Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
06/07/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Videohoogtepunten Grand Prix Zweden - Uddevalla

Met onze vier Belgen in de top-zeven van de kwalificatie van de MXGP ziet het er weer goed uit voor de wedstrijden op zondag voor de GP van Zweden. Desalle pakte de pole in MXGP, Herlings deed dat in de MX2-kwalificatie....

Thor it voor de videohoogtepunten van zwaterdag


thor it
no img
06/07/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Desalle en Herlings op de pole in Zweden!!

Clement Desalle bewees in de kwalificatie van de MXGP andermaal dat hij in bloedvorm zit. Hij pakte voor Suzuki Rockstar team- en landgenoot Kevin Strijbos de pole voor de Grand Prix in Uddevalla, Zweden. Ook Kevin Strijbos zit in grote vorm, hij finishte op minder dan een seconde op de tweede plaats. Steven Frossard werd derde voor Cairoli, de vijfde plaats was voor Jeremy van Horebeek. Ken de Dycker werd zevende op zaterdag. In de MX2 was het opnieuw niemand anders dan Jeffrey Herlings die de pole pakte, teammaat van de Red Bull KTM-rijder Jordi TIxier werd tweede voor Dylan Ferrandis.

Thor it voor de uitslagen van de kwalificaites MXGP, MX2


thor it
no img
05/07/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

HASSELT is er klaar voor

Vandaag nog wat vlaggen en spandoeken ophangen en dan kan de entree open om 13.00

Zie hier enkele fotos van het circuit welk in grote lijnen hetzelfde zal zijn dan de vorige editie.

Belangrijk om te weten, vanaf 17.45 de voetbal match live in de feestent.

Ook plaatsten ze als test een overdekte tribune in het midden gedeelte, om zo de toeschouwers een beter overzicht te geven en iederen van het circuit te houden. Tot straks of morgen, MC Santi

Klik hier voor een fotoreeks van op en rond het circuit in Hasselt

 


thor it
no img
04/07/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Selectie voor WK junior-motorcross definitief

Yves Devlaminck, bondscoach van de junior-motorcrossers van de Belgische Motorrijdersbond FMB/BMB, heeft zijn definitieve selectie voor het WK junior-motorcross bekend gemaakt. Als voorbereiding op het WK op 9 en 10 augustus in Lierneux (provincie Luik) komt de selectie nog twee maal bijeen.

Thor voor meer info.

 


thor it
no img
04/07/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Goed nieuws voor Coldenhoff & Much more!.

In volle voorbereiding naar de GP van Zweden toe viel er goed nieuws te rapen in het Rockstar Energy Suzuki kamp. Glenn Coldenhof zat voor het eerst weer op de motor na zijn knieblessure. Coldenhoff raakte gekwetst op training eind april. Zijn revalidatie was uitgerekend tussen vier of vijf maanden. We zijn nauwelijks twee en een halve maand verder.

Thor voor meer.

 


thor it
no img
04/07/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Officiele update Joel Roelants van vandaag.

Omdat de familie wat tijd voor zichzelf vroeg, en wij uit respect voor Joël de zijnen er niet eens aan dachten om langs te gaan of te bellen, bleef u een tijdje verstoken van enig nieuws over onze ongelukkige champ. Maar zoals we van de Roelantsen gewend zijn, hebben ze alles goed voor mekaar. Vandaar ook de update van Joëls toestand via hun website J-race.com.

Thor voor meer.


thor it
no img
04/07/2014 | posted by PGM | reactie(s)

Kalender 2015 FIM Motocross World Championships

Vandaag werd door Youthstream de kalender voor 2015 vrijgegeven, opvallend is dat de GP in Lommel vroeg op het jaar valt, zowat in de plaats van Valkenswaard dat in 2015 verdwijnt van de kalender en vervangen word door Assen waar jaarlijks de Moto GP plaats vind. Ook Zweden waar we dit weekend te gast zijn valt weg. Klik op Thor voor de kalender.
 

thor it
no img
03/07/2014 | posted by Gear2win | reactie(s)

