, al volgt die op 18 punten van de leider.

Meer onder Thor.

Credits: KTM


thor it
no img
03/01/2016 | posted by Stingray | reactie(s)

Arenacross UK: Titelverdediger Thomas Ramette wint voor Soubeyras.

De eerste formele MX – of beter SX-wedstrijd - van 2016 ligt achter de rug. In Manchester opende zaterdag het Arenacross UK seizoen. Thomas Ramette liet meteen zijn intenties blijken en schreef de finale op zijn naam. Ramette en Soubeyras leiden met gelijke punten.

Thor voor meer!

Credits: Arenacrossuk.com


thor it
no img
02/01/2016 | posted by Stingray | reactie(s)

Diga Junior Racing verkoopt zijn trailer

Je moet natuurlijk wel een trekker hebben om er voor te zetten. In dit geval kan je een koopje doen. Het Diga Junior Racing Team verkoop een trailer die speciaal is ingericht voor een MX-team.

Onder Thor leest u alle specificaties en ook wat het moet kosten. Die specificaties zijn tweetalig, de prijs niet, die staat er in Euri!


thor it
no img
31/12/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Joel Smets: Terugblikken op de MXon met de coach

Soms moet je wat geluk hebben las website. In deze komkommertijd kregen we de hulp van niemand minder dan bondscoach Joël Smets.

Op verzoek van een van de sponsors, WLM-design schreef hij in zijn gekende stijl het wedervaren mee van de Belgian Red Knights. Geniet van het prachtige proza over  de Belgen in Ernée. Pas op, ’t is ook een hele boterham! Eenvoudig op THOR klikken.

Credits: Bavo S.


thor it
no img
31/12/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

AMA SX: De kalender 2016

Het zou kunnen dat we de AMA SX kalender al eerde publiceerden. Maar omdat we op de laatste uren van het jaar geen zin hebben om dat op te zoeken, geven we de kalender nog maar eens mee onder THOR!

Foto: Ken Roczen, credits AMASX


thor it
no img
31/12/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

AMA SX: Nog een paar dagen geduld

Op 9 januari 2016 wordt het AMA SX kampioenschap op gang geschoten in het Angel Stadium in Anaheim, vlakbij het eerste Disney Park. Dik anderhalve week nog, en bij deze motorcross windstille periode een aangename afwisseling. Nieuws (een hele boterham) en gossip onder Thor. En nog een leuk eindejaarsfeest gewenst ook!

Zie ook ons eerdere artikel over de andere temas, iets langer dane en week geleden.


thor it
no img
31/12/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Todd Waters: Australie of MXGP

Na een negende plaats in het WK MXGP met als uitschieter één podiumplaats in Italië was het lied van Tod Waters uitgezongen bij IceOne Racing. Christophe Charlier werd ingehuurd als vervanger voor de Australiër die zich weer liet afzakken naar Down Under. Maar het blijft knagen, Waters kan het WK niet echt loslaten.

Thor.

Credits: TW FB


thor it
no img
30/12/2015 | posted by Marcel | reactie(s)

Acerbis X-Seat: Maak je KTM wat meer factory

Het zadel is een belangrijk onderdeel van je motor, je zit erop en klemt hem vast me je knieën om je motor zo meer stabiliteit te geven. De X-Seat van Acerbis geeft dit net iets meer dan de originele zadels van KTM. Daarenboven geven de X-Seats je net wat meer die factory-look....
De 2016 X-Seat is verkrijgbaar in drie kleuren: Oranje, Zwart en Blauw
Nu verkrijgbaar bij je dealer!


thor it
no img
29/12/2015 | posted by DSM | reactie(s)

Woensdag laatste dag voor de DSM Stockverkoop met grote kortingen

Op zoek naar een eindejaarsgeschenk of gewoon op zoek naar nieuwe spullen voor volgend seizoen, ga dan langs bij DSM in Alken. Je vind er spullen met kortingen van 20% - 70%, oa van Alpinestars, Fox, Kenny, Acerbis en andere topmerken.
Enkel op woensdag 30/12 van 10u tot 20u is de stockverkoop nog geldig.

