Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
04/02/2015 | posted by Marcel | reactie(s)

Just1-helmen uit voorraad leverbaar en nu ook Scott-spullen bij Outlaw Racing

De Just1 helmen werden ontwikkeld met de primaire doelstelling van veiligheid en comfort voor iedere crosser. Tijdens de ontwerpfase van de helmen is rekening gehouden om de best mogelijke pasvorm en een radicale ventilatiesysteem toe te integreren. De buitenkant is gemaakt van koolstofvezel. Dit maakt dat de helm zeer strak en zeer licht van gewicht is. De Just1 helmen zijn nu verkrijgbaar bij Outlaw Racing en volop uit voorraad leverbaar (Klik hier). Wil je komen passen dan is dat geen enkel probleem.

Thor it voor meer over de Just1-helmen en de nieuwe Scott-producten


thor it
no img
04/02/2015 | posted by DSM | reactie(s)

Crosscenterdsm breid uit met WWW.DSMMXSHOPBE.BE

Om in een tijd waarin alles draait om internet en sociale media, onze klanten op hun wenken te blijven bedienen starten wij met een webwinkel. Door de jaren heen hebben wij een groot assortiment opgebouwd aan producten zodat wij in ons assortiment vele producten hebben voor zowel jonge als oudere motoren. Ook voor de juiste uitrusting is alles beschikbaar voor jong en oud.
Voor zijspannen en quads hebben wij ook een assortiment beschikbaar.
Nu staan er reeds meer dan 1000 producten op de webshop www.dsmmxshopbe.be, maar we vullen dagelijks aan zodat ons volledige assortiment zo snel mogelijk  ook in de webshop beschikbaar is.
Onze troef is dat alles wat in de webshop verkrijgbaar is, bij ons op stock is zodat we kunnen overgaan tot een snelle levering.
Zijn er vragen over eender wat, vul het contactformulier in en wij proberen u zo snel mogelijk te antwoorden.
Hou ook de promotiepagina in het oog! Hier proberen we geregeld enkele interessante koopjes aan te bieden.
Deze maand: Set gekleurde tandwielen met DC ketting 69€
                         Set gekleurde tandwielen met DC X-ring ketting 99€
Om van start te gaan rekenen we als extraatje in de maand februari geen verzendingskosten aan.
Benieuwd?? Ga zeker kijken naar www.dsmmxshopbe.be/


thor it
no img
04/02/2015 | posted by Marcel | reactie(s)

Britt van Muylen in de topdrie bij de meisjes in Le Touquet

Britt Van Muylen laat zien één van de beste dames te zijn in het France Touquet !
Tijdens de 40ste editie van één der zwaarste strandrace's van Europa kregen we bij de jeugd een Belgische lady op het podium. Britt (13jaar)werd 3de meisje en ook meteen 3de Belgische in haar reeks "espoirs" maw 85cc tot en met 15 jaar, dit met haar éérste deelname.
Ze wist nu al te vertellen dat ze volgend jaar weer gaat deelnemen en resoluut voor de overwinning gaat, zo kennen we haar. Verder zal ze dit jaar aan enkele BMB, MCLB en FPCNA wedstrijden meerijden alsook enkele in Frankrijk (Picardie).
Bij deze wil ze al haar sponsors en crew bedanken , voor de prachtige ervaring die ze daar heeft kunnen opdoen.
Ps u kan Britt een duwtje in de rug aanstaande vrijdag op haar eetdag info 0476314194 of 0477814825

thor it
no img
04/02/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Fotoreeks: Kabouter Trek wil buitenspelen

Het wordt hoog tijd dat de motoren worden aangetrapt. Het lijkt wel alsof kabouter Trek absoluut nieuwe foto’s wil gaan maken. In afwachting toch maar een ietwat ludieke flashback naar Zolder 2005.


thor it
no img
03/02/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Persbericht HRC Honda: Honda Gossip.

Zaterdagavond realiseerde Cole Seely zijn beste resultaat in de SX450. Hij werd netjes tweede, een plaats die hij al bezette na twee ronden. De honda’s waren sterk aanwezig in Ana III. Eli Tomac werd derde en de winnaar van vorige week, Trey Canard klokte af op vijf.


thor it
no img
03/02/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Persbericht Suzuki: slechte start, geen podium voor Roczen.

Pas vierde werd Ken Roczen in Ana III. Na zijn off-day aan de overkant van de baai haalde Ken de derde en vijfde tijd in de kwalificaties. Was dat snel genoeg?

