Log in
Thor Header
 
KTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
03/05/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Interview Julien Lieber, een jaar na zijn crash.

Veel weten we niet van de Rockstar Energy Suzuki MX2-rijder Julien Lieber. Het Waaltje kwam voor drie jaar geleden onopgemerkt in de GP’s terecht. Tot verbazing van velen veroverde hij een zitje bij het Rockstarr Energy Suzuki Europe. Vorig jaar kwal hij in Valkenswaard zwaar ten val en werd daarbij aangereden. Lieber was lange tijd out, maar momenteel pakt hij regelmatig zijn puntjes mee. Een interview, afgenomen door Adam Wheeler één jaar na zijn crash.

Thor it.


thor it
no img
03/05/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Noteer: GP van Belgie 2014 in Lommel op 3 augustus!

 In Valkenswaard werden de twijfels omtrent het wel/niet doorgaan van een Belgische GP in 2014 weg genomen. Verschillende geruchten deden de ronde in de paddock. Een tweede GP in Qatar. Mogelijk uitwijken naar Lierop, Misschien wel in Lierneux? Of zou het dan toch Lommel worden.

Thor it.


thor it
no img
02/05/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Win het shirt van Gautier Paulin met The art of Motocross

Wil je kansmaken op een wedstrijdshirt van Gautier Paulin? Stuur dan snel een mailtje naar info@theartofmotocross.eu met het antwoord op volgende vraag.
Welke Belgische designer verzorgde de kledij die Gautier Paulin droeg tijdens de exclusieve fotosessie in nummer 10 van "The art of Motocross"?


thor it
no img
02/05/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

AMC Genk ontvangt zondag as. VMCF op Horensbergdam in Genk

Op zondag 4 mei ontvangt AMC Genk de VMCF-federatie op het gekende circuit te Genk.

Op zaterdag is het rennerspark open vanaf 13h00.
Vrije trainingen zijn voorzien van 15h00 tot 18h00.

Op zondag zijn er kampioenschapsproeven voor alle categorieën met uitzondering van de pitbikes en de dames.

Iedereen van harte welkom.


thor it
no img
01/05/2014 | posted by PGM | reactie(s)

Superbiker Mettet Chris Fillmore

Chris Fillmore, tweevoudig AMA Pro Supermoto Kampioen, won de 2011 AMA Pro Vance & Hines Harley-Davidson Series kampioenschap en rijd momenteel voor HMC / KTM Racing op de KTM RC8R Superbike AMA Chris komt de laatste jaren meerijden tijdens de Superbiker Mettet. Er is in de USA een heuse serie rondom Fillmore gemaakt en de filmer Anthony Sansotta kwamen mee de grote plas over en volgde hem het ganse weekend en maakte deze video gemixt met Fillmore zijn eigen GoPro beelden, vanaf nu word reeks 2 uitgezonden en gaat over de grootste Superbike wedstrijd ter wereld in Mettet.

Thor voor de knappe video


thor it
no img
01/05/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Jeremy van Horebeek wint ook in Moerbeke en vergroot voorsprong Belgian Masters of Motocross

Dé man in vorm, Jeremy van Horebeek won vandaag na de eerste wedstrijd van het BMMX in Mons ook de tweede proef van het Belgisch Kampioenschap in Moerbeke. Jeremy won beide reeksen voor Joel Roelants die duidelijk vertrouwen heeft getankt de afgelopen wedstrijden, Joel werd twee keer tweede voor Kevin Strijbos die zo ook derde in de eindstand werd. 24MX Honda-rijder Jens Getteman werd vierde voor eerste niet-GP rijder Jeffrey Dewulf die zijn neus nu toch duidelijk aan het venster steekt en evenveel punten als Getteman telde. Bij de Inters MX2 zit Yentel Martens met zijn V-Mac Kawasaki ook al in zijn beste vorm en won de twee reeksen. Sven Scheynen toonde dat het liefhebbersniveau niet te onderschatten is en werd knap tweede voor Wietse Brackman. Axel van de Sande werd vierde voor Cedric Grobben. In de nevenreeksen konden we volgende winnaars noteren: Glen Bielen (85cc), Boris Mazzoni (Bel), Rob Lauwers (Mast), Jef Janssens (Sen), Glenn Baelemans (JMX1), Ake Hans (JMX2), Heiki Geens (NatMX1), Jasper van der Mieren (Nat 125) en Rik pijnen (NatMX2).

