Log in
Thor Header
 
HusqvarnaReytec OpendeurKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
04/08/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Akrapovic modellen 2015 nu verkrijgbaar!!

Akrapovič is één van de meest toonaangevende uitlaatmerken in de motorcrosswereld. Door de intense samenwerking met fabrieksteams en Akrapovič zijn er een high-end uitlaten ontwikkeld. Deze uitlaten geven de motoren meer (bruikbaar) vermogen. Daarnaast heeft Akrapovič een uitstekende spare parts voorziening en after sales. Vandaag kunnen wij u informeren dat de Akrapovič uitlaatmodellen 2015 bestelt kunnen worden.

Thor it voor meer info


thor it
no img
04/08/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Vincent Collet en Jurgen De Kinder winnen in Komen (VMCF)

De strijd om de zege bij de Inters A was superspannen, Jilani Cambre won de openingsreeks voor Vincent Collet maar in de herneming nam Collet revenge en won de reeks, hij kwam 0,7 sec voor Cambre over de meet en won zo in de eindstand voor Cambre. Met twee derde plaatsen stond Ricky Nijs als derde op het podium. Bij de Inters B ging de zege naar Jurgen de Kinder, die liet zien dat hij nog niet versleten is, Jurgen won voor Stef Goetheer en Karel Schepmans.

Thor it voor alle uitslagen van VMCF in Komen


thor it
no img
04/08/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Jeffrey Dewulf en Wietse Brackman winnen MCLB in Volkegem

Jeffrey Dewulf reed in Volkegem opnieuw naar een dubbele reekszege bij de Inters MX1, de Yamaha-rijder liet in beide reeksen Steve Seronval achter zich terwijl Jurgen Wybo als derde mee het podium opmocht. Bij de Inters MX2 ging de zege naar Wietse Brackman, hij liet Torpjurn van Hoe (2) en Dylan Verleysen (3) achter zich. Dennis van Hul werd overwinnaar bij de Inters B Open....

Thor it voor alle uitslagen van Volkegem


thor it
no img
04/08/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

De Teamrapporten: Kawasaki, Ice1 Husqvarna, Yamaha

Het vervolg van het teamnieuws, met enkele leuke quote's van de rijders zelf. Deel twee dus, en er komen er nog. Maar voor deze allesbehalve maar wel verwachtette luie maandag is het genoeg geweest.

Eén klik op Thor en U bent er.


thor it
no img
04/08/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

WK Zijspannen Kivoli: Adriaenssen en Bax delen manches.

Kivoli, Estland - Het WK voor zijspannen is half weg.  Precies voor het keerpunt slagen de leiders Adriaenssen-van den bogaart er in om weer een plaagstoot uit te delen. Ze lopen 2 punten uit op Backx-Stupelis. Niet veel, maar alle beetjes helpen. De reeksen werden in Kivoli wel netjes verdeeld.


thor it
no img
04/08/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

De Team Rapporten: Kemea, 24MX Honda, JTECH Honda en Suzuki.

We hebben zo ons plaasje gevonden in de mailing list van de meeste teams. Die sturen, te beginnen van één uur na de cross tot en met de woensdag een stroom persberichten naar de redactie. Wij laten de essentie er in, maar de ballast er uit. Een bloemlezing, wellicht deel 1.


thor it
no img
04/08/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Steven Clarke en Samuele Bernardini winnen de EMX250 en de EMX 300

Zelfde bermerking als bij de vorige post. Hier spelen de Belgen wel een flinke hoofdrol mee. zoals Brent Van Doninck, Mike Vanderstraeten, Kenny Vandueren, Sven Scheynen en nog een handsvol.


thor it
no img
04/08/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Brian Hsu en Albie Wilkie: EMX 125 en EMX150 kampioenen

We goten het in een groot artikel, maar dat is te saai om in een keer door te lezen. Vandaar in twee delen de EK's van Lommel. Hier beginnen we met de 125 en de 150 cc.


thor it
no img
04/08/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

A Day At The Races.

