Log in
Thor Header
 
KTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
11/09/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Steven Frossard naar Kawasaki Racing Team

Wat eigenlijk al langer bekend was werd vandaag officieel bevestigd door het Kawasaki Racing Team, Gautier Paulin krijgt met Steven Frossard een nieuwe teamgenoot. Jeremy van Horebeek verlaat dus het team en trekt meer dan waarschijnlijk naar het Rinaldi Yamaha Team waar Frossard nu vertrekt.


thor it
no img
11/09/2013 | posted by PGM | reactie(s)

EMX 125 en EMX 250 Lierop de reacties en fotos van de Belgen

In het zware zand van Lierop werd de laatste wedstrijden gereden voor het EMX 125 en EMX 250 Kampioenschap, we hebben hier enkele reacties van onze Belgen.

Thor voor hun reacties

Klik hier voor de fotoreeks EMX 125 en EMX 250

Klik hier voor de fotoreeks van Dirk Mertens op zaterdag en hier voor die van zondag


thor it
no img
09/09/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Antonio Cairoli en Alessandro Lupino even terug in de tijd

Vorige week trok Wilco Lindner samen met Antonio Cairoli en Alessandro Lupino een namiddagje terug in de tijd... Neem even de tijd voor deze leuke video!

Thor it!


thor it
no img
09/09/2013 | posted by Cds4Kemea | reactie(s)

Perfecte afsluiter van het seizoen voor het Kemea Reytec van de Laar Yamaha team

In de zware zandbak van Lierop werd afgelopen weekend de laatste GP van het seizoen gereden. De zware regenval op zondagmorgen zorgde voor een loodzware omloop maar dat kon de sfeer rond de omloop niet bederven. Wanneer later op de middag de zon tevoorschijn kwam kon het helemaal niet meer stuk. 
Ook voor het Kemea Reytec van de Laar Yamaha team werd het een mooi weekend. Met de volledige line-up en het debuut van Freek van der Vlist werd het gezellig druk onder de tent. Op zaterdag wist Freek op een dominante wijze zijn halve finale in de 125cc klasse te winnen en ook Genot verraste met een knappe zesde plaats. Andre Park finishte in de EMX2 klasse als elfde en was hiermee onmiddellijk gekwalificeerd voor de finale op zondag. In de kwalificatiereeks van de grote kanonnen finishte Petar als zevende. Kevin lag op de vijftiende plaats toen hij met problemen naar de kant moest en pas 28e werd.
 
Thor it voor het volledige Kemea-report

thor it
no img
09/09/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

3 uurscross Den Dungen

SCHRIJF JE TEAM IN VOOR 3-UURS CROSS DEN DUNGEN!!! VOL=VOL!!! 
Zaterdag 14 september wordt de 3-uurscross verreden op ons circuit Meerse Plas, aan de Bosscheweg in Den Dungen.. Het is mogelijk je team in te schrijven voor de hobbyklasse OF startbewijshoudersklasse.  
Er zal gereden kunnen worden met 125/250, MX2 en MX1 machines. 
Indien minimaal één teamlid van een team een startbewijs heeft of laats jaar had, rijd het team mee in de klasse startbewijshouders! Doe het snel want vol=vol. Er kunnen maximaal 30 teams inschrijven. De 3 uurs is van 14.00 tot 17.00 uur.
 
Thor it voor meer

thor it
no img
09/09/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Videohoogtepunten Grand Prix Lierop

Er waren heel wat hoogtepunten te zien in Lierop... wie het allemaal gemist heeft of nog eens wil zien kan best eens op "Thor" klikken voor een samenvatting van de GP MX1-MX2 van de Benelux...

