Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
30/10/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Clubmotocross (Mini-GP) Lierop 2 november 2014

Op het circuit de Herselse Bossen organiseert MAC Lierop op zondag 2 november hun jaarlijkse Clubmotocross welke in de volksmond beter bekend als de Mini-GP. De wedstrijden startte om 10.30 uur.

Thor it voor meer info


thor it
no img
30/10/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

CreyMert Racing Team, op Honda en met vier rijders aan de start in 2015

CreyMert Racing heeft het goed voor elkaar, ze zijn dan ook zeer fier om hun 4 piloten voor te stellen. Hun jongste nationale rijder is Cedric Mertens die na heel wat blessureleed er terug tegenaan gaat. De 3 andere piloten treden aan in het Europees Kampioenschap MX2:  Ludovic Brevers (Belg), Ingvi Bjorn Birgisson (IJslander) en Anton Gole (Zweed) komen in actie in het nevenprogramma van het WK. CreyMert racing zal voortaan op Honda rijden en kijken dan ook al uit naar volgend seizoen!
We wensen CreyMert veel succes toe in 2015.


thor it
no img
27/10/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Opendeurdagen op 1 en 2 november 2014 bij Mxtopshop in Herenthout

Ook Mx Top Shop in Herenthout organiseert komend weekend zijn eerste Opendeurdagen.
Tal van nieuwe collecties 2015 zijn reeds binnen met extra kortingen tot 20% op de 2015-collectie.
Rip n Roll, Oakley, UFO, Alpinestars, Arai, EVS, HZ, DRC, Renthal, Pro Circuit, Yoshimura, Twin Air, DC Afam, Braking, EBC, S-Teel, 6D Helmets, .....
De Kawasaki KXF 2015-motoren zijn uit stock leverbaar.
Op Zaterdag gaan de deuren open van 9u tot 18u en zondag kun je terecht van 10u-17u.
Iedereen welkom
Mx Top Shop
Schransstraat 10, 2270 Herenthout


thor it
no img
28/10/2014 | posted by David | reactie(s)

Aflevering 3 van De zomer Van 2014: Joel Roelants

Deze aflevering gaat over de charity voor Joel Roelants, georganiseerd door supporters en sympathisanten om een aangepaste rolstoel en andere voorzieningen voor Joel te kopen.
Maar Joel blijft verbazen, hij vindt dat hij het niet nodig heeft en zet mee zijn schouders onder deze charity waarvan de opbrengst volgens hem beter kan gaan naar de organisatie "To Walk Again".
To Walk Again legt het financiële verschil bij dat nodig is om speciale materialen aan te kopen en de gepaste infrastructuur te voorzien zodat mindervaliden zonder al te veel kosten te moeten doen nog kunnen sporten.
Thor it voor aflevering 3 (door David Abrahams)

thor it
no img
27/10/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Quaddag en 3-Uurs crosswedstrijd in Genk op 1-2 november 2014

 Op zaterdag 1 november 2014 organiseert AMC Genk op het Horensbergdamcircuit de jaarlijkse quaddag. Het circuit wordt de hele dag vanaf 10 uur voorbehouden voor de quadrijders.
Op zondag 2 november 2014 wordt de jaarlijkse drie-uurscross gehouden, dit jaar zal het circuit worden aangelegd op het crosscircuit en de indoorbaan, 's morgens rijden de quads, zij rijden in team (2 rijders) of solo. In de namiddag komen de solo's aanbod, alle mx- of enduromotoren zijn toegelaten, uiteraard mogen ook zij als solo deelnemen of met twee rijders.

Thor it voor meer info op de afbeeldingen


thor it
no img
27/10/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Ami Houde op zoek naar een team voor het WMX te rijden

Ami wie?? Ami Houde is een bevallige jonge dame die al meer dan 20 jaar aan motocross doet, ze rijdt niet alleen motorcross, ze eet, slaapt,.... Ami leeft volledig in functie van de motocross. Ami heeft vooral in haar thuisland Canada gereden maar ze heeft een droom en dat is het volledige vrouwenwereldkampioenschap rijden. Naast het feit dat ze de looks meeheeft zal ze zeker niet misstaan in het WMX en daarenboven kan ze niet alleen rekenen op financiële steun van het thuisfront, ze heeft ook nog enkele belangrijke sponsors die ze kan meebrengen naar een team. Wil je deze jongedame helpen om haar droom te laten uitkomen? Contacteer ons voor meer info

Thor it voor een video van Ami...


thor it
no img
26/10/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Team Jens Getteman 6de in RES 3 uurs

De traditionele RES 3uurs in Axel was voor heel wat rijders de laatste wedstrijd van hun outdoor MX seizoen. Dat was ook zo voor 24MX Honda’s Jens Getteman, die samen met zijn gelegenheids teammaten Van Vaerenberg en Huylebroek zesde werd. Getteman & Co kende helaas behoorlijk wat pech hoewel ze qua snelheid aanspraak konden maken op het eindpodium. Voor Getteman was het zijn laatste race op de 24MX Honda CRF450R. Volgende week concentreert hij zich op trainen en testen met CRF 250R Honda van JTech.


thor it
no img
26/10/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

FMX4EVER en AMX Evergem winnen in Axel.

