Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
24/05/2015 | posted by Marcel | reactie(s)

Kabouter Trek @ Wuustwezel

Ze zijn laat deze keer, de foto’s van onze kabouter van op de cross in Wuustwezel. Met een week vertraging vonden we de foto’s in onze mailbox. Naar de reden van de vertraging hebben we het raden. Verbleef ons Trekje een weekje bij zijn familie in de Wezelse bossen, zat hij teveel met het schoons naast de omloop in zijn hoofd, was hij dolgelukkig omdat het weekend van 15 augustus GP vrij wordt, …. ? We weten het niet. Feit is dat we tot na het Eurovisie Songfestival moesten wachten om zijn foto’s te mogen bewonderen. Een aantal van zijn foto’s zijn te vinden op http://www.erbinspictjers.be/Paginas/Fotos/Fotos.html.


thor it
no img
24/05/2015 | posted by Marcel | reactie(s)

Valentin Guillod wint thriller van Jeffrey Herlings in Matterley Basin

De Grand Prix van Engeland is uitgedraaid op een ware thriller, Jeffrey Herlings was in de eerste reeks de spreekwoordelijke derde die met het been aan de haal ging voor Valentin Guillod van het Standing Construct Yamaha Team maar in de tweede reeks kregen we rondenlang een stevig duel tussen Guillod en Herlings maar deze keer liet de Yamaha-rijder zich niet meer verrassen en wint zo zijn tweede Grand Prix op rij. Herlings wordt tweede met evenveel punten terwijl Jordi Tixier derde in de eindstand werd.

Thor it voor de MX2-uitslag


thor it
no img
24/05/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

AMA Nationals Glen Helen: alles op beeld.

Als je op zondag vroeg op moet, na een korte nacht en met een lange dag voor de boeg, dan is opstarten als moeilijk genoeg.  Als je dan nog voor de keuze staat om een geschreven verslag te maken van de 2de AMA National in Glen Helen of een link maken naar de volledige uitzending, dan is die keuze snel gemaakt. Het gemakkelijkste is de link naar de volledige reportage van de 450 en de 250. De winnaar verklappen we niet. Maar let goed op bij de eerste beelden en het interview met Cole Seely. Let eens goed op de fotograaf in blauw.

De link: http://www.motoxaddicts.com/2015/05/23/full-250mx-450mx-motos-2015-glen-helen-national

Enjoy!


thor it
no img
23/05/2015 | posted by Marcel | reactie(s)

Valentin Guillod pakt pole in Matterley Basin

Valentin Guillod heeft duidelijk vertrouwen opgedaan uit zijn Grand Prix-zege in Spanje, de Zwitser uit het Standing Construct Yamaha Team won vandaag de kwalificatiereeks in de MX2-klasse. Jordi TIxier had ook wel zin in de pole voor de GP in Engeland maar hij kwam 0,9 sec te kort aan de finish. Wat dan met Jeffrey Herlings? De Nederlander had na zijn crash in Spanje een pijnlijke rug en moest het wat rustig aan doen de afgelopen week, Herlings werd mooi derde. Julien Lieber was onze beste landgenoot op de 12de plaats, Jens Getteman werd 13de, Kevin Fors 16de en Brent Vandoninck verdween al snel uit de race...

Thor it voor de uitslag van de kwalificatie MX2 in Matterley Basin


thor it
no img
23/05/2015 | posted by Marcel | reactie(s)

Antonio Cairoli pakt tweede pole op rij met de KTM SXF 450, Desalle mooi tweede

Antonio Cairoli lijkt het seizoen op de KTM 450 te gaan afwerken en ook in Matterley Basin leek hij, zeker op zaterdag de goede keuze te hebben gemaakt. Hij won de kwalificatiereeks, voor een nogal opdringerige Clement Desalle die er ook zin in leek te hebben en vol voor de polepositie ging, hij kwam net iets minder goed weg als Cairoli maar kon al na enkele ronden Max Nagl naar de derde plaats verwijzen maar Cairoli won nipt voor Desalle. Jeremy van Horebeek maakte zijn rentree na zijn voetblessure en werd 10de voor Ken de Dycker die elfde werd.

Thor it voor de uitslag van de kwalificatie


thor it
no img
23/05/2015 | posted by Mx-deals | reactie(s)

Fox 2016 Limited Edition Flexair verkrijgbaar bij MX Deals

Alle ogen op de Fox Atleten Dungey, Roczen, Paulin en meer tijdens de National in Glen Helen en de GP in Engeland: het zijn deze pros die vandaag excelleren tijdens de lancering van de Fox 2016 Flexair Limited Edition. De Flexair Limited Edition is de belofte van een samenwerking tussen Dungey en  Fox om hoogwaardige crosskleding tot een nog hoger niveau te brengen.
En dat is gelukt! Dankzij hoofdzakelijk 4-way stretch materiaal in de Flexair crossbroek, ervaar je tijdens het rijden meer stretch in zowel de breedte als de lengte.

