Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
16/02/2014 | posted by PGM | reactie(s)

DT1 Dash for Cash de fotoreeks

We hebben er lang genoeg achter moeten wachten maar vandaag is het startschot gegeven van het nieuwe MX seizoen in België. Het werd een wedstrijd om U tegen te zeggen bij de MX1 met dank aan Joel Roelants die in de eerste reeks van de laatste plaats nog in extremis naar de overwinning reed, Joel won ook reeks 2 en zo laat J-Race Honda-rijder zien dat hij er klaar voor is! Gert Krestinov werd 2e en Jeremy Delincé 3de.  De Husqvarna boys zijn ook klaar voor Qatar, Romain Febvre wint voor zijn teammaatje Aleksandr Tonkov en Michael Hool werd 3de.
 
 

thor it
no img
16/02/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Joel Roelants en Romain Febvre winnen DT1 Dash for Cash in Lommel

Vandaag werd met de DT1 Dash for Cash in Lommel het Belgsische Motocross-seizoen op gang geschoten. Heel wat toeschouwers vonden de weg naar de Heeserbergen waar de (meeste) rijders dit seizoen een eerste keer van start mochten. Bij de Inters MX2 was de zege voor Husqvarna-rijder Romain Febvre die zijn teamgenoot Aleksandr Tonkov achter zich hield, de derde podiumtrap was een beetje verrassend maar zeker verdiend voor de Nederlander Michael Hool. Bij de MX1-jongens was de zege voor J-Race Honda-rijder Joel Roelants die beloont werd voor zijn harde werken deze winter. Gert Krestinov (2de) en Jeremy Delincé (3de) mochten na afloop mee het podium op. Marc de Reuver en Shaun Simpson liepen een goede klassering mis door technische problemen met de motor.

Thor it voor de uitslagen van de Inters MX2- MX1


thor it
no img
15/02/2014 | posted by PGM | reactie(s)

MXWorld lezers bezochten de AMA SX wedstrijden in California

Het supercross seizoen in Amerika is weer erg goed begonnen met vele mooie en zeer spannende wedstrijden! Een aantal MX World lezers hadden het geluk bij deze eerste 6 wedstrijden aanwezig te mogen zijn doordat ze in samenwerking met Gino Maes en Patrick van den Berg van Trixter Travel een verzorgde vakantie hadden geboekt.

Thor voor hun verhaal en een heuse foto reeks


thor it
no img
15/02/2014 | posted by PGM | reactie(s)

Ronde 7 AMA Monster Energy SX Dallas LIVE!

De AMA caravan heeft zijn tenten opgeslagen in Dallas, bij de 250 is het de beurt aan de East Coast Lites, bij de 450 zal het uitkijken zijn of Reed wel degelijk aan de start zal komen na zijn crash vorige week. Zet Stewart zijn vorm verder in nog een overwinning of is Villopoto geprikkeld en wil deze revanche nemen? Je kan het allemaal LIVE volgen vanaf 21u deze avond
 
Thor voor de links

thor it
no img
14/02/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Countdown voor Lommel.... laatste info

Nog twee keer slapen en het is zover. Op de Heeserbergen in Lommel wordt de aftrap gegeven van het Belgische outdoorseizoen motorcross.

Als je op Thor klikt krijg je de laatste info mee.


thor it
no img
14/02/2014 | posted by ktm-shop | reactie(s)

Akrapovic & FMF uitlaat sytemen bij KTM-shop.nl !!

KTM heeft in samenwerking met Akrapovic de stilste uitlaat in de motorcross geschiedenis ontwikkeld , speciaal voor de nieuwe generatie motocross.
De Akrapovic titanimum uitlaten zijn dan ook de tijd al ver vooruit en natuurlijk voldoen deze aan de strengere FIM geluidsnormen voor 2014. Geluiddempers met afneembare insert ( db killer )zijn tevens ook toepasbaar op modellen met een originele header/voorbocht.
De innovatieve, transparante nano-coating op de dempers behouden de elegante uitstraling voor een langere tijd, voorkomt het krassen, oxidatie en inbranden van vuil.
Daarbij heeft het gewicht van de titanium producten tevens een positieve invloed op het geheel van de motorfiets.
Zowel voor twee- als viertakt motoren hebben wij alle beschikbare systemen online staan..... met een aantal types in de " sale " tegen betere prijzen.

