Log in
Thor Header
 
HusqvarnaReytec OpendeurKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
24/08/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Wie doet Van Horebeek wat?

Voor wie er aan mocht twijfelen: Jeremy Van Horebeek heeft de paar crossloze weken niets aan snelheid ingeboet. Met een dubbele reekszege wenkt de eerste Belgische titel voor  Jeremy in de MX1.

Klik hier voor de foto's

Thor it voor een verslag en uitslagen


thor it
no img
24/08/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Brent Van Doninck in bloedvorm

Brent Van Doninck heeft op overtuigende wijze de BK-wedstrijd in A-dorp (Orp-Le Grand) gewonnen. Brent was de beste in beide reeksen. Al moest hij het initiatief in de beginfases aan anderen laten.

Klik hier voor de foto's

Thor it voor een verslag en uitslagen


thor it
no img
24/08/2014 | posted by PGM | reactie(s)

Ludovic Brevers tekent bij CreyMert Racing

Met trots kondigt CreyMert racing de verlenging van het contract aan met Ludovic Brevers voor het seizoen 2015 EMX 250. Beide kwamen vlot tot een overeenkomst en kijken met vertrouwen naar de toekomst!


thor it
no img
23/08/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Motocross of European Nations - Pacov, Tsjechie

We zeggen het zelf. Pas toen we vandaag op FB een berichtje zagen over de MoEN viel pas onze frank, euh dinges…. Euro. De Motorcross of European Nations wordt vandaag en morgen verreden in Pacov.

Zonder Belgen…….


thor it
no img
23/08/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Number 34 - Stay Strong Event

Dit is niet het hele verhaal, ook onze tijd is beperkt. Maar we willen u wel op de hoogte brengen van het #34 Stay Strong Charity Event rond Joël Roelants. Straks (maandag volgt een ruimer sfeerbeeld).


thor it
no img
23/08/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Mxtopshop.be opent haar deuren op 30-31 augustus 2014

Om jullie nog beter tot u dienst te zijn openen wij vanaf 30 augustus onze nieuwe MX topshop winkel !!!!
Daarom nodigen wij jullie uit op ons openingsweekend op 30 & 31 augustus in onze nieuwe winkel in de Schransstraat 10, 2270 Herenthout.
Tijdens het openingsweekend zullen er acties gelden van 10-35% o.a.: Alpinstars, UFO, Oakley, RipNRoll, AFAM, EBC braking, EVS, Twin Air, 6D helmen, Arai, Pro circuit, Maxima oil, ...
Tevens ook de nieuwe Collectie van Alpinstars 2015
30/8 open van 10u-18u
31/8 open van 10u-17u
Wij hopen jullie van harte te mogen verwelkomen!
Het MX Topshop-Team  www.mxtopshop.be


thor it
no img
23/08/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Winnaars bekend van wedstrijd Orp Le Grand

De winnaars van de wedstrijd voor 5 duo-tickets eerder op de week werden verwittigt, zij werden via email op de hoogte gebracht en mogen zich met hun identiteitskaart aanmelden op het secretariaat in Orp Le Grand.


thor it
no img
23/08/2014 | posted by PGM | reactie(s)

Gratis tickets BK Orp Le Grand

MXWORLD en The Art of Motocross stellen gratis tickets voor de voorlaatste proef van het Belgische kampioenschap in Orp Le Grand ter beschikking.

Thor voor meer


thor it
no img
23/08/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Like en deel de MX Deals pagina en win een crosskleding set t.w.v. 150 Eu !

Crossend België opgelet! MX Deals verloot een gratis crosskleding set naar keuze t.w.v. € 150,- bij meer dan 1.000 likes.

MX Deals vindt het belangrijk regelmatig in contact te blijven met crossend België en daarom komen zij met deze actie. Dankzij Facebook kunnen ze jou op de hoogte houden van hun nieuwste producten, de beste aanbiedingen en de leukste acties.

Maar MX Deals vindt het vooral belangrijk Facebook te gebruiken waarvoor het bedoeld is, namelijk plezier maken. Dit doen ze door regelmatig filmpjes, quotes, leuke weetjes en stellingen te plaatsen en te delen, waarbij je ook nog eens leuke prijzen kunt winnen.

Thor it voor meer over deze actie


thor it
no img
22/08/2014 | posted by PGM | reactie(s)

Limited edition THE ART OF MOTOCROSS Joel Roelants

Deze tribute aan MXGP rijder Joël Roelants is geen afscheid maar een terugblik in foto’s op de actieve carrière van een groot atleet als motorcrosser. Nog groter is de mens Joël Roelants die mij en duizenden anderen naar ongekende hoogte tilt. Positieve ingesteldheid, doorzettingsvermogen, karakter en generositeit maken van Joël Roelants een voorbeeld die de wereld van motorcross ver overschrijdt. (uitgever Stefan Geukens)

Thor voor meer

 


thor it
no img
21/08/2014 | posted by Mxworld | reactie(s)

Jilani Cambre wint opnieuw alle reeksen op IMBA in Olhenberg (D)

De derde ronde van het Imba-kampioenschap 2014 reden volgende Belgische rijders mee: Imba leader Jilani Cambre, Stijn Verstrepen, Junior Slegers, Eli Helsen en Jelle Wijns. Geen Vincent Collet dit weekend, volgens zijn teamleden was hij thuis met een virus in het bloed. De Belgen begonnen de dag al goed met een snelste tijd in de trainingen voor Jilani Cambre, Kausen werd twee voor Verstrepen en Slegers...
 
