Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
13/10/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Circuit Zolder: trainingsweekeinde op 18 en 19 oktober

De samenwerking tussen SHOX en Circuit Zolder lijkt aardig te lukken. De verf “pakt” zoals we dat al eens bloemrijk durven zeggen. Nu het cross-seizoen gedaan is (formeel toch) blijven heel wat rijders actief. Dat kan, dit weekeinde in Zolder op 18 en 19 oktober.

Thor it voor meer info


thor it
no img
12/10/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Markelo: Belgie wint Europese Sidecar Motorcross of Nations!

HetBelgische zijspanteam bestaande uit Ben Adriaenssen-Ben Van Denbogaart, Jan Hendrickx-Elvijs Mucenieckx en Jason Vandaele-Kaspar Liepins  hebben in Nederland de Europese sidacarcross of Nations gewonnen. In een bloedstollende finale haalden de Belgen het op beide Nederlandse teams. Groot-Brittannië wed twee, maar ze kenden echt veel pech. Morgen eenuitgebreid versalg op MXWORLD. Bij de Quads ging de zege naar het thuisland met MikeVan Grinsven, Ingo Ten Vregelaar en Joe Maessen. België stuurde geen Quad-team naar Overijssel.

Fotot: Jason Vandaele, hier op de foto met Tim Smeuninckx, reed een beresterke slotreeks met Kaspar Liepins en stelde zo de Belgische zege mee veilig. Credits: Luc van Der Aa.


thor it
no img
12/10/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Jordi Tixier op de CLS Monster Energy Kawasaki

Jordi Tixier trekt in dit tussenseizoen naar het fabrieksteam van Kawasaki, het CLS Monster Energy Kawasaki Team waar hij Dylan Ferrandis vervoegt in de strijd om de MX2-titel binnen te halen. Jordi trok met teammaat Dylan naar een Sx trainingscircuit in Frankrijk....

Thor it voor de video


thor it
no img
12/10/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Fotoreeks teamtrofee Sint Huybrechts Lille

Vader en zoon Everts kwamen zaterdag weer in actie bij de JMS, Liam kwam in actie bij de 65cc teamtrofee terwijl Stefan zijn rondjes reed bij de daglicenties. Natuurlijk was er nog veel meer te zien en dat heeft Kabouter Trek in volgende fotoreeks vastgelegt.

Klik hier voor de foto's


thor it
no img
10/10/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

VLM Teamtrofee in St Huybrechts Lille op 11 en 12 oktober 2014

Op 11 en 12 okotber 2014 is de VLM te gast in Sint Huybrechts Lille voor de jaarlijkse Teamtrofee. Op zaterdag staat naast het gewone JMS-programma ook de Jeugd Teamtrofee op het programma terwijl op zondag naast het VLM-programma heel wat toppers deelnemen aan de VLM Teamtrofee...

Thor it voor enkele foto's van het circuit dat er intussen perfect bijligt...


thor it
no img
10/10/2014 | posted by PGM | reactie(s)

Reizen naar de USA om er de SX 2015 bij te wonen en de MXGP Glen Helen

Morgen vertrekken we met een groep naar de US om de Monster Energy Cup in Las Vegas bij te wonen en een trip door California om er de fabrieken van Oakley en Yosumura te bezoeken alsook de shops als Troy Lee Designs etc... Ondertussen lopen de aanmeldingen voor de Supercross Trips naar Amerika in Januari / Februari 2015 alweer binnen. Er zijn nog een aantal plaatsen vrij dus mocht u interesse hebben om mee te gaan, of heeft u vragen, laat het ons weten! Klein detail, we gaan brainstormen om een trip naar de MXGP 2015 in Glen Helen te organizeren in combinatie met de MXGP te Mexico of de laatste National, daar volgt later meer info over.
info : gino.maes3@telenet.be


thor it
no img
10/10/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Mosselfeest tvv Sven Verbrugge-Tim Schoenmakers

Dit weekend, op 11 en 12 oktober 2014 organiseert het Pepa-Team van Sven Verbrugge-Tim Schoenmakers een groot mosselfeest in Kasterlee. Op het menu staan natuurlijk mosselen, Kip/appelmoes, voor de kids friet met curryworst en als dessert: rijstpap... Vooraf inschrijven is niet nodig.
Allen naar Kasterlee: alle info staat op de affiche, klik op "Thor"


thor it
no img
10/10/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

24MX Supercross trekt SX seizoen op gang!!

Nu zaterdag gaat het Europese supercross seizoen van start met de allereerste 24MX Supercross in de Tele2 Arena van Stockholm. Een week voor de Monster Energy Cup in Las Vegas en voor de klassieke Supercrossen van Bercy, Genua en Genève krijgen de Zweedse fans dus de première voor top motorcross indoor! Met Amerikaanse sterren zoals Jason Anderson, Josh Hill, Mike Alessi, Shane McElrath, Vince Friese, Phil Nicoletti, Jake Canada en Nick Schmidt worden de Zweden in ieder geval verwend. Van Nederlandse zijde maakt Jeffrey Meurs zijn opwachting.

