Log in
Thor Header
 
KTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
22/12/2013 | posted by Stingray | reactie(s)

Marc De Reuver dubbelt in Solar Pro Kerstcross

De geschiedenis leek zich te herhalen. Zaterdag begon het in Reusel te regenen. Het hield nogal wat rijders weg. De droge zondagmorgen lokte late aanmeldingen. Na de training lag de baan er perfect bij. We beleefden op De Wielewaal een leuke zondag


thor it
no img
17/12/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Reytec nu ook officieel Husqvarna-dealer!

Vanaf nu is Reytec in Paal-Beringen ook officieel verdeler van Husqvarna, alle modellen, zowel de motocross- als de enduromodellen zijn met onmiddelijke ingang leverbaar. 
Voor meer info kun je altijd even bellen op: 011/73.17.01
Aanstaande zondag 22 december 2013 is er van 12u tot 18u een Husqvarna Opendeurdag, kom even langs om deze schitterende motoren te bekijken.
Reytec is gelegen aan de Industrieweg 63 in Paal-Beringen
www.reytec.be.reytec.be


thor it
no img
20/12/2013 | posted by Kabouter Trek | reactie(s)

Eindelijk weer -Air Miles- sparen op de Heeserbergen.

Er wordt momenteel duchtig gewerkt op de Heeserbergen. Kranen, vrachtwagens, bulldozers, … ze verplaatsen allemaal het nodige zand. Ondertussen kan er reeds gereden worden op delen van het nieuw aangelegde circuit. Daar waar er de laatste jaren hoofdzakelijk een paar ‘rijoverbergjes’ lagen, zitten er nu terug een aantal schoon hindernissen in. Wie de nodige rondjes rijdt kan een behoorlijk aantal ‘luchtmeters’ bij elkaar crossen. Er werd agelopen week al duchtig getraind, als voorbereiding op de kerstcross van nu zondag ??? Foto’s op http://www.erbinspictjers.be/Fotos/Fotoreeksen/2013-12-19%20Lommel/fotoreeksBlad1.html

Het circuit moet door de aangevoerde verse zand het regenwater ook beter kunnen verwerken


thor it
no img
02/12/2013 | posted by Leon Sagaert | reactie(s)

Opendeurdagen Leon Sagaert 21 &22 December

Tijdens het laatste weekend voor de feestdagen opent Leon Sagaert terug de deuren.
Naast het bekijken van de gloednieuwe Yamaha 2014 motoren, kunt U ook tal van koopjes doen.
Wees welkom, en dit op beide dagen van 10u tot 18u.
 

thor it
no img
20/12/2013 | posted by Stingray | reactie(s)

Motorcross Of Nations toegewezen voor volgende jaren.

Promotor Youthstream maakt bekend waar de Motorcross Of Nations de volgende jaren zal gereden worden. In 2015  wordt het laatste weekeinde van september neer gestreken in Ernée (Frankrijk). Een jaar later gaat het richting Italië waar Maggiora aan de beurt komt. We trekken in 2017 de grote plas over naar Glen Helen. 


thor it
no img
20/12/2013 | posted by Stingray | reactie(s)

Kerstcross Reusel: enkel nog ter plaatse inschrijven.

De voorinschrijvingen voor de Kerstcross 2013 zijn afgesloten. Vast staat dat nu al meer dan 160 rijders  zondag van start gaan op het circuit van De Wielewaal in Reusel. Wie nog niet ingeschreven is kan dat alsnog ter plaatse doen. Het wedstrijdsecretariaat is open zaterdag tussen 16.00 en 20.00 uur. Zondag kan je nschrijven tussen 07.00 en 09.00 uur. Voor laatkomers is er eventueel natraining voorzien.


thor it
no img
20/12/2013 | posted by Stingray | reactie(s)

Livia Lancelot op zoek naar tweede wereldtitel

De Française veroverde in 2008 haar eerste kroon en werd tweede in 2010. Vorig seizoen ging de mist in. Ze diende forfait te geven met een knieblessure. Zo te zien heeft Lancelot haar zaakjes goed voor mekaar. Met Team 114, haar eigen geesteskind, gaat ze het volledige WK rijden op Kawasaki.