Thor it voor de uitslagen van de Inters alsook alle andere uitslagen

Klik hier voor de foto's


thor it
no img
01/05/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Nog een inbraak met gestolen motor in Genk

Na de melding van de inbraak bij Standing Construct rolde vandaag nog een melding van een gestolen motor binnen. Het gaat om een Yamaha YZF 250 (met Rinaldi-kit), het is een ex-motor van Petar Petrov (Kemea). Naast de motor werden ook helmen, brillen, sturen en uitlaten gestolen, de inbraak werd woensdag opgemerkt in Genk, de inbraak moet tussen zondagavond en dinsdagavond gebeurt zijn. De tip die leidt naar het vinden van de motor mag natuurlijk ook rekenen op een beloning....


thor it
no img
01/05/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Fotoreeks Kabouter Trek @ Wuustwezel

In de aanloop naar de tweede BK proef van 2014 heeft onze kabouter zijn fotoreeks van de internationale motocrosswedstrijd van afgelopen zondag in Wuustwezel online gezet. Een deel van zijn foto’s zijn te vinden op http://www..erbinspictjers.be/Paginas/Fotos/Fotos.html


thor it
no img
01/05/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: ONK Axel op eerste koningsdag

Zaterdag werd in Axel de derde ONK-wedstrijd van het seizoen gereden, Tyla Rattray (MX1) en Jeffrey Herlings wonnen de hoofdklassen op de eerste Koningsdag in Zeeland. Marco van Roversberg was erbij en maakte er een mooie video van....

Thor it voor de video


thor it
no img
01/05/2014 | posted by PGM | reactie(s)

Promotor Youthstream en The Art of Motocross geven inkomtickets weg

Win inkomtickets voor de Grand Prix van Valkenswaard op 3 en 4 mei.

De winnaars van de tickets voor het Belgisch kampioenschap zijn nu nog aan het genieten van de wedstrijd in Moerbeke. Het driemaandelijke Nederlandstalige motocross magazine "The Art of Motocross" blijft niet stilzitten en kijkt al vooruit naar aanstaande weekend.

Thor voor meer

Klik hier voor de video


thor it
no img
01/05/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Outdoor Supercross Masters in Markelo wankelt!

Ons Genoegen Markelo probeert jaarlijks enkele top evenementen om touw te zetten. Dit jaar zelfs twee. In eerste instantie zijn er de Outdoor Supercross Masters, en later op het seizoen de Europese Motorcross Of Nations voor zijspannen. De wedstrijd van 7 juni kan echter vers, krachtig bloed gebruiken. Er is blijkbaar weinig interesse van de rijders. Zonder hen is er natuurlijk.  geen geslaagd evenement. De prijzenpot en het concept is gebouwd op  inschrijving van 90 rijders die na inschrijving en betaling van 50 euro kunnen  deelnemen.

Thor voor meer.
 


thor it
no img
30/04/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Valentin Guillod wint, Gilles Dejong met primeur op tweede E-MX.

Worden E-bikes de toekomst? Moeilijk te zeggen. Bij de aanvang van de tweede E-MX-race is het wennen aan het ontbrekende motorgeluid. Maar ik moet toegeven, dat dit rare gevoel  minderde naarmate de avond in Zolder vorderde. Opvallend was flinke opkomst van het publiek voor dit midweeks intermezzo.

Thor it voor meer.

Klik hier voor de foto's


thor it
no img
29/04/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Inbraak Standing Construct KTM

Vannacht werd er ingebroken bij Standing Construct KTM.

Gelukkig konden er geen motoren worden ontvreemd aangezien deze zich op een andere plaats bevinden maar er is een enorm grote partij KTM- en andere onderdelen verdwenen evenals een grote hoeveelheid gereedschappen.

Verder werden typische team- materialen zoals team- stickers, op maat gemaakte materialen en onderdelen en dergelijke ontvreemd.

