Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
07/09/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Hoogtepunten Kwalificatie MX2 - MXGP in Brazilie

Er werden zaterdag leuke kwalificatiereeksen verreden op een leuk aangelegd circuit. We hebben de hoogtepunten van de MX2 en MXGP voor jullie, klik hiervoor op "Thor"


thor it
no img
07/09/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Enorm aanbod van Smith-brillen tegen superprijzen!

24MX heeft momenteel een brillenactie lopen, zo kun je de Smith Fuel V1 Max RDMR al kopen met 20% korting, dus voor 39,90 Eu. Op de Smith Fuel V2 SX RDMR krijg je 25% korting, deze kost 59,90 Eu ipv 79,90 Eu. De Smith Fuel V2 SX Pastrana kun je ook met 25% korting aanschaffen, ook deze kost ipv 79,90 Eu nog maar 59,90 Eu. Verder heeft 24MX.be ook nog een enorm aanbod aan "toebehoren" van de Smith-collectie. Kijk hiervoor snel op www.24mx.be
Ook loopt er een mooie actie op de O'neal laarzen, de RDX-laarzen kosten geen 399 Eu maar deze mooie laars kun je nu kopen voor slechts 249 Eu. Klik daarvoor hier
 


thor it
no img
07/09/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Romain Febvre (MX2) en Max Nagl (MXGP) de beste op zaterdag in Brazilie

Romain Febvre wil nog eens schitteren in de MX2-klasse en heeft daar nog twee kansen voor eerdat hij de overstap maakt naar de MXGP-klasse. In Brazilie, de voorlaatste GP van het seizoen pakte de Fransman uit het Wilvo Nestaan Husqvarna Team alvast de pole voor onze landgenoot Julien Lieber. Lieber zit nog maar drie weken op de Standing Construct KTM maar deed het dus schitterend. Febvres teammaat Aleksandr Tonkov werd derde.
In de MXGP-klasse won Max Nagl makkelijk de kwalificatiereeks voor Guatier Paulin en Shaun Simpson. Kevin Strijbos zette in de trainingen net als Jeremy van Horebeek goede tijden neer maar de Rockstar Suzuki-rijder kende een probleem met zijn laars waar hij toch wel enige hinder van had en was blij dat hij "nog" de vierde plaats kon pakken. Jeremy van Horebeek, goed bezig in de kwalificatie kende pech, The Jerre crashte toen hij op de tweede plaats reed en kon de reeks niet meer uitrijden, hij zou zich aan de enkel hebben geblesseerd maar hopelijk valt het allemaal mee en zien we vandaag een topfitte Van Horebeek.

Thor it voor de uitslagen van de kwalificaties


thor it
no img
06/09/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Provincie Oost-Vlaanderen steunt de motorcross!

Vorig jaar gebeurden een aantal zaken die de basis legden voor een eerste samenwerking tussen de provincie Oost-Vlaanderen en de motorcrosswereld. N-VA eist de hoofdrol op: er was de uitzending van "De Zevende Dag" live op het BK in Kester met de toezeggingen van Phillippe Muyters en de klinkende overwinning van N-VA in de verkiezing van de Provincieraad in Oost-Vlaanderen. Maar we mogen ook CD&V niet vergeten: we hadden de boomplant van het 2e Motorcross-CO2bos in het oostvlaams CD&V-bastion Oosterzele, CD&V vormt samen met NV-A de Oostvlaamse provincieraad en in hun gelederen zit motorcross-liefhebber pur sang Luc de Rudder. Die bezoekt heel regelmatig motorcrosswedstrijden en is verantwoordelijk voor de Provinciale domeinen. De optelsom van dit alles is dat MC Scheldeland dit weekend een wedstrijd BK zijspannen en Belgian National mag organiseren naast het provinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke.

Thor it voor meer


thor it
no img
06/09/2014 | posted by KTM-Shop | reactie(s)

KTM 2015 Powerwear & Powerparts collectie online bij www.KTM-shop.nl

KTM kijkt vooruit, staat niet stil en werkt continue aan nóg betere producten.
Dat er niet stil gezeten wordt is duidelijk, de complete Powerwear en Powerparts collectie is volledig vernieuwd , aangevuld met leuke gadgets en nú al online beschikbaar bij www.KTM-shop.nl
Alle artikelen zijn vanuit de fabriek met uiterste zorg ontworpen en door professionals uitvoerig getest. De ontwikkeling en productie is ook niet zonder reden in eigen huis, KTM wil er zeker van zijn dat alles wat de fabriek verlaat READY TO RACE is!
Als je een KTM rijder bent, weet je waarom. KTM is niet alleen een motormerk maar een lifestyle!

