Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
23/10/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Nog talent voor Honda Gariboldi: Jorge Zaragoza!

In de voetsporen van Tim Gajser gaat Honda Gariboldi een nieuw talent in de strijd gooien om de MX2-titel. De 18-jarige Jorge Zaragoza, eerder al bij Suzuki en de afgelopen jaren uitkomend in de EMX2 wordt de nieuwe aanwinst.


thor it
no img
23/10/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

3de Editie van de Motorcrossmarkt Kinrooi

Op 14 december 2014 van 10:00u tot 17:00u gaat de 3de editie van de motorcrossmarkt door in manège Gersalhoeve, Breeërsteenweg 195 Kinrooi (B). Heb je motoren, onderdelen, kleding, enz ...te koop, schrijf je dan snel in... Crossers ruim uw garage op en maak andere mensen blij en en verdien zelf een centje bij.

Meer info: Thor.


thor it
no img
23/10/2014 | posted by Mx-deals | reactie(s)

Fox 40 Year Anniversary nu bij MX Deals!

Fox crosskleding bestaat 40 jaar! Speciaal voor dit 40-jarig jubileum heeft Fox een 2015 360 "40 Year Anniversary" Limited Edition uitgebracht en MX Deals is één van de weinige in België die deze beperkte oplage nu op voorraad heeft.

De Fox 2015 360 40 Year Anniversary Limited Edition is zeer beperkt verkrijgbaar, wees er dus snel bij!

http://mx-deals.nl/crosskleding-sets/fox-crosskleding-set?product_id=10034


thor it
no img
14/10/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

KTM Racing Center organiseert grote MX Test in Lille

KTM Racing Center uit Deurne organiseert op 25 oktober 2014 een grote testdag voor alle Mx-modellen vanaf 65cc. Als je graag deelneemt aan deze testdag schrijf je je op voorhand in via kenny@racingcenter.be of telefonisch op 03/324 398

Thor it voor meer info over de testdag


thor it
no img
22/10/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Jeremy van Horebeek ook in 2015 met UFO-kleding aan de start

Na het schitterende seizoen in 2014 waarin Jeremy vice-wereldkampioen werd wilde UFO Plast de Belg ook in 2015 onder hun hoede houden. The Jerre was als rijder niet enkel passief bij UFO, hij hielp ook mee aan de ontwikkeling van de kleding, deze kleding (Voltage Line) is nu ook te koop voor het UFO-clienteel.
Ook de Italiaanse weredkampioene bij de WMX (vrouwen) verlengde haar contract bij UFO.


thor it
no img
22/10/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Bus vanuit Lommel naar Premiere in Hasselt op 3 november! (TC222 The Movie)

Speciaal voor alle Lommelwood Locals vertrekt er op maandag 3 november een bus vanuit de firma StafCars (Luikersteenweg 20, Lommel) naar Hasselt voor de premiere van Tony Cairoli, The Movie.
De dinergasten kunnen om 18.10 opstappen zodat zij om 19.00uur aan het buffet te kunnen beginnen in Club Versuz.
Om 20.15 zal er een bus rijden die gasten brengt die enkel naar de film en afterparty gaan.
Om 23.00 zal er een bus terugrijden naar Lommel en om 02.00uur zullen de laatste gasten terug naar Lommel worden gebracht.
Aanmelden kan via pr@tc222themovie.com
Vol = Vol
Wij danken Staf Cars´╗┐ voor deze geweldige service!
Tickets voor de première inclusief Diner? ->  www.livingfortheweekend.mx/ticketshop


thor it
no img
22/10/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Matt Moss blijft domineren in Australische SX

Op Phillip Island werd  als nevenactiviteit van de GP wegrace,de derde en vierde ronde van het Australisch SX-kampioenschap gereden. Zowel zaterdag als zondag was Matt Moss de beste. De eerste dag versloeg hij zijn ploegmaatje Lawson Bopping en Jay Marmont. Marmont werd zondag tweede voor Kirk Gibbs. Moss leidt met een voorsprong van 22 punten op Bopping. Het is de vierde zege op rij voor Moss.

Foto: Matt Moss, credits: Suzuki-racing.com


thor it
no img
21/10/2014 | posted by PGM | reactie(s)

FOTO : Monster Energy Cup Las Vegas

Na meerdere poging is het gelukt om de foto’s online te krijgen te Vegas, alles is big maar het internet enorm traag... De Monster Energy Cup Las Vegas was een triller, eerst was het wennen aan de nieuwe kleuren en merken waar meerdere piloten aan mee deden maar al gauw waren er direct een paar uitblinkers bij tijdens de trainingen, zo was er Justin Hill die de overstap maakt naar KTM die de meeste indruk naliet, tijdens de wedstrijden zelf was het  Trey Canard die snelste was en met de holshot Toyota pick-up naar huis mocht, gevolgd door Davi Millsaps die in de laatste reeks de wedstrijd op zijn naam schreef...
 