Iedereen die een tip kan geven die leidt tot de vondst van de dader(s) kan rekenen op een zeer fikse beloning.

Anonimiteit is gegarandeerd!

Info naar: inbraakstandingconstructktm@mail.be


thor it
no img
29/04/2014 | posted by PGM | reactie(s)

WIN vrijkaarten voor het BK te Moerbeke met The Art Of Motocross

MOERBEKE

2 de proef van het "Belgian Masters of Motocross" kampioenschap.

De nieuwste uitgave van het Nederlandstalige magazine “The Art of Motocross” nummer 10 rolt bijna van de drukpersen.(kijk op onze Facebookpagina en like us) Wij konden echter niet wachten om echte MX fans te belonen. Op onze redactie liggen 5 inkomtickets die graag naar een gelukkige winnaar of winnares zouden gaan.

Thorren voor meer


thor it
no img
28/04/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Delince tweede in Castelnau

Onze landgenoot Jeremy Delincé, samen met Nick Triest in Zwitserse loondienst, is gisteren tweede geworden in de wedstrijd van Castelnau De Levis. Valentin Teillet won de eerste manche voor Florent Richier . Delincé klopte Cédric Sousbeyras en Nick Triest voor de derde plaats.  In de tweede manche werd Delincé tweede, opnieuw achter Teillet, maar voor Sousbeyras en Triest. De slotreeks werd geannuleerd vanwege het slechte weer. In de eindstand bezet Delincé de tweede plaats, waar Triest vierde werd.

Normaal werden in Castelnau ook de selecties voor de 65 en 85 cc Zuid-West verreden. Maar de eerste reeks van de 65 cc werd meteen afgevlagd. De rijdertjes met hun kleine wieltjes raakten niet ordentelijk rond. Vanwege de spekgladde bodem konden de hulpdiensten hun werk niet doen. Er reste niets meer dan het programma af te breken.


thor it
no img
28/04/2014 | posted by PGM | reactie(s)

FOTO : Wuustwezel

Deze zondag was het nog eens een motorcrosswedstrijd zoals het hoort te zijn, mooi weer, old school parcour, heel wat supporters die hun held naar voor schrewen, lekker stof vreten en door spoelen met een pintje, een zeer mooie affiche, een hele gezellige boel was het voor jong en oud in Wuustwezel.
 
 

thor it
no img
28/04/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Fotoreeksen JMS Dessel (zaterdag)

In Dessel, waar Harry Everts ruim 30 jaar geleden nog een diskwalificatie opliep tijdens een reeks voor het BK op de Witte Berg, kwamen op zaterdag zijn zoon en kleinzoon in actie. Natuurlijk stonden zij niet alleen achter het starthekken. Er waren heel wat piloten die hun kunsten eens wilden tonen aan een 10 voudig en een 5 voudig wereldkampioen want ook Joel Smets verscheen aan de start. Foto’s hiervan zijn te vinden op http://www..erbinspictjers.be/Paginas/Fotos/Fotos.html, waarbij men onder Part I de foto’s van de jeugdpiloten vindt, en onder Part II de foto’s van de oldtimers, enduro’s, pitbikes, daglicenties, …


thor it
no img
28/04/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Sven Breugelmans en Jonathan Banken winnen in Dessel (VLM)

Motocross leeft in Dessel, ook na het Joel Smets-tijdperk is motocross nog altijd een feest in het dorp van vijfvoudig wereldkampioen Joel Smets. Sven Breugelmans en David Cools verdeelden de reeksen bij de Inters MX1 A, Breugelmans werd tweede in die andere reeks terwijl Cools daar derde in werd zodat de eindzege voor Sven Breugelmans was. Kenny Janssens werd met een tweede en vierde plaats derde in de eindstand. Jonathan Banken won de twee reeksen bij de Inters MX2, Reynisson Eyther werd met twee derde plaatsen tweede voor Yannick Hannes. De zege bij de Inters B was opnieuw voor Kristof Scheynen. Local boy Greg Smets werd door pech van het podium gehouden, hij werd toch nog vierde bij de Nationalen MX1.

