Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
09/06/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Yentel Martens wint BMB Beglian National in Axel

Yentel Martens won vandaag de Belgian National in Axel, de V-Mac-rijder stuurde zijn Kawasaki tweemaal naar de overwinning waardoor hij natuurlijk ook de verdiende winnaar werd in het Axelse zand. Marvin Van Daele werd twee keer tweede terwijl Andy Truyts met een derde en vierde plaats netjes derde werd.

Thor it voor de uitslagen van de BMB in Axel op Pinkstermaandag
Klik hier voor een fotoreeks van Bertje


thor it
no img
09/06/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Endurocross in Antwerpen gewonnen door Jeff Goblet en Pascal Berlingieri

Het KTM Racing Center durfde de uitdaging aan te gaan om als allereerste in België een endurocross in te richten, met groot succes durven we zeggen want het team van Marcel en Lutgarde zorgde voor een perfecte organisatie in het hartje van 't Stad, aan het voetbalstadion De Bosuil in Antwerpen. Jeff Goblet is de grote winnaar geworden van deze allereerste Endurocross in Belgie, de Husqvarna-rijder won bij de vergunninghouders zowel de kwalificatiereeks, de halve finale, finale en ook de KTM Racing Center Superfinale die samen verreden werd met de beste niet-verguninghouders. Pascal Berlingier zorgde dan weer voor dé sensatie bij de niet-vergunninghouders, hij ging de uitdaging aan om de finales te rijden op een electrisch aangedreven KTM Freeride E. Hij won zijn finale op de E-bike en kende pech met een platte band in de grote Superfinale, misschien had er anders wel een podium ingezeten want de UFO-rijder reed sterk op deze KTM Freeride.

Later meer....
Thor it voor enkele foto's


thor it
no img
06/06/2014 | posted by Gear2win | reactie(s)

Thor Pro Circuit Monster Energy kits nu verkrijgbaar bij Gear2Win

Wil je in net zo'n crosspak als de heren van het Monster Energy PC Kawasaki Team uitzien? Wees er snel bij want deze crosskleren zijn erg gewild.... De kleding is bedrukt met enkele grote sponsors van het team maar je kan ze natuurlijk ook dragen indien je geen Kawasaki-rijder bent omdat er geen motormerk zichtbaar is...

Bestel de kleren via deze link

Thor it voor een video


thor it
no img
06/06/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

VLM Pinkstertrofee op Horensbergdam in Genk

Nood breekt wet en daarom moet de VLM door de omstandigheden die we allemaal ondertussen kennen van de Balenberg in Betekom verhuizen naar de Horensbergdam in Genk. Het Fun MX Team en MC De Vrijheid staan ongetwijfeld garant voor een goede organisatie, zo zijn er op zaterdag niet alleen de JMS-wedstrijd gepland maar vind er op "De Dam" ook nog de Josram Denicol day" plaats, er wordt gezorgt voor diverse randanimaties hieromtrend. Op zondag en maandag staan er de gewone VLM-wedstijden geprogrammeerd en op zaterdag- en zondagavond kun je in de feesttent terecht voor een grote barbecue. 


thor it
no img
05/06/2014 | posted by | reactie(s)

Ricky Carmichael University komt naar Belgie!!

Ricky Carmichael komt ter ondersteuning voor het Charity Event van Stefan Everts, Everts and Friends naar België en daar koppelt Ricky op 23 en 24 juli een Ricky Carmichael University aan vast. En wie werkt hier nog aan mee? Stefan Everts.... Eindelijk vonden deze twee motorcrosslegendes een plaats in hun agenda om enkele dagen uit te trekken voor geld in te zamelen voor goede doelen maar ook jij kan hiervan profiteren als je je inschrijft voor deze Ricky Carmichael University....

Thor it voor meer info


thor it
no img
05/06/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Vanaf 14 juni 2014 damesreeksen in het VJMO-programma

Zaterdag 14 juni wordt er, na de succesvolle special-categoriën brommers & pitbikes, ex-BLB en ex-MCB piloten, voor de eerste maal in het VJMO-programma twee reeksen voor DAMES geprogrammeerd. Deelnemende dames worden gevraagd eerst voorzitter Frans Lunenburg te bellen (GSM 0475/597684) , opgelet dit is enkel ter info of er voldoende belangstelling is , maar dit is volgens de laatste gegevens absoluut niet het probleem!
 
