Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
24/12/2014 | posted by Laurense | reactie(s)

Kerstshow Laurense Motors

Laurense motors in het Brabantse Boekel (Nederland) organiseert op 2e kerstdag weer haar jaarlijkse kerstshow. Behalve de nieuwe 2015 modellen zijn er ook een aantal oldtimers te zien.
Bij aankoop van een gebruikte motor ontvangt u een gratis onderhoudspakket, er is keuze uit bijna 65 gebruikte cross, enduro en mini motoren. Er wordt gezorgd voor een hapje en een drankje en de kids kunnen kijken naar spectaculaire films. Maar waar het bovenal om gaat zijn de aanbiedingen. Ook dit jaar staat de kerstshow weer bol van de aanbiedingen die er ook echt toe doen. Heb je nieuwe crosskleding, bescherming, ketting, tandwielen, remblokken, smeermiddelen of wat dan ook nodig? Op 2e kerstdag kunt u uw slag slaan!!!

Thor it voor meer info of surf naar www.laurensemotors.nl


thor it
no img
23/12/2014 | posted by PGM | reactie(s)

Fotoarchief - Back in the days.....

Als je een passie hebt voor motorcross en het ook nog eens graag vast legt op de gevoelige plaat en dit al heel wat jaren, krijg je wel een heel groot bestand van fotomateriaal en heb je heel wat harde schijven vol staan met plaatjes die toch wat te vertellen hebben over de sport, zo dook ik in mijn archief van 2009 en 2010 en leverde deze fotos op, leuk om zien hoe een verschil van (motor) kleuren en leeftijd
 

thor it
no img
22/12/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Video: JR laat van zich horen.

Neen het komt niet van MXWORLD maar van Sporza. Zij namen ruim de tijd om de Joël nog eens voor de camera te brengen. Hoe hij het stelt, wat hij gaat doen, kortom het is de moeite om eens door te linken naar: http://sporza.be/cm/sporza/auto_motor/motorcross/1.2189941

foto: Kabouter Trek.

 


thor it
no img
22/12/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

SX2 Munchen: Thomas Do in bloedvorm zaterdag.

In de SX2-klasse was dertig man opgedaagd in de Olympiahalle om zowel op vrij- en zaterdag hun ding te doen over twee reeksen.  Thomes Do, de nieuwe SX-naam in Frankrijk verkert in bloedvorm. Hij werd de “Prins Von München”. De nederlande Dave Versluis kwam vrijdag zwaar ten val in de eerste kwalificatie.

Thor.


thor it
no img
22/12/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Mooie kerstaanbiedingen bij MX Shop Venray

MX Shop Venray heeft met de Kerstdagen mooie aanbiedingen. Zo zijn er aanbiedingen van 10-20% op de nieuwe collectie en tot 35% op het overige assortiment. Check de flyer voor meer info, klik hiervoor op Thor. Ook open op tweede kerstdag....
www.mx-venray.nl


thor it
no img
21/12/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

SX Munchen: Aranda zeept de Amerikanen in.

Precies 36 SX1 rijders  reden de kwalificaties vrijdag in de Olympia-halle in Munchen. Greg Aranda was mogelijk niet de snelste, maar wel de regelmatigste. Hij werd eindwinnaar.

Thor.


thor it
no img
21/12/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

On Any Saturday: Kabouter Trek op de Heeserbergen 2014.

Eindejaar, weinig of geen cross actualiteit te bespeuren, tenzij in een of andere zaal buiten België of in Japan of ander exotisch land. Gelukkig is er nog Kabouter Trek die in zijn archief kan putten. Vandaag een terugblik op een doodgewone zaterdag op een doodgewone GP van Limburg. Met onze kabouter achter de lens.

De link: http://www.erbinspictjers.be/Fotos/Fotoreeksen/2014-08-02%20Lommel%20Part%20I/fotoreeksBlad2.html

 


thor it
no img
19/12/2014 | posted by Gear2win | reactie(s)

Minder dan 24u...... Gear2Win opent dan zijn nieuwe shop!!

