Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
10/03/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Steve Seronval geraakt in vorm en wint in Wontergem (MCLB)

Steve Seronval stond nog niet op de hoogste podiumtrap dit seizoen maar de Waalse Honda-rijder vond in Wontergem de tijd rijp om nog eens een gooi te doen naar de bloemen. Hij liet in de eindstand de terug uit-blessure gekomen Manuel Priem achter zich, Manuel stond acht maanden niet meer achter het starthek maar stuurde zijn KTM toch mooi naar die tweede plaats. Jurgen Wybo mocht als derde mee naar het podium. Bij de Inters MX2 was de zege voor Torpjurn van Hoe, hij won voor Sven Roelandt (2de) en de Fin Maikel Kaipanen. Dennis van Hul won de strijd voor de zege bij de Inters B....

Thor it voor alle uitslagen van Wontergem
Klik hier voor een fotoreeks van Bertje


thor it
no img
09/03/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Antonio Cairoli verbrod Belgisch feestje in MXGP

Het zag er lange tijd naar uit dat we opnieuw een Belgische GP-zege zouden krijgen, Cairoli won wel de eerste reeks maar Clement Desalle leek lang aanspraak te gaan maken op de reekszege in de tweede reeks. Clement moest jammer genoeg voor de Belgische fans in de slotfase de duimen leggen voor de wereldkampioen waarmee Clement wel nog tweede werd voor een uitstekende Jeremy van Horebeek die in beide reeksen derde werd. Kevin Strijbos reed lange tijd voor een topvijf-plaats maar de Suzuki-rijder kreeg in de slotfase van de tweede reeks een probleem waardoor hij afzakte naar een 13de plaats, samen met de vijfde plaats in de eerste reeks werd hij 11de in de eindstand. Joel Roelants kon zijn tiende plaats niet omzetten in de eindstand van de GP, de J-Race-rijder werd 16de, Jens Getteman scoorde 2 wk-punten en werd 22st. Tommy Searle kwam in de openingsreeks hard ten val en zou een dubbele polsbreuk en een hersenschudding hebben opgelopen.

Thor it voor de uitslag van de MXGP


thor it
no img
09/03/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Jeffrey Herlings wint Grand Prix MX2 in Thailand

Vanmorgen werd in Si Racha, Thailand al de Grand Prix MX2 verreden, niemand anders dan Jeffrey Herlings won beide reeksen. De wereldkampioen versloeg in de eerste reeks zijn landgenoot Glenn Coldenhoff die de tweede plaats pakte. In de tweede reeks kregen we een rechtstreeks duel tussen naar eigen zeggen "de beste motocrosser" Max Anstie en Jeffrey Herlings en daar kwam Jeffrey als beste uit, de Nederlander pakte met ook de zege in de tweede reeks een volgende GP-zege en verstevigt meteen zijn wk-leiding. Glenn Coldenhoff werd knap tweede in de eindstand voor Max Anstie. 

Thor it voor de uitslag van de GP MX2 in Si Racha


thor it
no img
08/03/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Antonio Cairoli en Dylan Ferrandis op de pole voor de Grand Prix van Thailand

Vanmorgen werden al de trainingen en kwalificaties voor de Grand Prix van Thailand verreden. In de MX2-klasse was Dylan Ferrandis de beste, de Monster Energy Kawasaki-rijder won de reeks met 0,7 sec voor wereldkampioen Jeffrey Herlings. Glenn Coldenhoff stuurde zijn Rockstar Energy Suzuki naar de derde plaats voor Jordi Tixier en Max Anstie. Julien Lieber was opnieuw onze enigste Belgische vertegenwoordiger in de MX2, hij werd 13de. Antonio Cairoli toonde waarvoor hij naar Thailand is gekomen, orde op zaken stellen. De Red Bull KTM-rijder wil morgen duidelijk de rode plaat van Gautier Paulin aanvallen en pakte vandaag al de polepositie. Clement Desalle was tevreden met de tweede plaats, Jeremy van Horebeek werd derde. Kevin Strijbos kwam als 8st over de finish, Joel Roelants werd 10de terwijl Jens Getteman vroegtijdig het rennerspark moest opzoeken. Max Nagl kende pech, zijn achterrem werd door een steen vernield waardoor hij moest opgeven.

