Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
09/03/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Nog schrikken: de smak van Lieber.....

Niet alleen Searle ging er af. Ook revelatie Julien Lieber maakte een monumentale smak. Niet voor gevoelige kijkers.....

http://vurbmoto.com/videos/liebers-tuck-kinda-roll/23445


thor it
no img
09/03/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Niet gezien op TV: de crash van Tommy Searle!

Wie Motors TV keek zal ongetwijfeld gezien hebben dat er vlak voorbij de finish een rijder werd verzorgd bij de MXGP. Dat was Tommy Searle. De val werd niet in beeld gebracht. Een amateurfilmpje toont ons hoe Searle er  snoeihard van af ging.

http://vurbmoto.com/videos/tommy-searles-serious-thailand-crash/23460/

Credits: S. Taglioni KTM


thor it
no img
09/03/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

GP Thailand: After talk, Pt. Three.

We beginnen aan het laatste blok. Al worden het negen bladzijden. En dan gaan we plat op de sofa.

Ook nu weer foto's van Bavo, Yamaha, JTECH Honda, Kawasaki... die tekenen voor de credits.


thor it
no img
09/03/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

GP Thailand: After talk, Pt. Two.

Ze spraken zoveel de rijders dat we vrezen van het zelfs niet in twee gedeeltes afgehandeld te krijgen. We doen ons best, en zo heeft u best wat leesgenot. Als het allemaal te vele en te lang duurt, zeg het dan in een reactie. We gooien er ook nu weer een pak fotos bovenop.

Credits: Suzuki, Kawasaki, 24MX Honda.


thor it
no img
09/03/2015 | posted by Marcel | reactie(s)

Mooie trainingsgelegenheid speciaal voor jeugdrijders.

Jeugdrijders t/m 85cc grote wielen opgelet:
Vanaf 15 Maart t/m eind Juni is het circuit van MC de Peelrijders in Nederweert-Eind enkel geopend voor jeugdrijders tot 85cc grote wielen. Dit vanwege het broedseizoen en de daarin geldende lagere geluidsnorm.
Bij MC de Peelrijders geld een lidmaatschaps-tarief van €60,- per jaar en mag men als lid zijnde onbeperkt trainen. Contact en info via: www.facebook.com/peelrijders
 
Thor it voor een video-impressie van het circuit

thor it
no img
09/03/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

GP Thailand: After talk, Pt. One.

Het was een heftig weekeinde voor uw dienaar. Zondagmorgen op een onmogelijk uur uit bed. De repo op Motors TV ging nog vlot. Dan  op weg naar huis in auto een (kleine) uil gevangen (dank U F.). Propere onderbroek aan en weer op weg voor een presentatie die zo gezellig was dat ze ver, veel te ver, uitliep. Ik had zondagavond niet eens meer zin om in de favoriete kroeg nog wat euro’s te investeren. Gelukkig bracht de nacht verkwikking. We gaan het hebben over de gebeurtenissen in Thailand. Voor de verandering serveren we u de quote’s van de hoofdrolspelers. Een ding toch: wat vond u (voor de vroege kijkers) van de baan in Thailand? en de 24.000 toechouwers?

Kijk in de rand ook naar de portretjes. De creditis hiervoor gaan naar Honda Gariboldi, Honda HRC, IceOne Husqvarna, KTM,


thor it
no img
09/03/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

MON Boekel: Schoon volk en Davy Pootjes wint

Overall motorcross en dus ook bij MON in Boekel. Davy Pootjes won een druk bezette MX2-klasse voor  René Albers en Roel Van Oort. Michael Hool was tweede in de eerste reeks maar scoorde bijster weinig in de finale. In de Open klasse was de zege voor Jeroen de Groot voor Davey Janssen en Mike van den Bogaert.

Foto: S. Taglioni KTM

 


thor it
no img
09/03/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

KNMV ONK Oss: Adriaenssen-van den Bogaert kloppen Bax-Stupelis.

Het leek wel een kleine herkansing van de Sidecar Motorcross of Nations. Maar door de afwezigheid van enkel Belgische toppers (Hendrickx trainde in Londinières) moesten de twee Bennen - Adriaenssen en van den Bogaert - het alleen klaren. Opvallende trend is dat er toch een zevental zijspannen minder aan de start stonden.


thor it
no img
09/03/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

MCLB Wontergem: Dubbel voor Jeffrey Dewulf.

Niks te doen aan Jeffrey De Wulf in Wontergem. Hij finishte in de eerste reeks een kwart minuut voor Seronval en nagenoeg een halve op Manuel Priem. In de slotreeks een quasi identiek scenario. Ditmaal was Prime de betere van Seronval, wiens rijk toch lichtjes wankelt. Jurgen Wybo werd twee maal vierde en mist dus het podium. Dylan Verleysen won de MX2 en de B-klasse was voor Kris De Cock. Klik hier voor de fotoreeks van Bertje


thor it
no img
09/03/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

VMCF Thuin: Jilani Cambre voor Slegers en Collet.

