Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
16/11/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

BT Motorsport wint 4-uur Eersel. GJV/KdO mooi tweede

Het is eigenlijk een beetje lullig als je als club de afgelopen weken alles in het werk hebt gesteld om je organisatie op en top voor te bereiden. Dan begint het uitgerekend de nacht voordien te regenen, en te blijven regenen. Maar toch hoedje af voor MCC De Kempen die alles in het werk hebben gesteld om deze editie te laten welslagen. Getuige daarvan: de spontane bedanking van alle medewerkers op Facebook. Mooi gebaar!

Thor!


thor it
no img
16/11/2014 | posted by | reactie(s)

SX Stuttgart: Bayliss en Aranda eindwinnaars

Twee maal rond de 8.000 kijkers op het door Freddy Verherstraeten geprepareerde Hans-Martin Schleyer stadion. Natuurlijk waren de wereldtoppers in Lille aan de slag, maar in Stuttgart werd flink gebikkeld. Zie onder Thor.


thor it
no img
14/11/2014 | posted by KTM-Shop | reactie(s)

KTM-shop.nl Giftlist !

We snappen dat kiezen soms heel moeilijk is...
Met de feestdagen voor de deur is het shoppen geblazen!
We begrijpen dat het soms erg moeilijk kan zijn een leuk cadeau op uw verlanglijstje te zetten maar ook dat het soms nóg lastiger is nét dat ene leuke cadeau te scoren voor die vriend of vriendin , zoon of dochter ..
Wij bij KTM-shop.nl helpen u graag op weg en daarom hebben we de KTM Giftlist samengesteld !
De mooiste, leukste, beste cadeau's en tips voor iedere portemonnee!
TIP: bestel op tijd vóór de feestdagen !
Bekijk en bestel direct >> KLIK HIER
Bij vragen of voor meer informatie kunt u zes dagen in de week onze klantenservice telefonisch bereiken via: 0174-515134
KTM-shop.nl


thor it
no img
13/11/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

ONLINE INSCHRIJVEN OPEN EINDEJAARSCROSS STEKENE (07/12/14)

Zondag 7 december a.s. organiseert MC Samen Sterk, onder auspiciën van de MCLB-federatie, de vierde editie van de Open Eindejaarscross op het gekende zandcircuit van Stekene-Nieuwdorp. Online inschrijven hiervoor kan via http://mclb.mclb-vjmo.be/eindejaarscross.php en dit in de categorieën Vrijetijdsrijders/Experten, Beloften MX2, Nieuwelingen MX2, Nieuwelingen MX1/3, Quads, Juniors MX1/3 + MX2, Nationalen/Masters MX1/3 + MX2, Inters MX1/3 + MX2 en Zijspannen. De inschrijving is pas geldig na het volledig invullen van het inschrijvingsformulier. Iedereen (uitgezonderd de categorie Vrijetijdsrijders/Experten) komt in aanmerking voor de onkostenvergoedingen. Er wordt gereden met transponders behalve in de categorie Vrijetijdsrijders/Experten. Opgelet, er kunnen geen transponders gehuurd worden! Schrijf in ieder geval snel in, want vol is vol. De drie vorige edities werden gewonnen door respectievelijk voormalig wereldkampioen Sven Breugelmans, Eric Foguenne en Kenny Dult in de MX1/3 en door respectievelijk Ronny Van Hove, David Foguenne en Jordi van de Wiele in de MX2.


thor it
no img
13/11/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

24MX.be stelt RXR Protect Strongflex voor.

Je wil het beste voor jouw motor? Toch gebruik je lichaamsprotectie die niet meer van deze tijd is. Te gek om los te lopen, maar helaas erg herkenbaar. Na de kniebrace en nekbescherming is het nu tijd om je lichaam de protectie te geven die het verdient. RXR Protect pakt uit met de revolutionaire en gepatenteerde  Air Schock Absorber.