Thor it voor de uitslag van de kwalificaties MX2 en MXGP


thor it
no img
08/03/2014 | posted by PGM | reactie(s)

Jordi Van Mieghem out!

Jordie Van Mieghem is out voor 5 a 6 weken, hij kwam verkeerd neer tijdens een afsprong en brak zijn scheen en kuitbeen

 

Thor voor zijn verslagje

 


thor it
no img
08/03/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Een rondje en livetiming in Si Racha voor de Grand Prix van Thailand

Kevin Strijbos en Max Anstie zette vanmorgen tijdens de vrije trainingen de helmcamera's op zodat we virtueel een rondje kunnen meerijden op het circuit waar morgen de GP van Thailand op wordt verreden. De Belgen deden het vanmorgen verre van slecht in de prekwalificaties: Clement Desalle was de snelste voor Jeremy van Horebeek, Antonio Cairoli was derde snelste net voor Kevin Strijbos. Joel Roelants werd 18de en Jens Getteman 21st. De kwalificaties worden verreden rond de klok van 11 uur vanmorgen en je kunt die live meevolgen als je op "Thor" klikt

Thor it voor de video en de live-timing 


thor it
no img
07/03/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Pascal Rauchenecker vervangt Tyla Rattray in Thailand

Met Tyla Rattray nog in de lappenmand ging het Red Bull IceOne Husqvarna Factory Team op zoek naar een vervanger en kwam uiteindelijk bij Pascal Rauchenecker terecht. De Oostenrijker was de laatste jaren een opkomend talent maar bleef in 2013 in de MX2-klasse onder de verwachtingen en kwam uit bij het Cofain KTM-Team om aan (inter)nationale wedstrijden mee te doen. Deze kans kon Pascal echter niet laten liggen en de #3 uit het 125cc Junior-WK van 2010 reist met goede moed af naar Thailand.


thor it
no img
07/03/2014 | posted by 24mx | reactie(s)

Bij 24MX.be de perfecte racetent aan een onklopbare prijs

Je kan er niet om heen. Waar je ook bent, de 24MX 3m op 3m racetent is een bekende verschijning op de cross! Waarom? Omdat geen enkele andere Easy-up tent jou de bescherming, het gemak en de kwaliteit geeft van de beroemde, originele 24MX racetent. Zeker niet aan de waanzinnig scherpe prijs van €149!

Klik op "Thor" voor meer info over de 24MX-Racetent


thor it
no img
07/03/2014 | posted by KTM-Shop | reactie(s)

ORIGINAL FACTORY CLUTCH COVER BIJ KTM-SHOP.NL

Geef uw KTM een factory look met deze originele clutch covers !!!!
- Origineel onderdeel van het KTM fabriek Team:
Speciale harde coating met KTM Racing logo, Toepasbaar op 450-500 EXC of SXF, Toepasbaar op 250-350 EXC of SXF, Beschikbaar zolang de voorraad strekt!

Surf snel naar www.ktm-shop.nl en bestel je factory-clutchcover


thor it
no img
07/03/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

6D-Helmen, nu ook bij WMX-Shop in Westerlo

Introductie-actie 6D helmen bij WMX shop, bij WMX koop je je 6D helm aan een actieprijs va 590 euro.
WMX Shop heeft ook de Chaos-kleur op stock...
 
WMX-Shop, Olenseweg 55, 2260 Westerlo

thor it
no img
07/03/2014 | posted by Mxworld | reactie(s)

Openingscross Assenede VMCF

Dit weekend, 9 maart 2014 maakt de VMCF-federatie zich klaar om met de openingscross van 2014 op het gekende circuit van assenede op gang te blazen. Zoals gewoonlijk bij de VMCF kan iedereen terug op zondag aantreden van jeugd 50cc tot en met inters en natuurlijk ook de zijspannen. Deze winter heeft het bestuur van VMCF niet stilgezeten en kunnen we stellen dat de kalender er mag zijn met de gekende klassiekers en de nieuwe circuits, je kan alles terugvinden op www.vmcf.be.
 