Dankzij Gear2Win met korting naar de Ricky Carmichael University

RC, ‘The Greatest of All Time’ of de meest succesvolle Amerikaanse motorcrosser ooit, komt op 23 en 24 juli as. met zijn ‘RC University of Motocross’ naar de Horensbergdam in Genk.
En RC komt niet alleen. Ook Stefan Everts (tienvoudig wereldkampioen motorcross), Jeff Stanton (zesvoudig AMA kampioen), Jeff Emig (viervoudig AMA titelhouder) en de gewezen GP-toppers James Dobb en Brian Jorgensen zijn in Genk van de partij.
De ‘RC University of Motocross’ is er voor piloten van elke leeftijd en elk niveau. De wereldberoemde ‘docenten’ coachen elke deelnemer individueel met hun beste ‘tips & tricks’. Leer van de MX Masters zelf en ontdek de beste rijhouding op de motor, hoe je nog sneller bochten neemt, hoe je je start kan verbeteren, de best rij- en remtechnieken,…

Thor it voor meer info over de Gear2Win-actie


thor it
no img
02/07/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

HUSQVARNA MX test 2015 by Mxworld

Husqvarna hoeven we niet meer voor te stellen, het van oorsprong Zweedse merk kent een grote traditie maar door tegenslagen werd het merk de laatste jaren wat uit het oog verloren. Na de wedergeboorte eind 2013, Husqvarna kwam toen in Oostenrijkse handen, lanceerde het merk opnieuw een concurrentiële motor. De 2015 motoren werden opnieuw verbeterd om de concurrentie aan te kunnen gaan met de beste merken. We hadden het geluk om de lancering bij te wonen en om de Husqvarna’s 2015 te mogen testen in het Zweedse Luleå.

Lees verder voor de test, klik op Thor


thor it
no img
02/07/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Opruiming Motocrosskleding bij Outlaw Racing

Met de komst van de 2015 collectie crosskleding ruimt Outlaw Racing nu de 2014 kleding op. In onze webshop krijg je nu 20% korting op alle nog voorradige 2014 crosskleding van Thor. Neem snel een kijkje om te zien of er nog wat voor je bij zit!

Thor it of klik op onderstaande link

http://www.outlawracing.nl/opruiming/?cat=258


thor it
no img
02/07/2014 | posted by E&F | reactie(s)

Everts & Friends: Carmichael, Everts en wereldtop in Genk

Op maandag 21 juli 2014 – onze Nationale Feestdag – vindt op het circuit van de Horensbergdam te Genk de 9de en voorlaatste editie van de ‘Everts & Friends Charity Race’ plaats, een uniek motorcross-evenement voor het goede doel. Naast Ricky Carmichael komt ook Jeff Stanton en Jeff Emig de grote plas overgestoken om deel te nemen aan deze negende editite van Everts & Friends.

Thor it voor meer over deze E&F-editie


thor it
no img
02/07/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Donderdag 3 juni 2014 Mx-training in Zolder

Morgen, donderdag 3 juli is het E-Mx circuit in Zolder de hele dag geopend voor Mx-training. In de voormiddag (9-12) is het circuit voorbehouden voor de jeugd (65-85cc), reserveren is niet nodig. In de namiddag is het circuit geopend voor de "groten", de 125cc, MX2 en MX1-rijders, ook hiervoor is reserveren niet nodig.


thor it
no img
01/07/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Jeffrey Dewulf heer en meester in Tielt (MCLB)

De MCLB-federatie was te gast in Tielt, bij de Inters MX1 was het opnieuw Jeffrey Dewulf die het sterkste was, Dewulf won beide reeksen. In de eerste reeks was het Manuel Priem die tweede werd voor Steve Servonval. De tweede reeks werd Seronval beste achtervolger na Dewulf, Jurgen Wybo werd nu derde terwijl Manuel Priem pas als zesde werd afgevlagt maar "Diesel" mocht toch nog als derde mee naar het podium. Bij de Inters MX2 was Torpjurn van Hoe de beste voor Gian Scheele terwijl de overwinning bij de Inters B naar Niki Debruyne ging....

