Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
20/11/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

SX Bercy (Lille): Maxime Desprey langs grote poort.

Na een teleurstellend seizoen (geen enkele top tien plaats) zag de motorcross toekomst voor  Maxime Desprey ner niet rooskleurig uit. Desprey verliet het Honda J-Tech team en ruilde dat in voor Bud Kawasaki. Hij sloeg afgelopen weekeinde spijkers met koppen inde SX van Bercy (Lille).

Thor.


thor it
no img
20/11/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Kinderen maken Het Belang Van Limburg: interview met Van Horebeek.

Naar aanleiding van de 25ste verjaardag van het Kinderrechtenverdrag vroeg Het Belang Van Limburg aan 50 laatstejaarsstudenten uit het basisonderwijs om de krant te maken. Lena Dubuc, Marc Vanstraelen en Gijs Geens van De Bret Genk gingen Jeremy Van Horebeek interviewen. “The Jerre” woont in Peer en hij werd ferm bevraagd door het jonge geweld. Wij citeren uit het interview.

Klik Thor!


thor it
no img
20/11/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Enduro ISDE 2014: Nog een leuke fotosessie.

De ISDE (Zesdaagse enduro) ligt al een poos achter ons. Motorgazet besteedde er een dubbele pagina aan en BMB vergast ons nu op een onuitgegeven fotoreeks.

Klik: http://www.fmb-bmb.be/nl/content/fotoreeks-zes-dagen-enduro-2014


thor it
no img
20/11/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

WK Zijspan MX: De voorlopige kalender

Ja, we schrijven voorlopig nog “voorlopig”, want zowel Spanje (nieuws) als Oekraïne en Frankrijk - Iffendic moeten nog bevestigd worden. Opvallend: drie wedstrijden in Frankrijk en de Belgische hoogmis van de zijspancross op 28 juni.

Voor de kalender zelf: Thor!


thor it
no img
19/11/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Villopoto en Rattray testen bij Renders in Spanje

Het Kawasaki Racing Team was te gast bij Ronny Renders, Tyla Rattray en Ryan Villopoto maalden er hun rondjes af op hun 2015 fabrieks-Kawasaki's. Villopoto liet meteen al zien dat hij hier en daar wel eens een snellere lijn zou kunnen ontdekken volgende seizoen... Zijn het nu twee of drie tafelbergen??

Thor it voor de video


thor it
no img
19/11/2014 | posted by KTM-Shop | reactie(s)

Our babies are ready to race at KTM-shop.nl !

Now and forever...
Om de toekomstige kleine kampioentjes alvast te laten wennen aan het mooiste merk wat er is, kan dat natuurlijk alleen maar met de aller leukste KTM Baby Racer Dino Tee!
Het shirt is 100% katoen en uitgevoerd met stoere maar zachte "tanden" onder de mouw.
TIP: leuk voor begin december door de schoorsteen of later onder de kerstboom !!!
Bekijk en bestel direct bij KTM-shop.nl >> KLIK HIER
Bij vragen of voor meer informatie kunt u zes dagen in de week onze klantenservice telefonisch bereiken via: 0031-174-515134


thor it
no img
17/11/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Met Mxstage.be op winterstage in Spanje

Alain Roels trekt met vier trainers naar Lloret de Mar waar er keuze is uit 15 circuits. Je kan net als altijd kiezen uit verschillende datums, beginnende vanaf 20 december. Bij een gewone stageweek wordt er vijf dagen gereden op mooie circuits, daar komt nog conditietrainingen bij, overnachten in het Luxe Sporthotel Olympic Park in Lloret de Mar....

Thor it voor meer info


thor it
no img
17/11/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Vette laarzen in alle prijsklassen

Op zoek naar nieuwe laarzen voor volgend seizoen? Kijk dan snel op 24mx.be voor uitzonderlijke kortingen op de Alpinestars-laarzen. Van Tech 3 tot de Tech 10 vind je er groten kortingen op de diverse kleuren....

Klik hier voor de aanbiedingen


thor it
no img
17/11/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Videoclip: AMA Motocross Highlights 2012

Het is géén nieuws. Het is een halve reclamevideo. Het gaat niet over de Belgen. En ja, de Amerikanen zeggen/schrijven motocross in plaats van. Ik laat in het midden wat het juiste woord is. Bij het surfen op een herfstige namiddag trof ik op de tube deze clip aan van het AMA-seizoen 2012. Na het klikken bleef ik geboeid kijken. De video neemt je mee doorheen het AMA MX kampioenschap. Omdat de meeste scene’s gefilmd werden met een helmcamera biedt deze repo  je als het ware een ritje aan op de bekendste omlopen in de USA zoals Budds Creek, Red Bud, Washougal, Southwick, Unadilla…… Uiteraard aan boord van de betere rijders of mindere goden. Cam naar voor gericht, cam naar achter gericht alles kan en mag. Ik heb in elk geval genoten van de ruim een half uur durende clip. Wat mij ook opviel is dat niet alle US-omlopen even wauuuuuwww….. zijn.

Kijk, en oordeel zelf, klik op Thor


thor it
no img
17/11/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Hawkstone International MX: nu op 8 februari 2015.