Nog minder dan 24u en dan opent Gear2win in Lommel zijn nieuwe Shop. Nog groter, nog beter en met een nog betere service zal Gear2win vanaf 20 december 2014 te vinden zijn tegenover het vorige pand aan de Lodewijk de Raetstraat 62 in Lommel.
Hoe vroeger je komt op de openingsdag, des te meer korting... 70% korting op de oude stock.
www.gear2win.be


thor it
no img
19/12/2014 | posted by Mx-deals | reactie(s)

MX Deals Kerstacties!

Last minute kerst cadeautjes kopen kan ook bij MX Deals! Bekijk nu onze kerst actie pagina voor leuke kerst ideeën en speciale aanbiedingen. U ontvangt nu bij iedere bestelling boven de 100 euro een gratis Oakley T-Shirt t.w.v. 26,95 euro (OP=OP). Wat u hiervoor moet doen leest u onderaan dit bericht. Daarnaast hebben we tot vrijdag middag (12:00 uur) 19 december een speciale Oakley kerst deal!  Koop nu uw Oakley crossbril en/of accessoires met 15% korting! Gebruik de kortingscode: Oakley15 tijdens het afrekenen en u ontvangt 15% korting!

Thor it voor de acties en info


thor it
no img
06/11/2014 | posted by Duk-graficas | reactie(s)

De beste kwaliteit aan de beste prijs

Sinds 1996 is DUK-Graficas een begrip in de engelse motocross-wereld en sinds 2005 geniet ons bedrijf van een wereldwijde bekendheid. Als pionier in 4-layer materiaal afgewerkt met 3M-kwaliteit , bieden we nu zeer goede prijzen aan in de belgische markt en blijven we garant staan voor onze hoogwaardige kwaliteit.
Gepersonaliseerde aanpak, unieke designs en een verfrissend ontwerp.
Kies uit onze complete kits tot de kleinste wielstickers.
Dankzij onze verkooppunten op de MCLB en VMCF staan we garant voor een snelle service.
Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter (Dukgraphics), alsook onze maandelijkse aanbieding op Mxworld.be


thor it
no img
18/12/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

MXGP Assen 29/30 augustus 2015: eerste info circuit.

Vandaag gaf de organisatie van de GP in Assen de aftrap van de voorbereidingen. Met een persconferentie werd de layout van het circuit bekend gemaakt. Deze plattegrond voegen we bij. De bezoekers van de TT weten nu al welk plaatsje ze straks uitkiezen. Ook de nieuwe website werd opgestart. Voorlopig nog summier, maar straks alle info op www.mxgp-Assen.com. Maar ook op MXWORLD uiteraard.

 


thor it
no img
18/12/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Wat nu met de kiezelgroeve in Neeroeteren?

Met wat we nu weten lijkt het lot van de Kiezelgroeve of “De Koel” in Neeroeteren bezegeld.

Onder Thor een aantal artikelen die recent in de dagbladen werden gepubliceerd. Het is erg in Vlaanderen, héél erg. Criminelen worden los gelaten vanwege een tikfout of een niet correct vergunde telefoontap. Voor sporters is er geen mededogen. Zeker niet voor motorcrossers. Eens te meer stellen we vast dat politici zich op een erg ambigue wijze al dan niet voor een kar laten spannen. Wellicht zoals het hen het beste uitkomt….


thor it
no img
18/12/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Video Zijspancross: HD, zowel inhoud als beeld.

John Van Den Eede is besmet. Samen met Filip Goossens, Rudy Compté en nog een grote groep anderen  heeft hij een – overigens ongevaarlijk – virus in het bloed: de bacillus sidecaris vulgaris. Van hem kregen we een ronduit schitterende link aangebode. Bijna 20 minuten lang neemt hijj ons mee door zijspancrossland. En daar zijn we de laatste jaren verdomd goed iin. De link: http://vimeo.com/114816318


thor it
no img
18/12/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

James Stewart krijgt de AMA achter zich.