thor it
no img
06/12/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Testday van Enduro en Trial-motoren Beta en GasGas

Chris D'hondt organiseert op 22 december 2013 een testdag voor GasGas en Beta moto's, dit gaat door in de regio Leuven van 10 - 15 uur. De juiste locatie wordt na inschrijving via email nog medegedeeld. 
Schrijf in via chrisdhondt1@telenet.be of kijk op www.chrisdhondt.be

thor it
no img
18/12/2013 | posted by PGM | reactie(s)

De kwetsuren stapelen zich op in de USA

Motocross is een gevaarlijke sport, daar is geen twijfel over nodig, dat bewijst het lijstje van gekwetste potentiele winnaars voor zowel de 250 en 450 klassen in de USA die niet aan de start zullen staan in A1
 
Thor voor meer

thor it
no img
18/12/2013 | posted by prodeals | reactie(s)

IMPACT Roost Deflector

Deze nieuwe bescherming van Acerbis is vanaf nu te verkrijgen bij de betere motorzaak.

Voor de prijs van €99,95 krijgt u een comfortabele carbon-look protector.

Verkrijgbaar in zwart en wit


thor it
no img
18/12/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Federaties samenwerken of tegenwringen?

De onderlinge strijd tussen de federaties hebben de sport en mekaar al meer kwaad gedaan dan de tot nu toe geleverde samenwerkingen goed hebben gedaan. Motorsportjournalist Bart Jacobs van Motorwereld schreef er een mooi artikel over dat je kan lezen op www.demotorsite.be. Of klik hier voor het artikel rechtstreeks te lezen...


thor it
no img
18/12/2013 | posted by Ktm-shop | reactie(s)

Brake Disc Protector bij KTM-shop.nl

De nieuwe geïntegreerde KTM remschijf beschermer , beschermt de achterste remschijf tegen stenen en andere harde objecten tegen beschadiging in het geval van een crash of tijdens het gevecht in het heetst van de strijd.
Deze remklauw steun is lichter en stijver dan de standaard versie. De stijfheid heeft een positief effect op de rem eigenschappen in de vorm van remkracht en toepassing.
CNC-gefreesd uit de hoogste kwaliteit aluminium en oranje geanodiseerd in de kleur en style zoals men van KTM gewend is. Toepasbaar op ; alle EXC modellen van 04-14 en alle SX-F modellen van 04-12
Dit item geeft een unieke “factory look” in combinatie met de carbon remklauw beschermer ( artikel nummer  777.13.975.020.)
Bestel de brake disc protector direct online en klik hier


thor it
no img
17/12/2013 | posted by 24MX | reactie(s)

2014 Alias op voorraad bij 24MX.be

Kerstgeschenk met stijl: AliasMX kledij!!
Amper twee jaar geleden verraste het gloednieuwe Alias MX door met het beroemde GEICO-Honda team in zee te gaan. De stijlvolle, functionele pakken en het strakke ontwerp lieten dezelfde verpletterende indruk na als de GEICO-Honda piloten zelf! Eli Tomac, Justin Barcia en Wil Hahn bestormden de AMA podia waardoor Alias al snel bekend werd... Bovendien pakten Tomac en co in twee seizoenen niet minder dan 4 belangrijke titels!Thor it voor meer info over de Alias Kleding bij 24MX.be


thor it
no img
17/12/2013 | posted by Stingray | reactie(s)

Wie verslaat Marc De Reuver op de Kerstcross?

De Kerstcross lijkt eindelijk een schot in de roos te worden. BeTeMo rekende bij eerdere crossen af met sneeuw, ijsgang en wateroverlast. Niets van dit alles lijkt de Kerstcross van zondag 22 december nog te  kunnen dwarsbomen. Alle parameters ogen perfect.