Thor it voor meer

 


thor it
no img
21/08/2014 | posted by Mx-deals | reactie(s)

Oakley Airbrake TLD Thunderbolt Fire Iridium nu uit voorraad leverbaar bij MX Deals!

Haal nu het maximale uit je crossbril met de Oakley Airbrake TLD Thunderbolt mét Fire Iridium lens. Dankzij de  goed doordachte Switchlock Technologie is het kinderspel om jouw lens te wisselen in elke kleur en tint die je maar wilt, om in alle omstandigheden zorgeloos te kunnen rijden. Bovendien biedt de lens van de Airbrake TLD een maximaal zicht van links naar rechts en van boven naar onder.  

Bekijk nu de Oakley Airbrake TLD Thunderbolt Fire Iridium bij MX Deals:

http://mx-deals.nl/oakley-airbrake-crossbril-tld-thunderbolt-red-purple-fire-iridium.html

Thor it voor meer over de Oakley Airbrakes


thor it
no img
21/08/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

VLM Kampenhout op 22-23 en 24 augustus 2014

Dit weekend staat de VLM-Cross te Kampenhout op de kalender, gastheren zijn Kenny Janssens & Joeri De Cremer.
Op vrijdagavond om 20u is er een MTB wedstrijd op het cross-circuit.
Op zaterdag het jeugd programma en Oldtimers en natuurlijk de Landbouw Quad Race.
Op zondag het VLM Programma.


thor it
no img
21/08/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Deens Team voor de Motocross of Nations...

De Motocross of Nations van 2014 is nog maar net een maand van ons verwijderd en dat wil zeggen dat de bekendmakingen van de teams over de hele wereld nu bekend worden gemaakt. Ook Team Denemarken deed dat vandaag en de rijders die de Deense kleuren zullen verdedigen zijn: Thomas Kjer Olsen, Nikolaj Larsen en Stefan Kjer Olsen, nationaal coach is Mikkel Caprani.


thor it
no img
20/08/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Husqvarna-Motorcycles Testing Day 2014

Kom ze testen !

Op zaterdag 06 september van 11.00u tot 17.00u, organiseert Husqvarna Belgium voor alle verbeten cross en endurofanaten een testdag met het volledige Husqvarna gamma 2015 cross en Enduro !

Op die dag krijgt iedereen de kans om deze gloednieuwe generatie cross en enduro’s te komen testen op een prachtig parcours van Hélécine!

Thor it voor meer info


thor it
no img
20/08/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Zweeds team voor Motocross of Nations!!

We kregen zopas het volgende nieuws vanuit Zweden binnen: Het Zweeds team voor de Motocross of Nations die dit jaar georganiseerd wordt in Letland zal bestaan uit de volgende rijders. Filip Bengtsson zal uitkomen in de MXGP-klasse, Fredrik Noren in de klasse Open en Eddie Hjortmarker zal de MX2-machine bemannen. Filip Bengtsson toonde zich de laatste GP's vooraan, Fredrik Noren reed vlot in de toptien in de AMA Nationals en ook Eddie Hjortmarker was een regelmatige puntenpakker in de GP's MX2 dit seizoen. Coach is Jonte Engdahl, hij wordt bijgestaan door Hakan Olsson. 


thor it
no img
19/08/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Win 5 x 2 inkomtickets voor Belgian Master of Motocross in Orp Le Grand

Dit weekend gaat in Orp Le Grand de vierde wedstrijd van het Belgisch Kampioenschap, het Belgian Master of Motocross door in aan de Kleine Gete. De club AMC Orp staat al sinds jaar en dag klaar om de grootsten der aarde te ontvangen, de laatste jaren is dat dus om een manche van het BK maar in de tijd van weleer werd er zelfs een Grand Prix georganiseert...

Wil je kansmaken op een duo-ticket voor de BMMX van zondag aanstaand? Mail ons dan het antwoord op de vraag: wanneer werd er in Orp Le Grand een Grand Prix georganiseert? Stuur je antwoord voor donderdag 23u59 naar marcel@mxworld.be


thor it
no img
18/08/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Bakens toont weerbaarheid in Balen

Na de GP van Lommel had Robin Bakens er zin in om weer te gaan knallen in het diepe mulle zand. Welk circuit is dan beter dan de Keiheuvel? Op deze prachtige zandbaan was er traditie getrouw de Internationale motorcross op 15 augustus, buiten enkele internationale sterren stond ook de Yamaha rijder uit het Waasland hier aan de start!

