Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
29/09/2015 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: THOR Prime fit racewear

De nieuwe Thor Prime Fit Racewear 2016 werd voorgesteld met volgende video, de nieuwste lijn van Thor is zeer licht en werd ontworpen voor een goede ventilatie.
Vraag naar de Thor Prime Fit Racewear bij je dealer...

Thor it voor de video
 


thor it
no img
29/09/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

BMB-FIM Toekomstbeker Baisieux: Het woord aan de jeugd!

Het is nu 10 jaar geleden dat de motorcross Club Hauts-Pays de organisatie van deze landenwedstrijd, onder het voogdijschap van Joel Robert en Joel Smets, heeft overgenomen en dit tot grote vreugde van de diverse jongerenteams die er elk jaar de eer van hun land komen verdedigen. Voor de derde keer op rij zal de wedstrijd doorgaan op de mooie site in Baisieux, de 43ste editie van de Toekomstbeker, de 9de editie van de 85cc Cup en de tweede editie van de 65 cc Cup na het grote succes vorig jaar. Dertien landen hebben zich ondertussen reeds ingeschreven.

Meer onder THOR!


thor it
no img
29/09/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Youthstream Goes Indoor: Rider & Manufacturers Cup Gelsenkirchen 2016

De WK-promotor zit traditioneel na afloop van de MXoN aan tafel met zijn belangrijkste partners, zeg maar teams en fabrikanten. Deels om het afgelopen seizoen te evalueren en deels om al eens  vooruit te blikken naar 2016.

Er kwam spectaculair nieuw boven water. Dat leest U onder Thor. Ventileer ook uw opinie, dat kan bij MXWORLD.BE

Credits foto's Gelredome: www.gelredome.com en Motorfreaks


thor it
no img
29/09/2015 | posted by Mx-deals | reactie(s)

2016 MXON limited Edition crosskleding uit voorraad leverbaar!

Ook in 2016 brengt Fox weer een MXON Limited Edition crosskleding set, deze werd vorig weekend al gedragen tijdens de USGP door Paulin, Bobryshev en Musquin. Grijp nu je kans en koop jouw eigen 2016 MXON Limited Edition. Nieuw bij MX-Deals: replica bedrukking! Draag nu jouw MXON Limited Edition cross shirt zoals de grote jongens het droegen, met dezelfde rode kleur bedrukking en hetzelfde lettertype. Wil je nog een leuke korting van € 10,- pakken op de bedrukking? Kies dan ook voor het MX-Deals logo en betaal slechts € 25,- voor de replica bedrukking.

Thor it of klik hier voor meer over de MXON-kleding van FOX


thor it
no img
28/09/2015 | posted by Bertje | reactie(s)

Seronval sterkste in Lembeke (MCLB)

Opnieuw waren het er niet zoveel piloten als anders waardoor de Nationalen samen moesten rijden met de Inters. Steve Seronval kon iedereen weer de baas met twee reekszeges. David Segers werd tweede met twee keer een tweede plaats. Met twee maal een derde plaats eindigde Maarten Govaert derde. 

De foto's kan je hier bekijken.

Alle uitslagen kan je hier vinden.


thor it
no img
28/09/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

De motorcrosskalender voor het weekeinde

De kalender voor het nakende weekeinde onder THOR.


thor it
no img
28/09/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

ONK Zijspannen Lierop: Wie anders dan Bax-Stupelis

In de Herselse bossen wonnen Etienne Bax-Kaspars Stupelis de voorlaatste manche van het ONK Zijspannen. De heren wonnen beide reeksen. De eerste voor Marcel Willemsen-Robbie Bax en de tweede voor Gert Van Werven-Peter Beunk. Willemsen eindigde pas vijfde in de slotreeks zodat ze het zilver uit handen gaven aan Van Werven. Finale ONK zijspannen op 4 oktober in Harfsen. De overige winnaars: Mike Van Grinsven haalde de titel bij de Quads binnen. Hij ging Joe Maessen en Ingo Ten Vregelaar vooraf. William Saris was de beste MX1 inter voor Mike Gijsbertsen en Heiki Lang. Eric Leytens haalde het bij de Inters MX2 voor Dylan Van Veghel en Joel Van Mechelen.


thor it
no img
28/09/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

AMPL Moircy: Thomas Vilvorder klopt Steve Piret en Eric Foguenne

Fréderic Weigert won de eerste manche voor Thomas Vilvorder en Eric Foguenne. Jordan Hebette werd vierde voor Steve Piret. Weigert vertrok in de slotreeks als vijfde maar hij viel uit in de eerste ronde van de slotreeks. Piret won de reeks voor Vilvorder die met twee tweede plaatse de bloemen opeiste. Eric Foguenne die net voor zijn broer David eindigde werd derde.