Thor it voor meer over de VMCF en de openingscross in Assenede


thor it
no img
07/03/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Perfecte controle met de competitie-sturen van Moose Racing

De twee belangrijkste punten qua contact onder het rijden met een offroad-motor zijn je voeten én je handen. Beiden zijn cruciaal in het controleren van je motor, de handen zijn vitaal erg belangrijk en een goed stuur helpt je om daar het meeste uit te halen. Moose Racing sturen zijn gemaakt van hoog kwaliteits 2014 T6 Aluminium voor duurzaamheid en zorgen voor een goede absorbtie van de trillingen. De koppelingshendel-kant is gegroefd om ervoor te zorgen dat je handvat niet erover zal slippen. De sturen zijn in diverse modellen en in verschillende kleuren verkrijgbaar. Alle Moose Racing Sturen koop je standaard met een zwart/grijze stuurbeschermer aan een competitieve prijs van 58,50 Eu.
Een gekleurde stuurbeschermer kun je er apart bijkopen. Vraag ernaar bij je dealer.


thor it
no img
06/03/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Het Losail-verhaal van Tyla Rattray

Jawel, in de MX2 trok Husqvarna met een podiumplaats de aandacht. Dat lukte vooralsnog niet in de MXGP-klasse. De elfde plaats van Todd Waters is goed, maar ook niet meer. Maar dat kwam omdat ex-wereldkampioen 125 cc Tyla Rattray niet zijn ding kon doen voor het Ice One Racing MXGP Factory Team.


thor it
no img
06/03/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Wat een debuut voor Kawasaki

Als een van de grote vier in de MX-wereld heeft Kawasaki het seizoen 2014 met een knaller ingezet. Top of the bill is de GP-zege voor Gauthier Paulin. Hij is de eerste WK-leider in de MXGP-klasse.

Thorren dus maar.....

 


thor it
no img
05/03/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Achtertandwielen aan 17 Euro bij Outlaw Racing

Vraag niet hoe het kan maar profiteer ervan! We ruimen alle Esjot achtertandwielen op en ze mogen weg voor slechts 17 euro,-!

We hebben de tandwielen nog liggen voor Honda, KTM, Yamaha en Suzuki en het zijn goede kwaliteit tandwielen. Op = op!

Thor it voor meer over deze actie


thor it
no img
05/03/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Clement Desalle kijkt vooruit naar de GP van Thailand

Clement Desalle staat al na één GP op een achterstand van 18 punten maar de Rockstar Suzuki-rijder uit het team van Sylvain Geboers panikeert niet. De meeste rijders vlogen meteen door van Qatar naar Thailand, ze werken terplaatse aan hun conditie en zo doet ook Clement Desalle....

Thor it voor Clement zijn vooruitblik


thor it
no img
05/03/2014 | posted by Vepix | reactie(s)

Robin Bakens over zijn VLM-voorbereidingswedstrijden

Na het blessure seizoen van 2013 is het voor Robin Bakens zaak om zo veel mogelijk wedstrijdritme op te doen. Zodat hij helemaal klaar is voor de start van het EK250cc in Bulgarije op 20 april. Om het reizen te beperken en het in België nog goed weer is, heeft het 19-jarige talent er voor gekozen om twee weken aan de start te verschijnen in de VLM.

Thor it voor meer hierover


thor it
no img
05/03/2014 | posted by Gpproducts | reactie(s)

GET testdagen by GPproducts

Als rijder zoek je de limiet op om de afstand naar de concurrentie te vergroten. Wanneer jij het verschil wilt maken en begrijpt dat crossen om honderdste van seconden gaat, is de GET Power een absolute must!
GET is onderdeel van Athena en levert ECU’s met nieuwe mappings voor off-road motoren met maar één doel. De crosser sneller te maken! Ervaar net als Jeffrey Herlings, Antonio Cairoli, Ken Roczen of Kevin Windham de GET ECU en kom naar de testdagen die op 12 en 15 maart 2014 zullen doorgaan...
 