Thor it!!


thor it
no img
08/09/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Shaun Simpson is King of Lierop!! (MX1) + fotoreeks

Er waren vele favorieten, de meesten durfden hun geld te zetten op een van de Belgen, de anderen gokten op Antonio Cairoli maar het was Shaun Simpson die met de zege in de MX1 ging lopen. Op een door de regen loodzwaar geworden circuit kwam de Schot op zijn prive-Yamaha (JK SKS Gebben Yamaha) het beste voor de dag, Simpson ging in de eerste reeks het duel aan met zijn collega's op de fabrieks-motoren en toonde zich het sterkste en won voor Kevin Strijbos, Evgeny Bobryshev, een door een platte band teruggeslagen Antonio Cairoli en Ken de Dycker. Na de pauze was Cairoli voor de gelegenheid op een KTM 450 de sterkste, hij won met bijna een minuut voorsprong voor een alweer sterke Kevin Strijbos en Shaun Simpson. Ken de Dycker reed een beresterke wedstrijd, kwam van ver terug naar de topvijf, trok zelfs even naar de tweede plaats maar de KTM-rijder had veel energie verspeeld met zijn remonte en mocht zich tevreden stellen met de vierde plaats. In de eindstand won Shaun Simson voor Kevin Strijbos en Antonio Cairoli, Ken de Dycker werd vijfde, Van Horebeek achtste, Clement Desalle negende en Joel Roelants eindigde op een twaalfde plaats, Nick Triest eindigde met zes punten op de 19de plaats...

Thor it voor de uitslag
Klik hier voor een fotoreeks van de MX1-klasse


thor it
no img
08/09/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Jeffrey Herlings pakt ook nog laatste GP-zege van het siezoen (MX2) + fotoreeks

Bijna niemand had hem op voorhand aan de start verwacht maar een ultieme test op vrijdagmorgen zorgde ervoor dat Jeffrey Herlings toch besloot om zijn thuis-GP mee te rijden. De wereldkampioen liet er geen gras over groeien over zijn doelstellingen, hij moest enkel afrekenen met landgenoot Glenn Coldenhoff maar pakte resoluut beide reekszeges in Lierop. Coldenhoff kende pech in de eerste reeks maar werd in de herneming mooi tweede, de tweede plaats algemeen was echter totaal onverwacht voor het Franse talent, Dylan Ferrandis. Ferrandis liet Red Bull KTM-rijder Jordi Tixier achter zich, toch ook niet de minste. Kemea kende een uitstekende dag, Petar Petrov werd knap vierde in de eindstand van de MX2, Kevin Fors werd 13de.

Thor it voor de uitslag 
Klik hier voor de fotoreeks van MX2


thor it
no img
07/09/2013 | posted by CDS/Kemea | reactie(s)

Voorstelling Team Kemea Reytec van de Laar Yamaha voor 2014

Met trots stelt het Kemea stelt het Kemea Reytec van de Laar Yamaha team zijn rijders in het WK motorcross voor volgend seizoen voor. De 19-jarige Petar Petrov tekende voor volgend seizoen bij en zal ook in 2014 zijn jacht naar de top 5 in de MX2 klasse verderzetten. Hij zal in het team vergezeld worden door de Australiër Luke Styke. De 21-jarige Styke, die vorig jaar nog nipt naast de Australische titel pakte, verbaasde dit jaar vriend en vijand door 9 van de 10 wedstrijden te winnen in de Pro Lites klasse. Hij haalde de titel reeds binnen in de voorlaatste wedstrijd en is nu supergemotiveerd om volgend jaar de overstap te maken naar het WK MX2.
 
Thor it voor meer

thor it
no img
07/09/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Video Hoogtepunten GP Benelux in Lierop

Antonio Cairoli pakte in MX1 de pole terwijl KTM Red Bull Teammaat Jeffrey Herlings verrastte en toch kwam aanzetten en zo de pole in de MX2-klasse te pakken...

Thor it voor de hoogtepunten van de kwalificaties MX1 en MX2


thor it
no img
07/09/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Jeffrey Herlings verrast iedereen en pakt de pole in Lierop

Hier en daar werd gemompeld dat het een stunt zou zijn om Herlings aan te kondigen voor de GP in Lierop maar Den Herling kwam vandaag aanzetten op het circuit De Herselse Bossen en pakte meteen de polepositie voor Glenn Coldenhoff voor de GP van de Benelux in Lierop. Red Bull KTM-teammaat van Herlings, Jordi Tixier werd derde voor Dylan Ferrandis die verrassend goed reed in het zware zand, Arnaud Tonus werd knap vijfde wat niet gemakkelijk is na zo'n lange inactiviteit...