Thor it voor meer hierover


thor it
no img
16/12/2013 | posted by Sad | reactie(s)

Bestel nu je stickers bij SAD-MX

Het 2013 MXseizoen is achter de rug, en de uitstraling van uw bike, gear en andere accesoires hebben nu misschien hun beste momenten wel gekend. Hierbij staat SAD-MX terug klaar om u fris en met de nodige stijl een nieuwe start te geven voor 2014.
We hebben heel wat ervaring in het produceren van stickerkits en andere stickers, klik op "Thor" om te zien wat we te bieden hebben....
 
Thor it

thor it
no img
17/12/2013 | posted by Laurense | reactie(s)

KERSTSHOW LAURENSE MOTORS

2e kerstdag 26 december is het weer tijd voor de jaarlijkse kerstshow bij Laurense motors in het Brabantse Boekel (Nederland).
De jaarlijks druk bezochte kerstshow staat ook dit jaar weer bol van de aanbiedingen.
Niet alleen op overjarige kleding, onderdelen, accessoires en motoren maar juist ook op de nieuwe collectie.
In de showroom de nieuwe 2014 modellen van o.a. Kawasaki, Suzuki en Husqvarna.
Laurense motors is al jaren officieel Kawasaki en Suzuki dealer en heeft naast deze 2 merken ook het dealerschap verkregen van Husqvarna motorcycles.
Van deze 3 merken staan zowel de cross (ook mini) als enduro motoren te blinken tijdens de show.
Voor de liefhebbers dit jaar ook een aantal oldtimers uit de jaren '70, '80 en '90.
Voor de inwendige mens wordt goed gezorgd en voor degene die de bioscoopfilm Living For The Weekend nog niet gezien hebben kunnen deze bekijken tijdens de Laurense motors kerstshow.
Op deze DVD de complete bioscoopversie plus nog nooit vertoonde beelden.
De DVD kost € 24,95 en is volop verkrijgbaar op 2e kerstdag.
Alle aanbiedingen en verdere informatie vindt u op de website; www.laurensemotors.nl
Tot ziens op de kerstshow in het Brabantse Boekel tussen 10.00 en 17.00 uur.
Boekel ligt aan autosnelweg A50 (afrit 13) op 30km van Eindhoven.


thor it
no img
16/12/2013 | posted by Mx-deals | reactie(s)

MX Deals verzend geen pakketten van zaterdag 21 december t/m zondag 29 december

In verband met de kerstdagen, vakantie van leveranciers en de beperkte verzendmogelijkheden bij de postorderbedrijven verzend MX Deals van 21 december tot en met zondag 29 december geen bestellingen. Op de website van MX Deals is het uiteraard gewoon mogelijk een bestelling te plaatsen, deze zal na 29 december zo spoedig mogelijk verwerkt worden. Tevens is MX Deals deze gehele periode per mail bereikbaar.

MX Deals wenst iedereen alvast fijne feestdagen!
Toch nog snel een leuk cadeau scoren voor de kerst? Bekijk dan nu snel onze leuke aanbiedingen: http://mx-deals.nl/outlet


thor it
no img
14/12/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Seizoensopener Zijspan-motorcross 2014 met de Quadrijders in het bijprogramma !!!

MC de Wielewaal in Reusel is in 2009 begonnen met het “op gang schieten” van het zijspan-motorcross-seizoen. Ook in de jaren daarna (2010 tm 2013) heeft deze wedstrijd nooit ontbroken op de wedstrijdkalender en is langzamerhand uitgegroeid tot een grote wedstrijd waarnaar elk jaar door zowel coureurs als toeschouwers reikhalzend wordt uitgekeken. Alle reden dus om deze wedstrijd ook in 2014, voor het zesde achtereenvolgende jaar te organiseren. En deze zesde editie zal plaatsvinden op:  ZONDAG 16 FEBRUARI 2014

Thor it voor meer info

 

 


thor it
no img
12/12/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Arnaud Tonus op training

Er deden geruchten de ronde dat Arnaud Tonus opnieuw gekwetst zou zijn maar vandaag verscheen volgende video van de Zwitser maarmee de geruchten meteen de kop mee worden ingedrukt. Video: Raf Sauze/Motoverte

