Log in
Thor Header
 
KTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
29/11/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Kester 2015: superdruk met vrijetijdsrijders, oldtimers, zijspannen en BK.

Eenmaal de BMB-kalender gekend, valt er ook weer wat nieuws te rapen. AMC De Toekomst uit Dworp, was massaal aanwezig op de aanplant van het Co2-bos, maar ze hadden ook nog wat te vertellen.

Thorren aanbevolen.


thor it
no img
29/11/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Co2- bos nummer drie: een feit, maar ........

MXWORLD.BE was er bij op het Provinciaal domein Puyenbroek. En ja, we hebben ons schoenen vuil gemaakt, want we zijn in het Co2-bos gegaan. Niet alle bomen werden vandaag geplant, maar de directeur van het domein gaat er voor zorgen dat de rest wel in orde komt. MXWORLD is een nieuws-site. Onze mening houden we voor ons zelf  tenzij er iets blijft knagen. Vanuit Wachtebeke een fotoreportagen en een verslag, maar met bedenkingen........


thor it
no img
27/11/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Azencross: nog een cadeautje voor Harry Everts

Het geluk kan niet op bij Marcel Hermans. Enkele maanden na afloop van de rëunie blijkt dat het jaarboek boek nog gretig aftrek vindt. Wie alsnog een exemplaar wil hebben  neemt best contact met Marcel via het nummer 0031-4853382645.

Om de oud-rijders te bedanken kon er ook wat van af. Uit handen van Marcel van de Stichting Reünie Motocross der Azen kreeg 4-voudig wereldkampioen Harry Everts afgelopen week in Houthalen deze milieumat (Empire Logomats) overhandigd. Daarop een foto van Harry Everts op Puch tijdens de Motocross des Nations in St. Anthonis in 1976. Het Belgische team klokte er af op winst.

 


thor it
no img
28/11/2014 | posted by Mx-deals | reactie(s)

GRATIS Fox Crossbril bij een Fox V2, V3 of V4 crosshelm

Vind jij Fox een gaaf merk of ben je op zoek naar een nieuwe helm en bril? Bekijk dan nu alle Fox crosshelmen bij MX Deals. De gehele maand november én december krijg je:

Wacht dus niet langer en pak die actie!

Thor it voor meer...


thor it
no img
27/11/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Laatste update CO2-bos aanplant 29 november 2015

De voorbereidingsfase is afgerond. De omheining rond het toekomstig Motorcross CO2-bos is bijna klaar (onze bomen blijven minimaal 200 jaar staan en dan is bescherming tegen de herten en reeën noodzakelijk!).

Er staan voldoende wegwijzers naar Provinciaal domein Puyenbroeck, gelegen langs de weg van Zaffelare naar Wachtebeke.  We hebben de beschikking over (verharde) parking 2. Ook die staat duidelijk aangegeven zodra je aan het domein bent maar voor alle zekerheid komen er extra bordjes met "Motorcross". Vanop de parking is het 100m stappen naar de aanplantzone, waar verse koffie gratis aangeboden wordt. Er is een vast toilet in het zwembad 50m van de plantzone. Overal staan pijlen! Breng eigen schep en laarzen mee, er is een afspuitplaats vlakbij de aanplantzone.

Vanaf 12u is er een gratis maaltijd aan de grote tent, 500m van de aanplant-site. Voor degene die zo uitgeput zijn van het planten is er een bus voorzien! Aan de tent is ook een vast toilet, gescheiden voor dames en heren. We voorzien ook tafels en stoelen. Ook de diverse dranken zijn gratis.

Uiteraard kunnen jullie ook de website www.puyenbroeck.be raadplegen om de rest van de dag te plannen. Nagenoeg alle activiteiten zijn gratis. Wie wil mountainbiken brengt wel zijn eigen fiets mee. 