De VMCF-wedstrijd in Thuin werd gewonnen door Jilani Cambré. Jilani werd derde in de eerste reeks en won de slotren. Junior Slegers won het openingstreffen voor Vincent Collet. Collet zou ook tweede worden in de slotreeks, waar hij Slegers voor bleef. Maar die had voldoende aan de derde plaats om tweede algemeen te worden. Glen Uten werd winnaar in de B-klasse.


thor it
no img
09/03/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Update: VLM Lille: David Cools met fraai debuut.

Met 34 inters aan de start hoorde je niemand klagen bij de tweede VLM-cross van het seizoen. De eerste reeks bij de Inters kende ook een zeer gevarieerd verloop.

Update: over de blessure van Kenny Vandueren....


thor it
no img
09/03/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Video: Daytona 2015 Highlights.

Voor diegenen die ook na de start van de GP’s het SX-seizoen blijven volgen, hier de highlights van Daytona.

Een vrijblijvende bemerking: de baan op de wei van de Daytona Speedway was volgens ons ruimer dan het GP-circuit in  Nakhonchaisri…….

250 SX East: https://www.youtube.com/watch?v=CmaJBg_zOsM

450 SX: https://www.youtube.com/watch?v=S6oc-03exfQ

Credtis: AMA SX 2012


thor it
no img
09/03/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

AMA Daytona SX 250 East: Musquin blijft winnen.

Marvin Musquin slaagt helemaal in zijn Amerikaanse avontuur. 2015 oogt erg aantrekkelijk voor de Fransman. Hij won nu ook op het strand van Daytona Beach.


thor it
no img
09/03/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

AMA Daytona SX 450: Dungey slaat de kloof

Het ziet er, na Daytona, uit dat Ryan Dungey de zaak naar zijn hand zet. Op het binnenveld van de Daytona International Speedway pakt hij de zege en vindt in Eli Tomac een bondgenoot.


thor it
no img
08/03/2015 | posted by Marcel | reactie(s)

Ryan Villopoto de zege, Clement Desalle The Red Plate

Ryan Villopoto pakt in Thailand na zijn tweede Grand prix al zijn eerste zege in de MXGP-klasse, de Amerikaanse Kawasaki-rijder won overtuigend de eerste zege en had in de tweede reeks genoeg aan de derde plaats om de zege te pakken. Clement Desalle werd opnieuw in beide reeksen tweede, hij werd niet alleen tweede in de eindstand maar pakt ook "The Red plate", de leiding in het WK zeg maar. Antonio Cairoli werd derde in de eindstand maar belangrijker voor hemzelf was waarschijnlijk de reekszege in de tweede heat. De reeksen werden door de schroeiende hitte met vijf minuten ingekort.

Thor it voor meer nieuws over de Belgen en de uitslagen


thor it
no img
08/03/2015 | posted by Marcel | reactie(s)

Jeffrey Herlings met vier op vier na GP Thailand

Jeffrey Herlings bevestigde vandaag zijn klasse en vorm door opnieuw de twee reeksen te winnen in de Grand Prix van Thailand, de Nederlander zit na een late start alsnog op schema met een vier op vier in de reeksen na twee Grand Prix'. Red Bull KTM-collega Pauls Jonass liet zien dat hij samen met Stefan Everts een goede trainingsweek achter de rug had en werd knap tweede. de Derde plaats was voor Monster Energy Kawasaki-rijder Dylan Ferrandis. Julien Lieber klapte er hard af in de openingsreeks en moest opgeven maar werd knap derde in de herneming. Jens Getteman werd vijftiende. Damon Graulus bleef puntenloos in Thailand.

Thor it voor de uitslag van de MX2


thor it
no img
07/03/2015 | posted by Marcel | reactie(s)

Herlings de beste in Kwalificatie MX2 Thailand

 Niemand ander dan Jeffrey Herlings pakte in Nakhonchaisri de polepositie tijdens de kwalificaite MX2 voor de GP van Thailand. Pauls Jonass zorgde voor de KTM-dubbel op zaterdag en werd tweede voor Tim Gajser. Julien Lieber werd onze beste landgenoot op de achtste plaats, Damon Graulus mag morgen als 14de naar het starthek, Jens Getteman werd 18de.

