Log in
Thor Header
 
KTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
30/06/2015 | posted by Marcel | reactie(s)

Vette helmen van Airoh bij 24MX.be

24MX heeft een mooie actie lopen op de Airoh-helmen, koop nu je nieuwe Airoh-helm en krijg hierop een mooie korting die kan gaan tot bijna 165 Eu....

Klik hier voor de Airoh-helmen


thor it
no img
30/06/2015 | posted by Marcel | reactie(s)

Foto's VLM Dessel by Rolly

Rolly was opnieuw aandachtig cameraman bij VLM in Dessel, hij zorgde weer voor een leuke fotoreeks die je kunt terugvinden op www.rolly-pics.be


thor it
no img
30/06/2015 | posted by Marcel | reactie(s)

Gratis entree voor de dames bij het ONK Zijspancross en Quads in Lierop

Voor alle dames die graag een dag naar de motorcross willen, is er goed nieuws te melden. Op 26 en 27 september wordt er op circuit de Herselse bossen in Lierop gestreden voor de punten om het Nederlands kampioenschap en het Open Nederlands Kampioenschap Zijspancross en Quads. Het hele weekend kunnen de dames gratis naar binnen om langs de crossbaan en in het paddock te kijken. Regel is dat wanneer een man verkleed komt als dame, hij het pak de hele dag aan moet houden.

 

Thor it voor meer info


thor it
no img
30/06/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Video: GP Zijspannen Genk.

Wie zijn ze? Waar doen ze het voor? Ik vraag het me niet meer af. Ik ben dankbaar voor mannen als Luc Van Der Aa, die  er steeds weer in slagen om mooie beelden voor ons te maken. Geniet van een dik kwartier GP zijspannen in Genk.

Hierzie: https://www.youtube.com/watch?v=eHz4B31tAAU&feature=share


thor it
no img
29/06/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

De motorcrosskalender voor het weekeinde

De kalender voor het nakende weekeinde onder THOR


thor it
no img
29/06/2015 | posted by Marcel | reactie(s)

Crowdfunding Junior Slegers

Junior Slegers kwam zoals we al eerder vermelden hard ten val tijdens de IMBA-wedstrijd in de UK, daarbovenop werd ook nog eens zijn caravan gestolen toen hij in het ziekenhuis verbleef met heel wat (cross)spullen erin. Enkele symphatisanten besloten om hiervoor een crowdfunding op te starten om Junior financieel te kunnen steunen. Elke bijdrage is welkom....

www.worldofcrowdfunding.com/support-junior


thor it
no img
29/06/2015 | posted by Bertje | reactie(s)

Steve Seronval wint MCLB te Oostkamp, Dewulf weer pech

In de eerste reeks was het Jeffrey Dewulf die de kopstart nam en heel de reeks aan de leiding reed. In het begin reed David Segers een viertal ronden op een tweede plaats, tot in ronde vijf hij het moest overlaten aan Steve Seronval die van een vijfde plaats ronde per ronde zijn slachtoffers maakte.

De foto's kun je hier bekijken.


thor it
no img
29/06/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Update Wouter Van Massenhoven

Vers vanaf de FB-pagina van de Wouter: "Zoals vele al wel weten ben ik gisteren gevallen. Hierbij was mijn elleboog uit de kom en een stuk bot afgebroken en dachten ze dat een operatie nodig was.Ben nu juist thuis van Dr. Claes en de vaststelling is dat er allemaal kleine breukjes waren en dat hij liefst geen operatie doet omdat ik anders levenslang een stijve arm zal hebben. Nu een week in de plaaster en daarna een brace, maar het zal een langdurige revalidatie worden 😔 Byebye 2015 ! Hopelijk heb ik wat mooie dingen laten zien en ik wil even iedereen bedanken voor alle steun en tot ... 😌 #3

Dat heb je Wouter.

Credtis: FB Wouter


thor it
no img
29/06/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Filip Bengtsson domineert thuisrace.

De regerende Zweeds MX1 kampioen Filip Bengtsson (24MX Honda Racing) heeft dit weekend een geslaagde rentree gemaakt. In eigen land reed Bengtsson in de derde ronde van het Zweeds kampioenschap in Västerås naar een klinkende overwinning.  Bengtsson domineerde er met een dubbele reekszege. Fillibang werd op het podium geflankeerd door Filip Thuresson (Team Honda MX Sweden) en Viktor Björklund (KTM).


thor it
no img
29/06/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

MCLB Oostkamp: Steve Seronval wint incidentrijke race.