Thor it voor meer info en een tracksimulatie


thor it
no img
09/10/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Video: Op bezoek bij de Factory Teams van Husqvarna in Lommel

De Husqvarna Teams in de nieuwe vorm kenden in hun eerste jaar vooral in het MX2-team van Jacky Martens heel wat successen met de kers op de taart een overwinning voor Romain Febvre in Mexico. Het Ice One Team kende dan veelal pech met heel wat blessures maar toch kan het team terugblikken op een goed (leer)seizoen en er wordt in 2015 dan ook veel verwacht... We trokken met onze videocamera naar Lommel voor een bezoek...

Thor it voor de video


thor it
no img
08/10/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Jens Getteman bevestigd bij JTECH Honda op MX2.

Jens Getteman blijft rood rijden volgend jaar. Maar wel met een ingrijpend gewijzigd statuut. Hij zal aanzetten voor JTECH Honda en verkassen naar de MX2.

Thorren....


thor it
no img
08/10/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Speciale aanbieding Yoshimura voor Honda 2013-2014

Yoshimura, producent van een van de verfijnste uitlaten in de motorcrosswereld heeft nu een mooie aanbieding lopende voor de Honda CRF 450 van '13-'14. De volledige lijn bestaande uit roestvrijstaal, uluminium en carbon kun je nu kopen voor 699 Eu ipv 930 Eu. Vraag ernaar bij je dealer....


thor it
no img
08/10/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Rui Goncalves in 2015 naar Ricci Racing op Husqvarna

Ricci Racing zal in 2015 aan de start verschijnen met Husqvarna-motoren. Het team draait al jarenlang mee in de GP's en zal volgend seizoen met vier rijders onder de tent verschijnen, 1 rijder in de MXGP (Rui Goncalves. In de MX2 komen ze met twee rijders aan de start, Christopher Valente en Michael Ivanov zullen daar de rijders zijn, in het EK 125 zal Filippo Zonta de tweetakt 125 bemannen.


thor it
no img
08/10/2014 | posted by Twenty | reactie(s)

Twenty introduceert werelds lichtste voetsteunen!

Lichter, sterker en beter. Is dat niet wat iedereen wil voor alle vervangonderdelen? Twenty heeft goed geluisterd naar de verwachtingen van toprijders over de hele wereld. Het resultaat is de gloednieuwe Superlite Titanium voetsteun. De Twenty Superlite Titaniums bieden de prestaties en het gevoel van fabrieksonderdelen tegen een fractie van de prijs!

Thor it voor meer info


thor it
no img
07/10/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

BMB prijsuitreiking sportcommissie op 10 januari 2015 in Lummen

De prijsuitreiking van de Nationale Sportcommissie zal doorgaan op zaterdag 10 januari 2015 in “Cultuur en Ontmoetingscentrum Oosterhof “, Dokter Vanderhoeydonckstraat 56 te 3560 Lummen, (internet: GCOC Oosterhof Lummen )

Thor....


thor it
no img
07/10/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

UPDATE! De GP-kalender 2015! Valkenswaard er terug bij!!

Dit zou hem moeten zijn, de GP-kalender 2015.

Daar zit nogal wat nieuws in. Argentinie bijvoorbeeld, wat maakt dat de eerste drie GP's over zee zijn.

Valkenswaard staat er ook op net zoals Assen. In Mol zullen ze weer groen-geel lachen met de tweede Braziliaanse GP vlak na de Keiheuvel.

Lommel heeft zo zijn vaste stek.

En we gaan de plas nog eens over voor Mexico en de USA.

Het is overigens een niet officieel bevestigde kalender.

 


thor it
no img
07/10/2014 | posted by PGM | reactie(s)

Fotoalbum Superbiker Mettet

Naar goede gewoonte na het einde van een mx seizoen was het weer afzakken naar Mettet voor de Superbiker, Romain Febvre reed er de pannen van het dak tegen de top uit USA en Europa.

Klik hier voor een XXL Fotoalbum


thor it
no img
07/10/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Bestel nu je banden bij 24MX.be

Bestel nu je cross- of endurobanden bij 24MX.be en ontvang er naast een fikse korting ook nog eens een giftcard van 20 Eu erbij. Bestel nu je bandenset 18-21" en/of 19-21" bij 24mx.be

Klik hier voor de aanbieding

 


thor it
no img
07/10/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Jeffrey Dewulf en Robin Bakens winnen in Eksaarde (MCLB)

Bij de Internationalen MX1 won Jeffrey Dewulf, toch wel de grote winnaar van seizoen 2014 opnieuw beide reeksen bij de Inters MX1. Steve Seronval werd in beide reeksen tweede, de derde plaats was voor Kenny Dult. Robin Bakens werd eindwinnaar bij de Inters MX2, Robin had tot twee keer toe zelfs geen problemen om met de top van de MX1 mee te draaien, hij werd twee keer derde algemeen wat hem de zege bij de MX2 opleverde. Torpjurn van Hoe werd tweede voor Dylan Verleysen. Tim Vandriessche werd eindwinnaar bij de Inters B Open, Joey Smet werd tweede voor Kim de Cock.