Thor it voor meer hierover of bestel meteen bij 24MX.be


thor it
no img
13/11/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Genieten van Robbie Maddison.

Niet echt motorcross, maar kom, ’t is komkommertijd toch.

Robbie Maddison dus, de 23-jarige Australische stuntrijder. Je kent hem van de sprongen op de nep Arc-de-Triomphe in Las Vegas, van de jump met backflip op de Tower Bridge in Londen, de sprong over het Corinthische kanaal in Griekenland. En hier is dan weer een cip over zijn laatste stunts in het ski-resort van Parc City in Utah. De jump van de springschans heeft u wellicht gezien. Maar die op de bobsleebaan wellicht nog niet. Het is een kwalitatief goede video.

Thor it voor de video


thor it
no img
12/11/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Wilvo-Forkrent-KTM 2015 met Frossard, Nicholls en Sterry.

De een heeft zijn zaakjes nu eenmaal vroeger voor mekaar dan de andere. Steve Turner bijvoorbeeld, kent de line-up voor 2015. Jake Nicholls blijft en ook Adam Sterry blijven. Nieuw is Steven Frossard. Een “big fish” in het Wilvo-Forkrent-KTM Team. Wil U meer weten? THOR!


thor it
no img
12/11/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Voorseizoenswedstrijden: Valence alleen, Hawkstone Park, La Capelle en Mantova op dezelfde dag.

Dik twee maanden scheiden ons nog van de start van het MX-seizoen 2015. De vroege start van het GP-seizoen op zaterdag 28 februari heeft gevolgen. De vier grote voorjaarswedstrijden zitten in mekaars vaarwater. Valence, vorig jaar nog tegen de BeTeMo-cross in Lommel, ontsnapt er aan. Zij organiseren op 15 februari 2015 met de rentree van Clement Desalle. Maar het weekeinde daarop zit eivol: Hawkstone Park , La Capelle en de Starcross in Mantova organiseren alle drie op 22 feburari. BeTeMo past dit jaar voor de eerste BMB-cross. Die kalender komt uit eind november.


thor it
no img
12/11/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

SX Bercy 2014 in Stade Pierre Mauroy in Lille

De Europese top supercross is zeker en vast deze van Bercy. Maar het sportpaleis is daar aan renovatie toe. Voor de editie 2014 wijkt de organisatie uit naar het Stade Pierre Mauroy in Lille.

Vlak bij de Belgische deur dus, THOR-ren maar.


thor it
no img
12/11/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Dan Thornhill wint twee maal in Skegness.

Er liep bij ons een vreemd berichtje binnen over de Skegness Beach Race van afgelopen weekeinde. Dit is een AMCA evenement, zeg maar de VLM van het Verenigd Koninkrijk. Toen we de uitslagen lazen raakten we in de war. Twee maal dezelfde winnaar, en dus 4.30 uur alleen op de motor? Dat intrigeerde ons, en het vervolg leest u door op Thor te klikken.


thor it
no img
12/11/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

DT-One - 4 uurs cross Eersel met 47 teams ...

Verbeter ons als we fout zitten. Zondag wordt de laatste grote outdoor MX van het jaar verreden.

Place to be: het circuit van Eersel.

Whats on? Ja, je bent wereldvreemd als je niet weet dat daar de DT-One 4-uurs wedstrijd wordt gereden, zoals we enkele dagen eerder aankondigden.

Onder Thor enkele redenen om Eersel zeker niet te missen.


thor it
no img
11/11/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Tony Cairoli the Movie deze week in Leuven, Gent, Brussel, Luik en Antwerpen.

Na de première n Hasselt vorige week maandag gaat de film morgen verder door België beginnende in Leuven. We waren erbij en schreven vorige week al hierover maar wat ons betreft moet je deze film gewoon gezien hebben!! Vanaf vandaag is hij voor het grote publiek te zien in de filmzalen en in België zal morgen (12 nov) een voorstelling zijn in Leuven, woensdag in Gent, donderdag in Brussel, vrijdag in Luik, zaterdag in Antwerpen en zondag in Brugge...