Credits: FB TV


thor it
no img
28/09/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

VMCF Wambeek: Gordano Natale voor Benonit

Een einde-seizoenswedstrijd met  een 15-tal rijders, verdeeld over twee klassen. Wambeek werd de dag van Gordano Natale, hij won beide reeksen.

In de eerste manche leidde Jurgen De Kinder voor Gordano en Patrick Capellen. Gordano nam in de tweede ronde over en Stijn Verstrepen maakte  vorderingen door van vijf naar drie te rijden. Dat was ook de reeksuitslag. In de tweede koers ging ook Bryan engelen mee me de koplopers Hij nam zelfs he initiatief en Gordano moest zich nog reppen om vier ronden voor tijd de zaak naar zich toe te trekken. Hij won, voor Engelen en Jerome Benonit. En die zou tweede worden in de eindstand.

Credits: FB JB


thor it
no img
28/09/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

VLM Reet: Scratch voor Kenny Vandueren.

In Reet kwamen er 25 Inters aan de start.  Kenny Vandueren won de eerste reeks en werd in de finale beredeneerd derde. Hij werd eindwinnaar.

Banken haalde het voor Frederik Daenen en Keanu Du Tré in de MX2. In de B-reeks versloeg Jasper Van Der Mieren de nieuwe kampioen Jelle Meeus.

Thor!

Credits: FB KVD


thor it
no img
28/09/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Honda pakt prijzen met Paulin en Bobryshev

Gauthier Paulin wint met Frankrijk de MXoN voor de USA en België. Dikke prijs dus. Evgheny Bobryshev sloot zijn seizoen af zoals we van hem – raar maar waar – dit seizoen gewend zijn: regelmatig én snel. Helaas waren zijn maatjes niet van hetzelfde kaliber.

Thor.


thor it
no img
28/09/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Husqvarna pakt uit met flitsen

Ze kregen niemand op het podium in Ernée. Husqvarna moest het hebben van enkele flitsen. Zoals die van Max Nagl, die derde werd in zijn eerste manche. Duitsland zou negende eindigen, achter Australië dat met Dean Ferris en de regelmatige Todd Waters zevende werd. Zonder de val van Ferris mikte Australië naar de vierde plaats. Die ging   nu naar Harri Kullas voor Estland.

Thor voor interviews!


thor it
no img
28/09/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Toch een dikke prijs voor KTM met Musquin op het podium

In het WK greep KTM naast de belangrijkste titels. Het geschonden blazoen werd zondag in Ernée opgepoetst toen Marvin Musquin het Franse Team mee aan de zege hielp in de MXoN.

Thor!


thor it
no img
28/09/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Ereplaatsen voor de Seewer en Coldenhoff Suzukis

Twee Rockstar Energy Suzuki’s in de MXON, bereden door Glenn Coldenhoff en Jeremy Seewer. Glenn zorgde er samen met Brian Bogers en Nick Kouwenberg voor dat Nederland zesde werd. Seewer vormde ploeg met Valentin Guillod en de voor Arnaud Tonus ingevallen Andy Baumgartner. De Zwitsers deden nog een plaats beter dan Nederland.

Thor!


thor it
no img
28/09/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Yamaha blikt tevreden terug op MXoN.

Het doek valt over het internationale outdoor motorcross. Met de MXoN, zijn alle belangrijke competities afgelopen. Gedaan dus ook met de persberichten van de merken en/of teams. Yamaha blijkt zeer tevreden over haar rijder. Enkele bemerkingen of quote onder Thor.

 


thor it
no img
28/09/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Dean Ferris terug naar Down Under

Er heerste nogal wat onzekerheid over wat Dean Ferris ging doen. Het gerucht ging dat hij niet meer voor zijn huidige team zou rijden. Dit weekeinder werd het gerucht formeel bevestigd: Dean keert terug naar Australië en kiest voor een carrière in zijn land en Nieuw-Zeeland. Hij zal uitkomen voor CRD Yamaha, het team van ex-crosser Craig Dack.

Thor!


thor it
no img
28/09/2015 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Hoogtepunten Monster Energy Motocross of Nations Ernee

Tussen de 50.000 en 60.000 toeschouwers waren er live bij in Ernee, nog veel meer fans konden het allemaal live meemaken voor de tv of pc. Wie het niet live kon meemaken kan de hoogtepunten nog eens bekijken...