Jeffrey Dewulf had al de eerste manche gewonnen. Hij ging als virtueel eindwinnaar de slotronden van de tweede reeks in. Twee ronden voor tijd verdween hij uit koers. Jurgen Wybo, mede-favoriet en vierde in de eerste manche was slecht weggekomen en gaf ook op vijf ronden voor tijd. Dat maakte dat Steve Seronval die in de eerst manche tweede was geworden achter Dewulf, met de vingers in de neus de slotreeks won. In de eindstand ging hij David Segers en Jorne Tytgat vooraf.


thor it
no img
29/06/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

VMCF Paal: Collet klopt Gilot en De Kinder

Op het circuit Marnicq Bervoets is Vincent Collet eindwinnaar geworden. Hij moest de reeksen delen met  Mike Gilot.  De eerste reeks was voor Collet, die sneller was dan Julien Van Stippen, Jordi Van De Wiele en Jurgen de Kinder. Gilot was niet goed gestart, remonteerde, maar viel dan terug naar de laatste plaats. Hij zou pas veertiende worden. Maar in de finale was Gilot de snelste van het pak.  Collet werd tweede en was dus zeker van winst algemeen. Der de werd Natala Gordano voor De Kinder. Die zou derde worden in de eindstand. Van Stippen viel uit in de slotreeks.

Credits: JDS


thor it
no img
29/06/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

VLM Dessel: Vanderstraeten, Hool en Vandermieren

De druk bezochten en goed georganiseerde stofvrije VLM-cross in Dessel is gewonnen door Mike Vanderstraeten (Inters A), Michael Hool (Inters MX2) en Jasper Vandermieren (Inters B). “Supermike” reed over beide reeksen alle ronden aan de leiding. In de eerste manche was dat voor  VLM-debutant Jens Van Meer. Michael Hool werd derde vanaf de achtste plaats. Hij ging Joey Smet en Steven De Beuckelaer vooraf. In de slotreeks versierde Kristof Salaets de tweede plaats. Maar Van Meer die derde werd, werd tweede algemeen. Op het algemene podium zou Hool niet misstaan hebben. Hij werd vierde in de slotreeks, en bijgevolg afgetekend winnaar in de MX2.


thor it
no img
29/06/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Wouter Van Massenhoven out!

Uitgerekend in zijn thuiswedstrijd is Wouter Van Massenhoven gisteren gekwetst uitgevallen. In de eerste manche rukte Wouter op van de zevende naar de vierde plaats. In de achtste ronde kwam hij ten val. In eerste instantie  leek enkel de elleboog uit de kom. Die werd in het ziekenhuis terug gezet, maar op de foto’s bleek dat er een stukje bof afgebroken was. Dit zal vandaag ofwel worden gezet of weggenomen. De titel lijkt nu veraf voor sympathieke Wouter. Get wel soon!


thor it
no img
29/06/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

ADAC Aichwald: Tim Gajser voor Coldenhoff en Rauchenecker.

In Aichwald is Tim Gajser winnaar geworden van de vierde proef om het ADAC kampioenschap. De Sloveen, en pas nog winnaar in Teutschenthal, won beide reeksen. Hij versloeg Glenn Coldenhoff, Pascal Rauchenecker en Angus Heidecke, die all drie gelijke punten telden. Het was de eerste deelname voor Gajser. Dennis Ulrich werd vijfde. In de stand blijft Coldenhfof leider. Hij loopt drie punten uit op Ulrich, en tien op Jeremy Seewer. Kevin Wouts werd veertiende en Jeremy Delince achttiende. Roy Sillien bleef puntenloos.

 

 


thor it
no img
29/06/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

WK Zijspannen Genk: Eerste GP voor Willemsen-Bax.

Een cloudy sky, maar lekker warm. Het zorgde er voor dat het in Genk aangenaam toeven was. De zaterdag ging op aan trainingen en kwalificaties. Toen Giraud-Musset hun oefening afrondden met een kanontijdtijd  van 1.48 leek het alsof de koers al gereden was.  Willemsen-Bax volgden op 1 seconde en de rest op meer dan twee. Maar niets is wat het lijkt.

U merkt het onder Thor, waar we uitgebreid terug blikken.


thor it
no img
29/06/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Brits kampioenschap MX2: Anstie in topvorm.

Hou Max Anstie volgende week in de gaten. De “rosse” verkeert in een bloedvorm. Hij won zondag drie reeksen van het Britse MX2- kampioenschap. In de eindstand ging hij Steven Lenoir, Steven Clarke, Adam Sterry en Ben Watson vooraf. Hij heeft in de stand de leiding over genomen van Lenoir. Anstie moest forfait geven voor de eerste proef, maar zette dit weekeinde orde op zaken.


thor it
no img
29/06/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Brits kampioenschap MX1: Simpson wint, Frossard komt er door.