Thor it voor de hele Benelux-kalender en een clip van drie minuten die uit de film komt


thor it
no img
21/10/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Gear2win nodigt u uit voor Opendeurweekend op 31 OKT, 1 + 2 NOV.

Gear2win nodigt je uit voor zijn "Opendeur Dagen" vol met speciale acties Vrij 31okt, 1 & 2 nov.
Op vrijdag zijn we open van 10.00 tot 21.00, op zaterdag van 10.00 tot 19.00 en tenslotte op zondag van 10.00 tot 17.00.
Mis onze nieuwe 2015 collecties niet en onze kortingen tot wel 70% op de overjaarse producten.
De kleintjes kunnen zich uitleven op het springkasteel en er zullen hapjes en drankjes voorzien worden.
De eerste 50 klanten van elk van de drie dagen ontvangen een leuk welkomstpakket.
Wij kijken ernaar uit om jullie op onze Gear2win ‘OPENDEUR DAGEN’ te verwelkomen.

Surf naar Gear2win.com voor meer info.


thor it
no img
11/11/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Ereplaatsen voor Nick Kouwenbergh op EICMA SX

In de marge van het motorsalon in Milaan werd een supercross verreden. In de open klasse ging de zege naar Cedric Soubeyras. Hij versloeg vanuit de pole-positie Fabien Izoard en Angelo Pellegrini.

Thor.


thor it
no img
10/11/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Bereidt je voor op seizoen 2015 met deze 24MX-racetent van 149 Eu

Je kan er niet om heen. Waar je ook bent, de 24MX 3m op 3m racetent is een bekende verschijning op de cross! Waarom? Omdat geen enkele andere Easy-up tent jou de bescherming, het gemak en de kwaliteit geeft van de beroemde, originele 24MX racetent. Zeker niet aan de waanzinnig scherpe prijs van €149!

Thor it voor meer info of bestel meteen op deze link


thor it
no img
10/11/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

GPR Promo MX Team tekent drie rijders voor 2015

Er wordt momenteel hard achter de schermen gewerkt om in 2015 met een sterk team van start te kunnen gaan. Drie rijders hebben op zondag hun handtekening onder het contract gezet bij het GPR Promo MX Team.

Thor it voor meer over de rijders van het GPR Promo MX Team

 


thor it
no img
10/11/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Classic Motocross in Catalonie-Spanje

Ronny Renders laat ons vanuit Spanje weten dat de jaarlijkse Classic Motocross in Catalunya (Spanje) zal doorgaan op 6 december op het circuit van Sant Hilari Sacalm, op zondag 7 en maandag 8 december 2014 zal er gereden worden op het circuit van Santa Coloma de Farners (Ronny)...
Inschrijving van 08.00 tot 09.00 de dag zelf.
 
Voor inlichtingen mailen of bellen naar Ronny Renders : ronnyrenders@hotmail.com   -   tel :  00 34 676.533602.

thor it
no img
10/11/2014 | posted by Acerbis | reactie(s)

ACERBIS RIDER SUPPORT KIT

Voor het seizoen 2015 zal ook Acerbis 'Rider Support' kits ter beschikking hebben, zowel voor volwassenen als voor de kids.

Neem contact op met uw Acerbis dealer voor verdere details.

Acerbis gaat voor kwaliteit, comfort, veiligheid en service.


thor it
no img
10/11/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Mx Ladies Day Lille: Betty vertelt.