Het WK zorgt voor problemen op de nationale kalenders. Zo zijn we benieuwd wat bijvoorbeeld KMC Mol gaat doen gezien op 16 augustus Trindade (Brazilië) op de WK-agenda staat. Enkele dage geleden meldden we U ook al dat er op 22 februari liefst 3 internationale wedstrijden op de agenda stonden. Maar de mannen van Hawkstone  zullen op een andere datum organiseren.

Thor.


thor it
no img
17/11/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

SX Lille (Bercy) zondag: Eli Tomac outstanding

De Amerikaan Eli Tomac zal zich zijn eerste bezoek aan Noord Frankrijk nog lang blijven herinneren. Hij won beide dagen in de Parijse (Lille) supercross. Amerika won ook het landenklassement, een gevolg van de puike prestaties ook op zondag van Justin Barcia en Malcolm Stewart. Samengevat: de rest reed mee voor spek en bonen.

Thor!


thor it
no img
17/11/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

SX Lille (Bercy) Zaterdag: Eli Tomac toont zich

Le Palais des Omnisports is aan renovatie toe. Dat mag, zeker als je 37 jaar geleden daar al de eerste SX van Bercy organiseerde. Het uitwijken naar Lille gaf publieksgewijze geen problemen. Op zaterdag namen de Amerikanen alles voor hun rekening. Naast Tomac stonden ook Malcolm (broer van) Stewart en Justin Barcia op het podium.


thor it
no img
17/11/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

DRC Pomp voor luchtvering

DRC-product brengt een nieuwe pomp op de markt voor het regelen van de luchtvoorvering van de Honda CRF450 vanaf 2013, de CRF250 2015, Suzuki RMZ 450 2015 en Kawasaki KXF450 vanaf 2013. De nieuwste versie van de DRC Airpump heeft een digitale aflezing waardoor je nog nauwkeuriger en makkelijker de druk op je voorvering kan regelen. 
De DRC Pomp is verkrijgbaar voor de advies voor de adviesprijs van 92,-Eu bij je RINO-dealer


thor it
no img
16/11/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

BT Motorsport wint 4-uur Eersel. GJV/KdO mooi tweede

Het is eigenlijk een beetje lullig als je als club de afgelopen weken alles in het werk hebt gesteld om je organisatie op en top voor te bereiden. Dan begint het uitgerekend de nacht voordien te regenen, en te blijven regenen. Maar toch hoedje af voor MCC De Kempen die alles in het werk hebben gesteld om deze editie te laten welslagen. Getuige daarvan: de spontane bedanking van alle medewerkers op Facebook. Mooi gebaar!

Thor!


thor it
no img
16/11/2014 | posted by | reactie(s)

SX Stuttgart: Bayliss en Aranda eindwinnaars

Twee maal rond de 8.000 kijkers op het door Freddy Verherstraeten geprepareerde Hans-Martin Schleyer stadion. Natuurlijk waren de wereldtoppers in Lille aan de slag, maar in Stuttgart werd flink gebikkeld. Zie onder Thor.


thor it
no img
14/11/2014 | posted by KTM-Shop | reactie(s)

KTM-shop.nl Giftlist !

We snappen dat kiezen soms heel moeilijk is...
Met de feestdagen voor de deur is het shoppen geblazen!
We begrijpen dat het soms erg moeilijk kan zijn een leuk cadeau op uw verlanglijstje te zetten maar ook dat het soms nóg lastiger is nét dat ene leuke cadeau te scoren voor die vriend of vriendin , zoon of dochter ..
Wij bij KTM-shop.nl helpen u graag op weg en daarom hebben we de KTM Giftlist samengesteld !
De mooiste, leukste, beste cadeau's en tips voor iedere portemonnee!
TIP: bestel op tijd vóór de feestdagen !
Bekijk en bestel direct >> KLIK HIER
Bij vragen of voor meer informatie kunt u zes dagen in de week onze klantenservice telefonisch bereiken via: 0174-515134
KTM-shop.nl


thor it
no img
13/11/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

ONLINE INSCHRIJVEN OPEN EINDEJAARSCROSS STEKENE (07/12/14)

Zondag 7 december a.s. organiseert MC Samen Sterk, onder auspiciën van de MCLB-federatie, de vierde editie van de Open Eindejaarscross op het gekende zandcircuit van Stekene-Nieuwdorp. Online inschrijven hiervoor kan via http://mclb.mclb-vjmo.be/eindejaarscross.php en dit in de categorieën Vrijetijdsrijders/Experten, Beloften MX2, Nieuwelingen MX2, Nieuwelingen MX1/3, Quads, Juniors MX1/3 + MX2, Nationalen/Masters MX1/3 + MX2, Inters MX1/3 + MX2 en Zijspannen. De inschrijving is pas geldig na het volledig invullen van het inschrijvingsformulier. Iedereen (uitgezonderd de categorie Vrijetijdsrijders/Experten) komt in aanmerking voor de onkostenvergoedingen. Er wordt gereden met transponders behalve in de categorie Vrijetijdsrijders/Experten. Opgelet, er kunnen geen transponders gehuurd worden! Schrijf in ieder geval snel in, want vol is vol. De drie vorige edities werden gewonnen door respectievelijk voormalig wereldkampioen Sven Breugelmans, Eric Foguenne en Kenny Dult in de MX1/3 en door respectievelijk Ronny Van Hove, David Foguenne en Jordi van de Wiele in de MX2.


thor it
no img
13/11/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

24MX.be stelt RXR Protect Strongflex voor.