Thor it voor meer info...


thor it
no img
06/09/2014 | posted by Mx-deals | reactie(s)

MX Deals: 2015 100% crossbrillen en 100% crosshandschoenen bestel nu

De 2015 100% crossbrillen bestaan dit keer uit een gevarieerd aanbod waarbij de Racecraft en de Accuri lijn verder zijn uitgebreid. De juiste prijs in combinatie met de vette kleuren en flitsende lenzen maken deze crossbrillen uniek en de moeite waard! Alle 2015 100% crossbrillen zijn leverbaar met een levertijd van 1-3 werkdagen. Bekijk ze allemaal: http://mx-deals.nl/100-crossbrillen

Thor it voor meer hierover


thor it
no img
05/09/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Opgelet: gewijzigde uren bij Motors TV

De GP van Brazilië wordt rechtstreeks uitgezonden op Motors TV.

Vandaag vernemen we dat de uitzending werd vervroegd.

Dus:

Eerste reeksen tussen 17.00 en 19.00 uur

Tweede reeksen tussen 20.00 en 22.00 uur.

Zeg dat we het gezegd hebben!


thor it
no img
19/06/2014 | posted by PGM | reactie(s)

Laatste plaatsen vrij naar de Monster Energy Cup in Las Vegas!

Momenteel zijn we volop de reis aan het afstemmen naar onze MX wensen en zijn we de laatse boekingen aan het maken maar voor de snelle beslissers zijn er nog enkele plaatsen vrij voor de Monster Energy Cup! In Oktober wordt de Monster Energy Cup verreden in Las Vegas. Bij deze wedstrijd ( bestaande uit maar liefst drie finales!! ) nemen de beste rijders ter wereld het tegen elkaar op met de kans om $ 1.000.000,- te winnen. Wederom wordt er door Trixter Travel een prachtige reis naar dit evenement georganiseerd waar de MX world lezers aan deel kunnen nemen. Naast het bezoeken van de wedstijd is het mogelijk om zelf te rijden op de bekende banen als Glen Helen en Pala Raceway etc.etc., worden er diverse bedrijven uit de industrie bezocht en krijgen we een rondleiding bij Oakley. We bezoeken we diverse “hotspots” zoals Hollywood en Laguna Beach. Verder is het mogelijk om de reis uit te bereiden zodat je ook de bekende Grand Canyon en San Francisco te zien krijgt.

Voor meer informatie mail naar:  Gino.Maes3@telenet.be

Thor voor de video


thor it
no img
05/09/2014 | posted by Outlaw | reactie(s)

100 Procent Brillen bij Outlaw Racing!

Naast de populaire 100% handschoenen heeft Outlaw Racing nu ook alle 100% crossbrillen en accessoires in de shop staan. Do it like Justin Bogle, ride 100%!
Kijk snel in de shop voor een volledig overzicht van de brillen: http://bit.ly/100-brillen
Naast alle brillen zijn alle losse onderdelen zoals glazen en roll-off systemen te bestellen: http://bit.ly/100-accessoires

Thor it voor meer info


thor it
no img
05/09/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Kraaienhorst Sint-Lenaarts: het doek valt, definitief

Waar er voor enkele jaren nog commotie ontstond over het al dan niet toekennen van het statuut permanent circuit inop de Kraaienhorst in Sint-Lenaarts, heeft het dossier nu plots een heel andere wending gekregen. De eigenaar, zeg maar steenbakker Floren, gaat de put dempen, omdat de nog resterende klei niet geschikt is om stenen te bakken.


thor it
no img
05/09/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Nog geen Herlings in Brazilie...

Jeffrey Herlings heeft voor de GP in Brazilië nog geen starttoelating gekregen van zijn dokter, de wereldkampioen kan dus in het slechtste geval zijn enige concurrent, teammaat Jordi Tixier tot op 4 punten zien naderen. Tixier telt momenteel immers nog maar 54 punten achterstand, bij een dubbele reekszege pakt de Fransman 50 punten en moét Herlings in de laatste GP nog vol aan de bak om dit jaar de titel in de MX2-klasse te kunnen pakken.


thor it
no img
05/09/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Acerbis-kledij 2015 vanaf nu beschikbaar

Acerbis laat ons weten dat de kleding 2015 vanaf nu te koop is bij de dealers. Met de "Impact", "X-Gear", "X-Flex", de "Profile" en de "Limited" komt je favoriete tenue zeker aan bod bij het Italiaanse merk....

Klik hier voor de kleding te zien


thor it
no img
04/09/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Bo Rasmussen, een interview.