Thor it voor het verhaal van Robin Bakens @ Keiheuvel


thor it
no img
18/08/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Brent Vandoninck en CreyMert Racing uit mekaar

Het CreyMert Racing Team en Brent Vandoninck gingen op de vooravond van "De Keiheuvel" in goed overleg uit mekaar gegaan. Brent reed dit seizoen zowat zijn beste seizoen tot nog toe met als hoogtepunt een EK MX2-zege in Engeland, in de eindstand van het EK 2014 belandde de KTM-rijder met een vierde plaats net naast het podium. Brent maakt samen met sponsors Scott, 6D-Helmen, Gery De Haas, zijn vader en nog enkele anderen het seizoen af, voor volgend seizoen zijn er gesprekken maar nog niets concreets zodat alles nog mogelijk is.


thor it
no img
18/08/2014 | posted by PGM | reactie(s)

Een uitzonderlijk mens, MXGP rijder Joel Roelants

Keiheuvel, Balen 2014 - Het nieuws verspreidde zich als een lopend vuur onder de aanwezigen van de Flanders Master Motorcross op de Keiheuvel in Balen op 15 augustus. MXGP rijder Joël Roelants zou aanwezig zijn op deze hoogdag van de Belgische motorcross om zijn eigen wisseltrofee in de klasse MX2 te overhandigen. Het zou zijn eerste publieke optreden worden sinds zijn ongelukkige val tijdens de MXGP van Maggiora, Italië. De Honda piloot heeft de voorbije maanden een lijdensweg afgelegd die alle verbeelding tart en is gekluisterd aan een rolstoel omdat de val een dwarslaesie van het ruggenmerg veroorzaakte. Ondanks de helse pijnen en het onomkeerbare verdict blijft de Grobbendonkenaar positiviteit uitstralen.

Thor voor meer


thor it
no img
18/08/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Jeremy Martin verovert AMA MX250. Roczen: wachten.

Tweeëntwintig jaar lang hebben ze er op moeten wachten bij Yamaha. In 1992 landde Jeff Emig voor het laatst de lichtste titel. In 2014 is het eindelijk de beurt aan Jeremy Martin.

Thor


thor it
no img
18/08/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Belgian Masters Of Motorcross: Orp-Le-Grand - 24 augustus 2014

Weet u de Marnestraat in Groot Adorp liggen?

U denkt van niet?

Ik denk van wel, tenminste als u zich een echte motorcrossliefhebber durft noemen.

En ik weet zeker dat u er zondag naar toe zal gaan, voor de voorlaatste proef van de Belgian Masters Of Motorcross.

Is uw euro ondertussen gevallen?

Ik denk het wel.

Want ik ga, net zoals u zondag, naar de Rue de la Marne in Orp-le-Grand, deelgemeente Jauche om er een flink deel van de wereldtop aan de gang te zien.


thor it
no img
16/08/2014 | posted by PGM | reactie(s)

Foto : Keiheuvel Balen

De vaste MXWorld fotograaf nam een snipperdag en nam Bertje Verheyen op sleeptouw door de bossen van Balen en dat bracht deze fotogalerij op


thor it
no img
16/08/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Julien Lieber (voor lange tijd?) naar Standing Construct KTM

Zonet werd door Tim Mathys (Standing Construct KTM) bevestigd dat Julien Lieber getekend heeft voor 2015. Het is een contract voor één jaar, met een optie naar 2016 en 2017 toe. Lieber verbrak enkele weken geleden per direct zijn overeenkomst met Rockstar Energy Suzuki Europe. Het was al eerder duidelijk dat hij voor Standing Construct KTM het seizoen zou afmaken. Maar nu komt er een formele bevestiging voor volgend ( en volgend en volgend) seizoen. Lieber wordt teamgenoot van Valentin Guillod. Damon Graulus verkast naar Kemea Yamaha.


thor it
no img
16/08/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Zaterdag 23 augustus: Stay Strong Charity Event

Hij was er, op de Keiheuvel.........

Joël Roelants maakte gisteren zijn formele publieke rentree. Weliswaar op een nieuw voertuig. Joël zakte af naar de moederdagklassieker, zonder veel bombarie. Hij was er gewoon.

Het was hartverwarmend voor hemzelf, maar vooral ook vrij emotioneel. Het daverende applaus dat Roelants op het podium kreeg bewijst dat men veel op heeft met Joël. Of dat zo is zullen we zaterdag 23 augustus zien, wanneer hij zijn eerste liefdadigheidsevent organiseert. Typisch Joël: niet voor hemzelf, maar voor het goede doel……


thor it
Mx477Sec ConstructionsR2R StoreWMX-ShopDSMKTM Shop NL

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!