Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
16/03/2015 | posted by Marcel | reactie(s)

Fotoreeks Kabouter Trek @ ONK Gemert

We stuurden Kabouter Trek naar de bossen van Gemert waar de eerste ONK-wedstrijd van het seizoen werd verreden, hij kwam terug met een leuke fotoreeks....

Klik hier voor de foto's


thor it
no img
16/03/2015 | posted by Marcel | reactie(s)

Jilani Cambre wint VMCF in Assenede

Jilani Cambre won in Assenede de twee reeksen bij de Inters A, Junior Slegers werd tweede voor Jordy Vandewiele, Collet en Janvier vervolledigden de topvijf. David Foguenne werd eindwinnaar bij de Inters B.

Thor it voor de uitslagen


thor it
no img
16/03/2015 | posted by Marcel | reactie(s)

Jens van Meer wint MCLB in Stekene

De MCLB was te gast in Stekene waar Jens van Meer zijn eerste zege bij de Inters A pakte, Jens is nog maar aan zijn tweede seizoen Inters A bezig en ging met een tweede en derde plaats met de eindzege naar huis. De reekswinnaars David Segers en Steve Seronval waren te onregelmatig om aanspraak te maken op de eindzege, Jurgen Wybo werd tweede voor David Segers. De zege bij de Inters MX2 was voor Dylan Verleysen, hij won voor Jens Bleyaert en Niki Debruyne. Bij de Inters B ging de zege naar Tim Vandriessche.

Thor it voor alle uitslagen van Stekene
Klik hier voor een fotoreeks van Bertje


thor it
no img
15/03/2015 | posted by Marcel | reactie(s)

David Cools houdt eindzege in eigen huis in Westerlo

CKP-Racing organiseerde in Westerlo de VLM-wedstrijd, David Cools, rijder in het CKP Racing Team stuurde zijn WMX-Shop Yamaha twee keer naar de reekszege. Het waren de Suzuki's van VB Racing die voor de overige ereplaatsen streden, Wouter van Massenhoven werd tweede voor Kenny Janssens. Bij de Inters MX2 ging de zege naar Jonathan Banken, de Waal won beide reeksen. Yannick Heylen en Kristof Scheynen streden voor plaats twee en drie maar het was Heylen die de betere bleek, Scheynen werd derde. De overwinning bij de Inters B was voor Glenn Van Der Schraelen....

Thor it voor de uitslagen van VLM in Westerlo
Klik hier voor foto's van Rolly


thor it
no img
15/03/2015 | posted by Marcel | reactie(s)

Van Horebeek, Tonkov, Prado en Elzinga winnen eerste ONK van het seizoen in Gemert

Vandaag werd de eerste ONK-wedstrijd van het seizoen gereden in het Noord-Brabantse Gemert. Jeremy van Horebeek besliste om in laatste instantie deel te nemen en het werd een geslaagd optreden voor de Yamaha-rijder, The Jerre won beide reeksen in de MX1-klasse. Filip Bengtsson werd tweede voor Ceriel Klein Kromhof, Jeffrey Dewulf miste met de vierde plaats en met slechts een puntje het podium in de MX1. In de MX2-klasse toonde Brent Vandoninck dat hij wel degelijk in het WK MX2 thuishoort, hij eindigde in beide reeksen maar nipt achter winnaar Aleksandr Tonkov, de Wilvo Nestaan-rijder stuurde twee keer zijn Husqvarna naar de overwinning. Brian Bogers werd twee keer derde wat hem natuurlijk ook de derde podiumstek opleverde. De 85cc-klasse werd gewonnen door Rick Elzinga, de winst in de 125cc-klasse was voor KTM Red Bull-rijder Jorge Prado, de tweede plaats ging naar collega Conrad Mewse, Cyril Genot werd in beide reeksen derde waardoor hij ook als derde mee het podium opmocht.