Thor it voor meer info

thor it
no img
05/06/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

De 23-jaar regel voor de MX2 verandert NIET

Tenzij Youthstream zijn eigen woorden herroept, zal de maatregel om tot 23 jaar MX2 te mogen rijden NIET veranderen. Dat lazen wij op MXGP zelf.

Hier het korte – vrij vertaalde -  persbericht op www.mxgp.com:

Thor


thor it
no img
04/06/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Nagelnieuw voor Belgie: Endurocross Deurne

MX-World zal zaterdag goed vertegenwoordigd zijn op de Endurocross in Deurne. De grote baas rijdt zelf mee, alsook zijn  poulain Pascal Berlingieri. Deze endurocross is een première voor Belgie. De wedstrijden worden verreden in Deurne, aan de poorten van het Bosuilstadion. De toegang – en ook de animatie en demo’s - voor het publiek: GRATIS.

Thorren maar……


thor it
no img
03/06/2014 | posted by PGM | reactie(s)

Fotoreeksen GP Frankrijk

GP #9 is al weer gepasseerd, het was er eentje met ups and downs, heel wat crashes op een gevaarlijk technisch parcour, even concentratie verlies kon fataal zijn. Behalve dan voor Herlings, die blijft van start tot finish verbazen hoe die zijn motor en parcour onder controle heeft. Bij de MXGP hebben we nog steeds een kampioenschap, Desalle geeft de titel niet zo maar weg aan Toni, ook de “Jerre” staat weer mee op het podium, weleens waar een stapje hoger deze keer.
 
 

thor it
no img
04/06/2014 | posted by PGM | reactie(s)

EMX 125 Frankrijk, de Belgen hun reacties

Te Saint D'Angely was het de beurt aan de EMX 125  om hun kunnen te tonen, er kwamen 7 Belgen aan de start waarvan er zich 2 konden plaatsen, via Thor lees je hun reactie's

Klik hier voor de foto's


thor it
no img
03/06/2014 | posted by Mxstage | reactie(s)

Ga mee op zomerstage met Mxstage.be

Na 12 succesvolle jaren in Avesnes vond het Mxstage.be team, het tijd om van locatie te veranderen voor de grote MX zomerstage, de nieuwe locatie is het prachtige motorpark Bitche geworden. Bitche ligt in de Franse Vogezen net voorbij Luxemburg en het is echt een unieke omloop. Het is één van de weinige heuvelachtige circuits met licht zanderige ondergrond.

Thor it voor meer info over de zomerstage waar iedereen aan kan deelnemen


thor it
no img
03/06/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Crossen en school volgen, het kan bij LCS

Enkele dagen geleden publiceerden we al dat er  motorsportgerichte opleidingen kunnen gevolgd worden aan het Syntra in Neerpelt. Ook in Lommel is er een gelijkaardige opleiding die wordt aangeboden door het LCS.

Geïnteresseerd? Thorren dan maar.


thor it
no img
03/06/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Update blessure Xavier Boog

24MX Honda rijder Xavier Boog kwam afgelopen weekend tijdens de Franse GP ongelukkig ten val. Volledig onderzoek in het ziekenhuis van Poitiers wees uit dat hij een fractuur ter hoogte van de C7 nekwervel en schade aan de T3 en T4 rugwervels opliep.

Thor.


thor it
no img
02/06/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Grote kortingen op helmen bij 24MX.be

Er zijn deze week grootse kortingen in de helmenafdeling bij Europa's grootste Mx-webshop 24MX.be. Je vind er een heel assortiment aan helmen met grote kortingen...

Surf snel naar de helmenafdeling van 24MX


thor it
no img
02/06/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Fotoreeks JMS Ranst

Na vorige week zijn plicht te hebben vervult in de Kiespaddestoel ging onze kabouter zaterdag nog eens naar een JMS wedstrijd. De nieuwelingen, junioren, aspiranten, daglicenties, crossende dames, pitbikes, …, uit iedere reeks komen er een aantal piloten in beeld in onderstaande link. Maar ook de oldtimers moeten niet panikeren. Ze komen zeker nog aan bod in het gezelschap van wat ander fraais.

Klik hier voor de fotoreeks van Kabouter Trek


thor it
no img
02/06/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Mike Vanderstraeten en Jonathan Banken winnen in Ranst (VLM)

Mike Vanderstraeten won in Ranst de twee reeksen bij de Inters MX1 A, de Fun-MX rijder liet in de eerste reeks Wesley Verheyen achter zich, in de tweede reeks was Sven Breugelmans de beste achtervolger, Sven werd ook tweede in de eindstand voor Wouter van Massenhove die twee keer vierde werd. Bij de Inters MX2 was de zege opnieuw voor Jonathan Banken, ook hij won met een dubbele reekszege, Sven Scheynen werd tweede voor Jelle Verbruggen. Martijn Vermijl kon Kristof Scheynen de zege ontfutselen...

