Log in
Thor Header
 
KTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
23/03/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

BK Moerbeke-Waas: Drie op drie voor Van Horebeek

De eerste manche van het “Belgian Championship” leverde Jeremy Van Horebeek de zege op met een zuivere hattrick. Jeremy leidt nu zowel in het ONK als in het BK. De aanzet naar een top klassering in het WK?

 


thor it
no img
23/03/2015 | posted by Marcel | reactie(s)

Fotoreeks Kabouter Trek @ BK BMB Moerbeke

Kabouter Trek trok dit weekend naar Moerbeke waar de eerste BK-wedstrijd van het seizoen op het programma stond. Hij zag er Jeremy van Horebeek naar de overwinning rijden, hij liet er Kevin Strijbos en Jonass Pauls achter zich. "Liefhebber", Jeffrey Dewulf reed opnieuw een dijk van een wedstrijd en eindigde met gelijke punten als Red Bull KTM-rijder Pauls op een vierde plaats.
Bij de Inters MX2 won Brent Vandoninck voor Damon Graulus en Mark Boot.
Later een volledige verslag maar we hebben alvast de foto's voor jullie....

Klik hier voor de foto's


thor it
no img
22/03/2015 | posted by Marcel | reactie(s)

Wouter van Massenhoven en Jonathan Banken winnen in Arendonk

Met een dubbele reekszege won Wouter van Massenhoven vandaag bij de Inters MX1 in Arendonk. Van Massenhoven ging in beide reeksen Kenny Janssens vooraf terwijl de derde plaats in de eindstand voor Sven Scheynen was. Jonathan Banken was opnieuw winnaar bij de Inters MX2 alhoewel Kristof Scheynen (2de) en Bram Schoepen (3de) niet ver van de winnaar eindigden. Glenn Vanderschraelen wade met een derde en tweede plaats winnaar bij de Inters B Open, Jelle Meeus werd tweede voor Martijn Vermijl.

Thor it voor alle uitslagen van Arendonk


thor it
no img
22/03/2015 | posted by Marcel | reactie(s)

Jilani Cambre wint op de Horensbergdam in Genk (VMCF)

Een goed organiserend AMC Genk werd vandaag beloond met goedgevulde reeksen waar Jilani Cambre met de overwinning aan de haal ging bij de Inters A. In de eerste reeks moest de KTM-rijder na een mindere start van ver terugkomen maar de goedgestartte Vincent Collet kon niet meer worden bijgebeend. Na de pauze kon Jilani door een betere startplaats een betere start pakken en na een korte strijd met Collet was het toch Cambre die makkelijk met de reekszege en ook de eindzege naar huis mocht. Vincent Collet werd tweede, Eric Foguenne mocht met twee derde plaatsen als derde mee naar het podium. Dennis Wagemans ging met de eindzege bij de Inters B aan de haal, thuisrijder Glenn Uten kende pech, buiten een pijnlijke enkel kreeg hij ook nog af te rekenen met een lekke achterband in de tweede reeks...

Thor it voor alle uitslagen


thor it
no img
22/03/2015 | posted by Marcel | reactie(s)

Jurgen Wybo en Torpjurn Van Hoe winnen in Oosteeklo (MCLB)

Steve Seronval en Manuel Priem verdeelden de reekszeges maar het was de gekende derde, Jurgen Wybo, die met de bloemen aan de haal ging. Wybo werd in beide reeksen tweede en kreeg Manuel Priem (5-1) als tweede mee naar het podium, Maarten Govaert werd met een 4-6 mooi derde. Bij de Inters MX2 waren de bloemen voor Torpjurn van Hoe, Jens Bleyaert werd tweede voor Niki Debruyne. De overwinning bij de Inters B was voor Nick van den Bergh.