Thor it voor alle uitslagen


thor it
no img
01/07/2014 | posted by BMB | reactie(s)

Top 50 Ek Motocross krijgt voorrang in Lommel

In het weekend van 3 augustus vindt in het kader van de Belgische Grote Prijs Motorcross ook de finale plaats van het Europees Kampioenschap EMX 125 en EMX 250. Wegens het grote aantal aanvragen van de rijders om aan deze wedstrijden deel te nemen heeft de FIM promotor, Youthstream, beslist om voorrang te geven aan de rijders die in de top 50 van de tussenstand van het Europees Kampioenschap zijn opgenomen.

Meer info, klik op Thor


thor it
no img
01/07/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

MOTOCROSS HASSELT 5-6 JULI

Aanstaande weekend organiseert MC Santi voor de 9de maal hun BMB wedstrijd te Hasselt.
Het begint steeds op zaterdag in Hasselt waar er vanaf 15.00 een opstap dag plaats vind voor hen die eens willen bakkenist of piloot zijn van een zijspan.
Dit gratis initiatief krijgt ieder jaar meer en meer aandacht, vorig jaar meer dan 130 deelnemers.
Daarna zal er live voetbal te zien zijn in de tent met aansluitend de jaarlijkse feest BBQ.

Thor it voor meer info over deze BMB-wedstrijd in Hasselt


thor it
no img
01/07/2014 | posted by Mx-deals | reactie(s)

MX Deals gaat SHIFT crosskleding verkopen!

MX Deals streeft continue naar kwaliteit en vernieuwing en daarom kunnen klanten van MX Deals vanaf deze week in de webwinkel terecht voor Shift crosskleding. Shift is een zeer gewaardeerd merk binnen de motocross. De verkoop van Shift is een succesvolle aanvulling op het bestaande herkenbare assortiment crosskleding, waarbij prijs en kwaliteit echt hand in hand gaan.

Thor it voor meer info


thor it
no img
30/06/2014 | posted by PGM | reactie(s)

FOTO : BK Kester

Het weer zat de organisatie van Vlaanderens mooiste weer niet mee, het werd een echt mudrace zoals we ze daar nog al gekend hebben, alleen maar respect voor de piloten die maar dapper bleven knokken tegen de natuur en de vermoeidheid.... Het bracht wel mooie plaatsjes op en maakte er een extra groot album van.
 
 

thor it
no img
30/06/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Mike Vanderstraeten en Jonathan Banken winnen in Molenbeersel (VLM)

Mike Vanderstraeten stuurde zijn WMX-Yamaha naar de overwinning bij de Inters MX1, de Fun MX-rijder was in beide reeksen te sterk voor de concurrentie. Kenny Janssens werd in beide reeksen tweede terwijl Wouter van Massenhoven en David Cools het uitvochten voor de derde plaats maar het was Wouter die mee naar het podium mocht, Cools werd derde voor Roel Geurts. Bij de Inters MX2 was de zege voor Jonathan Banken, ook hij won de twee reeksen voor Dieter Aerts (2) en David Schellens. De zege bij de Inters B was voor Jelle Meeus.

Thor it voor alle uitslagen

Klik hier voor foto's van Rolly


thor it
no img
29/06/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Kevin Strijbos wint ook tweede reeks in Kester, Brackman wint MX2

De regen bleef in Kester maar uit de hemel vallen waardoor het een echt ouderwets modderfestijn werd. Kevin Strijbos was net als in de eerste reeks ook in de tweede reeks de sterkste, Jeffrey Herlings bleef nu wel kortbij de Suzuki-rijder maar bleef tweede voor Jeremy van Horebeek die een sterk geremonteerde Romain Febvre voorbleef. Febvre was met de vierde plaats meteen ook de laatste rijder die niet op een ronde werd gezet... Het podium was dus: Strijbos, Herlings en Van Horebeek. Bij de Inters MX2 was nu Wietse Brackman de sterkste, hij kon de in de eerste reeks uitgevallen Yentel Martens knap achter zich houden in de tweede reeks, Dieter Vromans werd nu derde voor Brent Vandoninck. Brackman werd eindoverwinnaar bij de Inters MX2 voor Vandoninck en Vromans.