Kortom voldoende reden om de webshop te bezoeken !!


thor it
no img
13/02/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Persbericht BMB/FMB Lommel 16-02-201

Enkele weken geleden maakte FMB/BMB bekend dat zij hard gingen werken aan hun communicatie naar de media toe. Ad Van Poppel, mee dan goed beslagen in de motorsportwereld neemt die taak waar.

De foto is een "gouwe ouwe" uit 2008. Duel De Reuver-De Dijcker

Klik Thor voor zijn eerste persbericht, inzake de Dash For Cash - DT1 Trophy voor zondag 16 februari.

 


thor it
no img
12/02/2014 | posted by mx-deals | reactie(s)

Bekijk en bestel de nieuwste 100-procent crossbrillen en 100-procent crosshandschoenen

Wil jij als crosser wat anders dan iedereen, maar ook als eerste? Koop dan nu de nieuwste 100% crosshandschoenen bij MX Deals. Wij zijn tot nu toe de enige die jou al een sneak previeuw kunnen geven van deze 100% crosshandschoenen, want ze zijn nog nergens te zien op het internet. Bovendien zijn ze ook direct bij ons te bestellen. De 100% crosshandschoenen worden verwacht op 15-03-2014 maar zijn nu al te pre-orderen bij MX Deals. http://mx-deals.nl/100-crosshandschoenen-nl

Thor it voor meer over de crossbrillen


thor it
no img
13/02/2014 | posted by PGM | reactie(s)

Robin Bakens is klaar voor 2014!

Dit weekend al staat er de openingscross in Lommel op het programma en Robin Bakens is hier helemaal klaar voor. De Waaslander zal in Lommel aantreden op een 250cc Yamaha, met de steun van Circuit equipment en Yamaha D’ieteren. Wij stelden Robin enkele vragen om te weten te komen hoe de vork nu precies aan de steel zit.

Thor voor meer


thor it
no img
13/02/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Behoorlijk gestoffeerd deelnemersveld voor Lommel.

Vannacht om 24.00 uur stipt werden de vooringschrijvingen voor de Dash For Cash - DT1 Trophy afgesloten. Het enorme succes van afgelaste editie 2012 werd niet gehaald. Wellicht zit daar het jaar onderbreking voor iets tussen. Toch sluit BeTeMo de administratie af met een indrukwekkend veld.

Klik Thor voor meer.....


thor it
no img
12/02/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

MX 4-daagse op De Landsard in Eindhoven

Ook deze zomer wordt er weer een trainings/vakantie kamp georganiseerd op: Motorcrosscircuit "de Landsard" in Eindhoven.
Dit jaar is gekozen voor week 32 namelijk van 5 t/m 8 Augustus 2014, het trainingskamp is geschikt voor zowel beginnende als ervaren rijders vanaf 65 cc.
De trainingen worden gegeven door zeer ervaren trainers zoals: George Stirk,Henri Verstappen, Toine van Dijk en Marc de Reuver.
Om de maximale aandacht te geven, en het beste naar boven te halen van elke rijder zullen de groepen niet groter worden dan maximaal 10 rijders.
Er zal gebruik gemaakt worden van alle banen op het onlangs verbeterde circuit.
Zoals u van ons gewend bent zal het rennerskwartier weer ingericht worden als camping met stroomvoorziening , extra douches & toiletten en afspuitplaats voor de motoren!
Nieuw in 2014 is het avond programma wat zal bestaan uit verschillende activiteiten voor het gehele gezin.
Voor inschrijven of meer informatie kijk op onze website:  www.delandsard.nl
Heeft u nog vragen: info@delandsard.nl


thor it
no img
12/02/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

50% Korting op crosshelmen bij 24MX.be

50% Korting op crosshelmen van O'Neal, Fox en Airoh. Nu vanaf 49€. Klik hier voor de helmen te bekijken...