Thor it voor de uitslag van de MX2-kwalificatie


thor it
no img
07/03/2015 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Ryan Villopoto pakt zijn eerste pole in een Grand Prix in Thailand

Voor wie er na vorige week aan twijfelde, Ryan Villopoto won vandaag in Thailand overtuigend de kwalificatiereeks van de MXGP-klasse. Onze landgenoot Clement Desalle was beste achtervolger en werd mooi tweede voor Gautier Paulin. Max Nagl eindigde vierde voor Ken de Dycker, Kevin Strijbos kwam samen met Tommy Searle ten val en werd dertiende terwijl Jeremy van Horebeek tevreden moest zijn met een zestiende startplaats morgen. Antonio Cairoli kwam ten val in de start maar kwam nog terug naar de achtste stek.

Thor it voor de uitslag en video van de kwalificatie


thor it
no img
07/03/2015 | posted by Marcel | reactie(s)

2015 100% crossbrillen bij MX Deals!

100% heeft het 2015 crossbrillen assortiment nog meer uitgebreid in zowel de Racecraft als de Accuri lijn. Ook deze nieuwste Racecraft en Accuri crossbrillen zijn verkrijgbaar met een clear lens of een mirror lens, in verschillende kleuren, inclusief neusbeschermer. Bestel je een bril met mirror lens, dan ontvangt je gratis een extra clear lens. http://mx-deals.nl/100-crossbrillen

Thor it voor meer over de 100%-brillen


thor it
no img
07/03/2015 | posted by Marcel | reactie(s)

FLUO GREEN plastic full kits van ACERBIS

Vanaf heden is de nieuwe FLUO GREEN kleur beschikbaar is full kit formaat.

Acerbis pakt hier mee uit voor degene die iets anders willen dan de rest.

Je zal er in ieder geval mee opvallen. Ook de Fluo Orange kits voor KTM zijn nog steeds te verkrijgen evenals de FULL RED kit voor Honda en de FULL BLUE kit voor Yamaha.

Vraag ernaar bij de vakhandel.


thor it
no img
06/03/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

GP Thailand Motors TV live: Voor supporters met karakter.

We zullen zondagmorgen wel zien wie zich  “hardcore MX-fan” mag noemen. Op Motors TV beginnen we er aan om 06.00 uur. Het doek valt om 11.00 uur. Dan kan je achteraf toch nog een uurtje of wat maffen voor het middageten.

Commentaar: Frank Weeïnk en Stingray. Joël is er eind maart weer bij voor Argentinië.


thor it
no img
05/03/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Zware blessure voor Marc De Reuver.

“Very big crash today. Broke 2 vertebrae's on chest height. Not a good break and need surgery to fix it. I have feeling in my legs. Happy!”

Dat is de tweet die Marc De Reuver, de 32-jarige “Calimero” gisteren de wereld in stuurde.

Het ongeval zou gebeurd zijn op training.

Tjonge dat is toch even schrikken. In elk geval wensen we Marc een volledig herstel toe.


thor it
no img
04/03/2015 | posted by Stingray | reactie(s)

Wilvo Nestaan Husqvarna Factory Racing: Top drie voor Tonkov.

Dit is de laatste terugblik – behoudens bijzondere ontwikkelingen – over Qatar. Het in Lommel gebaseerde Wilvo Nestaan Husqvarna Factory Team heeft een behoorlijke start gemaakt in het WK Motorcross. Aleksandr Tonkov werd vijfde in de eindstand na een fraaie derde plaats in de slotreeks. Dean Ferris was minder fortuinlijk. Hij kwam in beide reeksen ten val.


thor it
no img
03/03/2015 | posted by | reactie(s)

Figuranten Motorcross in Genk (of omstreken) Gezocht!

Voor de opnames van de nieuwe tv-reeks Beau Séjour, zijn we op zoek naar figuranten tussen 16 en 70 jaar oud! Ben jij motocross-liefhebber of wil je graag eens een echte filmset van dichtbij meemaken? Schrijf je dan zo snel mogelijk in voor één of méér van onze draaidagen in Genk!
We filmen op 4 draaidagen verschillende scènes die zich afspelen op een motocross-event, waar het wemelt van de motocrossers, coaches, motocross-fanaten, vrienden, familie en liefjes van de motocrossers. Er worden scènes gefilmd tijdens de race, maar ook voor en na de race, op de parking en in de cafetaria. Overal willen we in beeld een gezellige drukte creëren waar mensen praten, drinken, lachen en supporteren.

Klik hier voor meer info


thor it
no img
03/03/2015 | posted by Marcel | reactie(s)

Promotie cross-en endurobanden Chris Dhondt

Naar bijna jaarlijkse gewoonte organiseert Chris Dhondt opnieuw zijn jaarlijkse Bandenactie. Tal van maten en types banden aan mooie actieprijzen. Voorwaarde is dat je vijf banden koopt....

Klik hier voor de actie te bekijken


thor it
DSMKTM Shop NLSec ConstructionsWMX-ShopMx477R2R Store

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!