Neen, want in de start van de finale kon Roczen net niet mee met de besten. Oprukken was de boodschap en dat lukte vrij aardig. Tot Eli Tomac hem in de laatste ronde van het podium haalde.

Roczen: “Ik had een heel slechte start. Ik weet niet wat er mis liep. Daarna hield Blake Baggett me een paar ronden aan de praat. Zo reden de leiders weg van ons. We beenden ze terug bij, maar toen werd ik gepasseerd door Tomac. Daar ben ik niet blij mee.”

Credits: Suzuki.
 


thor it
no img
02/02/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Persbericht JTECH Honda: snelle Getteman.

Net zoals Le Touquet was er in Rio Sardo op weergebied niet veel vreugde te rapen. Regen, hagel en wind teisterden zondag Sardinië. Jens Getteman begon prima aan de opdracht. Hij zette de tweede tijd neer in de oefeningen. Helaas vertaalde zich dat niet in de MX2-wedstrijd. Nick Kouwenberg en Jens raakten beiden betrokken in de massaval en kwamen niet verder dan de achtste en elfde plaats. Hun tijden leunden wel aan bij de toprijders voorin. JTECH Honda werd gered door Vsevolod Brylyakov die derde werd. In de gemengde Elite-race werd Getteman de derde MX2-rijder. Nu kwamen Brylyakov en Kouwenberg niet tot scoren. De Rus viel in de start en blesseerde zich zodat verder rijden uitgesloten was. Kouwenbergh besloot na zijn val in de MX2-reeks om niet meer te starten


thor it
no img
02/02/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Arenacross Newcastle: winst voor Elliot Banks-Browne.

Het is een druk weekeindje geweest, zeker voor sommige Franse SX-rijders. Vrijdag en zaterdag nog in Herning, zondag in Newcastle, je moet wat doen voor je brood. In de finale zegevierde Banks-Browne voor het eerst in deze Arenacross Series. Op zijn verjaardag bovendien, net als vorig jaar in Liverpool. Elliot won voor Angelo Pellegrini die als een van de laatste van start ging. De lichtjes geblesseerde Cyril Coulon werd derde.

Credits: arenacrossuk.com


thor it
no img
02/02/2015 | posted by Stingry | reactie(s)

Persbericht: het verhaal van Steve Ramon in Le Touquet

Touquet is onvoorspelbaar, en vaak ook meedogenloos. Zo diende Steve Ramon, ex-wereldkampioen motorcross, de handdoek in de ring te gooien op het ogenblik dat hij aan de leiding reed.


thor it
no img
02/02/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Persbericht: Dikke buit voor Yamaha aan de Opaalkust.

Meer dan 1.000 deelnemers weer aan de Enduropale. Yamaha kwam als groot overwinnaar uit de bus van Le Touquet met Adrien Van Beveren, Jeremie Warnia (Quads) en Maxime Renaud bij de Juniores MX2. Specialistenwerk toch wel daar aan de Opaalkust. De Belgen kenden te veel mechanische pech en op Daymond Martens en Jan Vlaeymans na kwamen ze niet aan de bak die ze verdienden. Van Beveren wordt tevens de nieuwe Franse kampioen Courses du Sable.


thor it
no img
02/02/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Persbericht: Husqvarna positief over Riola Sardo

De formele opening van de IceOne Husqvarnas is relatief positief verlopen. Max Nagl reed in de frontlijn, Nathan Watson was regelmatig  en voor Todd Waters is er nog werk aan de winkel.


thor it
no img
02/02/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Persbericht: Cairoli en Jonass leiden Italiaans kampioenschap. Ken De Dycker pijnvrij.

Nu begint het systeem van het Italiaans kampioenschap een beetje te dagen. Sorry hoor, maar we raakten gisteren niet wijs uit de verschillende klassementen. MX1 en MX2 rijden een reeks afzonderlijk, tellende voor het kampioenschap, en vervolgens rijden de besten samen in één reeks voor het Elite kampioenschap. Zo heb je straks vier kampioenen in twee klassen. De omloop in Riola Sardo was Belgischer dan Belgisch met een massa diep zand.


thor it
no img
19/01/2015 | posted by PGM | reactie(s)

