Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
01/11/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Petar Petrov onder dak bij KTM

Na het afscheid van het Yamaha Kemea team bleef het vrij lang stil rond Petar Petrov. De Bulgaar maakte via Facebook bekend dat hij toch een zitje heeft gevonden. Hij wordt opgenomen in het Hitachy Revo KTM Racing team en wordt ploegmaat van Ben Watson en Shaun Simpson. Alle GP’s en het Britse Maxxis kampioenschap worden gereden.

Foto: Petrov, hier nog met Marnicq Bervoets.

 


thor it
no img
01/11/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

JR revalideert op zijn Roelants.

We beloofden U op de hoogte te houden van het reilen en zeilen van de revalidatie van Joël Roelants. Momenteel is Joël “hot” op TV. Zpos werd de Benefiet ruim in beeld gebracht, met Stingray in een heel klein bijrolletje. Ook de kranten dragen hun steentje bij. Onder Thor wat citaten uit GVA van vrijdag 31 oktober 2014.


thor it
no img
01/11/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Motocrosswedstrijd voor het goede doel in Meda-Wagenberg

Vrijdag 31 Oct - Zaterdag 01 & Zondag 02 Nov 2014 is er opnieuw de outdoor-motorcross wedstrijd in het Nederlandse Made-Wagenberg (bij Breda) waar de opbrengst integraal naar minder-valide instellingen uit de streek gaat in een organisatie van DVO (Door Vrienden Opgericht) , met voorzitter Wim Adriaanssen (ex GP-zijspannen).
 
Thor it voor meer info

thor it
no img
01/11/2014 | posted by Outlaw | reactie(s)

De 2015 collectie 100% handschoenen is binnen bij Outlaw Racing!

Klaar voor de start met de nieuwste 100% handschoenen! Frisse ontwerpen en nieuwe functies maken de 100% handschoenen uniek in zijn soort. De Airmatic, Brisker, Celium en Simi zijn nieuw voor 2015 en de Itrack en Ridefit handschoenen kennen de meeste van jullie al. 100% staat bekend om zijn innovatie op het gebied van brillen en handschoenen en wordt gedragen door vele toppers zoals het gehele Geico Honda team.

Thor it voor meer over de nieuwe collectie van 100% (of klik hier)


thor it
no img
01/11/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

V-mac Opendeurdagen 1-2-3 November 2014 !

Tijdens 1 tot en met 3 November 2014 zijn er opendeurdagen bij V-mac in Heusden-Zolder.
V-mac verwelkomt u ten harte van 10u tot 18u om de nieuwe 2015 Suzuki en Kawasaki motoren te bezichtigen.
Alsook de nieuwe collecties van o.a. Thor, Answer, 100%, Shoei, Oakley, Leatt, Ogio en Alpinestars.
Verder trakteren wij iedereen op een gratis hamburger, 10% korting op alle* artikelen en tot -70%  korting op overjarige motocross kleding, helmen, laarzen en vrijetijdskledij van merken zoals Thor, Fox, Shift, Answer, Shoei, Oakley, DC, Alpinestars enz. (*uitgezonderd op promo artikelen, motoren en banden.)

www.v-mac.be


thor it
no img
31/10/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Jos Verstappen stille kracht achter Raf Meuwissen

Jos Verstappen, huisvriend van de Fam. Meuwissen heeft vanaf Raf zijn eerste meters op de crossmotor een grote rol gespeeld.
Omdat Jos het te druk kreeg met de carriere van zoon Max , heeft de ex-F1coureur de contacten gelegd met Eddy van den Hoek van EHR tuning. EHR is sindsdien betrokken bij het reilen en zeilen van Raf zijn cross-carriere.