Thor it voor alle uitslagen


thor it
no img
21/03/2015 | posted by Marcel | reactie(s)

EKS-Brand brillen in primeur op VMCF in Genk

De nieuwe EKS-Brand Brillen zijn aangekomen en in primeur zal MX477 ze bijhebben op de motocross in Genk dit weekend. Op zaterdag kun je nog zonder inkom te betalen terecht aan de stand van MX477.
Afgelopen week konden we nog bekendmaken dat oa. Ken de Dycker met deze blitse brillen aan de start zal staan in 2015.

Iedereen welkom aan de stand van MX477 in Genk
Klik hier voor foto's van de nieuwe modellen


thor it
no img
21/03/2015 | posted by Marcel | reactie(s)

Olavs kijk op de eerste ONK-wedstrijd in Gemert

Olav Heijt kennen we ondertussen van zijn goedgeschreven columns, hij geeft nu ook zijn kijk weer op de eerste ONK-wedstrijd in Gemert...

Klik hier voor zijn verslag


thor it
no img
20/03/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

WK MX2: Wereldkampioen Jordi Tixier een maand (een GP) geschorst!

Er is een klein (of minder klein) bommetje gedropt in het WK MX2. Dit naar aanleiding van feiten gebeurd in Thailand. Wereldkampioen Jordi Tixier mag, sorry, moet een maand aan de kant blijven……


thor it
no img
20/03/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Frans Kampioenschap: Sommieres afgelast!

De tweede proef van het Frans kampioenschap zou gereden worden in Sommieres. Na een nacht vol regen werd er nog getraind, maar rijden bleek niet doenbaar. Het was kwasi onmogelijk om de rijders op te stellen achter het starthekken. De proef werd geannuleerd. Dit weekeinde wordt er gereden in Dardon Gueugnon.  In de MX2 leidt Maxime Desprey voor Nicolas Dercourt en Cédric Soubeyras. Xavier Boog is de beste MX1-rijder voor Valentin Teillet en Nicolas Aubin. In de Open klasse is de stand: Boog, Desprey, Teillet.


thor it
no img
19/03/2015 | posted by PGM | reactie(s)

Foto : RES Axel op woensdag

Belofte maakt schuld, vorige week gingen we al eens op bezoek bij RES Axel om wat fotos te nemen en de reacties waren zo fijn dat we deze week terug gingen, het weer was niets zoals belooft maar toch was het gezellig druk op het parcour. Klik hier voor de fotos

thor it
no img
19/03/2015 | posted by Mxworld | reactie(s)

Bakens: Hele eer om tegen de grote jongens te rijden

Met dat statement gaat Robin Bakens het nieuwe seizoen tegemoet. De Bakens Yamaha rijder zal zich dit jaar meer focussen op de BMB wedstrijden, waaronder ook de BK’s voor Inters in Moerbeke-Waas, Bergen, Kester, Orp-Le-Grand en Mont-Saint-Guibert. Dit programma aangevuld met ONK’s en zo’n 3-4 MX2 GP’s.

Thor it voor meer


thor it
no img
19/03/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Enduro Valkenswaard 17 mei 2015: Inschrijving geopend, ook voor crossmotoren.

Op zondag 17 mei 2015 organiseert Motorclub Boemerang voor de 25ste maal  haar welbekende 4-uurs enduro op en rond het Eurocircuit te Valkenswaard.

Om dit jubileum te vieren is er besloten om de 4-uurs enduro in een nieuw jasje te steken: het is ditmaal mogelijk om zonder een officiële motor met kenteken deel te nemen.


thor it
no img
19/03/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Waar wordt er dit weekeinde gecrosst?

Onder Thor een overzicht van wat het weekeinde brengt aan noppenrijders. Toppers zijn de eerste manche van het BK in Moerbeke-Waas en de derde proef voor het Nederlandse kampioenschap in Gemert. In Arendonk mag je voor niet binnen als je van Arendonk bent.


thor it
no img
19/03/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Deelnemers EK Honda 150 gekend

Afgelopen weekeinde werd in Albaida (SP) het Honda Trainingskamp georganiseerd. De deelnemers konden zo kennis maken met de motoren. Ze werden medisch onderzocht om te zien of ze in goede gezondheid verkeren, en ze kregen adviezen van de ervaren rijders die Honda in zijn staf telt. Het was de ultieme sessies om de deelnemers voor de GP van Trentino vast te leggen.


thor it
no img
19/03/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Veel belangstelling voor de EK-wedstrijden!