Thor it voor de uitslagen


thor it
no img
15/03/2015 | posted by PGM | reactie(s)

Foto : JMS Westerlo

Door de gebeurtenissen deze week die we volgden met de jonge knaap Tizi was ik persoonlijk enorm geraakt en vond ik het nodig om eens de JMS te Westerlo te bezoeken en de jeugd eens in de kijker te zetten, deze jonge mannen beleven elk weekend hun droom om ooit de volgende Toni, Steve, Stefan, Ryan, .... te worden. Tizi kan helaas deze droom niet meer nagaan, hij overleed gisteren... Deze heuse fotoreeks is speciaal voor hem. Via Thor vind je een kort verslagje gemaakt door Dorien
 

thor it
no img
14/03/2015 | posted by Marcel | reactie(s)

Grote come back van Jelle Grade en Danny Wauters!

Nu zondag 15 maart zal Jelle Grade zijn wederoptreden maken in de VLM rangen. Nadat zijn makker Danny Wauters al bevestigde dat hij zondag ook weer ging aanzetten bij de recreanten ging Grade nog een stapje verder en melde hij dat hij ging  aantreden met het nummer 134 bij de internationale Mx1. Natuurlijk is iedereen benieuwd hoe Grade en Wauters uit hun lange winterslaap zullen ontwaakt zijn. Zij roepen natuurlijk al hun vroegere supporters op om hen in Westerlo te komen aanmoedigen!


thor it
no img
13/03/2015 | posted by PGM | reactie(s)

Het verhaal van Tiziano "Tizi"

We vernamen via via dat er een jongetje van 11 jaar enorm aan het vechten is tegen een vreselijke ziekte, deze jonge kerel is een enorme motorcross fan en dan vind ik dat we zeker iets met zn allen moeten doen om het draagzamer te maken en een kind dat zo afziet een onvergetelijk moment te geven! Momenteel is Tizi in een coma door complicaties, vrienden en familie hebben een oproep geplaatst op facebook : Tiziano Lanneau gaat nu door een heel moeilijke periode en we willen hem een riem onder het hart steken . Hij is een echte crossliefhebber . Indien jullie spulletjes hebben die je niet meer nodig hebt zijn ze welkom . Een kaartje sturen kan naar : Tiziano , IZP, Prinses Elisabeth ziekenhuis UZ-Gent , De Pintelaan 185 , 9000 Gent: Er is ook een facebook pagina gemaakt waar je de updates en info kan terug vinden, het verhaal over Tizi vind je via Thor


thor it
no img
12/03/2015 | posted by PGM | reactie(s)

Foto : RES Axel op woensdag

Op woensdag gingen we eens langs bij RES Axel, de rede dat we geregeld eens binnen springen te Axel is simpel : dicht bij de deur gelegen en altijd een fijn ontvangst van organisatie en piloten op een top geprepareerd parcour, dat samen met het zonnetje kan niet stuk gaan, ondertussen stromen de berichtjes binnen zowel bij mezelf, mxworld en RES Axel  waar de fotos blijven, wel, ze zijn klaar en hopelijk kunnen jullie mee genieten, als je er deze keer niet bij bent kom je volgende keer zeker aan de beurt! Enjoy! Klik hier voor de foto's

thor it
no img
12/03/2015 | posted by PGM/Stingray | reactie(s)

Creymert Racing klaar voor 2015

Recent was MXWORLD huisfotograaf Gino te gast op een fotoshoot van Creymert Racing Team. Zij zullen in 2015 opnieuw enkele jongeren de kans geven om op topniveau aan motorsport te doen. Een terug- en vooruitblik. Thor voor meer. Klik hier voor de fotoshoot

 


thor it
no img
12/03/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Nieuwe start voor Mike Vanderstraeten

Na diverse seizoenen bij VLM te hebben gereden maakt Mike Vanderstraeten een nieuwe start. Hij was – en is – de enige officiële motorcross rookie die België rijk is. De 23-jarige crosser gaat in 2015 op het hoogste niveau uitkomen in de kleuren van GM Racing-Husqvarna. Hij begint dit weekeinde aan  begint het KNMV Open Nederlands Kampioenschap in Gemert. Het ONK en Belgische Kampioenschap hebben de hoogste prioriteit. Daarbij zal de uit Tessenderlo afkomstige Vanderstraeten in diverse wedstrijden van het WK MXGP van start gaan.
 


thor it
no img
11/03/2015 | posted by Marcel | reactie(s)

Korting op Smith-brillen bij 24MX.be

Momenteel loopt er een mooie actie op de Smith-brillen bij 24MX.be. Kortingen van 20-25% op de Smith Fuel-collecties, zo heb je al een Smith V1 voor 39,90Eu.