Het is zeker de moeite waard,!!
DMS, Heiligebornestraat 50, 3570 Alken
Klik op Thor voor de affiche te bekijken


thor it
no img
29/12/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

MCLB: BK-proeven bekend

MCLB is er vroeg bij. Ze maken hun BK-proeven al bekend. Dat en nog ander nieuws onder Thor.


thor it
no img
29/12/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

VLM: Opnieuw bijvergunning mogelijk. Transponders te huur

VLM laat weten dat het systeem van de bijverguning (om VMBB en vice-versa te rijden) terug ingevoerd wordt in 2016.

De Paastrofee wordt gereden op de Keiheuvel. Samen met de jeugd en de Paastrofee loopt over 3 reeksen. Op Paasmaandag is tevens een Superfinale voorzien.

Alle Juniores zullen samen rijden. Dat geldt ook voor Nationalen en Inters. Er worden  afzonderlijke klassementen voor MX2, MX1-3 (Jun., Nat., Inters) en Inters B voorzien.

Een transponder zal vanaf volgend jaar ook via een soort huurkoop kunnen worden aangeschaft. Alle info op www.vlmcross.be

 


thor it
no img
29/12/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Kalender 2016: Wijzigingen bij VMCF en MCLB

We proberen om u door het komende seizoen te loodsen aan de hand van een overzichtskalender.  In de winter durven kalenders nogal eens veranderen. Wij hebben de kalender dus aangepast. De wijzigingen doen zich vooral voor bij VMCF.

Ook op de MCLB-kalender staan enkele aanpassingen.

Onder Thor de aangepaste kalender.


thor it
no img
29/12/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Dakar 2016: van Buenos Aires naar Rosario, zonder Belgische motorrijders.

Nul Belgische motorrijders  nemen dit jaar deel aan de Dakar. Sinds de verhuis naar Zuid-Amerika is de belangstelling fel gedaald. Enkele ex-motards zitten ondertussen wel als co-piloot of navigator in de auto’s. De Nederlanders daarentegen, altijd al een zeevaardersvolkje geweest, maken wel massaal de overstap. Onder Thor enkele leuke wetenswaardigheden over de Dakar 2016.


thor it
no img
26/12/2015 | posted by Laurense | reactie(s)

Laurense Motors Kerstshow

Aanstaande zaterdag 2e kerstdag is het alweer de 19e kerstshow bij Laurense motors in het Noord-Brabantse Boekel (Nederland).
Naast de vele aanbiedingen en nieuwe 2016 crossers en enduro motoren wordt er ook voor de inwendige mens goed gezorgd.
Nergens zoveel aanbiedingen en nergens zulke lage prijzen.
Op kleding, onderdelen en accessoires.
Sla nu uw slag en kom 2e kerstdag naar Boekel.

Thor it voor meer info over de Laurense Kerstshow


thor it
no img
24/12/2015 | posted by Marcel | reactie(s)

Quads op indoor in Genk op 27 december 2015

Zondagnamiddag 27 december 2015, wordt het indoorcircuit op de Horensbergdam in Genk voorbehouden voor Quads. Er hangt een voorwaarde aan vast, er zouden zich morgen (25/12) 30 quads moeten hebben aangemeld, AMC Genk meld ons dat dit aantal bijna gehaald is maar er is plaats voor 50 quads. Iedere quadrijder heeft er baat aan dat er zich zoveel mogelijk quads aanmelden zodat dit initiatief mogelijk een vervolg kan hebben op het indoorcircuit in Genk.
Aanmelden zo snel mogelijk via www.amc-genk.be


thor it
no img
24/12/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Motorcross Kalender 2016: Compleet

Onder Thor vindt u de actuele motorcross kalender 2016. Daarin alle GP’s, internationale wedstrijden, de Belgische (MCLB, VLM, VMCF, MC Lille) en de Nederlandse (KNMV, MON) bonden. Die staat er zoals hij ons werd doorgegeven. Wij verzoeken de bonden beleefd om ons hun wijzigingen of aanpassingen door te voeren zodat we straks geen foute info verspreiden.

Het totaalpakket nu onder Thor!


thor it
no img
24/12/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

KNMV: De motorcross kalender 2016

Het was wat puzzelen geblazen. Maar na de eerder gepubliceerde kalender voor de Dutch Masters volgt hier ook de rest van de activiteiten op noppen. Voor de volledigheid zullen we ook de overzichtskalender van MXWORLD.BE aanvullen.