Je wil het beste voor jouw motor? Toch gebruik je lichaamsprotectie die niet meer van deze tijd is. Te gek om los te lopen, maar helaas erg herkenbaar. Na de kniebrace en nekbescherming is het nu tijd om je lichaam de protectie te geven die het verdient. RXR Protect pakt uit met de revolutionaire en gepatenteerde  Air Schock Absorber.

Thor it voor meer hierover of bestel meteen bij 24MX.be


thor it
no img
13/11/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Genieten van Robbie Maddison.

Niet echt motorcross, maar kom, ’t is komkommertijd toch.

Robbie Maddison dus, de 23-jarige Australische stuntrijder. Je kent hem van de sprongen op de nep Arc-de-Triomphe in Las Vegas, van de jump met backflip op de Tower Bridge in Londen, de sprong over het Corinthische kanaal in Griekenland. En hier is dan weer een cip over zijn laatste stunts in het ski-resort van Parc City in Utah. De jump van de springschans heeft u wellicht gezien. Maar die op de bobsleebaan wellicht nog niet. Het is een kwalitatief goede video.

Thor it voor de video


thor it
no img
12/11/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Wilvo-Forkrent-KTM 2015 met Frossard, Nicholls en Sterry.

De een heeft zijn zaakjes nu eenmaal vroeger voor mekaar dan de andere. Steve Turner bijvoorbeeld, kent de line-up voor 2015. Jake Nicholls blijft en ook Adam Sterry blijven. Nieuw is Steven Frossard. Een “big fish” in het Wilvo-Forkrent-KTM Team. Wil U meer weten? THOR!


thor it
no img
12/11/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Voorseizoenswedstrijden: Valence alleen, Hawkstone Park, La Capelle en Mantova op dezelfde dag.

Dik twee maanden scheiden ons nog van de start van het MX-seizoen 2015. De vroege start van het GP-seizoen op zaterdag 28 februari heeft gevolgen. De vier grote voorjaarswedstrijden zitten in mekaars vaarwater. Valence, vorig jaar nog tegen de BeTeMo-cross in Lommel, ontsnapt er aan. Zij organiseren op 15 februari 2015 met de rentree van Clement Desalle. Maar het weekeinde daarop zit eivol: Hawkstone Park , La Capelle en de Starcross in Mantova organiseren alle drie op 22 feburari. BeTeMo past dit jaar voor de eerste BMB-cross. Die kalender komt uit eind november.


thor it
no img
12/11/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

SX Bercy 2014 in Stade Pierre Mauroy in Lille

De Europese top supercross is zeker en vast deze van Bercy. Maar het sportpaleis is daar aan renovatie toe. Voor de editie 2014 wijkt de organisatie uit naar het Stade Pierre Mauroy in Lille.

Vlak bij de Belgische deur dus, THOR-ren maar.


thor it
no img
12/11/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Dan Thornhill wint twee maal in Skegness.

Er liep bij ons een vreemd berichtje binnen over de Skegness Beach Race van afgelopen weekeinde. Dit is een AMCA evenement, zeg maar de VLM van het Verenigd Koninkrijk. Toen we de uitslagen lazen raakten we in de war. Twee maal dezelfde winnaar, en dus 4.30 uur alleen op de motor? Dat intrigeerde ons, en het vervolg leest u door op Thor te klikken.


thor it
no img
12/11/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

DT-One - 4 uurs cross Eersel met 47 teams ...

Verbeter ons als we fout zitten. Zondag wordt de laatste grote outdoor MX van het jaar verreden.

Place to be: het circuit van Eersel.

Whats on? Ja, je bent wereldvreemd als je niet weet dat daar de DT-One 4-uurs wedstrijd wordt gereden, zoals we enkele dagen eerder aankondigden.

Onder Thor enkele redenen om Eersel zeker niet te missen.


thor it
no img
11/11/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Tony Cairoli the Movie deze week in Leuven, Gent, Brussel, Luik en Antwerpen.

Na de première n Hasselt vorige week maandag gaat de film morgen verder door België beginnende in Leuven. We waren erbij en schreven vorige week al hierover maar wat ons betreft moet je deze film gewoon gezien hebben!! Vanaf vandaag is hij voor het grote publiek te zien in de filmzalen en in België zal morgen (12 nov) een voorstelling zijn in Leuven, woensdag in Gent, donderdag in Brussel, vrijdag in Luik, zaterdag in Antwerpen en zondag in Brugge...

Thor it voor de hele Benelux-kalender en een clip van drie minuten die uit de film komt


thor it
Sec ConstructionsKTM Shop NLDSMR2R StoreWMX-ShopMx477

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!