Klik hier voor de brillen


thor it
no img
11/03/2015 | posted by Marcel | reactie(s)

Belgen doen het uitstekend in Kampioenschap van Picardie (Fr)

Blargies was de eerste organisatie van 2015 in het kampioenschap van Picardië. Er werden wedstrijden in de 125cc (Tim Louis 5de),  MX1 en MX2: Yente Dourte reed een mooie vierde plaats bij mekaar en mistte ondanks een derde plaats in de tweede reeks nipt het podium in de MX2-klasse. In de MX1-klasse streden Daymond Martens, Wietse Brackman en Nick Triest mee voor de podiumplaatsen maar het was Richard Fura die met de overwinning ging lopen. Nick Triest werd tweede voor Wietse Brackman.

Thor it voor de uitslagenlinks


thor it
no img
11/03/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Video: de mening van Clement, Kevin, Glenn en Jeremy over Thailand.

Een bewegend beeld zegt vaak meer dan een foto of een tekst. Vandaar de Suzuki video blog, waarin Desalle, Strijbos, Coldenhoff en Seewer hun verhaal doen.

Thor it voor de video met reacties


thor it
no img
11/03/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

KTM pakket voor Junior WK op 19 juli in El Molar (Spanje)

Vorig jaar regende het Junior WK Motorcross uit in Lierneux. Een doodzonde want de omloop en de organisatie hadden alles in zich om een succesverhaal te schrijven. De volgende editie wordt op 19 juli 2015 in El Molar, nabij Madrid verreden. KTM, waar men al jaren werkt om jong talent  te ontdekken, biedt haar diensten aan het jonge geweld aan.

Opgelet: het moet via de officiële KTM-dealer!


thor it
no img
11/03/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Vice-wereldkampioen MX1 Jeremy van Horebeek start in Gemert

De verwachting dat er zich op de valreep toch nog WK-toppers melden voor deelname aan de openingswedstrijd voor het ONK motocross lijkt uit te komen. Yamaha fabrieksrijder en nummer twee in het WK MXGP van 2014, Jeremy van Horebeek, komt naar Gemert. En er zijn er nog meer die op de valreep naar “Gimmert” komen. Het wordt een mini-GP!


thor it
no img
11/03/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Waarheen dit weekeinde?

Wanneer u zich stierlijk dreigt te vervelen dit weekeinde, dan hebben wij toch enkele  motorcross gebonden alternatieven.


thor it
no img
11/03/2015 | posted by Marcel | reactie(s)

CKP klaar voor VLM-organisatie op 14-15 Maart 2014

Dit weekend staat de motorcross van Westerlo weer op het programma van de VLM-kalender, dit is weer een organisatie van het CKP RACING team.
Vorig jaar was deze wedstrijd een voltreffer van jewelste en natuurlijk gaan de CKP`ers dit jaar dat er weer van te maken.
Als we de foto's bekijken zien we dat ze weer hun uiterste best aan het doen zijn om een prachtig parkoer en een verzorgd rennerspark voor te schotelen!
Op zaterdag zal het JMS-programma nog uitgebreid worden met een reeks voor streekpiloten (in deze reeks zullen er natuurlijk ook oldtimers mee starten).
Op zondag zal het hele VLM geweld losbarsten!
Tevens zal de CKP-FIRST-LAP-AWARD er zijn. Dwz elke piloot die als eerste passeert (na de start) aan de bus zal 25 euro ontvangen. Dit geldt voor elke reeks en elke categorie op zondag.
Dus iedereen welkom in Westerlo!
Voor verdere info kan u de Facebook pagina van CKP RACING raadplegen! www.facebook.com/CKPRACINGTEAM

Thor it voor foto's van het circuit
 


thor it
no img
11/03/2015 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Jordi en Jochem vd Wiele in Axel

Marco Duerinck is inmiddels ook uit zijn winterslaap en trok afgelopen zaterdag met Jordi en Jochem vd Wiele naar de RES in Axel.

