Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
30/07/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Kevin Strijbos nog twee jaar bij Rockstar Energy Suzuki

Het ziet er nu naar uit dat het GPR-team verder blijft bestaan in zijn huidige vorm. Ook al wordt de laatste weken druk over een overname van het formele Suzuki-team gespeculeerd. Het team bood Kevin Strijbos zowaar een tweejaarscontract aan.

Meer onder Thor.


thor it
no img
30/07/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Lommel countdown: de timing

Een weekeinde vol vraagtekens komt er aan. Zes klassen koen aan de start en geen enkele favoriet steekt er boven uit. Het is dus ook een weekeinde met  een  kei-druk programma ook. We gaan er van uit dat U niks wil missen, dus geven we U onder Thor de timing mee.


thor it
no img
30/07/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Yamaha 2016 testen op de Breugelheide op 22 augustus 2015

Op zaterdag 22 augustus zal op het terrein de Breugelheide een testdag gehouden worden waar de Yamaha 2016 modellen kunnen getest worden. Na het succes van verleden jaar is inschrijven voor de testdag ook dit jaar noodzakelijk. Piloten kunnen zich inschrijven bij de Yamaha dealers die te vinden zijn op de website www.yamaha-motor.be

Omdat het terrein exclusief voor Yamaha is voorbehouden kan die dag niet vrij getraind worden.

Overnachtingen van vrijdag 21/8 op zaterdag 22/8 zijn niet mogelijk op parking grenzend aan de kantine.

 


thor it
no img
30/07/2015 | posted by Marcel | reactie(s)

Vandaag begint de Gear2Win grote FOX-uitverkoop

Vanaf vandaag beginnen de FOX-uitverkoopdagen bij Gear2Win in Lommel. Gekke prijzen met tot 70% korting zijn zeker de moeite waard om eens langs te gaan. Ze hebben gekke prijzen op vrijetijdskleding zoals de Rockstar Hoodies voor slechts 10 Eu.
Like and share de actie op Facebook op deze link en haal je Shift petje af voor slechts 5 Eu...
Adres: Industriepark Balendijk (kortbij cross-circuit), Lodewijk de Raetsstraat 62, 3920 Lommel


thor it
no img
29/07/2015 | posted by PGM | reactie(s)

Foto : MX2 Tsjechie Loket

Bij de MX2 zorgt Herlings er voor dat het een spannend WK word als nooit te voren, Op zaterdag komt hij ten val en Tixier kan niet meer ontwijken en springt vol op Herlings in... Exit GP en WK voor de rest van het jaar. Daardoor komen maar liefst 6 kandidaten naar voor om die wereldtitel binnen te halen van 2015. Guillod wint zijn derde GP, Gasjer en Anstie laten kostbare punten liggen door een val. Jonas, Seewer en Tixier gaan wel een tandje moeten bijzetten volgende races. Beste Belg was Lieber die knappe inhaal races liet zien. Van Doninck eindigde mooi binnen de top 10 als 9de, Fors en Getteman stelden teleur met te feel foutjes en crashes. Benieuwd wie er het best uit de voeten kan te Lommel en de rode plaat van Herlings gaat overnemen... Klik hier voor de foto's

thor it
no img
29/07/2015 | posted by Marcel | reactie(s)

Jeremy van Horebeek blijft in 2016 bij Yamaha!!

Het zag er naar uit dat Jeremy van Horebeek na een iets mindere seizoensstart en een breuk in de voet op zoek mocht naar een ander team. Yamaha kondigde vandaag echter aan dat het contract van The Jerre met een jaar verlengd werd zodat hij teammaat blijft van wk-leider Romain Febvre. Met Febvre en Van Horebeek hebben ze opnieuw een zeer sterk team om in 2016 (opnieuw) voor de wereldtitel te gaan.


thor it
no img
29/07/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Valentin Guillod wint zijn derde Grand Prix van het seizoen in Loket

Valentin Guillod van het Standing Construct Yamaha Yamalube Team heeft in Loket, Tsjechie zijn derde Grand Prix zege van dit jaar weten te winnen.