Enige tijd geleden publiceerden we een (vertaald) interview met Marc Ver Paelen. Dat werd een van de meest gelezen artikels op MXWORLD.BE. Vandaag viel er een persnota van Suzuki in de bus. Met een inleiding over de GP in Trindade, maar vooral met een interview van Bo Rasmussen, de huidige mecanicien van Kevin Strijbos. En dat wilden we U niet onthouden. Een vrije vertaling.


thor it
no img
04/09/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Twee dagen rijden op de Molenbergen op 13 en 14 september

AMC Wuustwezel organiseert op zaterdag 13 en zondag 14 september voor de dertiende keer een trainingsweekend op de Molenbergen te Wuustwezel.

Beide dagen kan er tussen 10u en 17u (pauze tussen 12u10 en 13u is er een uur pauze) vrij getraind kan worden op de Molenbergen. De rest van het jaar is het circuit gesloten en is trainen niet mogelijk, een unieke kans dus. Deelnemers tekenen een afstandsverklaring waarin zij verklaren zelf verzekerd te zijn tegen gebeurlijke ongevallen. Een vergunning is dus niet nodig als de piloot zelf verzekerd is.

Trainen kost 15 Euro voor 1 dag, wie twee dagen komt, betaalt 20 Euro.

Afhankelijk van het aantal deelnemers en tot welke categorie zij behoren (jeugd, quads, zijspannen, …) wordt een tijdschema gevolgd.

Deelnemers worden gevraagd de ingang via de ‘Koekoeksdreef’ te nemen.

Voor de laatste info kan u terecht op www.amcwuustwezel.be


thor it
no img
04/09/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

4 uurscross op de Ketelberg Eersel

Als het seizoen op zijn einde loopt maakt MCC De Kempen weer plannen.
Op16 november 2014 rijdt men de jaarlijkse 4-uursmotorcross op het befaamde ketelbergcircuit te Eersel.
Het wordt een jubileum, want het is dit jaar de 30ste editie.
Die zal groots aangepakt gaan worden.
De voorbereiding is reeds in volle gang. Teams kunnen zich inschrijven via de site www.mccdekempen.nl
Zoals jullie allen weten zitten we met een gelimiteerd aantal teams. Vol is vol.
Foto: start vorige editie.
 

 


thor it
no img
03/09/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

GP van Brazilie: locatie gevonden

Verslaafd aan uitlaatgassen en bochtenbermen: als er ergens gecrosst wordt dan willen wij dat weten. Zeker als het om een GP gaat. We denken vandaag de locatie te hebben gevonden waar de GP van zondag zal betwist worden…..


thor it
no img
02/09/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Bobryshev niet in MXoN

Omdat hij bang is dat zijn drievoudige breuk nog niet volledig hersteld is geeft Evgheny forfait voor de MXoN. De Russische federatie moet op zoek achter een vervanger voor zijn kopman.


thor it
no img
02/09/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

E-Exclusieve test met Freeride E model in Zolder

De electrische KTM Freeride, de Freeride E komt binnenkort op de markt en in avant premiere kun je deze machine van de toekomst testen op het E-Mx circuit in Zolder. Het circuit zal speciaal voor deze test geprepareerd worden voor de E-mx bikes.
KTM-dealer Fiorentino is exclusief dealer voor de Waalse klanten, zij testen op 11 september 2014.
Voor Vlaanderen is KTM Racing Center in Deurne exclusief dealer van de electrische motoren, er zal voor de Vlaamse klanten een test worden georganiseerd op 25 september 2014 (17h tot 19h30) op het E-MX circuit in Zolder. De plaatsen voor deze test (2 x 10min) zijn zeer beperkt, daarom kun je enkel deze Freeride E testen door middel van vooraf in te schrijven bij KTM Racing Center.

info@racingcenter.be of tel: 03/324.39.80


thor it
no img
02/09/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Ramon en Bakens winnen Beach Race in Loon-Plage.

Neen het was nog niet de Ronde Des Sables, maar toch een voorproefje. De 2014 Beach Race in Loon kreeg twee Belgische winnaars: Steve Ramon en Robin Bakens.


thor it
no img
01/09/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Mike Vanderstraeten en Jonathan Banken winnen in Opglabbeek

Opnieuw was de zege voor Yamaha WMX-Shop rijder Mike Vanderstraeten, Mike was in beide reeksen de beste. In de openingsreeks kreeg hij het meeste weerwerk van David Cools terwijl Wouter van Massenhoven de dichtste belager was in de slotreeks. David Cools werd derde in de slotreeks wat hem op de tweede podiumtrap bracht. De vierde plaats die Van Massenhoven naast zijn tweede plaats kon neerzetten bracht hem op de derde podiumtrap. Thuispiloot Cedric Grobben kon door valpartijen en in de tweede reeks tochwel een knappe remonte Jonathan Banken niet van de zege houden bij de Inters MX2, Grobben werd wel tweede voor Jens Hendrickx. De zege bij de Inters B Open ging naar Jelle Meeus, Martijn Vermijl werd tweede, Belmans Raf derde....