Thor it


thor it
no img
27/09/2015 | posted by Marcel | reactie(s)

Fransen houden zege thuis tijdens 69st Motocross of Nations

Het thuisland met op kop wereldkampioen Romain Febvre die net als Marvin Musquin hun klasse konden winnen hielden samen met Gautier Paulin de zege thuis in het Franse Ernee. We kregen geweldige wedstrijden voorgeschoteld met in de hoofdrollen vooral de Fransen en de Amerikanen, Team USA gaf zich niet zomaar gewonnen en streed tot aan de finish mee voor de zege maar het was uiteindelijk Frankrijk dat met twee punten kon winnen voor Team USA. Het zat de Belgen niet mee maar ondanks de pech van Julien Lieber die een keer uitviel en een mindere 24st plaats van Ken de Dycker konden de Belgen mede door een mooie vierde en zevende plaats van Jeremy van Horebeek plaatsnemen op de derde podiumtrap, het is voor de Belgen al de achtste keer op rij dat ze op het podium staan van de Motocross of Nations.

Thor it voor de uitslagen


thor it
no img
27/09/2015 | posted by Marcel | reactie(s)

KTM 65 SX en 150 SX 2016 uit voorraad leverbaar bij R2R Store in Bladel

Ready 2 Race Store in Bladel heeft nu de succesvolle SX 65 en SX 150 op voorraad, ga even langs in Bladel bij deze officiële KTM-dealer. Op zoek naar een ander model, contracteer ons gerust, we maken een mooie prijs voor u, we zijn de goedkoopste uit de regio.
www.r2rstore.nl


thor it
no img
27/09/2015 | posted by Marcel | reactie(s)

Team France domineert kwalificatie MXON in Ernee

Het Franse Team met Marvin Musquin, Gautier Paulin en Romain Febvre wonnen voor een massa volk elk hun eigen kwalificatiereeks en staan uiteraard op de pole voor de wedstrijden op zondag. De Amerikanen werden met twee tweede plaatsen en een zevende plaats tweede. De Belgen deden het uitstekend ondanks een barslechte startplaats (32) en werden keurig derde.

Thor it voor de uitslag van de kwalificatie


thor it
no img
26/09/2015 | posted by Marcel | reactie(s)

Belgen kennen superslechte loting in Ernee

Veel slechter kon het niet, de Belgen pikten nummer 32 van de 36 nummers dus Ken de Dycker, Julien Lieber en Jeremy van Horebeek mogen vandaag voor hun kwalificatiereeks pas als 32st een plaats achter het starthek kiezen... Groot Brittanie pikte nummer 1, Team USA 26 en de Nederlanders kregen nummer 31...

Thor it voor enkele foto's van de lottrekking


thor it
no img
26/09/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Everts and Friends rond de kaap van 400.000 euro voor het goede doel.

Ik buig diep voor de tienvoudige wereldkampioen motorcross en zijn troepen. Stefan Everts & Friends slaagden er in om op tien jaar tijd meer dan 400.000 Euro (meer dan 16.000.000 frank) over te maken aan goede doelen. Instellingen van bij ons, voor mensen die het niet zo gemakkelijk hebben in het leven. Een gedreven sporter, een gedreven mens, die Stefan. En zijn Friends uiteraard. Namens MXWORLD.BE: geweldig!


thor it
no img
25/09/2015 | posted by PGM | reactie(s)

Foto : MXoN op Vrijdag

MXoN op vrijdag, de motoren worden klaar gemaakt en gecontroleerd, de interviews bij Monster Energy van hun piloten en de persvoorstelling van de teams, dat zijn zo wat de gebeurtenissen op een vrijdag voor het geweld losbarst... Klik hier voor de foto's
 

thor it
no img
25/09/2015 | posted by PGM | reactie(s)

Foto : MX2 Glen Helen

Nog voor het MXoN geweld van start gaat geven we jullie nog het MX2 fotoalbum mee van Glen Helen. Tim Gasjer word wereldkampioen en schenkt de titel niet alleen na al die jaren terug aan Honda maar ook aan zijn verongelukte broer. De Troy Lee KTM boys uit de USA worden 1 en 2, raar maar waar, er waren geen KTM orders.... Guilod sluit het podium af. Klik hier voor de foto's

thor it
no img
24/09/2015 | posted by Twin Air | reactie(s)

Twin Air 2016 Producten

De luchtfilterbakken van de nieuwe 2016 KTM, Husqvarna en Kawasaki KX450F modellen zijn compleet vernieuwd. Door een intensieve samenwerking tussen Twin Air en diversen fabrieksteams heeft Twin Air een optimaal filterproduct vanaf heden beschikbaar.
Voor extra vermogen heeft Twin Air een aluminium filter rekje ontwikkeld (PowerFlow Kit). Daarnaast heeft Twin Air uiteraard ook nog producten beschikbaar voor extra bescherming in extreme omstandigheden.
Voor meer informatie neem contact op met uw Twin Air dealer of bezoek de Twin Air website.
www.twinair.com
www.facebook.com/twinair.filters
www.instagram.com/twin_air


thor it
R2R StoreWMX-ShopDSMMx477KTM Shop NLSec Constructions

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!