Tot zaterdag


thor it
no img
27/11/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

IMBA: Kalender 2015

Kwasi gelijktijdig met de BMB maakte ook de IMBA zijn kalender 2015 bekend. Een klassieke kalender met drie EK-proeven in Belgie: Koningshooikt MX2, Vollezele MX1 en Genk zijspannen.

Thor voor de kalender........


thor it
no img
27/11/2014 | posted by | reactie(s)

VMCF-Opendeurdag met kampioenenviering

Op zaterdag 29 november 2014 organiseert Team JDS en de VMCF hun jaarlijkse opendeurdag met kampioenenviering.
Dit alles vindt plaats in de zaal GOWALT te Wetteren (Kwadrechtsteenweg 114).
Op 5 min van de afrit van Wetteren (E40)
**U bent welkom vanaf 13h00 voor de MX tweedehandsbeurs.
Wat de VMCF inschrijvingen en dergelijke betreft, dit zal vanaf 17h00 zijn**.
Wat kan u er verwachten?

Thor it voor meer info


thor it
no img
27/11/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

BMB: Kalender motorcross 2015

Het BMB kalendercomité stelde op 26/11 de BMB sportkalender 2015 samen. Voorlopig staan er 16 motorcross wedstrijden op het programma met een aantal klassiekers maar ook een paar speciale edities.  

Lees verder onder Thor.


thor it
no img
27/11/2014 | posted by Mx-deals | reactie(s)

MX Deals: Oh kom maar eens kijken......!

Wees origineel deze Sinterklaas en bespaar ook nog eens geld! Verras jezelf of iemand anders met de MX Deals Sinterklaas cadeaus. MX Deals geeft je graag goede cadeautips om iedereen binnen de motocross (of daarbuiten) blij te maken, jong én oud.

Een kleine greep uit ons 2014 Sinterklaas aanbod:

Thor it voor meer


thor it
no img
27/11/2014 | posted by | reactie(s)

Schrijf je nog in voor de Indoor in Schijndel

Het duurt niet lang meer, dat de motoren weer voor spektakel zorgen in Manege  de Molenheide te Schijndel voor  het jaarlijks  Supercross Evenement op 27 – 28 en 29 december. 
Op 27 december wordt de Twin Air Super Enduro gereden en 28 – 29 december de Indoor Motorcross.
De inschrijvingen voor het motorcross gedeelte is al gestart.
Aan de start verschijnen de klassen: 50 cc , 65 cc kl. en gr. wielen, 85 cc kl. en gr. wielen, 125 cc jeugd, MX2 Cup, hobby klasse en de MX Open Eu/Nat. De hobby klasse is reeds vol, in de MX2 Cup zijn nog 2 plaatsen vrij, de overige klassen kan nog volop ingeschreven worden.

Kijk voor meer informatie  :  www.msvschijndel.nl

Inschrijven via bmkallroundservices@kpnmail.nl


thor it
no img
26/11/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

MX Shop Venray opent zondag haar deuren

Limburg is vanaf zondag 30 november weer een motorcrosszaak rijker. MX Shop Venray zal op zondag op de Stationsweg 120 M te Venray haar deuren openen.
U kunt bij MX Shop Venray terecht voor al uw gewenste MX Materialen, kleding en onderdelen.
Op het gebied van motor onderhoud en reparatie heeft MX Shop Venray een echte topper in dienst namelijk Louis van de Ven. Louis heeft jarenlange ervaring in de motorsport en hij kan u met raad en daad bijstaan om uw motor op de juiste manier af te stellen. Mocht u een probleem met uw motor hebben dan kan Louis het verhelpen zodat u weer van uw geliefde hobby kunt genieten.

Thor it voor meer over MX Shop Venray


thor it
no img
26/11/2014 | posted by KTM-Shop | reactie(s)

KTM Factory miniatuur replica's !