Lees verder; klik op "Thor"


thor it
no img
29/10/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Grote opendeurdagen bij KTM Racing Center in Deurne op 31 okt en 1-2 nov

Dit weekend zijn de Opendeurdagen bij KTM Racing Center er weer. Je kan er op vrijdag al terecht van 18u tot 22u en op zaterdag 1 en zondag 2 november zijn ze geopend van 10u tot 19u.
Er zijn super promos, super acties en leuke aanbiedingen maar vooral motors, oranje motors.
Naast al dat moois kun je ook gezellig iets drinken en eten in de stijlvolle vernieuwde winkel.
KTM Racing Center, Middelmolenlaan 12-16 in 2100 Deurne.

 


thor it
no img
30/10/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Red Bull Husqvarna Ice One Racing Line-up voor 2015!!

Het was eigenlijk een publiek geheim maar vandaag werd officieel bekend gemaakt dat Max Nagl in 2015 met het Ice One Husqvarna Racing Team een gooi zal doen naar de wereldtitel in de MXGP-klasse. Max vervoegt Todd Waters die in 2014 pech kende en lang out was na een beenbreuk, Nathan Watson zal deelnemen aan de wedstrijden die plaatsvinden op Europees grondgebied.

Thor it voor (video)reacties...


thor it
no img
30/10/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Jeffrey Herlings zeker tot eind 2017 op KTM

KTM Racing maakte vandaag bekend dat Jeffrey Herlings, naar eigen zeggen de meest getalenteerde motocrosser in de paddock heeft bijgetekend als Red Bull KTM fabrieks-piloot tot eind 2017. Herlings kwam via het team van Jacky Martens bij KTM terecht en heeft inmiddels al twee wereldtitels MX2 achter zijn naam staan. In 2015 rijdt Herlings nog het MX2-wereldkampioenschap, daarna zal hij meer dan waarschijnlijk de overstap maken naar de MXGP-klasse.

Thor it voor reacties


thor it
no img
30/10/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Clubmotocross (Mini-GP) Lierop 2 november 2014

Op het circuit de Herselse Bossen organiseert MAC Lierop op zondag 2 november hun jaarlijkse Clubmotocross welke in de volksmond beter bekend als de Mini-GP. De wedstrijden startte om 10.30 uur.

Thor it voor meer info


thor it
no img
30/10/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

CreyMert Racing Team, op Honda en met vier rijders aan de start in 2015

CreyMert Racing heeft het goed voor elkaar, ze zijn dan ook zeer fier om hun 4 piloten voor te stellen. Hun jongste nationale rijder is Cedric Mertens die na heel wat blessureleed er terug tegenaan gaat. De 3 andere piloten treden aan in het Europees Kampioenschap MX2:  Ludovic Brevers (Belg), Ingvi Bjorn Birgisson (IJslander) en Anton Gole (Zweed) komen in actie in het nevenprogramma van het WK. CreyMert racing zal voortaan op Honda rijden en kijken dan ook al uit naar volgend seizoen!
We wensen CreyMert veel succes toe in 2015.


thor it
no img
27/10/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Opendeurdagen op 1 en 2 november 2014 bij Mxtopshop in Herenthout

Ook Mx Top Shop in Herenthout organiseert komend weekend zijn eerste Opendeurdagen.
Tal van nieuwe collecties 2015 zijn reeds binnen met extra kortingen tot 20% op de 2015-collectie.
Rip n Roll, Oakley, UFO, Alpinestars, Arai, EVS, HZ, DRC, Renthal, Pro Circuit, Yoshimura, Twin Air, DC Afam, Braking, EBC, S-Teel, 6D Helmets, .....
De Kawasaki KXF 2015-motoren zijn uit stock leverbaar.
Op Zaterdag gaan de deuren open van 9u tot 18u en zondag kun je terecht van 10u-17u.
Iedereen welkom
Mx Top Shop
Schransstraat 10, 2270 Herenthout


thor it
no img
28/10/2014 | posted by David | reactie(s)