Reis mee naar de USA GP te Glen Helen en Mexico

Voor de GP in Glen Helen USA hebben we weer een mooie reis gepland. De Grand Prix vind plaats op 19 & 20 September. De week vooraf gaan we diverse bezienswaardigheden bezoeken zoals Beverly Hills, Hollywood, Santa Monica en Laguna Beach. Verder gaan we een kijkje nemen bij Oakley, Fox racing, Pro-Circuit en Troy Lee Design. Het is mogelijk om zelf te rijden op de bekende banen van Californië. Voor de echte Amerika liefhebbers is er na de GP nog een mooie week aan vast geplakt. Tijdens deze week bezoeken we een aantal prachtige natuurparken, o.a.de Grand Canyon en sluiten we de vakantie gezellig af met een bezoek aan Las Vegas..
Verder is het mogelijk om de voorafgaand aan de GP van Glen Helen ook de GP van Mexico te bezoeken samen met onze huisfotograaf
 
voor meer informatie mail naar gino.maes3@telenet.be

 


thor it
no img
01/02/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Sterke start in Riola Sardo voor Paulin, Cairoli en Jonass.

De eerste officiële motorcross is een feit. Op Sardinië wer het Italiaans kampioenschap aan gezwengeld. Met een vol startheken, want over vier weken start het GP-seizoen.


thor it
no img
01/02/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Enduropale Le Touquet: Nr. 2 voor Van Beveren. Belgen rijden in de kijker maar Daymond Martens blijft overeind.

De weersomstandigheden waren echt “Le Touquets”. Nat, striemende wind, zodat zelfs overwogen werd om de start uit te stellen. Gelukkig kon alles op schema doorgaan, en wij keken achter de warme kachel en zagen Adrien Van Beveren het geesteskind van wijlen Thierry Sabine winnen.


thor it
no img
01/02/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Le Touquet Quads: Jan Vlaeymans vierde, Kelly Verbraeken wint damesklasse.

Onze landgenoot Jan Vlaeymans is vierde geworden in de Enduropale voor Quads. Vlaeymans werd vooraf gegaan door de absolute superster op vier wielen, Jeremie Warnia, Mathias Ternynck en Jeremy Forestier. Joeri De Cremer werd veertiende. Bij de dames zegevierde Kelly Verbraeken, 38ste in de scratch. Er waren 64 deelnemers.

Fotos: Jan Vlaeymans voor de start vorige week in Hossegor. Kelly Verbraeken. Credits: FB


thor it
no img
01/02/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Le Touquet Vintage: Boonen wint, drie Belgen in top 6.

We pakten er naast in de cyclocross en in de echte Enduropale. Maar toch schitterden de Belgen aan de Franse Opaalkust. In de klasse Vintage won Johan Boonen de wedstrijd voor Jerôme Belval. Frederique Jeanmoye werd uiteindelijk vierde. Boonen won beide reeksen op zaterdag enzondag op een Husaberg. Sven Breugelmans werd uiteindelijk nog 10de na zaterdag te zijn uitgevallen. Hij finishte als tweede in de slotreeks. Boonen won niet van Janneke en Mieke. Reden ook mee: meervoudig winnaar Kees Van Der Ven, die uitviel met pech. Daarnaast Mickael Pichon,  “Boum Boumm “Bethys,Yannick Guedard, David Hauquier, en top endurorijder  David Fretigné.

Foto: Sven Breugelmans.

1 BOONEN Johan              500    4T       50 50         100

2 BELVAL Jerome              500    4T       40 44             84

3 GUÉDARD Yann              500    2T       32 36            68

4 JEANMOYE Fred             500    2T       36 30            66

5 BARBARA Paul                500    2T       30 32            62

6 HAUQUIER David           250    2T       26 28            54

7 VAUTERIN Pierre           250    2T       22 22             44

8 DEMEESTER Arnaud     250    2T       44   0            44

9 FRANCOIS Olivier          250    2T       24 19             43

10 BREUGELMANS Sven    490    2T     0  40            40


thor it
no img
31/01/2015 | posted by PGM | reactie(s)

Italiaans Kampioenschap LIVE te volgen!

Dit weekend word in Italie te Riola Sardo de start gegeven van Italiaans kampioenschap, er komen heel wat toppers aan de start om wedstrijd ritme op te bouwen, incl enkele Belgen, het word uitkijken naar de nieuwe kleuren van de piloten in hun nieuwe teams, je kan zondag alles LIVE volgen via deze link.vanaf 13u; met dank aan de Belgische Max Nagl suporters club

Klik hier voor de werkende link


thor it
no img
01/02/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

SX Herning: slotdag voor Sam Martin

Florent Richier is er niet ingeslaagd om te dubbelen in Herning. Zaterdag werd hij pas vierde. De winst was voor Australiër Sam Martin.

De eerste halve finale was voor Ross Johnson, die Martin en Richier versloeg. In de tweede was Charles Lefrancois de betere van Matthias Jorgenson, Matteo Bonini, waar Jurgen Wybo vierde werd.