Thor


thor it
no img
29/07/2015 | posted by Marcel | reactie(s)

R2RStore in Bladel pakt uit met nieuwe website/webshop

KTM-dealer R2RStore in Bladel lanceerde pas haar nieuwe website www.r2rstore.nl. Op de overzichtelijke website vind je nieuwtjes terug over de KTM-winkel, occasies, de nieuwe modellen natuurlijk maar helemaal nieuw voor R2RStore is de prima webshop die geïntegreerd werd in de website. Kijk snel op www.r2rstore.nl


thor it
no img
29/07/2015 | posted by Marcel | reactie(s)

Jeffrey Herlings met succes geopereerd door Dr. Claes

Jeffrey Herlings kwam zaterdag tijdens de kwalificatie ten val en werd nog eens aangereden door een concurrent waarbij hij zijn heup ontwrichtte. Zondagmiddag werd de Red Bull KTM-rijder overgevlogen naar Nederland waarna hij meteen richting Herentals werd overgebracht voor een operatie om zijn heup te herstellen. Dit verliep allemaal prima zodat het herstel nu kan beginnen, zes weken rust moeten ervoor zorgen dat de heup van de ex-wereldkampioen weer helemaal top moet zijn, dit jaar zal Jeffrey niet meer in actie komen in het wereldkampioenschap om een goed herstel te verzekeren. We wensen hel alvast een spoedig herstel toe.


thor it
no img
29/07/2015 | posted by Marcel | reactie(s)

Vanaf morgen 30 juli de grote FOX-uitverkoop bij Gear2Win in Lommel

Van 30 juli 2015 tot en met 2 augustus 2015 organiseert Gaer2Win in Lommel haar grootste FOX-Uitverkoop. Er wordt dan de mooiste FOX-kledij aangeboden met mooie kortingen...
Adres voor de place2be is: Industriepark Balendijk (kortbij cross-circuit), Lodewijk de Raetsstraat 62, 3920 Lommel

Mis dit niet!!!


thor it
no img
28/07/2015 | posted by PGM | reactie(s)

Foto : MXGP Tsjechie Loket

Geen Cairoli te Loket, hij laat zijn lichaam bekomen en kan zo een kruis maken over de wereldtitel, ook Nagl was nog niet present maar Desalle was terug en hoe, hij bood mooi tegenwerk aan Febvre al was daar weer niets aan te beginnen, daar waar iedereen in de rem gaat om een bocht te nemen geeft Romain nog extra gas, hij schuift over het parcour alsof hij supermotard aan het rijden is... Hij wint beide reeksen voor Bobryshev en Desalle, gevolgd door onze 2 landgenoten Strijbos en Van Horebeek. Frossard startte niet op zondag en Philippaerts komt zwaar ten val tijdens een sprong ... Het word uitkijken naar Lommel komende weekend wat onze Belgen daar gaan laten zien en wat Febvre doet om zijn voorsprong nog meer veilig te stellen. Klik hier voor de foto's
 

thor it
no img
28/07/2015 | posted by Marcel | reactie(s)

VJMO-MCLB wedstrijd In Volkegem op 1-2 augustus 2015

Het circuit is gelegen aan de Doolstraat in Volkemgem (GPS) en er wordt gereden op een mooi, heuvelachtig circuit dat gelegen is in de Vlaamse Ardennen.
Op zaterdag 1 augustus: De jeugdreeksen + pitbike en brommercross .(Iedereen kan en mag deelnemen met  pitbike / brommer / scooter …)
Op zond 2 aug.  Alle reeksen ook zijspannen en quads.
Alle piloten zijn welkom. Alle (gast)piloten kunnen in hun eigen reeks meedoen !!!!!
Ook reeksen voor vrijetijdsrijders.  Er is ook podium voorzien voor de vrijetijdsrijders...

 


thor it
no img
28/07/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

De motorcrosskalender voor het weekeinde

De kalender voor het nakende weekeinde onder THOR


thor it
no img
28/07/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Dikke ereplaatsen voor Van Doninck en Paturel

De KEMEA Yamaha rijders Benoit Paturel en Brent Vandoninck hebben in het Tsjechische Loket respectievelijk de vierde en de negende plaats veroverd in de eindstand van de 13e GP van het seizoen.

Thor.


thor it
no img
28/07/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Jens Getteman en Vsevolod Brylyakov moeten zich in Lommel herpakken

Een Grote Prijs zit vaak vol verrassingen. Soms worden de beoogde doelstellingen behaald of overtroffen en soms kan je een raceweekend maar best zo snel mogelijk vergeten. De Tsjechische GP viel voor Honda-Jtech in de laatste categorie.

Thor!


thor it
no img
27/07/2015 | posted by Marcel | reactie(s)

Dave van Dun en Michael Hool winnen VLM in Eersel

Dave van Dun won zondag met een reekszege en een tweede plaats de VLM-uitstap naar Eersel. Jonas Salaets werd tweede voor Rob Konings. Grote pechvogel was misschien toch wel Axel van de Sande, hij won de tweede reeks maar tekende een dnf op in de openingsreeks. Michael Hool won bij de Inters MX2 voor Dieter Vromans terwijl Jonathan Banken de derde podiumtrap mocht beklimmen. Jasper van der Mieren won bij de Inters B Open....