Een goede crossbril is van groot belang, zeker in deze winterse (natte) omstandigheden, deze week zijn er bij 24mx.be de EKS-Brand brillen in promotie, je hebt er al een EKS-Brand bril voor nog geen 25 Euro... Klik hier voor de brillen


thor it
no img
11/02/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Valence afgelast!

Via onze rechtstreekse kanalen bij sommige fabroeksteams hoorden we dat Valence zou afgelast zijn.Omdat we niet van geruchten houden trokken we aan de telefoonbel bij Christian Guillard, de woordvoerder van MX Valence. En Christian had geen goed nieuws......

Dat lees je door op Thor te klikken.....


thor it
no img
10/02/2014 | posted by PGM | reactie(s)

Win nr 9 van The Art Of Motocross

The Art Of Motocross is op bezoek geweest bij Kristen & Ryan Villopoto. De uitgever en fotograaf Stefan Geukens kwam met een nog nooit geziene fotoreportage en verhaal naar huis van de SX kampioen. Wij van MXWorld mogen 5 exemplaren van deze uitgave weggeven met een prijsvraag : In welke steden won Ryan Villopoto in het nieuwe 2014 SX seizoen wedstrijden tot en met 10 februari 2014?
Stuur je antwoord naar info@theartofmotocross.eu met vermelding van het antwoord en MXWorld.
 
Bekijk de teaser over de nieuwste uitgave van "The Art of Motocross" met als hoofdstory Kristen & Ryan Villopoto via deze link

thor it
no img
10/02/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Nieuwe GP-locatie bekend

Vandaag liet Youthstream weten dat op 20 april 2014 de GP van Bulgarije wordt gereden. De toegevoegde klasen worden de EMX250 en de EMX300.

De datum van 3 augustus blijft nog maagdelijk blank. We hebben weet van een kandidaat organisator, maar dan moet de overheid eerst nog kleur bekennen.

Foto credits: Peter Van De Sanden


thor it
no img
09/02/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Voorstelling CreyMert Racing Team

Vandaag waren we uitgenodigt in de gebouwen van Bouwmaterialenhandel Creyns in Opglabbeek, daar was de voorstelling van het gloednieuwe CreyMert Racing Team dat werd opgericht door Martin Creyns en Jimmy Mertens en hun respectievelijke echtgenotes. Het team komt met Ludovic Brevers en Brent Vandoninck in actie in het EK MX2 terwijl youngster Cedric Mertens te zien zal zijn in de JMS. Samen met sponsors, vrienden en symphatisanten werd vandaag het team voorgesteld.

Klik hier voor een fotoreeks 


thor it
no img
09/02/2014 | posted by Outlaw | reactie(s)

UFO Interceptor Helmen bij Outlaw Racing

Veiligheid gaat boven alles en daarom is een goede helm het meest belangrijke van je hele uitrusting. De nieuwe serie UFO helmen is nu bij Outlaw Racing uit voorraad leverbaar! De eerste reacties zijn super goed en ook over het comfort is iedereen zeer te spreken.

Thor it voor meer of kijk hier


thor it
no img
09/02/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Van Beveren wint Le Touquet 2014, Steve Ramon op het podium

De Fransman Adrien Van Beveren won vandaag de zwaarste strandrace ter wereld, de Enduropale van Le Touquet 2014. Van Beveren nam meteen de leiding na de start die werd gegeven in ware stormomstandigheden. Wereldkampioen enduro, Antoine Meo werd tweede terwijl Steve Ramon in de slotfase alles uit de kast moest halen om toch nog knap derde te worden. "Rookie" Marc de Reuver reed een degelijke wedstrijd, hij werd zesde in zijn eerste deelname. Tom Lahousse werd knap tiende, Sven Wouters 19de terwijl Daymond Martens 21st werd. Livia Lancelot werd eerste dame, ze eindigde knap als 39st...