Op een maand voor de start van de Europese kampioenschappen blijkt dat hiervoor een enorme belangstelling bestaat. De eerste wedstrijd wordt verreden in Pietramurata (GP Trentino) op 19 april. De EMX250 telt meer dan 100 voorinschrijvingen en de EMX125 ondertussen ook al 80. De EMX300 klasse verdubbelt zijn mogelijke deelnemers. Al gebiedt de eerlijkheid ons te zeggend at er vorig jaar slecht een tiental rjjders meer dan vier van de zeven wedstrijden betwistten. Morgen 20 maart worden de inschrijvingen afgesloten.


thor it
no img
19/03/2015 | posted by Marcel | reactie(s)

De videos van het eerste ONK in Gemert

Afgelopen zondag kregen we de eerste ONK-wedstrijd van het seizoen voorgeschoteld, Motocrossplanet is daar de nieuwe promotor van en zij voorzien ons dan ook van video's...

Thor it voor video's van vier video's


thor it
no img
18/03/2015 | posted by Marcel | reactie(s)

Ken De Dycker kiest voor EKS brand brillen in 2015!!!

Ook Keeno kiest voor topkwaliteit ! De Red Bull KTM rijder testte de EKS brand brillen en was dadelijk overtuigd van de topkwaliteit die EKS brand biedt! Wij wensen hem alvast veel succes dit jaar.
Voor 2015 zijn er maar liefst 15 nieuwe blitse kleuren en meer dan 20 verschillende lenzen beschikbaar. Dus zeker voor ieder wat wils. Binnenkort zal er zelfs een “De Dycker replica” uitkomen. Dit is de favoriete bril van Keeno die extra gepersonaliseerd zal worden.

Thor it voor meer over de EKS Brand brillen
 


thor it
no img
17/03/2015 | posted by Marcel | reactie(s)

Met Mxstage.be op Paasstage in Frankrijk?

Dit jaar gaan we de eerste dag naar het mooie zandcircuit in Amigny-Rouy, in Noord-Frankrijk, waar ons veel tafelbergen, zandbochten en behoorlijke hellingen te wachten staan. Amigny ligt op 210km van Brussel. Op woensdagavond rijden we dan 30km terug naar Crisolles.

Thor it voor meer info over deze Motocrossstage


thor it
no img
17/03/2015 | posted by | reactie(s)

KTM Fabrieksbezoek in Oostenrijk met KTM Racing Center

Wil je ook weten hoe een KTM wordt gemaakt ? Of wil je weten hoe het er bij KTM aan toegaat ?
 Dan is dit de gelegenheid om er van te profiteren ! KTM Oostenrijk zet zijn deuren voor ons open op maandag 27 april ‘15. Maar we maken er een KTM-RacingCenter weekend van ! Met als startpunt zaterdag 25 april ‘15 smorgens aan onze winkel te Deurne met de autobus in samenwerking met “Reizen Lauwers” die ons naar het Hotel zal brengen waarbij het avondmaal op ons zal wachten. Zondag 26 april ’15 zal het Red Bull museum Hangar-7 te Salzburg ons ontvangen, na het middagmaal bij Red Bull rijden we richting het centrum van Salzburg voor een vrij bezoek aan hun kleine gezellige restaurantjes, winkelstraatjes en zo veel meer. Maandag 27 april ’15 “HET BEZOEK” aan het KTM fabriek met een kleine surprise ! En we zorgen er voor dat je maandag nacht terug thuis bent !! Dit voor slechts 299 euro
*(onder voorbehoud van het aantal reservaties / hotel op basis van half pension met twee overnachtingen op een 2-persoonskamer)
Afsluiting van de reservatie op maandag  23 maart '15
Meer info: info@racingcenter.be


thor it
no img
17/03/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Persbericht: Filip Bengtsson knap tweede in Gemert.