Thor it voor alle uitslagen van VLM Eersel


thor it
no img
27/07/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Video blog van Desalle, Coldenhoff en Seewer.

Om ons het schrijven te besparen sturen ze ons een video op het dak. Goed gedaan, zo kan u het zelf van de rijders horen. De videoblog van Clement Desalle, Glenn Coldenhoff en Jeremy Seewer? Klikken op: https://www.youtube.com/watch?v=QmH14SS6MDg&feature=youtu.be


thor it
no img
27/07/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Desalle en Strijbos: goed gereden, niks gewonnen

Met de rentree van Clement Desalle, met GP-winnaar Glenn Coldenhoff en de man in vorm Kevin Strijbos verwachtten we grote dingen voor Loket. Het veelbesproken team – niemand vertelt hoe de vork echt aan de steel zit –leverde puike resultaten af. Helaas, Yamaha veroverde de GP en stootte Suzuki van de constructeurs-troon.

Thor


thor it
no img
27/07/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Vierde titel voor Kiara Fontanesi. Drama voor Livia Lancelot.

Met slechts vier punten verschil leek het WK Dames af te stevenen op een krachtige finale. Maar er gebeurde een drama. De motor van Livia Lancelot, tweede achter Nancy Van De Ven in de openingsreeks, ging stuk in de warm-up voor reeks twee. Tegen het reglement in ruilde Livia haar motor in voor een andere. Maar dat was in strijd met het reglement en Lancelot werd niet toegelaten tot de race.

Thor


thor it
no img
27/07/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Coldenhoff en Seewer vallen een keer te veel.

Voor twee weken won Glenn in Kegums zijn eerste GP. In de ADAC Tensfeld eindigde hij tweede achter merkgenoot Strijbos. Maar In Loket heeft Coldenhoff die fraaie lijn niet kunnen door trekken. Ook stalgenoot Jeremy Seewer kende een deel van de (vallende) pech


thor it
no img
27/07/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Val Charlier en pech Bengtsson fnuikt 24MX Honda ambities.

De bodem in Loket verraste menig rijder. De harde ondergrond met een losse en/of slijkerige bovenlaag eiste van menigeen zijn tol. Ook Christophe Charlier kreeg hier mee te maken. Filip Bengtsson viel in de slotreeks uit met pech.


thor it
no img
27/07/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Pittig succes voor Yamaha in MX2. Zege voor Guillod, ereplaatsen voor Lieber, Paturel en Van Doninck

Nadat ze in de MX1 de macht over namen van Suzuki was Yamah Yamalube nadrukkelijk aanwezig op de MX2-scene. Valentin Guillod van Standing Construct pakte na Spanje en GB zijn derde GP. Door de blessure van Herlings breekt Guillod het WK open. Hij staat nu op een gedeelde tweede plek met Tim Gajser. Zondag krijgen we in Lommel een nieuwe WK-leider, dat is zo goed als zeker. Lieber en Van Doninck reden fraai top tien.

 


thor it
no img
27/07/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Geen erg voor Max Anstie, die GP verliest na crash.

Valentin Guillod won, en die staat voor eeuwig op de tabellen in Loket. Maar toch was Max Anstie  misschien wel de snelste. Helaas, anstie reed zich de longen uit het lijf tot hij viel en de GP verloor. Nadien twitterde de sympathieke rosse, dat hij niks over hield van de val in Loket. “Morgen een beetje stijf misschien morgen, maar verder niks aan de hand.”Hij filmde zijn eigen crash. Je gelooft ons niet? Klik dan op deze link: https://instagram.com/p/5nHN56hHro/

 


thor it
no img
27/07/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Laier en Etheridge-Graham winnen IMBA GB. Wagemans tweede. Nick en Glenn Janssens nieuwe EK-leiders Zijspannen

In Cannock, meer bepaald op de omloop van de Lower Drayton Farm, (GB) werd een IMBA dubbel GP gereden. Zowel de Dames als de Zijspannen kwamen er aan de bak. Lees meer onder Thor.

Credits: SMS pics, Brenda FB,Steffie FB

 


thor it
no img
27/07/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Van Horebeek goed, Febvre beresterk

Elders stelden we de vraag wie het Suzuki blok zou stoppen in Loket. Het antwoord is klaar en duidelijk: Yamaha. Meer nog, de blauwe garde neemt de leiding over in de stand van de constructeurs. Getekend Febvre en Van Horebeek.


thor it
WMX-ShopDSMR2R StoreSec ConstructionsMx477KTM Shop NL

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!