Thor it voor meer over de Fox Flexair of om te bestellen bij Mx-deals


thor it
no img
23/05/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Villopoto ook in Frankrijk vervangen door Xavier Boog.

Bij Kawasaki kiest men eieren voor zijn geld. Nadat eerder al Dylan Ferrandis  moet afhaken voor de rest van het seizoen is het nu ook duidelijk dat Ryan Villopoto ook de volgende GP niet zal rijden. Waarom zou men anders Xavier Boog aanwerven om Matterley Basin en Vilars sous Ecot te rijden?


thor it
no img
22/05/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Thomas Sileika (Diga Racing) haalt verloren tijd op

Het lange Hemelvaartweekend werd door het Diga Racing Team gebruikt om Thomas Sileika meer wedstrijdritme te bieden. De 17-jarige crosser heeft een mager voor seizoen gehad door een liesblessure. Zijn voorbereiding verliep niet naar wens. Het gebrek aan wedstrijdritme brengt hem tijdens de EK-wedstrijden in de problemen. Op Hemelvaartsdag kwam Thomas in actie in het ONK in Rhenen. Zondag stond Wuustwezel op het programma. Door verplichtingen op school kwam Miro Sihvonen dit weekend niet in actie.


thor it
no img
22/05/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Tweede ronde voor Honda EMX150 in Matterley Basin

Gedurende de GP in Matterley Basin, krijgt het aanstormende talent de kans om zich te tonen aan het grote publiek. In Winchester komen de rijdertjes van de Honda EMX150 voor de tweede maal aan de start.


thor it
no img
22/05/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Desalle en Strijbos over Matterley Basin (of niet)

We gaan zondag naar de zevende GP in een rijtje van achttien, nu bekend werd dat er ook in Mantova een GP bij komt. Bij Rockstar Energy Suzuki kijken ze met gemengde gevoelens naar zondag. Ook bij hen is er blessureleed.

Thor.


thor it
no img
22/05/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Alles in het werk stellen om Kester te behouden

We komen nog even terug op de persconferentie van jubilaris AMC De Toekomst uit Dworp. Er hangt al enkele jaren een zwaard boven het hoofd van de organisator van het BK op de Kesterheide in Gooik. Burgemeester Michel Doomst staat onvoorwaardelijk achter de club. Lees het interview/repo uit Het Laatste Nieuws onder Thor.


thor it
no img
21/05/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Donjoy Compex Medical Center: therapie en verzorging op de GP

Eva en Gino gingen langs bij het Donjoy Compex Medical Center.  Braces denkt u meteen? Correct, maar ook zoveel meer. Donjoy is sterk in ondersteunende kniebraces, Compex is een electro stimulator. Momenteel zijn de service en gebruik ondergebracht in de Medical Center unit op elke GP. Wat hebben ze daar? Wat doen ze? Een diepte- interview met Thierry Sarazyn. Dus doorklikken op Tor.


thor it
no img
21/05/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Van onze reporter ter plaatse: EK IMBA Dames Genk.

Jaren lang was Betty Van Lommel een van de snelste crossende dames. Nu beleeft ze volop de revival van de dames motorcross. Op haar manier draagt ze een steen bij tot het promoten van de ladies. Van haar hand een verslag van het EK IMBA in Genk.


thor it
no img
21/05/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Pinkstertrofee Bree: nieuwe omloop, een fotoreeks

De VLM Pinkstertrofee wordt dit weekeinde verreden op het industrieterrein in Bree. De baan ligt klaar. Ze wordt naar het weekeinde toe nog gefreesd en gesproeid indien nodig. Onder Thor een impressie van de baan. Voor de volledige fotoreeks: https://www.facebook.com/danny.craeghs?pnref=story


thor it
no img
21/05/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Help! Ik moet naar de Breugelheide. Hoe geraak ik daar?

Er zijn al een tijdje werken aan de gang op de E34. Nu is het gedeelte tussen Lille en Beerse aan de beurt. De werken  richting Antwerpen zijn afgerond. Dus als u naar het circuti van MC Lille wil rijden, dan lees je best verder onder Thor. Want dit weekeinde wijzigt de situatie.


thor it
no img
21/05/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Charlier gretig, Bengtsson afwezig in Matterley Basin

De GPs motorcross in Groot-Brittannië komend weekend is de 7de stop op de kalender van 18. Christophe Charlier zal in Matterley Basin de enige 24MX Honda Racing rijder zijn. Teammaat Filip Bengtsson blijft op doktersvoorschrift immers nog even aan de kant om helemaal te herstellen van zijn zware hersenschudding, opgelopen in Valkenswaard. Voor de 23-jarige Charlier biedt de Britse MXGP een uitgelezen kans voor sportieve weerwraak na een seizoensstart in mineur.


thor it
no img
21/05/2015 | posted by KTM-Shop | reactie(s)

KTM 2015 Replica Teamwear collectie!