In de finale startte Martin op kop gevolgd door Jorgensen en Ricky Renner. Lefrancois rukte op van de vierde naar de tweede plaats en viel dan letterlijk uit.  Mickael Musquin was Lefrancois gevolgd en kreeg zo de tweede plaats in de schoot geworpen. Die had overigens geen moeite om Bonini en Richier voor te blijven. Wybo werd zevende.

Fotoa Sam Martin. Credits Motoxmag


thor it
no img
01/02/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Video: de beelden van SX Anaheim, part III

De rijders zijn in Anaheim nauwelijks gewassen, of wij kunnen u al de beelden voor schotelen. De volledige wedstrijden zowel van de 450 als van de 250 kan je nog eens herbekijken. Het doek valt nu over Anaheim……

De 250 West: https://www.youtube.com/watch?v=2E9K6TkoqSs

De 450: https://www.youtube.com/watch?v=K_kjxCzI1RA

Foto: Dungey. Credits AMA


thor it
no img
01/02/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

SX Anaheim 3 250: Cooper Webb blijft winnen, 2 maal zelfs

De finale Anaheim III voor de 250 werd in twee keer gereden. Na de eerste start reed Cooper Webb (Yamalube Star Racing Yamaha) hij aan de leiding, maar na zes ronden werd de race afgevlagd. De oorzaak: in de start was Zach Osborne (Rockstar Energy Husqvarna) in het hekken geerden. De officials bekeken het gebeuren op een video en oordeelden dat het hekken niet goed functioneerde. De race werd gestopt en moest volledig worden over gedaan.


thor it
no img
01/02/2015 | posted by Mx-deals | reactie(s)

Leatt 2015 bescherming en nekbraces nu leverbaar bij MX Deals!

Voor 2015 heeft Leatt het assortiment uitgebreid met splinternieuwe protectie voor het gehele lichaam en deze zijn nu leverbaar bij MX Deals. Zo heeft Leatt de nieuwe betaalbare GPX 4.5 Nekbrace uitgebracht. Helemaal nieuw dit jaar in het assortiment en direct leverbaar is de Leatt schouderbrace, de Leatt C-Frame Kniebraces en nog veel meer. De al veel besproken Leatt GPX 5.5 Crosshelm welke naar verwachting eind februari leverbaar zal zijn is nu al te pre-orderen bij MX Deals.

Thor it voor meer over de Leatt-actie bij Mx-deals


thor it
no img
01/02/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

SX Anaheim 3 450: Dungey is the man!

In het Angels Stadium kan sinds de renovatie van 2013 ongeveer 45.000 man binnen. Laat ons er vanuit gaan dat het stadion niet helemaal uitverkocht was. Dan kunnen we toch stellen dat op 3 x Anaheim SX een dikke 100.000 mensen naar het spektakel komen kijken. En zaterdag trok Ryan Dungey alle ogen naar zich toe.


thor it
no img
01/02/2015 | posted by Marcel | reactie(s)

Dieven slaan toe: Drie Husqvarnas gestolen bij Motors Vangenechten

Dieven sloegen in de nacht van vrijdag op zaterdag toe bij Husqvarna-dealer Vangenechten in Geel. Er werden drie splinternieuwe motors ontvreemd, het gaat om drie Husqvarna's: Een FE 350, FE 450 en een TE 250.
De tipgever die Vangenechten tot het vinden van de motors kan brengen mag rekenen op een beloning van 1000 Euro!
Motors Vangenechten
0486/18.92.11


thor it
no img
31/01/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

SX Herning vrijdag: Florent Richier voor Ross Johnson.

Men zocht 12 finalisten voor de vrijdagnacht. Die kwamen er  na de winst in de halve finales en herkansingen. Heat 1 was voor Sam Martin voor Florent Richer en Charles Lefrancois. Heat 2 ging naar Ross Johnson voor Boris Maillard en Mickaël Musquin. Ricky Renner en Julien Lebeau kwamen er bij via de Last Chance. Lefrancois leidde in de finale twee ronden maar dan kwam Richier  langszij. Definitief zo bleek. Lefrancois zou nog moeten buigen voor Johnson die in de vijfde ronde zijn tweede plaats veilig stelde. De mooiste move kwam van Maillard, van de zesde naar de derde plaats. Hij passeerde hierbij ook Musquin en Lefrancois.

Foto: Richier, hier tweede in Belfast. Credits FR FB


thor it
KTM Shop NLWMX-ShopSec ConstructionsDSMR2R StoreMx477

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!