Eerlijk gezegd, we hebben ons zondag verslapen. We hebben nog een andere hobby te vervullen. Dat was nu uitgerekend zaterdagnacht het geval. We waren redelijk tijdig op weg naar huis, maar de ex-collega’s vonden het nodig om mij nog aan een anti-woninginbraak onderzoek te onderwerpen. Nee de gitaren en versterkers waren niet gestolen. Vervolgens nog een ademtest. Negatief, wat had u gedacht? Zo werd het later dan gedacht. Verslapen en niet naar Lille dus, maar een mailtje naar Betty om ons in te seinen. Haar rapport vindt U onder THOR.


thor it
no img
10/11/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Enduro ISDE 2014: Een zilveren, twee bronzen medailles.

Een Zes Dagen Enduro is slechts afgelopen wanneer de aankomst lijn wordt overschreden. Dit gezegde werd nog eens bewezen door de jonge en talentvolle Zweedse rijder Kévin Olsen die onze Duitse assistentie deelde op zaterdagochtend.

Thor voor meer……


thor it
no img
10/11/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

29 november 2014: grote happening, aanplant derde Motorcross Co2 Bos.

Het 3e Motorcross CO2-bos wordt op 29 november aangeplant in het Provinciaal domein Puyembroeck in Wachtebeke. Het komt langs een drukke doorgaansweg, waar jaarlijks 500.000 fietsers, wandelaars en pendelaars op de treintjes voorbij komen. Het leek ons dan ook opportuun om er een groot infobord te plaatsen. Voor het ontwerp konden we rekenen op GRP Racing (MXGP Suzuki team) en de financiering komt van 2 Limburgse VZW's rond voormalig grand-prix piloot Jaak van Velthoven.

Meer info via THOR.

 


thor it
no img
10/11/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Het MX weekeinde kort: ereplaats voor Geerts in Zuidbroek.

De MX ligt momenteel zo goed als stil. Lille kende zijn Ladies Day. Daar komen we uitgebreider op terug. Voor het overige werd enkel in Nederland in wedstrijdverband gecrosst.

Een overzicht onder Thor!


thor it
no img
02/11/2014 | posted by Mx477 | reactie(s)

``LAATSTE WEEK MX477 SUPPORT PAKKETTEN`` sluitingsdatum 15 november

Mx 477 heeft de  SUPPORT voor 2015 weer klaar ! Er zijn zowel pakketten voor full -als semi sponsering en ook natuurlijk de speciale voorwaarden voor teams !

Pakketten zijn naar ieders wens aanpasbaar  en zijn er voor zowel Scoyco kleding als de Eks-Brandbrillen Interesse ?  Neem even contact op Serge@mx477.be of op het nr: 0475/660081  snel zijn is de boodschap!

Slechts geldig tot 15/11/2014.


thor it
no img
09/11/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Enduro ISDE: Dag 6 - Alles valt in goede plooi. Moedige Belgen.

Mike Brown is de snelste man geworden op de slotdag. Korte verbindingsrit naar het circuit, en daar word per klasse (club, dames, Juniores……) dan de slotcross verreden. Achter Mike Brown bleken ook Russel,Robert, Price en Nambottin goed op de crossbaan.

Ook nu met videoclips en fotoreeks.

Thor.

 


thor it
no img
08/11/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Ladies Day: get your gear and come riding.

Paniek bij Betty Van Lommel. Ze krijgt ik weet niet hoeveel telefoontjes me de vraag of de Ladies Day morgen zal plaats vinden.

Een: hier heeft vandaag (op 20 km van Lille) de ganse dag de zon geschenen. Niet alleen vandaag maar ook gisteren en eergisteren.

Twee: de baan ligt er volgens de foto’s op FB PERFECT bij. Niet gewoon goed, maar PERFECT!

Dus ik vraag mij af waar die ongeruste bellers dat allemaal verzinnen.

De Ladies Day 2014 gaat morgen in Lille gewoon door.

Punt aan de lijn!

PS: Betty, het kost u morgen wel een pint voor deze late post. Ja toch?

 

 


thor it
WMX-ShopR2R StoreDSMKTM Shop NLSec ConstructionsMx477

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!