Thor it voor alle uitslagen van Eksaarde


thor it
no img
06/09/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Honda CRF 450 vanaf nu verkrijgbaar bij HRD in Overpelt

Honda Racing Dirkx meld ons met enige trots dat het nieuwe pronkstukken van Honda, de CRF 450 2015 binnen zijn. De 450 van Honda kende heel wat veranderingen, zo kreeg hij een nieuwe cilinderkop, een nieuwe uitlaat, een knop aan het stuur waar je drie verschillende mappings kunt opzetten voor aan altijd ideaal vermogen, de CRF kreeg ook een nieuwe Kayaba voorvering. Genoeg dus om eens langs te gaan bij Jos Dirkx in Overpelt, de specialis in Honda crossmotoren zal je graag te woord staan.
De CRF 450 2015 wordt aangeboden aan een mooie actieprijs.
Honda Racing Dirkx
Astridlaan 1985, Overpelt

Thor it voor een video van de voorstelling van de Honda 2015


thor it
no img
07/10/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

MXTOPSHOP vanaf nu officieel Kawasaki-dealer

Mx-Topshop meld ons dat ze vanaf nu officieel kawasaki dealer zijn.
Zij hebben het nieuwe KXF 2015 model als demo ter beschikking. Voor te testen graag een afspraak maken via info@mxtopshop.be of 0470/64 39 06
Op alle nieuwe KX en KXF modellen krijg je gratis een starterskit extra (oliefilter, luchtfilter, tandwielkit en olie)
 
De nieuwe Alpinestars Tech 8 en Tech 5 zijn beschikbaar als ook de nieuwe collectie van UFO 2015.

thor it
no img
06/10/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Europese Zijspancross Der Naties Markelo: The Belgian Stallions gaan er voor!

De afgelopen drie jaar won het Belgische team twee maal de Europese Zijspancross Der naties. Enkel in 2012 moesten we de Nederlanders voor laten gaan. Het  komende weekeinde staat dan ook in het teken van een krachtproef tussen Nederland en België. Twee dagen lang zijspan- en quad motorcross op het allerhoogste niveau op de Herikerberg in Markelo. Een ritje van 190 km vanaf de Belgische grens. Dat zijn peulschillen voor de hardcore zijspanfans.


thor it
no img
06/10/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

MC Lille: De Rikus geeft de fakkel door!

Er zijn heel veel mensen die zich met hart en ziel inzetten voor de motorcross.  Vaak is dit een ondankbare taak, want van het ogenblik dat iemand boven het maaiveld uitsteekt zijn de woorden dikke nek, profiteur en meer van dat fraais nooit veraf. Wel, de Rikus - excuseer Rik Cuylaerts -  heeft heel veel motorcross op zijn schouders genomen. Van bij de start van MC Lille tot en met vandaag. En nooit zijn onsmakelijke woorden op hem van toepassing geweest. Al wat de Rikus deed moest in het voordeel zijn van de sport, de pilotens, de organisatie, de club, het circuit. De Rikus ademde motorcross, ging er mee slapen, maar altijd in de derde persoon. Hij deed het voor hen. Na 45 jaar stop hij er mee. Een korte terugblik.


thor it
no img
06/10/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

KTM-dag 2014 Veldhoven: veel publiek en veel te beleven.

Het is geen beurs. Het is geen open deur-dag. Het is geen kermis. Het is geen testdag. Het is….. het is gewoon de KTM-dag.

Voor de twintigste maal werd dit evenement georganiseerd. Ondanks een hardnekkige druilregen trok dit unieke kijk-beleef-doe evenement een pak publiek. Maar er was dan ook in elk hoekje van het Landsard circuit wat te beleven. Al keek je maar naar de opstijgende vliegtuigen.


thor it
no img
06/10/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Wouter Van Massenhoven wint Inters Open, Greg Smets bij de Nat. Open in Lummen (VLM)

Wouter van Massenhoven won in Lummen de reeks Inters Open, Van Massenhoven was in beide reeksen de beste terwijl Thomas Vermijl en Sven Wouters streden voor de plaatsen twee en drie. Door een betere tweede reeks was de tweede plaats uiteindelijk voor Thomas Vermijl, plaats drie was weggelegd voor Sven Wouters. De Nationalen reden samen met de Inters, een uitstekende gelegenheid voor oa. Greg Smets om zich al eens te kunnen meten met de Inters. Greg stond goed zijn mannetje en moest niet onderdoen voor het gros van de Inters, hij werd zesde en zevende algemeen en uiteraard eerste Nationaal Open, Jordi van Mieghem werd tweede voor Bjorn Boeckaerts.

Thor it voor de uitslagen van VLM Lummen
Klik hier voor foto's van Rolly


thor it
no img
06/10/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Toekomstbeker Baisieux: te veel pech voor Belgische teams

Veel tevreden gezichten na afloop van de Toekomstbeker annex BK Zijspannen. Volgens insiders was er meer publiek dan vorig jaar. De omstandigheden waarin gereden kon worden bleken perfect, na de natuurlijke “arrosage” gedurende de nacht.


thor it
Sec ConstructionsR2R StoreKTM Shop NLDSMMx477WMX-Shop

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!