Shaun Simpson won in Blaxhall Woodbridge twee van de drie manches om het Brits kampioenschap MX1. Hij blijft uiteraard ook leider in de stand, voor Tanel Leok,Gert Krestinov en Kristian Whatley. Opvallend was de sterke prestatie van  Steven Frossard. Nadat hij in de GP ven Duitsland zijn beste resultaat (2 x 11de) neer zette, wist hij nu de eerste reeks te winnen.  De heroptredende Jake Nicholls werd vierde.


thor it
no img
28/06/2015 | posted by PGM | reactie(s)

Met The Art of Motocross vanuit Belgie naar MXGP Assen

Het gerenommeerde race circuit van Assen gelegen in het Noorden van de Nederlandse provincie Drenthe zal op zaterdag 29 en zondag 30 augustus gastheer zijn van een MXGP. Eind augustus nadert het kampioenschap met rasse schreden het einde van de 18 proeven, tellende voor het wereldkampioenschap. Je kan met The Art Of Motocross bus mee naar deze GP. Thor voor meer


thor it
no img
28/06/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Nog eentje in de lappenmand: Petar Petrov out!

Het WK motorcross begint stilaan de lijken op het verhaal van Agathe Christie, dat van die 10zwarte medemensjes…  Afgelopenw eek werd Patar Petrov toegevoegd aan de lijst met gekwetste rijders. De door KRT ingehaalde Petrov viel op training en brak een sleutelbeen. Hi werd onmiddellijk geopereerd door Dr. Claes. Zijn rentree is voorzien voor Tjechië.


thor it
no img
28/06/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

AMA Nationals Budds Creek: De eerste 450 voor Barcia.

Het Lucas Oil-circus hervatte na één week rust. Het Amerikaanse schema is een stuk drukker dan wat we hier de laatste jaren gewend zijn. In Budds Creek kreeg de 450-klasse een rare uitslag.

Meer onder Thor


thor it
no img
28/06/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

AMA Nationals Budds Creek: Musquin wint tumultueuze 205 race.

Op een vrij modderige baan liet Marvin Musquin eens teek vallen in reeks één. Maar de Fransman won de slotmanche en blijft zo rotsvast in het  kampioenschapszadel.

Meer onder Thor.


thor it
no img
26/06/2015 | posted by Marcel | reactie(s)

Husqvarna-enduro voorstelling 2016

De succesvolle Husqvarna-enduromodellen kregen op de 2016-modellen opnieuw een upgrade om nog betere prestaties te kunnen garanderen. Er staan in de belangrijkste klassen telkens rijders in de topdrie van het lopende enduro-kampioenschap om maar te zeggen dat de Husqies meer dan gewoon competitief zijn. Er werd in Mattighofen hard gewerkt, zo kregen de 250-F en 350-F een lichtere versnellingsbak en alle modellen kregen een grotere tank, de grootste die er op (enduro) productiemotoren te vinden is. De enduro's kregen allemaal een compleet nieuwe achter-shocker en de 4CS-voorvork werd ge-update....

Klik hier voor een fotoreeks van de nieuwe modellen, klik op Thor voor een video-voorstelling


thor it
no img
26/06/2015 | posted by Marcel | reactie(s)

UFO-preview 2016

Net als de voorstelling van de motoren voor 2016 komt ook kledingfabrikant UFO met de voorstelling van de (nog niet complete) nieuwe lijn voor 2016. Kies net als oa. wk-leider in de MXGP-klasse, Romain Febvre, Clement Desalle en Jeremy van Horebeek voor UFO...

Klik hier voor de preview van de kledinglijn 2016 van UFO
Klik op "Thor" voor de adviesprijzen


thor it
no img
25/06/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Gedaan met ploeteren: GP volgend jaar indoor!

Tenminste, dat laat dirtbikerider.com ons geloven. Het artikel is van de hand van Adam Wheeler, iemand die toch vaak weet van waar de mosterd komt. Een GP indoor dat zou wat zijn. We citeren Dirt Bike Rider onder Thor!


thor it
no img
25/06/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Teutschenthal by Standing Construct Yamaha Yamalube

Er viel behoorlijk wat succes te rapen voor de rijders van Standing Construct Yamaha Yamalube, het in Geel gebaseerde team met Julien Lieber en Valentin Guillod als rijders. Guillod finishte als tweede in de openingsreeks. In de tweede manche reed hij zich met enkele anderen vast in het starthekken, en moest als laatste aan de achtervolging beginnen. De Zwitser reed zich de longen uit het lijf, veroverde de vijfde plaats en een derde plaats algemeen. Een heel sterke Lieber werd vijfde na een hele strakke 5 – 4 score.

Thor!


thor it
DSMR2R StoreWMX-ShopKTM Shop NLSec ConstructionsMx477

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!