U kunt nu replica kleding van het Amerikaanse Supercross KTM Team en het RedBull KTM Team bij KTM-shop.nl bestellen!
U heeft wellicht Dungey, Roczen , Musquin en Decoster en vele andere fabrieks rijders al met deze sportieve kleding in de pits gezien ?????
Deze kleding was tot nu toe exclusief voor het KTM team ! Dit is nu een uiterst beperkte release, en zou wellicht snel uitverkocht kunnen zijn.
Bestel het daarom vandaag nog online !
Ga direct naar de shirts >>> KLIK HIER


thor it
no img
21/05/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Is er, na 50 jaar, toekomst voor AMC De Toekomst

Ja, dus. Tenminste als rechtvaardigheid en gezond verstand zegeviert.  In het kader van de jubileumwedstrijd die AMC De Toekomst Dworp organiseert op 6 en 7 juni, werd gisterenavond een en ander uit de doeken gedaan op de persconferentie. Het was daar absoluut geen saaie boel.

Meer onder Thor.

Foto’s: Kathy Sintobin, met dank.


thor it
no img
21/05/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Waar: GP van Lombardije op 22 en 23 augustus.

De GP van Brazilië die voorzien was op 15 en 16 augustus werd terug gegeven aan Youthstream. Zoals we gisteren al mee deelden, zou de kans bestaan dat die in Mantova zou hernomen worden. Youthstream bevestigde afgelopen nacht dat de zestiende GP van het seizoen gereden wordt onder de titel GP van Lombardije, op de baan in Mantova. KMC Mol en de Keihuevle ontsnappen dus aan deze concurenttie. Dat niet het geval met een ADAC in Lichtenvoorde en het Maxxis kampioenschap in Doncaster. En zoals ik - ongelooflijk genoeg - vergat, met de BK-wedstrijd in Orp-Le-Grand. Dank U Gino.

Een voorproefje hoe het er in Mantova uit ziet vind je hier

De nieuwe kalender onder Thor.


thor it
no img
20/05/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Eindelijk duidelijkheid: geen Villopoto in Matterley Basin.

Hij is nog steeds in behandeling in de US, aan het gekwetste staartbeen. Kawasaki bevestigt nu dat Ryan Villopoto niet zal starten in Matterley Basin.


thor it
no img
20/05/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Waar of niet waar: GP op 22 en 23 augustus in Mantova?

Het gonsde van geruchten rond de afgelaste GP in Brazilië. Er zou een vervangende wedstrijd komen. De vraag was: waar? Nu lijkt er schot in de zaak te komen. Mantova zou het worden. Maar dit is (nog) niet officieel bekend gemaakt. Al circuleert er blijkbaar al een affiche….


Meer onder Thor!


thor it
no img
20/05/2015 | posted by Marcel | reactie(s)

Geen Kevin Strijbos in Engeland

De duimblessure, mogelijk een vervolg of gevolg van zijn eerdere polsblessure houdt de Rockstar Energy Suzuki-rijder uit het factory team weg van de Grote Prijs van Engeland komend weekend. Kevin zou daar zijn GP-comeback maken nadat hij eerder wel nog winnend de ONK-wedstrijd in Rhenen afsloot en ook in Wuustwezel nog een reeks won maar de pijn in zijn duim speeld hem zodanig parten dat hij nu toch moet afhaken. Onderzoek deze week wees uit dat er The Kid een met een ontsteking in zijn duim zit opgezadeld. We wensen hem een spoedig herstel toe en hopelijk is hij er weer bij in Villars sous Ecot volgende week.


thor it
no img
20/05/2015 | posted by Marcel | reactie(s)

Acerbis Jackets in promotie bij DSM Mx Shop

Na denderd succes van de nieuwe Acerbis Helmes Jackets 2015, zijn er verschillende maten en kleuren reeds uitverkocht, daarom nu reeds promo op laatste stuks!!
Dus wees er snel bij!! Winkelprijs : 79,95€ nu mogen ze weg aan 49€
Bekijk en bestel ze op www.dsmmxshopbe.be


thor it
no img
20/05/2015 | posted by Marcel | reactie(s)

Eerst KTM 2016 Enduro bij Racing Center

De eerste KTM EXC 450 model 2016 staat nu in de showroom bij KTM Racing Center in Deurne. Het topmodel van de KTM Enduro-lijn kreeg een mooie, nieuwe look, je kan hem vrijblijvend komen bekijken in de showroom van Racing Center.

www.racingcenter.be


thor it
no img
20/05/2015 | posted by Marcel | reactie(s)

Kevin Fors in de toptien in Rhenen

Afgelopen weekend nam Kevin Fors deel aan de derde proef van het ONK in Rhenen. Deze wedstrijd, die traditioneel op hemelvaartsdag wordt verreden op één van de mooiste omlopen van Nederland, was voor Kevin een ideale test en mogelijkheid om de progressie verder te zetten....

Thor it voor meer


thor it
KTM Shop NLR2R StoreWMX-ShopDSMSec ConstructionsMx477

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!