Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
03/10/2014 | posted by | reactie(s)

Robin Bakens pikt finale Picardi (Fra) kampioenschap mee.

Afgelopen weekend werd er niet enkel gereden in het frisse Letland. Ook in Picardië werd er nog gecrosst. Op het prachtige en technische circuit van Blargies stond er de finale van het Picardië kampioenschap op het programma. Naar goede gewoonte stonden hier enkele snelle jongens aan de start, waaronder Yamaha rijder Robin Bakens.

Thor it voor meer over Robin zijn wedstrijd


thor it
no img
03/10/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Mooie Amerikaanse Camper te koop

Het gaat om een mooie frisse camper Chevrolet Fun mover 2009. De camper is 2,5m breed, 10,40m lang en 3,40m hoog. Er zijn natuurlijk vele mooie en handige opties zoals; ingebouwde stroomgroep, frigo, diepvries, microgolfoven, lederen zetels en grote GP-tent van Bawo...

Thor it voor verdere info en prijs


thor it
no img
02/10/2014 | posted by PGM | reactie(s)

Fotoalbum deel 3 MXoN Letland

Deel 3 en laatste album van de MXoN, laten we eerlijk zijn, dit was toch wel kwa sfeer en publiek de minste MXoN ooit, op enkele Belgische suporters na ... De spanning daar en tegen was wel te snijden, een Lieber die het toch wel goed deed onder de stress, vooral een top 2e reeks reed, een sterke Van Horebeek en een super Strijbos, helaas maak Kevin enkele foutjes maar toch stonden de Belgen mooi op die 2e plaats, de Amerikanen faalde maar weer, al reden ze op zaterdag toch vrij sterk maar helaas door een val brak de jongste Yank enkele tenen en beentje in voet, Tomac was de sterkste en de snelste van de 3 dat bewees hij in de laatste reeks waar hij van de laatste naar de 3e plaats vlamde...De Fransen wonnen, en verdiend! Mooi afscheidscadeau voor de bondscoach die het zijn laatste MXoN was....
 
Klik hier voor de foto's
 

thor it
no img
01/10/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Ken Roczen test op Suzuki

Ken Roczen trekt in het AMA-tussenseizoen terug naar zijn oude liefde, Suzuki. Roczen trekt niet naar het officiële Yoshimura Suzuki Team maar naar het team van Ricky Carmichael, het RCH Suzuki Team. Ken is in de US vice SX-kampioen en in de outdoors haalde hij de 450-titel.

Check the video, klik op Thor


thor it
no img
01/10/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Hoe zou het met Joel Roelants zijn?

Na het ongeval, de consternatie en de benefiet hadden we ons voor genomen: we blikken niet meer terug op wat er dit jaar gebeurde in het leven van Joël Roelants. We hebben enkel nog oog voor wat er gebeurt, toekomstgericht.

Een nieuwsitem op Sporza.be toont aan dat het leven verder gaat.

Ook voor Jay-R.

Hartverwarmend……ondanks, of dankzij alles?


thor it
no img
01/10/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Interview August Muller: Nederlandse zijspancross onder de loep

Op 11 en 12 oktober vindt in Markelo de Motorcross of European Nations – sidecar & quads – plaats. In de aanloop naar deze bloedstollende wedstrijd organiseerde Motorclub Ons Genoegen vorige week een test- en persdag op het prachtige circuit De Herikerberg. Daarbij was ook sidecar en crossheld August Muller uit Holten aanwezig; hij beantwoorde voor ons een aantal vragen over zijspancross, toen en nu.
 


thor it
no img
01/10/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Kawasaki legt de kaarten op tafel.

De 9-voudige AMA-kampioen Ryan Villopoto zal volgend seizoen de MXGP’s gaan betwisten.  Eindelijk wordt het gerucht hard gemaakt door de constructeur. Daarnaast zal Jordi Tixier de groene kleuren verdedigen in de MX2. Ook over de plas heel wat nieuws bij de groenen.


thor it
no img
30/09/2014 | posted by PGM | reactie(s)

Fotoalbum deel 2 MXoN Letland

Hier deel 2 van foto’s gemaakt te Letland op de MXoN, nog enkele van de laatste kwalificatie reeks op zaterdag en de eerste reeks op zondag waar de Jerre een top wedstrijd reed maar met schakel problemen de reeks moest uitrijden en een met zenuwen kampende Lieber deed wat hij kon op zijn allereerste MXoN, de reeks werd gewonnen door Paulin
 
Klik hier voor het fotoalbum

thor it
no img
30/09/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Shirt Stefan Everts te koop: Opbrengst voor Ga Voor Geluk!!