Thor it voor de uitslagen van VLM in Opglabbeek
Klik hier voor foto's van Rolly


thor it
no img
28/08/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Belgian Masters of MX in Orp Le Grand

Afgelopen zondag werd de vierde proef van het Belgisch Kampioenschap, de Belgian Masters of MX gereden in Orp Le Grand. Jeremy van Horebeek rijdt al een heel seizoen op een hoog niveau en dat is in de BMMX niet anders, de Yamaha-rijder won opnieuw de twee reeksen en er moet al veel mislopen om de Belgische titel mis te lopen. We stuurden de crew van Visual Okapi naar Orp voor een video...

Thor it voor de video


thor it
no img
01/09/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Jeffrey Dewulf en Wietse Brackman winnen MCLB in Horebeke

Jeffrey Dewulf won zondag in Horebeke opnieuw beide reeksen bij de Inters MX1 A, de Yamaha-rijder kreeg David Segers (3-3) als tweede mee op het podium, Steve Seronval (2-4) werd derde in de eindstand. Bij de Inters MX2 won Wietse Brackman ook al met een knappe dubbele reekszege, Dylan Verleysen werd tweede voor Gilles Tack. De overwinning bij de Inters B Open was voor Dennis van Hul...

Thor it voor de uitslagen
Klik hier voor foto's van Bertje


thor it
no img
31/08/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Klaar voor een endurotocht of het zwaardere Mx-werk?

24MX wil je helpen met een zware endurotocht of met het 24MX-windjack (24,90 Eu)  kun je je ook wapenen tegen regen en wind op de mx-bike. Met de RipNRoll-bril (75,95 Eu compleet) mét roll-off ben je ook gewapend tegen opspattend modder of zand in bos of op mx-circuit. Met het USWE-drinksysteem (49 Eu) kun je je wapenen voor een lange endurotocht of een lang uitgerekte mx-training in de (misschien nog opkomende) warmte, je kan hem vullen met 2,5L vloeistof. Er is ook nog een oliepakket met oliefilters, een set van 3 luchtfilters....

Ontdek dit alles op de actiepagina van 24MX.be klik hier


thor it
no img
30/08/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Grote opening MX TopShop in Herenthout

Om jullie nog beter tot u dienst te zijn open wij op 30 augustus onze nieuwe MX TOPSHOP winkel  !!!!
Daarom nodigen wij jullie uit op ons openingsweekend op 30 & 31 augustus in onze nieuwe winkel in de schransstraat 10 2270 Herenthout.
We hebben reeds 2015 KXf450 en de KXf250 op stock en ten toon!!!
Tijdens het openingsweekend zullen er acties gelden van 10-35% o.a.: Alpinstars, UFO, Oakley, RipNRoll, AFAM, EBC breking,EVS, Leatt, Twinair, 6D Helmen, Arai, Pro Circuit, Maxima oil, ELF, Troy Lee Desiqns.
Tevens ook de nieuwe collectie van Alpinstars 2015
30/8 open van 10u-18u
31/8 open van 10u-17u
Wij hopen jullie van harte te mogen verwelkomen!!
Het MX TOPSHOP-TEAM


thor it
no img
28/08/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

The spirit of Georges Jobe: Mx-training in Retinne

Eind dit jaar is het alweer twee jaar geleden dat Georges Jobe zijn laatste strijd, die tegen leukemie heeft verloren. George zijn dochter en zoon willen echter dat het trainingsweekend zal worden verdergezet, dit zal doorgaan op 5,6 en 7 september 2014. Je kan op die dagen a 25 EU/dag trainen op het voormalig GP125cc-circuit. Je moet je enkel even aanmelden via een PM-bericht op de facebook-pagina "Spiritofgeorgesjobe" .
Camperen, eten, drinken, feesten, alles zal aanwezig zijn, zelfs de zon is ons belooft...
De winst zal integraal geschonken worden aan "Wings for Life", een stichting die geld inzamelt voor onderzoeksprojecten naar ruggemergletsels.


thor it
KTM Shop NLMx477DSMR2R StoreWMX-ShopSec Constructions

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!