Aflevering 3 van De zomer Van 2014: Joel Roelants

Deze aflevering gaat over de charity voor Joel Roelants, georganiseerd door supporters en sympathisanten om een aangepaste rolstoel en andere voorzieningen voor Joel te kopen.
Maar Joel blijft verbazen, hij vindt dat hij het niet nodig heeft en zet mee zijn schouders onder deze charity waarvan de opbrengst volgens hem beter kan gaan naar de organisatie "To Walk Again".
To Walk Again legt het financiële verschil bij dat nodig is om speciale materialen aan te kopen en de gepaste infrastructuur te voorzien zodat mindervaliden zonder al te veel kosten te moeten doen nog kunnen sporten.
Thor it voor aflevering 3 (door David Abrahams)

thor it
no img
27/10/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Quaddag en 3-Uurs crosswedstrijd in Genk op 1-2 november 2014

 Op zaterdag 1 november 2014 organiseert AMC Genk op het Horensbergdamcircuit de jaarlijkse quaddag. Het circuit wordt de hele dag vanaf 10 uur voorbehouden voor de quadrijders.
Op zondag 2 november 2014 wordt de jaarlijkse drie-uurscross gehouden, dit jaar zal het circuit worden aangelegd op het crosscircuit en de indoorbaan, 's morgens rijden de quads, zij rijden in team (2 rijders) of solo. In de namiddag komen de solo's aanbod, alle mx- of enduromotoren zijn toegelaten, uiteraard mogen ook zij als solo deelnemen of met twee rijders.

Thor it voor meer info op de afbeeldingen


thor it
no img
27/10/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Ami Houde op zoek naar een team voor het WMX te rijden

Ami wie?? Ami Houde is een bevallige jonge dame die al meer dan 20 jaar aan motocross doet, ze rijdt niet alleen motorcross, ze eet, slaapt,.... Ami leeft volledig in functie van de motocross. Ami heeft vooral in haar thuisland Canada gereden maar ze heeft een droom en dat is het volledige vrouwenwereldkampioenschap rijden. Naast het feit dat ze de looks meeheeft zal ze zeker niet misstaan in het WMX en daarenboven kan ze niet alleen rekenen op financiële steun van het thuisfront, ze heeft ook nog enkele belangrijke sponsors die ze kan meebrengen naar een team. Wil je deze jongedame helpen om haar droom te laten uitkomen? Contacteer ons voor meer info

Thor it voor een video van Ami...


thor it
no img
26/10/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Team Jens Getteman 6de in RES 3 uurs

De traditionele RES 3uurs in Axel was voor heel wat rijders de laatste wedstrijd van hun outdoor MX seizoen. Dat was ook zo voor 24MX Honda’s Jens Getteman, die samen met zijn gelegenheids teammaten Van Vaerenberg en Huylebroek zesde werd. Getteman & Co kende helaas behoorlijk wat pech hoewel ze qua snelheid aanspraak konden maken op het eindpodium. Voor Getteman was het zijn laatste race op de 24MX Honda CRF450R. Volgende week concentreert hij zich op trainen en testen met CRF 250R Honda van JTech.


thor it
no img
26/10/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

FMX4EVER en AMX Evergem winnen in Axel.

Piekfijn verzorgde baan, geen spatje slijk en supervriendelijke Zeeuwen. Ze hebben hun zaken goed voor mekaar bij RES Axel. De jaarlijkse 2- en 3- uurswedstrijden trokken  14 teams in de 65/85 cc en een vol huis in de Open klasse. De Belgen gingen naar huis met de zege’s.


thor it
no img
26/10/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Enduro: Vijf Heuvelen rit in Markelo op 2 november.