KTM Racetruck , Race Van , offroad , cross , race en street modellen bij KTM-shop.nl
Inmiddels is het assortiment accessoires nóg verder uitgebreid bij www.KTM-shop.nl
Nu met de originele Race Truck en Race Van Replica’s van het officiële KTM fabrieksteam en zelfs verschillende street models.
Een perfect cadeau voor de feestdagen ... !

Bekijk en bestel direct >> KLIK HIER

Bij vragen of voor meer informatie kunt u zes dagen in de week onze klantenservice telefonisch bereiken via: 0174-515134


thor it
no img
25/11/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Bud Racing Kawasaki ontvouwt plannen voor 2015

Bud Racing Kawasaki focust zich volgend jaar echt op de de jeugd. En ook op MX in de breedte. Naast Meghan Rutledge komen Xavier Boog, Maxime Desprey, Nicolas Dercourt en David Braceras het team vervoegen.


thor it
no img
25/11/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Boomplantactie Red de Motorcross

Nu zaterdag 29 november wordt het derde Motorcross CO2 bos aangeplant in het Provinciaal Domein Puyenbroek in Wachtebeke. Dankzij de steun van een aantal sponsors (Everts & Friends, VZW Endurosport, Stedelijk Motorcross Centrum Lommel) en de veiling van heel wat crossshirts van bekende GP MX piloten, kan de werkgroep 'Red de Motorcross' onder leiding van Eric Geboers, Joel Smets en Stefan Everts dit derde CO2 motorcross bos aanplanten. Hierdoor komt het totaal van aangeplante bomen op wel liefst 21.000 stuks! Een erg belangrijk signaal van de motorcross sector naar de diverse overheden toe.


thor it
no img
25/11/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Van alles en nog wat.

Sportief zit het nieuws wat op zijn gat. Een beachrace hier, een super- of Indoorcross daar, meestel niet bij de deur. Enkel een portie extra-sportief nieuws bereikte de redactie de afgelopen dagen. We nemen u mee via Thor.


thor it
no img
25/11/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

BMB seizoen 2015: aanpassingen motorcross.

Op de vergadering van 18 november 2014 keurde de Raad van Bestuur van de BMB de wijzigingen goed die waren voorgesteld door de werkgroepen van de Sportcommissie. Onder Thor een overzicht van de belangrijkste wijzigingen voor het motorcross seizoen 2015.


thor it
no img
24/11/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

AMC Sint Lenaerts verkoopt!!!

AMC Sint Lenaerts houdt er na meer dan 40 jaar mee op, het werd de club de laatste jaren allemaal teveel. Burenprotesten en rechtzaken allerlei zijn de oorzaak van het ontbinden van de club waardoor er veel nog voor andere organisaties bruikbare spullen te koop zijn. Grote en kleine spullen als palen, slangen maar ook een Hitachi-kraan en nog veel meer.

Klik op "Thor" voor verdere info


thor it
no img
23/11/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Clement Desalle wint Ronde des Sables in Loon Plage

De ronde des sables kent elk jaar meer succes, dit jaar zakte opnieuw een mooi deelnemersveld af naar de Duinen in Loon Plage. Clement Desalle was de beste, de Suzuki-rijder zag het wel zitten om deze zware zandcross in zijn voorbereiding op te nemen en had na 2,5 uur rijden een minuut voorsprong op Adrien van Beveren die op zijn plaats Steve Ramon achter zich kon houden. Jeffrey Dewulf toonde zich opnieuw van zijn beste kant tussen de "grote mannen" en werd knap vierde voor Axel Van de Sande die met de vijfde plaats nog in dezelfde ronde bleef als winnaar Desalle. Marc de Reuver kende toen hij op een vierde plaats reed pech met een gescheurde radiator.

Klik hier voor de volledige uitslag


thor it
no img
23/11/2014 | posted by Outlaw | reactie(s)

HG Stickers is 1 van de nieuwe merken bij Outlaw Racing!