De VZW Ga Voor Geluk zet zich in voor zefdodings- en depressiepreventie, het was Chris die in contact kwam met Stefan Everts. Chris verloor haar zoon bijna drie jaar geleden toen deze besliste om uit het leven te stappen, pesten op school zou aan de basis liggen van zijn actie. Zijn moeder bleef echter niet bij de pakken zitten en spant zich nu in om "Ga voor Geluk" te steunen met enkele mooie acties. Ga voor Geluk ontwikkelde samen met Prof Adriaenssens het programma "Toverbos", hier leren leerkrachten om dmv mindfullness onze kinderen weerbaarder te maken hetgeen hen in hun later leven enorm zal helpen. Vorig jaar verkocht Chris 10.000 gedecoreerde koekjes, dit jaar wil ze naast de koekenverkoop ook een grootse veiling houden waaronder het shirt van Stefan Everts....

Klik hier voor de Ebay-site


thor it
no img
28/09/2014 | posted by PGM | reactie(s)

Fotoalbum deel 1 MXoN Letland

Op een MXoN valt zo veel te zien en te beleven dat we een paar duizenden fotos hebben en het moeilijk word om er een keuze uit te maken, daarom doen we het in 3 delen, vandaag dus deel 1 gemaakt op zaterdag..
 
Klik hier voor de foto's

thor it
no img
29/09/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Jeffrey Dewulf (MX1) en Dylan Verleysen (MX2) winnen in Beervelde (MCLB)

Jeffrey Dewulf won ook in Beervelde opnieuw bij de Inters MX1, hij moest wel de punten delen met Steve Seronval maar Dewulf won door een betere tijd. Jens van Meer werd met twee derde plaatsen ook derde in de eindstand. Dylan Verleysen won met een dubbele reekszege bij de Inters MX2, Torpjurn van Hoe werd tweede voor Jonas Salaets. De zege bij de Inters B Open ging naar Tim Vandriessche...

Thor it voor alle uitslagen


thor it
no img
29/09/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Everts & Friends: 60.000 euro voor goede doel!

Er is veel gezegd en geschreven over de 9de Everts & Friends Charity Race. Soms met superlatieven, soms wat verwijtend (Herlings). Tja, iedereen zal zo wel een beetje zijn gelijk hebben. Maar Stefan & Friends  hebben het hem dan toch maar weer gelapt!

Sixty thousend euri’s hebben jullie toeschouwers, deelnemers en de clan Everts bij mekaar gesprokkeld. En elke cent is wel besteed. Daar doe ik zo mogelijk nog meer mijn pet voor af dan voor de 10 titels.

Helaas, volgend jaar is het de laatste. Of zit er nog wat in het vat, misschien een nieuw? Wie weet.


thor it
no img
29/09/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

De winnaars hebben altijd gelijk!

Hoe kan dat nu? Ne wereldkampioen thuis laten? En dan nog die Musquin die in de VS de pannen van het dak rijdt! De Franse selectie was niet vrij van kritiek. Terecht? Onterecht? Wie zal het zeggen. De bondscoach en de selectie gaven zelf het antwoord. Het enige juiste. Want de winnaar heeft altijd gelijk.


thor it
no img
29/09/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Update: broeken en truien van Team France en Searle te koop op Ebay

Toch weer een straffe stunt van Red De Motorcross.

Alle piloten van het winnende Team France MXoN 2014 schonken een gesigneerde crossbroek en crosstrui voor de financiering van de aanplant van het 3e Motorcross CO2bos!

Vandaag vernemen we dat ook Tommy Searle, de winnaar van de MX2 zijn duit in de zak doet met een gesigneerde broek en trui.