Klik hier voor de XXL fotoalbum met heel wat Monster girls....

thor it
no img
21/10/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Fotoreeks trainingsweekend Zolder

Afgelopen weekend kon je vrij trainen op het E-MX circuit in Zolder, Kabouter Trek trok er op zondag met zijn fotocamera naar toe voor een leuke fotoreeks...

Klik hier voor de foto's


thor it
no img
21/10/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Wilvo Nestaan Husqvarna Factory Racing met Dean Ferris in het WK MXGP

De Australier Dean Ferris zal in 2015 Wilvo Nestaan Husqvarna Factory Racing komen versterken. Ferris liet dit jaar al zien dat hij mee kan strijden om de podiumplaatsen in de MXGP klasse en zal in 2015 onder de vleugels van Jacky Martens het volledige Wereld Kampioenschap MXGP gaan rijden.

Thor it voor de rest.....


thor it
no img
21/10/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

De Zomer van 2014 ...Joel Roelants Deel 2

Wie deel 2 heeft gemist van "De Zomer van 2014" op 12 kan hier dankzij David Abrahams nog het gemiste deel over Joel Roelants terugkijken....
Ook deel 1 hebben we voor diegenen die het gemist hebben er nog eens bijgezet....

Thor it


thor it
no img
20/10/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Nog plaatsen vrij voor Jeugdcross MCC de Kempen 26 oktober 2014.

Op zondag 26 oktober AS organiseert de jeugdcommissie van MCC de Kempen een jeugdcross voor alle jeugdige motorcrossers tot en met 16 jaar. Er zijn wedstrijden in de klasse 50cc t/m 125cc 2 takt. Zowel hobbyrijders als startbewijshouders kunnen hieraan deelnemen mits in bezit van geldige KNMV of  MON licentie. Inschrijven voor zaterdag 25 Oktober 12.00 uur via de website van www.mccdekempen.nl. Inschrijfgeld niet-leden is € 15.00. Betaling van het inschrijfgeld zondag 26 oktober tussen 08.00 en 09.00 uur. Trainen vanaf 09.30 uur.

Er zijn nog plaatsen vrij, dus inschrijven zo snel als mogelijk.

Fotocredits: erbinspictjers

 

 


thor it
no img
08/10/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Open Jeugdcross MCC de Kempen op 26 oktober 2014.

Op zondag 26 oktober 2014 organiseert de Jeugdcommissie van MCC de Kempen een jeugdcross voor alle jeugdige motorcrossers tot en met 16 jaar. 

Thorren...


thor it
no img
20/10/2014 | posted by | reactie(s)

Steve Ramon wint eerste Course sur Sable in Berck Sur Mer

Ex-wereldkampioen Steve Ramon heeft de eerste Franse strandcross van het seizoen gewonnen. De tegenstand was groot te noemen, want alle Franse specialisten waren ter plekke zoals Adrien Van Beveren, Jean-Claude Moussé, Richard Fura. Ramon won de twee reeksen en ook de finale op het 3 kilometer lange circuit. In de eindstand gaat hij Adrien Van Beveren vooraf. Een volledige uitslag kregen we maandag niet te pakken.

Deze strand- of zandcrossen maken onderdeeluit van een heus kampioenschap onder de reglementen van de FFM.

Foto: Steve Ramon. Credits: CFS.

 


thor it
no img
20/10/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Shaun Simpson oppermachtig in Weston Beach Race.

Met meer dan 397 starters in de Open klasse  en met een total on-Brits weertje heft Shaun Simpson een dikke prijs vast met de Weston Beach Race. Precies 32 jaar nadat Pa Willie stond nu de zoon op het podium.


thor it
no img
20/10/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Joel Roelants verlangt naar de motor.

We hebben het U beloofd. Zonder Joël Roelants in zijn  privacy te storen houden we u op de hoogte te houden van  Joëls’ leven na de crash. Vandaar een uitgebreide lezing uit een artikel in Het Nieuwsblad (en wellicht ook in GVA en Belang Van Limburg)


thor it
no img
19/10/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Davi Millsaps wint in Las Vegas. Canard mist de jackpot!