Het is hommeles in motorcross (bestuursland)! Nauwelijks één dag– of misschien nog wel dezelfde dag - na de schorsing van James Stewart (gisteren raakte alles bekend) reageert de AMA met een brief aan de FIM. Zij scharen zich onverkort achter “Bubba”. Wie heeft er nu gelijk? Vast staat dat Stewart betrapt werd op amfetamines. Maar hij is niet de eerste grote Amerikaan die aanvankelijk uit de wind wordt gezet….. Aan de andere kant hebben ze wel een punt  als de FIM zes maanden nodig heeft om een zaak rond te maken. Wordt ongetwijfeld vervolgd…… Lees de AMA brief onder Thor.

 


thor it
no img
18/12/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

De zaak Stewart: de FIM-beslissing.

Gisteren lieten we u weten dat er wat rommelde in het Yoshimura Suzuki team van James Stewart. Dit als gevolg van een positieve dopingtest op 12 april 2014. Gisteren kregen we niks officieel bevestigd, maar vandaag stond het verdict wel op de website van de FIM. Conclusie: James Stewart wordt geschorst tot 11 augustus 2015, inbegrepen de voorbije periode van zes maand na de betrapping. Voor het (niet vertaalde) FIM-rapport: Thor!


thor it
no img
17/12/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Kerst Cyclocross voor recreanten in OLV Waver op 21 december 2014

Eddy Wijnants en Kevin Aertgeerts nodigen u uit voor hun 4de cyclocross voor recreanten. Wil je je conditie eens testen of verbeteren, kom dan samen met tal van andere crossers naar de Cyclocross in de Hoogstraat in OLV Waver. Alle fietsen zijn toegelaten, inschrijven kost slechts 5 Eu.

Thor it voor meer info (affiche)


thor it
no img
17/12/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Opendeurweekend Bakens Benelux in Sint-Pauwels

Komend weekend, op 20, 21, 22 en 23 december 2014 houdt Bakens Benelux haar Kerst Opendeurdagen. Bakens Benelux is officieel Yamaha en VMC Sidecars dealer en je kan er tijdens het opendeurweekend terecht voor mooie koopjes. Er zijn kortingen tot 70% op de overjaarse stock, er is ook een mooie tombola waarmee je een Acerbis Kids pakket kan winnen twv 590 Eu.
Iedereen welkom voor een hapje en een drankje.
www.bakensyamaha.be    info@vmc-sidecars.be
Potterstraat 153b, 9170 Sint-Pauwels


thor it
no img
17/12/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

FIM Europa laat van zich horen.

Je kan van Wolfgang Srb denken wat je wil, maar hij blijft niet bij de pakken zitten. De voorzitter van FIM Europa (voorheen UEM) mag zich dan wel graag in de media laten zien, maar hij zorgt er wel voor dat ook de federatie aan bod komt. Hier een greep uit de laatste persberichten.


thor it
no img
17/12/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Gerucht of een feit? James Stewart een jaar geschorst?

Dit was het bericht dat ons bereikte rond 17 juli (samengevat): Anti-doping controle WADA, SX Seattle, 12 april 2014. Drie personen getest, geen verboden middelen aangetroffen behalve bij James Stewart, die positief testte op amfetamines…….

Een kort summier berichtje dat James Stewart positief was bevonden op amfetamines. Het vervolg van het verhaal was dat Stewart eigenlijk niks in de weg gelegd kreeg, zo leek het wel, om het seizoen 2014 af te maken. Raar, maar het heeft alles te maken dat had alles te maken met de complexe relatie tussen de Amerikaanse outdoor organisaties en de FIM. Maar nu lijkt er een doorbraak te zijn.