De actie Red de Motorcross heeft als doel de onderhandelingen tussen de motorcrosswereld en de ministers van Sport en leefmilieu van de Vlaamse gemeenschap positief te beïnvloeden.

Bieden kan op www.ebay.be in de winkel van red_de_motorcross!


thor it
no img
29/09/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Brons voor Sven Verbrugge in EK IMBA

De slotwedstrijd om het IMBA EK zijspannen in Amriswil werd gewonnen door de nieuwe kampioenen Jarno van de Boomen – Henri Van De Wiel. In Zwitserland komt er nog echt volk naar de cross, ook al is het een wedstrijd voor amateurs. 8.000 kijkers, ik denk dat ze daar bij sommige GP’s voor willen tekenen.


thor it
no img
28/09/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

David Cools en Jonathan Banken winnen VLM in Reet

Vandaag stond er in Reet traditiegetrouw de finale van het VLM-kampioenschap op het programma. Bij de Inters A ging de zege naar David Cools, de CKP-racing-rijder werd tweede in de openingsreeks en won de tweede reeks. Wouter van Massenhoven heeft er een sterk seizoen opzitten en werd tweede voor Sven Breugelmans. Bij de Inters MX2 ging de zege opnieuw naar Jonathan Banken, Frederik Daenen werd tweede terwijl Jens Hendrickx als derde mee het podium opmocht. De zege bij de Inters B was voor Jelle Meeus.

Thor it voor de uitslagen van Reet


thor it
no img
28/09/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Team France pakt goud, Belgen pakken zilver in Letland (MXON)

Het Franse team kwam in het Letse Kegums erg sterk voor de dag en pakte voor het eerst sinds 2001 nog eens de zege in de Motocross of Nations. Gautier Paulin (MXGP) won zijn twee reeksen waarin hij reed, Steven Frossard (Open) werd tweede en vierde en Dylan Ferrandis (MX2) reed twee keer een negende plaats bij mekaar. Met die knappe resultaten was duidelijk dat het Franse Team al bijna niet te kloppen was. Het Belgische Team had het geluk niet helemaal aan zijn zijde, Jeremy van Horebeek kwam in de openingsreeks door een geplooid schakelpedaal niet verder dan de vijfde plaats, in de slotreeks werd de Yamaha-rijder wel nog knap tweede. Julien Lieber (MX2) deed wat hij kon en zette een 11de en 15de plaats op de tabellen waardoor de druk op Kevin Strijbos kwam, de Rockstar Suzuki-rijder won zijn eerste reeks en het leek erop dat hij ook in de slotmanche een ereplaats zou gaan halen maar Strijbos ging twee keer kort na mekaar in de fout, schudde wel nog een prachtige remonte uit zijn mouw maar moest tevreden zijn met de negende plaats wat goed was voor de tweede plaats in de eindstand voor het Belgische team, Team USA werd derde...


thor it
no img
27/09/2014 | posted by PGM | reactie(s)

Kleine fotoalbum MXoN op zaterdag

We maakte al een kleine fotoalbum klaar om een indruk te geven hoe het er uitzag in Letland voor de MXoN op zaterdag, later deze week komt er een XXL album aan... Klik hier voor de foto's


thor it
no img
27/09/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Team Belgium start vanop de Polepositie op de MXON in Letland!!

Team Belgium deed het vandaag voortreffelijk, Jeremy van Horebeek kwam redelijk goed uit de start ondanks de Belgen een minder goede startplaats hadden, na een ronde kwam The Jerre al als 7de door en de Yamaha-rijder klom elke ronde nog naar voor met een 2de plaats aan de finish als resultaat, Gautier Paulmin won de openings-kwalificatieheat. Julien Lieber viel al vroeg weg uit zijn kwalificatieheat, de Standing Construct KTM-rijder werd hierdoor slechts als 34st opgetekend. Alle druk kwam dan op de wel meest ervaren rijder van het Belgische Team, Kevin Strijbos. De Rockstar Suzuki-rijder kwam goed uit de start en kon meteen al de leiding in handen nemen en met rondetijden die 1,5-2 sec sneller waren dan de concurrentie reed Strijbos naar de kwalificatiewinst. Met een reekszege en een tweede plaats pakten de Belgen de pole voor de wedstrijden van morgen. Team Nederland toonde ook dat ze heel wat in hun mars hebben, Coldenhoff en Marc de Reuver zorgden voor een 7de startplaats.


thor it
no img
27/09/2014 | posted by Outlaw | reactie(s)

Tandwiel-kettingsets van S-teel DID voor slechts 99,- Eu!