Piekfijn verzorgde baan, geen spatje slijk en supervriendelijke Zeeuwen. Ze hebben hun zaken goed voor mekaar bij RES Axel. De jaarlijkse 2- en 3- uurswedstrijden trokken  14 teams in de 65/85 cc en een vol huis in de Open klasse. De Belgen gingen naar huis met de zege’s.


thor it
no img
26/10/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Enduro: Vijf Heuvelen rit in Markelo op 2 november.

Zin om eens andere horizonten te verkennen op de enduro. Het moet toch niet alle dagen rond de kerktoren of in de Ardennen zijn. Op zondag 2 november 2014 wordt voor de 26e maal de Vijf Heuvelen Off Road rit in Markelo georganiseerd. 't Is wel eventjes rijden, maar het loont de moeite. Vele motorliefhebbers zullen over de landerijen in en rondom Markelo rijden. De start en finish zijn volgens de traditie bij Herberg De Pot aan de Potdijk in Markelo.


thor it
no img
26/10/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Je motor spik en span met 24MX.be

Met de herfst nu écht in het land lanceert 24MX.be nu een actie met knallers waarmee je je motor na het rijden weer superschoon kunt maken...
Een door een benzinemotor aangedreven hogedrukreiniger waar op dit moment 45% korting op zit, je kan deze 6,5 pk sterke aangedreven hogedrukreiniger nu kopen voor slechts 559,95 Eu ipv 1019,95 Eu. De uitlaatpluggen van Twenty koop je al voor 3,95 Eu, de luchtfilterdeksels van Twin Air staan nu voor 18,95 Eu, de Mud Axe (modderschraper) van Risk Racing staat nu 22,95 Eu geprijsd. De handige naafborstels koop je voor 5.954 Eu en voor 2 Bike Shine-spuitbussen betaal je slecht 6.95 Eu....

Surf snel naar de aanbiedingspagina op 24MX.be


thor it
no img
24/10/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Jeremy, Clement en Ken ontvangen door het koningspaar.

Afgelopen woensdag waren 200 sporters uitgenodigd op het Koninklijk Palies. Ze werden er ontvangen door Koning Filip en zijn gemalin Koningin Mathilde.

Ook onze motorcrossers waren van de partij. Kijk eens onder Thor hoe beeldig Jeremy, Clément en Ken staan te blinken in hun kostuum.


thor it
no img
24/10/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Jeugdcross Eersel geannuleerd!

Wij ontvingen volgend mailtje van de jeugdcommissie van MCC De Kempen:

Met pijn in het hart hebben de baancommissie en de jeugdcommissie van MCC de Kempen vanochtend besloten om de open clubcross van AS zondag 26 oktober niet door te laten gaan. We hadden goede hoop dat de baan ondanks alle regen van de afgelopen dagen toch wel te prepareren was om zondag een mooi wedstrijd te kunnen rijden. Helaas hebben alle inspanningen niet geholpen. Het is gewoon te nat om er een mooie wedstijd van te maken. En uiteraard willen we dat niet! We hebben dus besloten om het niet door te laten gaan en het evenement naar het voorjaar te verplaatsen. Jullie horen nog van ons.


thor it
no img
24/10/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Dagje uitwaaien in Zeeland: 2- en 3- uren van RES Axel.

Binnen zitten al beu? Mis je het geluid van ronkende motoren?  Daar is wel wat aan te doen. Morgen zaterdag wordt er op her RES-circuit in Axel weer gestreden in de 2- en 3 uurs wedstrijden.

Thor ne keer…..

Vrijdagavond extra foto's geupload.


thor it
no img
24/10/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

JTech Honda laat Wilkie en Kouwenbergh kennis maken met de motoren.

In Italie kan men nauwelijks wachten tot het nieuwe seizoen begint. Na Honda Gariboldi pakte ook JTech Honda uit met zijn aanwinsten Albie Wilkie en Nick Kouwenberg.


thor it
no img
24/10/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Jordi Van Mieghem: 2014 in a nutshell!

Het seizoen 2014 begon met een hele goede winter. In januari heel sterke fysieke testen aan de Bakala Academy in Leuven . De snelheid op de motor zat goed en meteen werd de openingswedstrijd van BMB gewonnen, alsook de volgende cross.


thor it
no img
24/10/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Nieuwe Acerbis-producten in handige online-catalogus

De nieuwe roducten van Acerbis, zowel de kleding als de plastic parts staan weer mooi gebundeld in de handige Acerbis-cataloog. Check out....

Klik hier voor de catalogus


thor it
no img
23/10/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Nog talent voor Honda Gariboldi: Jorge Zaragoza!