Thor it voor alle uitslagen van Kester


thor it
no img
29/06/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Strijbos en Vandoninck winnen eerste reeksen in Kester (BMMX)

De organisatie kent opnieuw geen geluk met de weergoden dit jaar, in de voormiddag was het nog enigzins droog op de Kesterheide maar namiddag trokken de hemelsluizen open waardoor het circuit veranderde in een moddercircuit. In de MX2-klasse, won CreyMert-KTM-rijder Brent Vandoninck met veel overtuiging de eerste reeks voor Dieter Vromans en Wietse Brackman. Bij de grote kanonnen was het Kevin Strijbos die de eerste reeks op zijn naam schreef, de Rockstar Suzuki-rijder verwees Jeremy van Horebeek naar de tweede plaats, Jeffrey Herlings werd derde...

Thor it voor de uitslag van de eerste reeksen


thor it
no img
29/06/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Jeffrey Herlings ook in 2015 in MX2

De kogel is door de kerk, Jeffrey beslistte in samenspraak met het Red Bull KTM Team om ook in 2015 op een KTM SX-F 250 deel te nemen in het MX2 wereldkampioenschap. Er waren eventjes geruchten dat de Nederlandse wereldkampioen naar de MXGP zou overstappen maar deze worden dus teniet gedaan. We kunnen ook melden dat Herlings op 9 augustus 2014 zal deelnemen in Unadilla, hij zal er deelnemen in de Lites-class, de MX2-klasse in de AMA. Jeffrey zal met deze wedstrijd zijn eigen scherp kunnen houden in de "vakantieperiode".


thor it
no img
28/06/2014 | posted by | reactie(s)

Gordan Crockard maakt comeback op een 24MX Honda in Kester

Met zoveel woorden wil de sympathieke Noord-Ier het zelf niet gezegd hebben. Oké, geen echte comeback dus maar wel een blij weerzien voor de 35-jarige Crockard en de Kesterheide! Op uitnodiging van AMC Dworp en 24MX Honda Racing staat Gordon nu zondag immers aan de start tussen een ijzersterk deelnemersveld met veel jong geweld. Woensdag trainde hij in Helecine waar ook Jeffrey Herlings zijn rondjes afmaalde...

Thor it voor meer....


thor it
no img
28/06/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

VLM te gast op schitterend circuit in Molenbeersel

Als er een club veel tijd en moeite steekt in het klaarmaken van het circuit komen we zeker en vast als eerste bij de organisatie in Molenbeersel uit. Al enkele jaren zorgen zij ervoor dat zowel toeschouwers als piloten kunnen genieten van een perfect klaargemaakte omloop en dat is dit jaar niet anders. Het circuit ligt er perfect bij en er worden vandaag en morgen dan ook mooie VLM-wedstrijden verwacht. In Molenbeersel rijden alle VLM-klassen, inclusief zijspannen en quads natuurlijk, ook staan er jaarlijks heel wat locale strijders achter het starthek....

Thor it voor enkele foto's van het circuit


thor it
no img
28/06/2014 | posted by CVV en Stingray | reactie(s)

Van den Boomen-van der Wiel oppermachtig op de witte Ruijsheuvel.

Toegegeven, we hebben de zijspannen vaak wat te stiefmoederlijk behandeld. Maar als het goed is komt daar verandering.  We proberen de GP’s mee te volgen, en ons Carine ging naar Oss voor de IMBA-wedstrijd. Ze gaf haar ogen goed de kost, en onder Thor leest u het hele verslag.


thor it
no img
27/06/2014 | posted by KTM-Shop | reactie(s)

KTM Cairoli 222 fan kleding bij www.KTM-shop.nl !!

Voor de echte Tony Cairoli fans in Nederland & België !!!

De enige echte Tony Cairoli KTM fan cap & T-shirts zijn vanaf nu bij ons uit voorraad leverbaar !

Bekijk en bestel direct online >>

http://www.ktm-shop.nl/nieuwe-producten


thor it
KTM Shop NLDSMR2R StoreWMX-ShopSec ConstructionsMx477

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!