Check de video, klik op Thor


thor it
no img
10/03/2015 | posted by Marcel | reactie(s)

Blessure-update Tommy Searle

Dat Tommy Searle erg hard van de motor stapte vertelden we al eerder, er was ook een amateurvideo van maar ook is er nu een betere video van. Over de blessure; Na onderzoek in het ziekenhuis in Thailand bleek dat de Red Bull KTM-piloot een barst in L7 van de lendenwervels zat. Tommy werd overgebracht naar Engeland waar hij verdere onderzoeken zal krijgen, het is nog niet geweten of de GP in Argentinie in gevaar komt.

Thor it voor de lelijke crash van Tommy


thor it
no img
10/03/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Veel Belgen (en buitenlanders) in ONK Gemert: de deelnemerslijsten

Het gebrek een wedstrijden noopt veel  BMB-rijders om uit te wijken naar andere oorden. Een van die vaste adressen is het ONK-gebeuren, zeker de wedstrijd van Gemert. We geven u hier de voorlopige deelnemerslijsten (versie 24 februari) mee van alle categorieën. U kan zondag natuurlijk ook gewoon een programmaboekje kopen.


thor it
no img
10/03/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Regio goed vertegenwoordigd tijdens het ONK-motocross in Gemert

Het ONK-motocross is weer terug in Gemert als openingswedstrijd uit een cyclus van zeven wedstrijden. Weer of geen weer, de wedstrijden in Gemert gingen vroeg in het seizoen altijd door zonder dat rijders en publiek tot hun enkels in de modder stonden. Dat is motocross op het zanderige Wolfsbosch circuit in Gemert.

De editie op 15 maart wordt gekenmerkt door deelname van een groot aantal rijders uit de regio waarvan het grootste deel lid is van organiserende vereniging MAC St. Christoffel. Helaas zonder Jeffrey Herlings. Voor hem past de wedstrijd in Gemert niet in zijn voorbereiding op weg naar zijn derde wereldtitel.


thor it
no img
10/03/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

GP Thailand: After Talk Wilvo Nestaan Husqvarna Factory Racing

We dachten gisteravond complete te zijn met de After Talk. Tot we er achter kwamen dat we Wilvo Nestaan Husqvarna Factory nog in de schuif hadden liggen. Zetten we effe recht.

 


thor it
no img
09/03/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Video: ONK zijspannen Oss

Luc Van Der Aa stond met zijn camera langs de baan op de Witte Ruysheuvel in Oss. Hij deelt zijn beelden met ons.

Dit is de link:

https://www.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DFiQgXGBWUao%26list%3DUUJP-J5NJIf9dhty43b2rkAg&h=BAQHeovlp

Enjoy.


thor it
no img
09/03/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Blessure Ken de Dycker valt mee.

Ken de Dycker kwam ook ten val in Thailand. De eerste berichten luidden dat hij zwaar geblesserd zou zijn aan een van zijn handen. Maar we denken dat het allemaal meevalt zoals Ken zelf postte op Facebook:. We citeren Ken: "Nog 30 uur. En terug thuis eindelijk! Slecht weekend voor twee van de drie rijders maar de derde maakt het op einde wel af! Ik heb wel wat zeer maar ik denk dat het een gewone bloeduitstorting is, en een beetje gekneusd. Woensdag direkt groot onderhoud laten doen en op naar de volgende! :)


thor it
WMX-ShopR2R StoreDSMSec ConstructionsKTM Shop NLMx477

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!