Thor it


thor it
no img
20/11/2013 | posted by Diesel | reactie(s)

Dieselpriem X-mas Mxstage in Spanje (nog vijf plaatsen vrij)

Dieselpriem Mx-stage gaat terug naar Spanje tussen kerst en Nieuwjaar.
Het verblijf is opnieuw in het Olympic hotel in Lloret del Mar maar door verbouwingen in het Garden hotel gaan we in het Park hotel logeren.
Er wordt op vier verschillende circuits gereden, nl. in Valgorguina, Olvan, Sint Hilary Salcalm, Renders of Verges. De Stage duurt vijf dagen met vier dagen motortraining...
Interesse? Schrijf dan snel in....

Thor it voor meer info
 


thor it
no img
11/12/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Eetdag Staf Mertens, Greg Smets en Dennis Verkoeyen op 14 en 15 december 2013

Op 14 en 15 december 2013 geven bovenstaande crossers een eetfestijn in Het Parochiecentrum in Witgoor-Dessel, zaterdag vanaf 16 uur en zondag vanaf 11 uur. Op het menu lekkere versgemaakte gerechten zoals spaghetti, koude schotel, videe en stoofvlees om niet te spreken van de heerlijke ribbetjes en beenham! Bij de nagerechten oa verse rijstpap op grootmoeders wijze mmmmm
Voor de kinderen zijn natuurlijk aangepaste hapjes voorzien maar ook aan het amusement van uw nageslacht werd gedacht met grime en een heus springkasteel!!

Iedereen welkom!!


thor it
no img
10/12/2013 | posted by PGM | reactie(s)

The Art of Motocross Boutique

Stefan Geukens, maker van het magazinne The Art Of Motorcross en boeken zoals The Art Of Nations en George Jobe, opent een Boutique waar je exclusieve MX kadootjes kan kopen voor de komende feestdagen.

Thor voor meer info over de shop


thor it
no img
10/12/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Een rondje op de Jeremy McGrath Ranch met Jeffrey Herlings

Jeffrey Herlings was voor de DC-Shoot in de USA en trok nam van de gelegenheid gebruik om eens te trainen op het circuit van een van de grootste mijnheren uit de mx-geschiedenis, Jeremy McGrath. Vurbmoto zette Jeffrey de GoPro op de helm en daar kwam volgende video van...

Thor it!


thor it
no img
10/12/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Nitro Circus Live bracht grote show in Antwerps Sportpaleis

“België blijft voor ons heel bijzonder om te gast te zijn”
Midden in de 2de Europese Tour – vanavond staan ze in Keulen, de volgende dagen zie je hen nog in Lille, Berlijn en Warschau – blikt Nitro Circus Live alvast positief terug op hun doortocht van afgelopen donderdag in België. Meer dan 12.000 mensen vonden voor de 2de keer hun weg naar het Antwerps Sportpaleis voor het grootste live action sportgebeuren ter wereld. De terugkeer van Travis Pastrana op de moto en de aanwezigheid van Aaron ‘Wheelz’ Fotheringham waren de absolute hoogtepunten van de show, maar ook de Belg Gilles ‘Baton’ Dejong ontgoochelde niet.
 
Thor it voor meer info en een video van de Belgische doortocht van Nitro Circus Live

thor it
no img
10/12/2013 | posted by KTM-shop.nl | reactie(s)

Oakley KTM goggles online bij KTM-shop.nl

Oakley heeft exclusief voor KTM twee nieuwe brillen ontwikkeld. Het zijn zoals we van Oakley gewend zijn heel goede brillen met een uitstekende pasvorm en een enorme opname van transpitarievocht, dit samen met mooi design in de juiste kleur maakt het een echte must voor de KTM-rijder om deze bril op te hebben.
 
Thor it voor meer info

thor it
Sec ConstructionsKTM Shop NLWMX-ShopMx477R2R StoreDSM

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!