In de voetsporen van Tim Gajser gaat Honda Gariboldi een nieuw talent in de strijd gooien om de MX2-titel. De 18-jarige Jorge Zaragoza, eerder al bij Suzuki en de afgelopen jaren uitkomend in de EMX2 wordt de nieuwe aanwinst.


thor it
no img
23/10/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

3de Editie van de Motorcrossmarkt Kinrooi

Op 14 december 2014 van 10:00u tot 17:00u gaat de 3de editie van de motorcrossmarkt door in manège Gersalhoeve, Breeërsteenweg 195 Kinrooi (B). Heb je motoren, onderdelen, kleding, enz ...te koop, schrijf je dan snel in... Crossers ruim uw garage op en maak andere mensen blij en en verdien zelf een centje bij.

Meer info: Thor.


thor it
no img
23/10/2014 | posted by Mx-deals | reactie(s)

Fox 40 Year Anniversary nu bij MX Deals!

Fox crosskleding bestaat 40 jaar! Speciaal voor dit 40-jarig jubileum heeft Fox een 2015 360 "40 Year Anniversary" Limited Edition uitgebracht en MX Deals is één van de weinige in België die deze beperkte oplage nu op voorraad heeft.

De Fox 2015 360 40 Year Anniversary Limited Edition is zeer beperkt verkrijgbaar, wees er dus snel bij!

http://mx-deals.nl/crosskleding-sets/fox-crosskleding-set?product_id=10034


thor it
no img
14/10/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

KTM Racing Center organiseert grote MX Test in Lille

KTM Racing Center uit Deurne organiseert op 25 oktober 2014 een grote testdag voor alle Mx-modellen vanaf 65cc. Als je graag deelneemt aan deze testdag schrijf je je op voorhand in via kenny@racingcenter.be of telefonisch op 03/324 398

Thor it voor meer info over de testdag


thor it
no img
22/10/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Jeremy van Horebeek ook in 2015 met UFO-kleding aan de start

Na het schitterende seizoen in 2014 waarin Jeremy vice-wereldkampioen werd wilde UFO Plast de Belg ook in 2015 onder hun hoede houden. The Jerre was als rijder niet enkel passief bij UFO, hij hielp ook mee aan de ontwikkeling van de kleding, deze kleding (Voltage Line) is nu ook te koop voor het UFO-clienteel.
Ook de Italiaanse weredkampioene bij de WMX (vrouwen) verlengde haar contract bij UFO.


thor it
no img
22/10/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Bus vanuit Lommel naar Premiere in Hasselt op 3 november! (TC222 The Movie)

Speciaal voor alle Lommelwood Locals vertrekt er op maandag 3 november een bus vanuit de firma StafCars (Luikersteenweg 20, Lommel) naar Hasselt voor de premiere van Tony Cairoli, The Movie.
De dinergasten kunnen om 18.10 opstappen zodat zij om 19.00uur aan het buffet te kunnen beginnen in Club Versuz.
Om 20.15 zal er een bus rijden die gasten brengt die enkel naar de film en afterparty gaan.
Om 23.00 zal er een bus terugrijden naar Lommel en om 02.00uur zullen de laatste gasten terug naar Lommel worden gebracht.
Aanmelden kan via pr@tc222themovie.com
Vol = Vol
Wij danken Staf Cars´╗┐ voor deze geweldige service!
Tickets voor de première inclusief Diner? ->  www.livingfortheweekend.mx/ticketshop


thor it
no img
22/10/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Matt Moss blijft domineren in Australische SX

Op Phillip Island werd  als nevenactiviteit van de GP wegrace,de derde en vierde ronde van het Australisch SX-kampioenschap gereden. Zowel zaterdag als zondag was Matt Moss de beste. De eerste dag versloeg hij zijn ploegmaatje Lawson Bopping en Jay Marmont. Marmont werd zondag tweede voor Kirk Gibbs. Moss leidt met een voorsprong van 22 punten op Bopping. Het is de vierde zege op rij voor Moss.

Foto: Matt Moss, credits: Suzuki-racing.com


thor it
no img
21/10/2014 | posted by PGM | reactie(s)

FOTO : Monster Energy Cup Las Vegas

Na meerdere poging is het gelukt om de foto’s online te krijgen te Vegas, alles is big maar het internet enorm traag... De Monster Energy Cup Las Vegas was een triller, eerst was het wennen aan de nieuwe kleuren en merken waar meerdere piloten aan mee deden maar al gauw waren er direct een paar uitblinkers bij tijdens de trainingen, zo was er Justin Hill die de overstap maakt naar KTM die de meeste indruk naliet, tijdens de wedstrijden zelf was het  Trey Canard die snelste was en met de holshot Toyota pick-up naar huis mocht, gevolgd door Davi Millsaps die in de laatste reeks de wedstrijd op zijn naam schreef...
 
Klik hier voor de XXL fotoalbum met heel wat Monster girls....

thor it
no img
21/10/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Fotoreeks trainingsweekend Zolder

Afgelopen weekend kon je vrij trainen op het E-MX circuit in Zolder, Kabouter Trek trok er op zondag met zijn fotocamera naar toe voor een leuke fotoreeks...

Klik hier voor de foto's


thor it
DSMSec ConstructionsR2R StoreKTM Shop NLMx477WMX-Shop

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!