Zin om eens andere horizonten te verkennen op de enduro. Het moet toch niet alle dagen rond de kerktoren of in de Ardennen zijn. Op zondag 2 november 2014 wordt voor de 26e maal de Vijf Heuvelen Off Road rit in Markelo georganiseerd. 't Is wel eventjes rijden, maar het loont de moeite. Vele motorliefhebbers zullen over de landerijen in en rondom Markelo rijden. De start en finish zijn volgens de traditie bij Herberg De Pot aan de Potdijk in Markelo.


thor it
no img
26/10/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Je motor spik en span met 24MX.be

Met de herfst nu écht in het land lanceert 24MX.be nu een actie met knallers waarmee je je motor na het rijden weer superschoon kunt maken...
Een door een benzinemotor aangedreven hogedrukreiniger waar op dit moment 45% korting op zit, je kan deze 6,5 pk sterke aangedreven hogedrukreiniger nu kopen voor slechts 559,95 Eu ipv 1019,95 Eu. De uitlaatpluggen van Twenty koop je al voor 3,95 Eu, de luchtfilterdeksels van Twin Air staan nu voor 18,95 Eu, de Mud Axe (modderschraper) van Risk Racing staat nu 22,95 Eu geprijsd. De handige naafborstels koop je voor 5.954 Eu en voor 2 Bike Shine-spuitbussen betaal je slecht 6.95 Eu....

Surf snel naar de aanbiedingspagina op 24MX.be


thor it
no img
24/10/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Jeremy, Clement en Ken ontvangen door het koningspaar.

Afgelopen woensdag waren 200 sporters uitgenodigd op het Koninklijk Palies. Ze werden er ontvangen door Koning Filip en zijn gemalin Koningin Mathilde.

Ook onze motorcrossers waren van de partij. Kijk eens onder Thor hoe beeldig Jeremy, Clément en Ken staan te blinken in hun kostuum.


thor it
no img
24/10/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Jeugdcross Eersel geannuleerd!

Wij ontvingen volgend mailtje van de jeugdcommissie van MCC De Kempen:

Met pijn in het hart hebben de baancommissie en de jeugdcommissie van MCC de Kempen vanochtend besloten om de open clubcross van AS zondag 26 oktober niet door te laten gaan. We hadden goede hoop dat de baan ondanks alle regen van de afgelopen dagen toch wel te prepareren was om zondag een mooi wedstrijd te kunnen rijden. Helaas hebben alle inspanningen niet geholpen. Het is gewoon te nat om er een mooie wedstijd van te maken. En uiteraard willen we dat niet! We hebben dus besloten om het niet door te laten gaan en het evenement naar het voorjaar te verplaatsen. Jullie horen nog van ons.


thor it
no img
24/10/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Dagje uitwaaien in Zeeland: 2- en 3- uren van RES Axel.

Binnen zitten al beu? Mis je het geluid van ronkende motoren?  Daar is wel wat aan te doen. Morgen zaterdag wordt er op her RES-circuit in Axel weer gestreden in de 2- en 3 uurs wedstrijden.

Thor ne keer…..

Vrijdagavond extra foto's geupload.


thor it
no img
24/10/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

JTech Honda laat Wilkie en Kouwenbergh kennis maken met de motoren.

In Italie kan men nauwelijks wachten tot het nieuwe seizoen begint. Na Honda Gariboldi pakte ook JTech Honda uit met zijn aanwinsten Albie Wilkie en Nick Kouwenberg.


thor it
no img
24/10/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Jordi Van Mieghem: 2014 in a nutshell!

Het seizoen 2014 begon met een hele goede winter. In januari heel sterke fysieke testen aan de Bakala Academy in Leuven . De snelheid op de motor zat goed en meteen werd de openingswedstrijd van BMB gewonnen, alsook de volgende cross.


thor it
no img
24/10/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Nieuwe Acerbis-producten in handige online-catalogus

De nieuwe roducten van Acerbis, zowel de kleding als de plastic parts staan weer mooi gebundeld in de handige Acerbis-cataloog. Check out....

Klik hier voor de catalogus


thor it
DSMR2R StoreMx477WMX-ShopKTM Shop NLSec Constructions

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!