Neen, dit gaat niet over de LP (CD) van Queen uit 1976, noch over de film van de Marx-Brothers uit 1937. Waar gaat het dan wel over? Wel, we waren dit weekeinde zeer betrokken bij de GP van Limburg. Daarom kregen we van Eric ook een blauw bandje. Als je dat om hebt mag je zowat overal binnen. Ondanks het feit dat we heel weinig vrije tijd hadden, liepen we, bij nader inzien, toch heel wat mensen tegen het lijf. Wie, en soms ook wat en waarover, u leest het door op…. U weet het ondertussen al wel.


thor it
no img
04/08/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

MXGP: Belgen kunnen niet winnen in Lommel

Het was opnieuw Antonio Cairoli die in Lommel met de zege aan de haal ging, de Red Bull KTM-rijder sloeg weer toe met een dubbele reekszege in de zware zandbak. Even leek het erop dat Kevin Strijbos Antonio van een zoveelste Lommels zege kon houden maar de Rockstar Suzuki-rijder viel helemaal weg met een 5-8 in de reeksen. Die andere Belgische favoriet, Jeremy van Horebeek kende pech en blesseerde zich aan de wenkbrauw, met twee keer een bebloed gezicht moest The Jerre tevreden nemen met een 8st plaats in de eindstand. Ken de Dycker langs de andere kant verrastte dan weer positief, dat is het minste wat we kunnen zeggen. Keeno wilde in Lommel nog een keer tonen tot wat hij in staat is en deed dat met verve, met een vierde en tweede plaats stond Ken mooi op de tweede podiumtrap naast zijn kopman Antonio Cairoli. Derde man werd Shaun Simpson, Shaun werd twee keer derde en solliciteerde hiermee toch alweer uitdrukkelijk naar een fabriekszitje in Oostenrijk. Marc de Reuver, nog lang niet versleten eindigde op een mooie zesde plaats in de eindstand.

Thor it voor de uitslag


thor it
no img
04/08/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Max Anstie verrast in Lommelse zandbak (MX2)

Werkelijk als een wervelwind vloog Max Anstie over de Heeserbergen, de Bike It Dixon Yamaha-rijder reed rondetijden waar Jeffrey Herlings zich misschien nog wel moe had voor moeten maken, de rondetijden van de Brit lagen in de eerste reeks tot 5 sec sneller dan zijn concurrenten. Anstie kon dat echter niet herhalen in de tweede reeks maar met een tweede plaats had hij genoeg aan zijn allereerste zege ooit in de MX2. Jordi Tixier zit op titelkoers, de Red Bull KTM-teammaat van Herlings werd derde in de openingsreeks en won de tweede waardoor hij opnieuw 45 punten scoorde en zo tot op 57 punten in de WK-tussenstand op leider Herlings. Dylan Ferrandis werd tweede en derde en mocht als derde mee het podium op. Wat de Belgen betreft kunnen we spreken over een absoluut dieptepunt, geen enkele Belg kon punten scoren in Lommel....

Thor it voor de uitslag van de GP MX2 in Lommel


thor it
no img
04/08/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Het hoe en waarom van de headset in de motorcross.

Steeds meer zie je om de GP’s kerels rond lopen met een hoofdtelefoon en een micro (een headset dus) om het hoofd. Is dat om geheime afspraken te maken. Om iets te zeggen en te beluisteren wat niemand mag horen? Of gewoon wat favoriete .mp3 te beluisteren? We vroegen het aan iemand met zon ding om en vijfvoudig wereldkampioen Joël Smets gaf tekst en uitleg.

Thor.


thor it
no img
04/08/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Video: de mooiste momenten en nog meer van Lommel.

Je kan veel zeggen over Youthstream, maar zo’n organisatie vangt nu eenmaal veel wind.

Aan de andere kant  is het zo dat de informatiestroom die door de promotor wordt op gang gebracht zeer uitgebreid is.