Thor it voor alle uitslagen van Dessel
Klik hier voor foto's van Rolly-pics


thor it
no img
27/04/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Kevin Strijbos niet te kloppen op "zijn Molenbergen" in Wuustwezel

Na de afgelasting van vorig jaar waren de weergoden AMC Wuustwezel deze 44st editie wel goed gezint. Met een affiche om "u" tegen te zeggen werd het een groot motocrossfeest op de Molenbergen en daar deed "local boy" Kevin Strijbos nog een schepje bovenop door bij de Internationalen beide reeksen te winnen. Net als gisteren reed Joel Roelants een degelijke wedstrijd maar vandaag kende JR geen pech en werd hij mooi tweede voor Davide Guarneri. Bij de Inters MX2 stond er zoals verwacht geen maat op Jeffrey Herlings, de wereldkampioen MX2 was ongenadig en won met grote voorsprong beide reeksen voor Romain Febvre die in beide reeksen de hete adem van Damon Graulus in zijn nek voelde.

Thor it voor de uitslag van de Internationalen in Wuustwezel


thor it
no img
27/04/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Jeffrey Dewulf wint beide reeksen in Lembeke (MCLB)

Na zijn schitterende tweede podiumplaats op het ONK in Axel was de Yamaha-rijder nog niet verzadigt, vandaag won hij nog eens de twee reeksen op de MCLB-wedstrijd in Lembeke. Steve Seronval werd onbedreigt tweede maar voor de derde plaats ging het tussen Jurgen Wybo, Jens van Meer en Manuel Priem, de laatste haalde het met één punt van de andere twee en mocht mee naar het podium. Bij de Inters MX2 won Wietse Brackman voor Gian Scheele en Torpjurn van Hoe. De zege bij de Inters B  ging naar Niki Debruyne.

Thor it voor de uitslagen


thor it
no img
27/04/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Stockopruiming tweedehands KYB-veringen

Technical Touch houdt opruiming van de tweedhandsveringen, alles moet weg met nu kortingen van 20% op alle tweedehands veringen en triple clamps. Kijk snel op de website om te kijken of er jouw model tussenstaat!!

Klik hier


thor it
no img
26/04/2014 | posted by PGM | reactie(s)

FOTO : ONK Axel

Het werd een one men show van Herlings bij de MX2 en onder oog van grote baas Kimi Raikonen won Tyla Rattray bij de MX1 dat allemaal op een top locatie klaar gemaakt door een hard werkend team van R.E.S. Axel op hun Koningsdag. Klik hier voor de uitgebreide fotogalerij


thor it
no img
26/04/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Drie nieuwe ONK-leiders na Axel

Een toporganisatie op Koningsdag in Axel. De grote massa vrienden van RES Axel hadden alles en nog meer in het werk gesteld om hun tweede ONK-proef  op poten te zetten. De omloop lag er perfect afgewerkt bij, het publiek kon idt alles volgen vanaf de gladgeschoren bermen.

Thor voor een uitgebreid verslag.


thor it
no img
25/04/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Creymert Racing trekt Ingvi Bjorn Birgisson aan

Creymert Racing, het team waar ook Brent Vandoninck in zit is verheugd om z n nieuwe piloot Ingvi Bjorn Birgisson voor te stellen. Ingvi is een IJslander en zal uitkomen op het EK250, het ONK en ook het BK. Het Creymert Team is nu met vier rijders volledig...
Creymert Racing wil via deze weg haar sponsors, parts-sponsors en KTM bedanken om dit te kunnen verwezenlijken.


thor it
no img
25/04/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Shaun Simpson en Yentel Martens in Wuustwezel aan de start

Normaliter werd komende zondag de derde wedstrijd van het Maxxis Kampioenschap in Engeland verreden maar door de aanhoudende regen in Foxhill werd de wedstrijd al afgelast. Door het wegvallen van de geblesseerden Max Nagl en Glenn Coldenhoff werden Shaun Simpson en Yentel Martens door de organisatie aangetrokken om mee te doen aan de Internationale Motocross komende zondag in Wuustwezel.


thor it
KTM Shop NLSec ConstructionsWMX-ShopDSMMx477R2R Store

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!