Thor


thor it
no img
17/12/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

BMB Jaaroverzicht

De eindejaarsvraagjes, de Top 100 van dit, de top 50 van dat. Jawel het is december en dan kijken we graag als eens achterom. Ook de BMB die volgend bericht in onze bus dropte. We vissen de belangrijkste noppen- en andere items er uit.


thor it
no img
15/12/2014 | posted by Acerbis | reactie(s)

Acerbis zorgt voor warme handen voor de winterrijders

Maak je klaar voor de komende koude wintermaanden in voorbereiding op het seizoen 2015.
Acerbis heeft 2 soorten winterhandschoenen in zijn gamma voor de actieve off-road en MX rijders.
De ZERO DEGREE gloves zijn vervaardigd uit Fleece materiaal tegen de extreme koude.
De NEOPRENE gloves zijn, zoals de naam verklapt, van neopreen.
Deze comfortabele handschoenen gecombineerd met de dichte X-force handkappen is de optimale combinatie.
Vraag er naar bij uw dealer.


thor it
no img
15/12/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Kabouter Trek verveelde zich!

En daarom grasduinde hij maar eens door zijn ruime portfolio. Als geboren Mollenaar serveert hij ons een mooie serie over de afgelopen wedstrijd op de Keiheuvel.

Je kan mee grasduinen via: http://www.erbinspictjers.be/Fotos/Fotoreeksen/2014-08-15%20Keiheuvel%20Part%20I/fotoreeksBlad1.html

Geniet er van in deze donkere, crossvrije dagen voor Kerst…..

Foto's: erbinspictjers


thor it
no img
15/12/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Sportfiguur Arendonk: stemmen voor Adriaenssen-van den Bogaart?

Heeft U ook zo genoten van het sport-, sorry, voetbalgala? Blijkbaar bestaat er voor de pers maar één discipline. We hopen dat het op lokaal vlak wat beter gaat.

In de gemeente Arendonk wordt, zoals kwasi overal, een sportfiguur gekozen. Voor de editie 2015 zijn Loena en Jorik Hendrickx (vorig jaar winnaar) genomineerd. Deze zus en broer doen op topniveau aan kunstschaatsen. Het zijn de kinderen van BeTeMo-baas Fikske Hendrickx. Maar sinds zijn verhuis komt ook het zijspanduo Adriaenssen-van den Bogaart in aanmerking. Ben VDB woont namelijk terug in Arendonk. Een tweede – opeenvolgende - wereldtitel, MXON gewonnen met Belgisch team, BK gewonnen….. Wat kan een mens nog mere doen.

Stemmen – voor wie dan ook - kan via de volgende link: http://www.arendonk.be/leven/sport/sportraad/laureatenviering-2015/sportfiguur-2014/adriaenssen-van-den-bogaart


thor it
no img
15/12/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

After- of Pre-season: wat doen Van Horebeek en Febvre ondertussen?

Bij Yamaha beschouwen ze het als de voorbereiding op 2015. Na de Belgische titel, het WK podiumabonnement en per slot van rekening het zilver in het WK van Jeremy Van Horebeeck is het door Michele Rinalde geleide team al begonnen aan de voorbereiding van het seizoen 2015. What happened en wat staat er op de agenda voor The Jerre en Febvre? We horen het van Massimo Rassanti, de manager van het team.


thor it
no img
15/12/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

SX Grenoble zaterdag: zelfde winnaars, Do en Aranda.

De zaterdagsessie leverde geen wijzigingen op. Al bij al was het deelnemersveld maar matig. In de SX gaf leider Izoard forfait maar blijft in het zadel. De halve finales van de SX1 gingen naar Valentin Teillet en Christophe Martin. In de finale bleef Aranda gewoon de beste met een twee seconden voorsprong op Valentin Teillet en iets meer op Cédric Soubeyras.

In de SX2 warend e reeksen kopies van mekaar. Thomas Do, Arnaud Aubin en Yannis Irstutti waren de toppers.

Fotocredits: FB Aranda

 


thor it
WMX-ShopSec ConstructionsKTM Shop NLDSMMx477R2R Store

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!