Nauwelijks één dag na de GP kan je voor jezelf de zaak nog eens rustig bekijken via de volgende link:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLOV4XwgAnSdV0zSJaqXJHeLDHooEELHcD

Hier vindt je meer dan een uur pure motorcross Lommel. Alles zit er bij: highlights, interviews, spannende momenten.

Met dank aan Youthstream.


thor it
no img
02/08/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Max Anstie pakt de pole in MX2 op de Heeserbergen in Lommel

Er werden op voorhand heel wat favorieten naar voor geschoven maar bij 95% zat daar zeker geen Max Anstie bij maar de Brit stormde naar een knappe reekszege in de kwalificatie voor de GP Limburg in Lommel. Romain Febvre werd tweede voor Jordi Tixier. Robin Bakens werd onze beste landgenoot op een 19de stek.

Thor it voor de uitslag van kwalificatie MX2


thor it
no img
02/08/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Antonio Cairoli verslaat Belgen om de polepositie in Lommel

Het ging vandaag nog niet om de knikkers maar wereldkampioen Cairoli toonde wel al dat hij de zege niet cadeau wil doen aan de Belgen. De "Belgen", dan hebben we het in de eerste plaats over Jeremy van Horebeek, minder dan een week geleden nog toe aan zijn eerste GP-zege in de MXGP werd tweede op 3 sec van Cairoli, Kevin Strijbos volgde opnieuw goed en werd op slechts 1 secachter The Jerre, derde. Op de vierde plaats kregen we een herrezen Ken de Dycker, vanuit het niets stormde Keeno naar een knappe vierde plaats vandaag. We verwachten morgen vuurwerk van onze Belgen en als het kan net nog iets meer dan vandaag!!

Thor it voor de uitslag van de kwalificatie MXGP


thor it
no img
02/08/2014 | posted by Outlaw | reactie(s)

De Thor 2015 mx kleding is binnen!

Thor heeft voor 2015 een super mooie lijn kleding gepresenteerd en het is nu al te bestellen bij Outlaw Racing. Wil jij als een van de eersten in een 2015 pak rondrijden? Bestel dan direct bij Outlaw Racing!

http://www.outlawracing.nl/merken/thor/de-2015-thor-kleding-is-binnen

Thor it voor meer over de Thor-kleding


thor it
no img
01/08/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

MXGP meets Cycling op Profronde in Lommel

Afgelopen woensdag reden heel wat GP-toppers samen met hun cyclingbroeders een wedstrijd in Lommel. Ken de Dycker won samen met Kevin Hulsmans en Christophe Sleurs de wedstrijd voor Maarten Wynants, Sander Helven en Jeremy van Horebeek. Johan Vansummeren, Frederique Robert en Marc de Reuver werden derd voor Kevin Pauwels, Jenthe Biermans en Kevin Strijbos.

Klik hier voor een fotoreeks van Gino Maes
Klik hier voor een fotoreeks van Kabouter Trek

Thor it voor de uitslag


thor it
no img
01/08/2014 | posted by PGM | reactie(s)

DP19 brengt eerbetoon aan Georges Jobe

David Philippaerts had zich de race in Loket, één van zijn favoriete circuits anders voorgesteld. Een valpartij gooide echter roet in het eten van de sympathieke Italiaan. Met de GP van Lommel op de agenda, die hij niet wilde missen, volgde David deze week een zeer intensief revalidatie programma. Voor de GP in de zandbak van de Heserbergen wil het DP team van David een eerbetoon brengen aan zijn mentor Georges Jobé.