Thor it voor de uitslagen


thor it
no img
02/06/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Jeffrey Dewulf wint met dubbele reekszege in Wachtebeke (MCLB)

Jeffrey Dewulf zit in een bloedvorm, de Yamaha-rijder won in Wachtebeke beide reeksen Inters MX1, in de eerste reeks was het Manuel Priem die het beste kon volgen. In de tweede reeks was Steve Seronval de tweede beste achter Dewulf. Seronval (3-2) werd tweede in de eindstand voor Priem (2-4) terwijl Jurgen Wybo met een 4-3 net naast het podium belandde. Bij de Inters MX2 was de zege voor Gilles Tack, Torpjurn Van Hoe werd tweede voor Dylan Verleyssen. Niki Debruyne was beste Inter B...

Thor it voor alle uitslagen van Wachterbeke

Klik hier voor foto's van Bertje


thor it
no img
02/06/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Paddock Gossip & Small Talk Saint Jean - Deel 3

Ja ze hebben ons deze maandag goed bezig gehouden eer we alle info voor u in hapklare brokjes gereed hadden. Hier is de laatste trein met info.

 

Thor.


thor it
no img
02/06/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Meerjarig contract tussen Damon Graulus en Standing Construct KTM

Hoe kan een resultaat een en ander inde goede richting duwen? Want in de MX zijn de plaatsjes duur en zijn er vele kandidaten. Damon Graulus zorgde al vroeg voor een eerste prijs voor Standing construct KTM. Hij werd Frans kampioen MX2, en ging vervolgens volop voor de GP’s. In Spanje behaalde hij al meteen de zevende plaats en in Matterley Basin werd Damon properkes achtste in de eindstand. Dan heb je kaarten om met de baas aan tafel te gaan zitten. En dat gebuerde vorige week.

Thor.


thor it
no img
02/06/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Xavier Boog: afwachten voor operatie of niet

Voor Xavier Boog lag er in Saint Jean d' Angely een mooie GP te wachten. Zeker nadat de 24MX Honda rijder een dikke  7de plaats soorde in de eerste manche. Helaas, in het begin van reeks twee liep het mis.....

Thor.

 


thor it
no img
02/06/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Paddock Gossip & Small Talk Saint Jean - Deel 2

Echt heel veel nieuws van en rond de GP's deze week. Hier deel twee, en er komt vermoedelijk nog een derde ronde. Ik ben eens benieuwd of onze baas ondertussen al uit vakantie is. We beginnen hier famues te zweten!

Allé, Thorren maar....


thor it
no img
02/06/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Oud, maar leuk nieuws: Gajser tekent voor twee jaar bij Honda

Het nieuws van de deal tussen Honda en Tim Gajser dateert al van voor het weekeinde. Toch willen we hier even op terug komen. De aandachtige fan zal het niet ontgaan zijn dat Tim Gajser aan een sterke opmars bezig is. De jonge Sloveen baant zich momenteel een weg door de subtop van de MX2-klasse. Of hoort hij daar al bij?

Thor.


thor it
no img
02/06/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

MXDN 2015: Ernee officieel voorgesteld aan de pers

Er waren heel wat bobo’s op de officiële persvoorstelling van de MXDN 2015. Jaja, nog een jaar of wat te vroeg, maar we geven het toch maar mee. Al is het maar om Uw vakantie te plannen, richting Ernée, iets boven Rennes en Le Mans, waar de editie 2015 gereden word op het circuit Raymond Demy.

Thor voor meer.


thor it
no img
02/06/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Paddock gossip & small talk from St. Jean - Deel 1.

Net als vorige GP nemen we U kris-kras mee door het rennerskwartier, de geruchtenmolen, de persberichten. zo kan u ook nu weer - in twee ruime delen - je eigen GP nog eens herbeleven.

Thorren dus!


thor it
no img
02/06/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Geerts en Rasmus winnen in Varsseveld.

Onze landgenoot Jago Geerts zit in de winning mood. Afgelopen donderdag kroonde hij zich in Rhenen voortijdig tot Open Nederlands kampioen 85 cc. In de vierde selectie voor het EK 85 cc haalde Geerts het opnieuw zijn slag thuis.

Thor!

 


thor it
KTM Shop NLWMX-ShopDSMMx477R2R StoreSec Constructions

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!