Thor it voor meer info

thor it
no img
05/03/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

HRC in rollercoaster van het WK

De kop is er af. Nauwelijks een week na Qatar dient zich de tweede GP aan. HRC kon met opgeheven hoofd Arabië verlaten en blikt vooruit naar Azië. Vorig jaar raakte Evgheny Bobryshev er uitgeput. Nagl, die er vorig jaar ziek werd, keerde terug naar huis.

Thor for more.....


thor it
no img
04/03/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

JM-WILVO-NESTAAN-HUSQVARNA debuteert met podium

In tegenstelling tot het andere Husqvarna team (Ice One) is men in het JM-Wilvo-Nestaan kamp best tevreden met de openingswedstrijd in Qatar. Met een derde plaats algemeen voor Romain Febvre en een vijfde rang voor Aleksandr Tonkov zijn de doelstellingen méér dan gehaald.

 


thor it
no img
03/03/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Voorstelling Mc Mikkola Team 2014

Op het domein van Jaurieu werd het BMB team Mc.Mikkola aan de pers voorgesteld. Onder erg ruime belangstelling en na een teambuildingnamiddag zat de sfeer er goed in. Ook dit jaar verzorgt de club opnieuw een BMB wedstrijd en dit op 10 en 11 mei op het vernieuwde circuit van Roksem. Daarnaast wordt er ook een BK Proef voor de zijspannen georganiseerd. Wie de rijders, die in de blauwe kleuren van MX477 zullen aantreden zijn kun je zien als je op "Thor" klikt 

Thor it


thor it
no img
03/03/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Wesley Verheyen primus bij de Inters MX1 in Minderhout (VLM), Tom de Belder wint bij de Inters MX2

Wesley Verheyen wisselde vorige week in Peer nog een tweede plaats af met een nul-score maar in Minderhout was er niks tegen de Limburger te beginnen, "Wes" won beide reeksen. In de eerste reeks was Sven Breugelmans beste achtervolger maar Den Breugel scoorde in de tweede heat slechts vijf punten, Mike Vanderstraeten probeerde dan maar om Verheyen van de overwinning te houden maar ook tevergeefs... Eric Foguenne werd uiteindelijk met zijn regelmaat beloont met de tweede plaats voor Mike Vanderstraeten. Bij de Inters MX2 was Tom de Belder, ook al met een dubbele reekszege de beste van de hele bende. Robin Bakens werd met een 3-2 in de reeksen tweede voor Rob Konings die 2-4 werd in de reeksen. Kristof Scheynen werd winnaar bij de Inters B...

Thor it voor alle uitslagen van Minderhout
Klik hier voor een fotoreeks van Bertje


thor it
no img
03/03/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Het drama Anstie

Een bitterzoet weekeinde voor Max Anstie vertelt men bij Bike-It Cosworth Yamaha over het wedervaren van Max Anstie. Tja, als je het zo bekijkt heb je natuurlijk altijd gelijk. Anstie kende in de aanloop naar Qatar maagproblemen. Niet zo erg leek het want Max kwalificeerde als zesde.

Thor it....


thor it
no img
03/03/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Valentin Guillod met koudwatervrees.

Standing Construct KTM werd in de openingswedstrijd enkel vertegenwoordigd door Valentin Guillod. De Europese kampioen EMX250 debuteerde in het echte WK-wereldje.


thor it
no img
03/03/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Max Nagl zet zichzelf weer op de kaart.

HRC, de nieuwe verpakking rond de fabrieks Honda's kan weer rekenen op een heel goede Max Nagl. De Duitser die vorig jaar van de ene ziekte naar de andere sukkelde, zette Honda op de kaart met een reekszege en een tweede plaats in de eindstand.

 


thor it
Husqvarna TestdayDSMSec ConstructionsWMX-ShopR2R StoreKTM Shop NLMx477

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!