Onze fotograaf Gino ligt nog lekker ligt te maffen in Las Vegas, wij bieden u al tekst en uitleg over de Monster Energy Cup in Las Vegas. Straks, als de Gino zijn eerste Starbucks achter de kiezen heeft zal hij ons wel fourageren met exclusieve foto’s. Lees verder hoe je even gauw, gauw 1.000.000 $ (zou kunnen) verdienen. Of verspelen.


thor it
no img
19/10/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Vrouwen aan de macht in Ravels

Geen wereldschokkend nieuws, maar toch leuk om te zien. Op de VLM-cross in Ravels kwamen  liefst 28 gemengde zijspanduo's aan de start. Ofwel een vrouw aan het stuur, ofwel een vrouw als bakkenist. Wie er gewonnen heeft? Niet echt belangrijk. al wijdde de lokale televisie RTV er een nieuwsitem aan. En dat kan je hier zien:

http://www.rtv.be/artikels/nieuws/2014101915132877_vrouwelijke-bakkenisten-rijden-in-ravels

Foto: Sabrina Van Calster, enige dame in het WK Zijspannen.


thor it
no img
19/10/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Airoh-helmen, Alias-kleding en Alpinestars-laarzen aan scherpe prijzen

Er zijn weer mooie aanbiedingen bij 24MX.be, Airoh-helmen met kortingen tot 30%, Alias-crosskleding vanaf 99 Eu per set en Smith-crossbrillen voor 39,90 Eu en Alpinestarts Tech3 laarzen voor slechts 195 Eu

Kijk snel op de pagina van deze aanbiedingen


thor it
no img
19/10/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Hoe maakt het JM-WILVO-NESTAAN Husqvarna Team vrienden van zijn sponsors?

Het seizoen is aan zijn laatste stuiptrekkingen toe. Veel is gezegd, meer nog is al geregeld voor 2015. Het is een beetje komkommertijd in de nieuwsgaring. Tenzij je een mailtje in de bus krijgt van het JM-WILVO-NESTAAN Husqvarna Factory Racing Team. Of we misschien zin hadden om te gast te zijn op de Sponsordag van het team? Dat hadden we. Mogen mijn kleinzoontjes ook mee? Natuurlijk! Netjes onze aanwezigheid bevestigd, en wij naar de Heeserbergen in Lommel………


thor it
no img
19/10/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Technical Touch goes social!

Omdat Technical Touch niet wil achterblijven en steeds naar vernieuwing blijft streven, heeft het bedrijf een Facebookpagina op poten gezet. Op deze manier kunnen de motorcrossliefhebbers niet enkel en alleen de nieuwigheden en promoties maar ook het reilen en zeilen van de firma volgen. Technical Touch wil hiermee vaste klanten nog nauwer betrekken bij zijn werking en ook willen zij hiermee potentiële klanten de weg wijzen naar hun firma in Lommel. Iedereen kan in hun werkhuis terecht voor de service en setting van hun KYB-vering (factory en standaard), maar ook voor alle Hinson-koppelingsonderdelen, Yoshimura-uitlaten en voor hun X-trig Triple Clamps en parts!

https://www.facebook.com/pages/Technical-Touch/791962807513648?ref=ts&fref=ts


thor it
no img
17/10/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Ook EK-kalender in marge van WK krijgt vorm.

Het is al enkele jaren gebruikelijk dat de EK-wedstrijden samen met een GP worden gereden. Youthstream gaf de Kalender 2015 vrij. Uiteraard worden er enkel Europese circuits aangedaan. In Lommel rijdt alles.

Wie worden de opvolgers van Nikita Kucherova, Jago Geerts, Albie Wilkie, Brian Hsu, Steven Clarke en Samuele Bernardini?

Thor.


thor it
no img
17/10/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Dylan Ferrandis nog twee jaar in MX2 vooraleer hij naar de US trekt

Dylan Ferrandis tekende zopas een langdurig contract met Kawasaki dat hem nog drie jaar aan het gifgroene merk verbindt. In 2015 en 2016 zal Ferrandis meestrijden in het wereldkampioenschap MX2 vooraleer hij in de voetsporen van Arnaud Tonus naar de VS trekt. Ferrandis won dit seizoen de openings-reeks in Qatar en won met Frankrijk de Motocross of Nations...

Thor it voor reacties


thor it
no img
17/10/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Finale Open Herfstkampioenschap Overslag (MCLB)

Komend weekend staat er in Overslag, in de Palingstraat de ereprijs "Jean Wuytack" op het programma. Het is de finale van het Open Herfstkampioenschap/sluitingsprijs 2014.
Op zaterdag komen de oldtimers aan bod samen met het VJMO-programma, op zaondag het MCLB Open Herfstprogramma...
Op zaterdag is er barbecue in de feesttent  waar ook een gastoptreden zal zijn...
 
Thor it voor meer info

thor it
no img
17/10/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Sidecarcross Of Nations: de ultieme video!

We komen een laatste maal terug op de European Sidecar & Quad Motocross Of Nations van het voorbije weekeinde in Markelo. Maar dan wel in stijl met een hele mooie video. Zoalsd het een topcross verdient. Met dank aan sidecarcross.be

http://vimeo.com/109160470


thor it
DSMR2R StoreMx477WMX-ShopKTM Shop NLSec Constructions

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!