Tijdens de eerste ronde van het ONK Motocross in Gemert reed Filip Bengtsson (24MX Honda Racing) naar een knappe tweede plaats. Bengtsson verdiende zijn podiumplaats dankzij een 4de en 2de plaats in de reeksen. Vice-wereldkampioen Jeremy Van Horebeek won algemeen in de MX1, thuisrijder Ceriel Klein Kromhof was derde.

Kijk ook naar de videoreactie:

http://24mx_honda_racing.prezly.com/filip-bengtsson-knap-tweede-in-gemert#video12252


thor it
no img
17/03/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Persbericht: Mike Vanderstraeten puik in Gemert, maar valt in slotreeks

De eerste wedstrijd van het ONK KNMV is goed verlopen voor Mike Vanderstraeten. De GM Racing-rijder werd de eerste manche heel knap als zesde afgevlagd. De tweede manche bracht een valpartij vroegtijdig een einde aan de tweede manche.


thor it
no img
17/03/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Persbericht: Jeffrey Dewulf grijpt net naast het podium van Gemert.

De eerste wedstrijd van het KNMV Open Nederlands Kampioenschap is goed begonnen voor Jeffrey Dewulf. De SDS Racing-rijder werd op het circuit van Gemert vierde in het dagklassement! Na een tweede plaats in de eerste manche werd de Yamaha-rijder later op de middag zesde. Daarmee kwam Jeffrey één puntje te kort om op het podium te mogen klimmen. De overwinning ging naar landgenoot en Yamaha-collega Jeremy Vanhorebeek die beide manches wist te winnen.


thor it
no img
17/03/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Persbericht: Rick Elzinga wint eerste ONK 85cc in Gemert

Rick Elzinga van het Beursfoon Rockstar KTM Youth MX Team heeft de eerste wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap 85cc in Gemert gewonnen. Na een slechte start in de eerste manche kwam de rijder uit Zenderen vanuit de achterhoede helemaal teruggereden naar de koppositie en won.


thor it
no img
17/03/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Persbericht: Bevredigende start in Gemert voor het Stabilo Kawasaki MX Team.

Dit weekend was er de eerste confrontatie in het ONK van het seizoen. Vele ogen waren aldus op het kersverse team gericht! Op het perfect aangelegde circuit namen alle 85cc rijders een voorzichtige start. Blijkbaar hadden de jongens last van stress en verliep de eerste officiële tijdstraining van het jaar niet zoals ze zelf verhoopten. Toch waren alle drie de rijders zonder veel problemen rechtsreeks geplaatst voor de races. Voor William Saris, de enige MX1 rijder uit het team, verliep de tijdstraining een stuk vlotter. De rijder uit Bakel kon de training afsluiten op een mooie zevende plaats.


thor it
no img
17/03/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

21 april 2015 E-MX in Zolder met 20 wereldtitels

De eerste namen zijn bekend voor de derde editie van de E-MX race of Champions! En wat voor een namen! We hebben maar liefst 20 wereldtitels aan de start. Stefan Everts, Joël Smets en Eric Geboers zullen laten zien dat ze nog kunnen crossen en gaan de strijd aan met Conrad Mewse (England),Josiah Natzke (NZ), Jorge Prado (Spain) en de MX 2 revelatie Pauls Jonass (Letland). Ken De Dycker zal er een "patat" op geven en de amateur toppers als David Cools en Mavin Vandaele gaan mee de spanning opbouwen... Nog meer namen volgen er snel. Maar er zal nog veel meer te zien zijn. Markeer 21 april in uw agenda voor een leuke gratis avond.


thor it
R2R StoreMx477DSMWMX-ShopSec ConstructionsKTM Shop NL

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!