Klik hier voor alle uitslagen


thor it
no img
09/02/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

21 rijders onder de vlag van BeTeMo

BeTeMo is nooit een vereniging geweest als een andere. Naast het organiseren van MX-wedstrijden puren zij hun budget uit enkele mega-fuiven aka Strikskesparty en de Snow/Beachparty. Daardoor zijn ze in staat om heel wat rijders flink wat steun te geven. De voorstelling van BeTeMo 2014  werd bijzonder druk bijgewoond. Ook die voorstelling is niet zoals zoveel uit een rij.

Klik Thor for more.....

 


thor it
no img
08/02/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Sabrina Van Calster eerste vrouw in GP's Zijspancross

Tenzij er ergens in de Wetlands van de VS, of in de uitgestrekte pampas van Argentinië nog iets verborgen wordt gehouden, start Sabrina Van Calster straks als eerst vrouwelijke pilote in het WK Zijspancross. Vrij onverwacht maakt ze met co-piloot Larris Hendrick (broer van Olympisch kunstschaatser Yorick) de overstap van VLM naar het WK.

Thor voor meer.....


thor it
no img
08/02/2014 | posted by PGM | reactie(s)

The Art Of Motocross nr 9

The Art Of Motocross ging op bezoek bij Ryan Villopoto en bracht een nog nooit geziene fotoreportage mee van het fenomeen Villopoto!

Thor voor meer


thor it
no img
08/02/2014 | posted by PGM | reactie(s)

Ronde 6 AMA Monster Energy SX San Diego LIVE

Het spannende AMA SX kampioenschap word vanavond verder gezet te San Diego, daarna laten ze de zonnige staten wat links liggen en trekken ze richting Oosten, in de 450 is er een 2 punten verschil tussen Reed en Villopoto, bij de 250, die na San Diego rust krijgen, staan Anderson en Seely op gelijke punten. De Monster Energy SX wil alle US Militairen eren deze avond, zo zijn heel wat motoren, helmen en kledij in camouflage tinten gezet uit respect voor die degene die hun land verdedigen. Je kan vanaf vanavond 23u alles Live volgen.

Thor voor de links


thor it
no img
07/02/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Opnieuw HRC als officieel MX-team

Wie zich de jaren '80 nog herinnert - of was het vroeger - weet nog dat Dave Thorpe en andere rijders uitkwamen voor Honda HRC. De Honda Racing Corporation bleef nadien actief in de snelheid. In de motorcross werd de voorbije jaren met satellieten gewerkt. Honda president Takanobu Ito maakte bekend dat Max Nagl en Yevgheni Bobryshev onder de HRC-vlag gaan varen in plaats van het Honda World Motorcross Team.

Thor voor meer.


thor it
no img
07/02/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

J-Racing gaat voor het resultaat

Dat de resultaten van Joël Roelants in 2013 niet echt overtuigden zal eenieder beamen. Het debuut in de MX1 op Yamaha fabrieksmateriaal werd een litanie van de ene blessure naar de andere. Niet echt de ideale manier om een zitje voor 2014 te versieren. In Grobbendonk bleef men niet bij de pakken zitten. Men blikte vooruit, ging pro-actief aan de slag, en men haalde zijn slag thuis.

Voor meer nieuws over J-Racing, klik Thor.

 

thor it
no img
05/02/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Joel Roelants met UFO en Rino-gear in 2014

Net als in 2013 zien we Joel Roelants in dit seizoen ook weer met UFO-kledij aan de start staan. Ook kan JR rekenen op de steun van Rino Trading, zij zorgen voor de kwaliteitsvolle Rino-laarzen. 


thor it
Sec ConstructionsKTM Shop NLDSMR2R StoreWMX-ShopMx477

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!