De kettingsets van Outlaw Racing zijn behoorlijk populiar en van een zeer goede kwaliteit. De samenstelling van de S-teel DID kettingsets is uitgebreid en er zijn voor meerdere modellen kettingsets te bestellen. Je kunt ervoor kiezen om een zwart stalen, een zwart aluminium of een gekleurd aluminium (in een beperkte range) bij je set te bestellen. Vervang je tandwielen en ketting tegelijk en je bent met een set ook nog eens voordeliger uit dan wanneer je de tandwielen en het ketting los zou kopen! Prijs €99,-

http://www.outlawracing.nl/onderdelen-motor/kettingsets/

Of Thor it voor meer info


thor it
no img
27/09/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Kees en Marcel over de Azencross

We komen nog één keer terug op de succesvolle reünie over de Azencross in Sint-Tunnis. Dat doen we met een video, waarin Kees Van Der Ven en initiatiefnemer Marcel Hermans nog eens terublikken op de jaren dat er 40.000 man naar de cross kwam. De meeste per fiets of bromfiets...

Klik op Thor voor de video


thor it
no img
26/09/2014 | posted by Pr-bericht | reactie(s)

Dietger Damiaens scoort top tien plaats in ADAC Youngster Cup in Teutschenthal

Dietger Damiaens van het GPR Promo MX Team heeft in de laatste wedstrijd om de ADAC Youngster Cup in Teutschenthal een top tien plaats weten te behalen. Dietger wist deze positie in de tweede manche te behalen. Ook in de eerste manche kwam hij met een achttiende plaats tot scoren. Thomas reed in de eerste manche ruim in de punten totdat hij ten val kwam en vele plaatsen verloor. Toch wist hij in het resterende deel van de wedstrijd nog terug te komen naar een negentiende plaats. In de tweede manche had Thomas problemen met zijn bril. Echter met beperkt zicht zette hij goed door en sleepte er een nette veertiende plaats uit.

Thor it

 


thor it
no img
26/09/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Pitchat op de MXON in Letland met oa Jeremy van Horebeek en Kevin Strijbos

Op de vooravond van de belangrijkste motocrosswedstrijd van het jaar had Amy Dargan een gesprek met enkele kleppers, ze sprak oa met Jeremy van Horebeek en Kevin Strijbos (maar ook met Ryan Dungey en Max Nagl) van Team Belgium...

Thor it


thor it
no img
26/09/2014 | posted by Mx-deals | reactie(s)

JT Racing 2015 nu leverbaar bij MX Deals!

De gehele 2015 collectie van JT Racing is nu leverbaar bij MX Deals! JT Racing: een kledinglijn vol innovatie en stijl. JT Racing heeft voor de 2015 editie veel aandacht besteed aan het verbeteren van de prestaties van de crosskleding waarbij de nadruk ligt op licht gewicht.

De JT Racing 2015 crosskleding lijn bestaat dit jaar uit 3 lijnen: Flex, Hyperlite en Protek. Ook de 2015 editie is onderverdeeld in verschillende prijsklassen waardoor het voor jong en oud betaalbaar is.

Thor it voor meer info of klik op bovenstaande link


thor it
no img
26/09/2014 | posted by PGM | reactie(s)

MXoN Letland op Vrijdag

Op vrijdag valt nog niet echt veel te beleven op de MXoN, de motoren worden klaar gemaakt, de piloten maken wat praatjes met elkaar tijdens hun blijde weerzien, er worden interviews gegeven en de persvoorstelling van de teams, we volgde het allemaal een beetje op en maakte er volgende fotoreeks van.
 
Klik hier voor de foto's
 

thor it
DSMR2R StoreMx477WMX-ShopKTM Shop NLSec Constructions

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!