Thor it voor de uitslag van de kwalificatie MX2


thor it
no img
07/09/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Gratis -number plate- Jeffrey Herlings & Glenn Coldenhoff

Tijdens de Grand Prix in Lierop zullen Jeffrey Herlings & Glenn Coldenhoff in samenwerking met Twin Air gratis ‘number plates’ uitdelen. Er zullen zo’n 1.000 exemplaren klaar liggen voor de fans van deze Nederlandse Motocross helden. Voor de eerste 100 fans ligt er ook een Twin Air stickervel klaar dus zorg dat je er op tijd bij bent.
 
De sessie zal zondagochtend 8 september om 09.45 uur plaatsvinden bij de Twin Air Grand Prix Service bus op de paddock.

thor it
no img
07/09/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Antonio Cairoli ook in Lierop op de pole in MX1-klasse (Lierop MX1)

Waar we toch wel met z'n allen hadden gehoopt om opnieuw nog een Belgische pole te pakken kwam Antonio Cairoli roet in het eten gooien, de Italiaan pakte immers meteen de leiding en gaf die niet meer af maar ook Shaun Simpson reed erg sterk op zijn JKS Gebben Yamaha en pakte de tweede plaats voor Evgeny Bobryshev. Clement Desalle kwam op zijn minder geliefde ondergrond toch nog als eerste Belg over de streep voor Jeremy van Horebeek, Ken de Dycker werd 7de, Kevin Strijbos werd 9de. Joel Roelants hield ook vandaag een gevecht met motor en circuit en werd slechts 13de, Marc de Reuver heeft ook hier en daar nog een secondje nodig, Reuf werd 14de....

Thor it voor de uitslag van kwalificatie MX1


thor it
no img
07/09/2013 | posted by Mx-deals | reactie(s)

2014 100% crossbrillen nu te bestellen bij MX Deals!

Ook voor 2014 heeft 100% wederom een mooie verzameling crossbrillen ontwikkeld waar menig crosser nog meer extra rondes mee kan gaan rijden. Speciaal gebouwd voor uitzonderlijke prestaties, comfort en een nog beter zicht. 
 
De 2014 100% collectie bestaat uit de 3 welbekende lijnen: Racecraft, Accuri en Strata. Dit keer komt Strata met een drietal roll-off crossbrillen. Daarnaast is het mogelijk te kiezen voor een normale of spiegelende lens in diverse kleuren. 
 
Thor it voor meer hierover

thor it
no img
06/09/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Preview UFO-modellen 2014

Op de vooravond van de Grand Prix van de BeNeLux kregen we de preview van de UFO-modellen 2014. De "Interceptor" is de nieuwste helm van UFO en deze krijgt mooie verfrissende en/of gewaagde kleuren die vast en zeker in de smaak gaan vallen. Ook met de kledinglijn zit UFO goed....

Check it out, klik op "Thor" en klik op de afbeeldingen....


thor it
no img
06/09/2013 | posted by PGM | reactie(s)

GP #17 Lierop, Nederland, de fotoreeks op vrijdag

Het is de laatste GP van het 2013 seizoen en zal zeker en vast de zwaarste worden, de knikkers mogen dan wel verdeeld zijn voor de titel maar er kan nog heel wat veranderen voor de ereplaatsen in de Lieropse zandbak. Het gerucht gaat ook rond dat Herlings toch zou starten... Morgen zien we het dan wel of het gerucht word hard gemaakt... We deden een rondje door het bos....

Klik hier voor de foto's


thor it
no img
06/09/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Finale pronostiek 2013 - GP Lierop

Met de Grand Prix van de Benelux staat ook meteen de laatste pronostiek van het seizoen op het programma. In de strijd voor de overwinning van het kampioenschap is nog vanalles mogelijk, de eerste drie staan slechts op 6 punten van mekaar verwijderd. Deze laatste Grand Prix mag de winnaar van de GP zich aan een KTM-mok en een KTM veiligheidsvest verwachten, met dank aan DAM Racing in Hoeselt.