Thor voor meer


thor it
no img
01/08/2014 | posted by KTM-Shop | reactie(s)

2015 KTM String Sling Schoudertas

Super lichtgewicht schoudertas met twee ritsen en een fleshouder aan de zijkant.
Perfect voor onderweg of voor vrijetijdgebruik op vakantie bijvoorbeeld! De tas heeft één hengsel welke over één schouder gedragen wordt.
Materiaal: 100% polyester
Maat: ca 50 x 38cm
Prijs: €29,95
Is exclusief voor KTM gemaakt door Ogio.
Bekijk hem online en bestel direct >> KLIK HIER


thor it
no img
01/08/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Dietger Damiaens mist thuis EK 250 in Lommel

Dietger Damiaens van het GPR Promo MX Team zal helaas zijn thuiswedstrijd om het Europees Kampioenschap MX2 in Lommel moeten missen. Tijdens een training op het circuit van Reusel is Damiaens afgelopen woensdag hard ten val gekomen.
Bij de valpartij liep hij een breuk op in zijn elleboog waardoor hij niet in staat zal zijn om aankomend weekend van start te gaan. Uiteraard neemt het herstel van zijn elleboog verschillende weken in beslag waardoor Damiaens ook verschillende ADAC wedstrijden zal moeten missen. We wensen Dietger een spoedig herstel toe.

 


thor it
no img
01/08/2014 | posted by Mx-deals | reactie(s)

Fox 2015 crosskleding, crosslaarzen en crosshelmen nu uit voorraad leverbaar bij MX Deals!

MX Deals presenteert met trots de Fox 2015 crosskleding, crosshelmen en crosslaarzen, grotendeels direct uit voorraad leverbaar. Zuivere en gewaagde kleuren in combinatie met uitstekende prestaties zorgen voor een energie boost voor elke crosser. Ook dit keer bestaat de collectie crosskleding uit 3 lijnen: 360, 180 en Enduro/Offroad.

Thor it voor meer info


thor it
no img
31/07/2014 | posted by Mxworld | reactie(s)

Schouderoperatie noodzakelijk voor Davy Pootjes

Davy Pootjes van het Red Bull KTM Factory Team zal volgende week vrijdag aan zijn schouder worden geopereerd. De rijder uit Ammerzoden (nl) kende afgelopen dinsdag tegenslag toen bij een training in Olmen (B) zijn schouder opnieuw uit de kom schoot.

Thor it voor meer hierover

 


thor it
no img
31/07/2014 | posted by Mx-deals | reactie(s)

Alpinestars 2015 en Tech 5 crosslaarzen nu uit voorraad leverbaar bij MX Deals!

Een splinternieuwe partij Alpinestars 2015 crosskleding is weer uitgebracht en deze is grotendeels op voorraad bij MX Deals. Alpinestars 2015 is wederom een smaakvolle collectie crosskleding, dit keer bestaande uit 2 lijnen: Racer en Techstar. De Racer lijn is in twee lijnen uitgesplitst: Racer Braap en Racer Supermatic. Allen met nieuwe designs, vele (felle) kleuren en graphics die ervoor zorgen dat je gezien wordt!

Thor it voor meer hierover


thor it
no img
31/07/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Waarom de Nederlanders naar Lommel komen: Glen Coldenhoff is er bij!

Wij kennen het Rockstar Energy Suzuki Europe team als de rust zelve. Toch lieten Ramsbacher en Co ons deze week twee maal schrikken. Eerst met de ontbinding van het contract met Julien Lieber en zopas met de mededeling dat Glenn Coldenhoff zondag zal starten in Lommel.


thor it
no img
31/07/2014 | posted by Stngray | reactie(s)

Vsevolod Brylyakov onder dak bij Jtech Honda.

Ten minste toch voor minimaal 2015 zal hij de CRF 250 van Jtech bemannen, ondersteund door Honda Europe. Seva, de 19-jarig meervoudig Russische kampioen debuteerde op proefbasis in Frankrijk. Eerde was hij als wildcard aan de slag in Valkenswaard. Maar het succes kwam er pas na Frankrijk. Wil je meer weten over het nummer 2010 van Vsevolod Brylyakov?  Thor….


thor it
Mx477Sec ConstructionsR2R StoreWMX-ShopDSMKTM Shop NL

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!