De KNMV-kalender onder Thor!


thor it
no img
13/12/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Anderhalf jaar later: Hoe zou het met Joel Roelants zijn?

Na de benefiet rond Joël Roelants sprak ik met hem af dat we niet - nooit meer - zouden terugblikken op de periode die na 14 juni 2014 het leven van de jonge crosser ingrijpend wijzigde. Terugblikken: “Not done, enkel wat voor mij ligt telt,” stelde Joël. Ondertussen zaten we samen heel wat uren samen onderweg naar ergens. Mijn bewondering voor de attitude van ‘The Fonz’ nam al die tijd maar toe. Vaak moet ik er stiekem om lachen dat Roelants véél meer kan dan een valide zestiger. En hij smeert me dat regelmatig om de oren. Tot die keer dat zijn rolstoel letterlijk van zijn autodeur wegwaaide….. Toen ik hem half lachend zijn voertuig terug bezorgde zette hij me weer op mijn plaats. “Bedankt voor het brengen,” zegde hij. Ik: “Daar had je nu staan schilderen Joël.” Hij: “Bij lange niet, ik had mijn auto gewoon achteruit gereden tot aan mijn stoel. Ik had u niet echt nodig…..” Zo is hij gewoon.

Gisteren, op weg naar weer een job samen, vonden we – of liever ik - dat het tijd was om eens te zien waar Joël overal mee bezig is. Terwijl hij zijn nauwelijks aangepaste Toyota over eens superdrukke autobaan baan laveerde vroegen en noteerden wij……

U moet wel op THOR klikken om mee te zijn.

Fotocredits: onder meer Kabouter Trek alias Erbinspictjers


thor it
no img
24/12/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Red De Motorcross: Waar zijn ze met de centen gebleven

We zijn voor openheid. Niks in de mouwen, geen dubbele agenda’s. Daarom zijn we echt opgetogen over de werkwijze van Red De Motorcross. Zij geven ons inzage in werking en cijfers. Prima zo, en laat ons hopend alles straks succes oplevert.

Lees alle onder Thor!


thor it
no img
24/12/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

MCLB: Jason Carron stapt over naar de zijspannen

Voor Jason Carron breekt een nieuw tijdperk aan in zijn reeds gevulde crosscarriere, want zijn eerste rondjes reed hij op amper 4-jarige leeftijd, nu twintig jaren geleden!

Thor!

Foto: Gino Coghhe


thor it
no img
23/12/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

MXGP Info: De erkende teams en rijders (voorlopige lijst)

Youthstream maakt vandaag de lijst bekend van de officiëel erkende teams die straks met hun rijders van start gaan in het WK 2016. De definitieve lijst wordt verwacht eind januari 2016.

De lijst vindt U onder THOR!


thor it
no img
22/12/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

WK Zijspannen: Oekraine vervangen door Schopfheim

De GP Zijspannen die op 12 juni voorzien was in het Oekraïnse Chernivtsi gaat niet door. De wedstrijd zal gereden worden in Schopfheim - Duitsland.


thor it
no img
21/12/2015 | posted by PGM | reactie(s)

Chaising The Dream

Nog even en het geweld barst weer los in de USA met het weer veel belovende, lange (17 wedstrijden) SX seizoen 2016, op Amerikaanse tv gaven ze een prachtige previeuw van maar liefst 43 minuten geven, daar kan de media hier nog iets van leren. Via Thor kan je de Monster Energy Supercross Previeuw video bekijken


thor it
no img
22/12/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

WLM 15 Jaar: Profiteer nog 1 week van de online 15% korting.

Op 1 november bestond WLM Design 15 jaar. Om dit jubileum met onze klanten te vieren kunt U de laatste week van December nog profiteren van 15% korting op alle internet bestellingen. Deze actie loopt tot 31 december 2015.

Daarnaast krijgen alle klanten éénmalig bij een bestelling in deze maand een mooie ‘15th anniversary casual retro T-shirt’ cadeau.

Meer info over deze actie vind je op de website www.wlm.mx of bel 0485-471788.

Tot ziens bij WLM.MX!

 


thor it
Mx477DSMR2R StoreKTM Shop NLWMX-ShopSec Constructions

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!