Login en pronostikeer mee bovenaan in het menu 


thor it
no img
06/09/2013 | posted by PGM | reactie(s)

Win 2 Zilveren passen voor de GP van Lierop met The Art Of Motocross

Het magazine "The Art of Motocross" geeft voor de Grand Prix van Lierop 2 zilveren passen en 2 abonnementen 2014 weg.
Wil je graag van deze unieke passen genieten stuur dan een e-mail naar info@theartofmotocross.eu voor vanavond 20 uur.
De 2 gelukkige winnaars worden per mail verwittigd voor vrijdag 23.55 uur.
The Art of Motocross heeft een unieke stand "The Art of Motocross Gallery" in Lierop op de Grand Prix. Neem er dit weekend een abonnement 2014 voor 35 € (4 nummers inclusief verzendingskosten voor België en Nederland) en kies een gratis poster uit onze collectie (waarde 9,95 €) en ontvang een extra geschenk.


thor it
no img
05/09/2013 | posted by PGM | reactie(s)

MAC Lierop en The Art Of Motocross

MAC Lierop en “The Art Of Motocross” geven aan de eerste 2000 fans die op zondagmorgen een ticket kopen aan de kassa van de Grand Prix van Lierop een gratis magazinne met tienvoudig wereldkampioen Stefan Everts op de cover.

Thor voor meer

thor it
no img
05/09/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: VLM Dessel

Patrick Luyten stond in Dessel weer trouw met zijn videocamera in de aanslag, hij zorgde weer voor een leuke video van de VLM-wedstrijd in Dessel...

Thor it voor de video van Patrick


thor it
no img
05/09/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Honda CRF 450 2014 uit stock leverbaar bij HRD

De nieuwe Honda 450 CRF van 2014 is uit stock leverbaar bij Honda Racing Dirkx in Overpelt. Naast de nieuwe modellen komt Honda ook met een retro-lijn vrijetijdskledij uit. Ook deze kleding is uit voorraad leverbaar bij HRD, Astridlaan 198, Overpelt


thor it
no img
03/09/2013 | posted by MVE | reactie(s)

ShoX zorgt voor frisse wind in MX-land!

Toen vorig jaar de gedurfde ‘ShoX’ formule op de BMB kalender verscheen, werden er nog enkele wenkbrauwen gefronst. Het format dat er omdraait om rijders en fans een nieuwe MX ervaring te bieden, slaagde echter met glans voor de eerste test in oktober 2012. Red Bull-KTM rijder Ken De Dycker schreef die eerste editie trouwens op zijn naam en zal ook nu weer zijn opwachting maken.

Thor voor meer

 


thor it
no img
03/09/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Test met WMX shop de nieuwe yamaha 450 2014.

Nadat Mike Vanderstraeten dit weekend de wedstrijd in Dessel domineerde op de nieuwe Yamaha 450 2014 heeft WMX besloten om u ook de mogelijkheid te geven om deze machine te testen.
WMX organiseert testdagen met te beginnen het weekend van 7-8 september.
Op zaterdag 7 september zal de eerste testdag doorgaan op het Hondapark te Olmen.
Op zondag 8 september zal de tweede testdag doorgaan op het Yamaha training center te Hélécine.
 
Om in te schrijven contacteer WMX op het nummer 014/266038 of via het e-mail adres wmx@telenet.be.

thor it
no img
09/08/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Gratis UFO service in Lierop!!

Tijdens de Grand Prix in Lierop komend weekend kan iedereen aan de UFO-truck terecht om helemaal gratis zijn UFO-helm een nazicht of service te laten geven. Ook met je Morpho-kniebraces kun je bij de specialisten van UFO Italie langsgaan voor advies, onderhoud of afstellingen... 

See you @ Lierop!!


thor it
no img
03/09/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Fotoreeks Michael Gryspeert @ Orp Le Grand

Michael verruilde afgelopen zondag de normale MCLB-wedstrijd voor het Belgisch Kampioenschap (BMMX) in Orp Le Grand. Hij stuurde ons volgende fotoreeks....

Klik hier voor de foto's


thor it
Mx477R2R StoreSec ConstructionsKTM Shop NLWMX-ShopDSM

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!