Kort geleden werd door het Red Bull KTM USA Factory Team bevestigd dat de stickersets op de motoren voortaan door HG Stickers uit Zweden geleverd worden en wij kunnen met trots zeggen dat HG Stickers één van de nieuwe merken van Outlaw Racing is.
HG Stickers is al jaren hofleverancier van het KTM Factory Team en maakt stickers van top kwaliteit. Bestel je stickerset met een plastickit in de kleur naar keuze. De nummerplaten van HG Stickers zijn er al vanaf slechts €32,-.

Thor it of klik hier voor meer over de HG-Stickers bij Outlaw Racing


thor it
no img
23/11/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Video: SX Genua, inclusief Barcia crash

In het artikel over de SX van Genua gaven we onderaan de tekst links meer naar enkele clips.

Niet slim van ons, want wie leest nu alles wat er op de pagnina staat. Omdat we het toch interessante links vinden geven we die nog eens weer in een apart berichtje.

Heeft U even de tijd? Dan kan u genieten van een drie uur durend verslag.

Voor de volledige video klik: http://moto.mpora.com/videos/live-moto-2014-monster-energy-genova-supercross.html

Enkel de crash van Barcia zien. Kan ook: https://www.youtube.com/watch?v=13U-wdb0kKw

Vanuit een andere hoek: http://motocrossactionmag.com/news/justin-barcias-crash-from-a-different-angle

Foto: Justin Barcia. Credits: Justinbarcia.com


thor it
no img
23/11/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

SX Tampere: Harri Kullas

1990 km van de Kempen werd een SX gereden in Tampere (Finland). Harri Kullas won beide reeksen. In de eerste manche versloeg hij Boris Maillard en Toni Erkisson. In de slotreeks werd Maillard opnieuw tweede voor Filip Neugebauer.


thor it
no img
23/11/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Update SX Genua: Lucratieve reeks voor Tomac

Na de SX van Lille (c.q. Bercy) heeft Eli Tomac ook de supercross in Genua gewonnen. In de SX 125 werd een wedstrijd gereden en gewonnen door Fillippo Zonta voor  Nicola Soave en Calvin Fonvieille. Onthouden voor de toekomst dus.

Onderaan een update over de situatie rond Barcia.


thor it
no img
21/11/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Gear2Win Totale uitverkoop wegens verhuis

Gear2 Win gaat verhuizen naar een grotere en betere shop! De nieuwe Showroom van 500m2 voor onze motocross- en BMX klanten zal klaar zijn rond midden december. Alle topmerken, meer voorraad en geweldige aanbiedingen om de klantentevredenheid nog verder uit te breiden.
Tot de verhuis zal Gear2Win grote kortingen geven op de volledige stock. Kom langs dee shop en profiteer van de fantastische koopjes die men kan doen. De oude stock moet weg!
Gear2Win, Lodewijk de Raetsstraat 63, 3920 Lommel

 


thor it
no img
20/11/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

SX Bercy (Lille): Maxime Desprey langs grote poort.

Na een teleurstellend seizoen (geen enkele top tien plaats) zag de motorcross toekomst voor  Maxime Desprey ner niet rooskleurig uit. Desprey verliet het Honda J-Tech team en ruilde dat in voor Bud Kawasaki. Hij sloeg afgelopen weekeinde spijkers met koppen inde SX van Bercy (Lille).

Thor.


thor it
no img
20/11/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Kinderen maken Het Belang Van Limburg: interview met Van Horebeek.

Naar aanleiding van de 25ste verjaardag van het Kinderrechtenverdrag vroeg Het Belang Van Limburg aan 50 laatstejaarsstudenten uit het basisonderwijs om de krant te maken. Lena Dubuc, Marc Vanstraelen en Gijs Geens van De Bret Genk gingen Jeremy Van Horebeek interviewen. “The Jerre” woont in Peer en hij werd ferm bevraagd door het jonge geweld. Wij citeren uit het interview.

Klik Thor!


thor it
KTM Shop NLSec ConstructionsWMX-ShopDSMMx477R2R Store

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!