Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
17/01/2014 | posted by PGM | reactie(s)

Bud Racing Video : Valentin Teillet in de USA deel 4

Valentin Teillet neemt ons mee op training en naar de 2e SX wedstrijd te Phoenix waar het niet echt goed verliep met Valentin tijdens de herkansing waar hij toch wel een vrij zware crash maakte.

Thor voor de video

 


thor it
no img
17/01/2014 | posted by Thor | reactie(s)

Thor: Stijlvolle laars voor zware terreinen

Motorrijders zijn altijd op zoek naar avontuur en actie, dat kun je zeker in het motocross en offroadgebeuren vinden. Man en materiaal worden tot het uiterste gedreven, daarom is het noodzakelijk om een goedzittende maar betrouwbare laars te dragen. Dé ambitieuse rijder kiest daarom voor de "Thor Blitz" crosslaars, de perfecte combiniatie van comfort en veiligheid. Deze laars is de ideale laars voor elke rijder in MX, ATV en Enduro.
De Blitz-laars van Thor wordt aangeboden in het zwart of in het wit, de adviesprijs bedraagt 140,97 Eu en is te koop bij de beter motorsport speciaalzaak.


thor it
no img
16/01/2014 | posted by PGM | reactie(s)

Gunther Ghysels blijft bij MC Mikkola en Kawasaki.

Gunther Ghysels zal na een seizoen hoofdzakelijk in Frankrijk te hebben gereden, opnieuw volledig uitkomen in de BMB wedstrijden. Deze wedstrijden zullen aangevuld worden met Franse wedstrijden en enkele internationale wedstrijden.
 
Thor voor meer
 

thor it
no img
15/01/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Indoor Quadpark in Hulshout op 19-01-2014 open voor cross en enduro-rijders

Het indoor quad park houdt op zondag 19/01/2014 uitzonderlijk een dag voor cross en enduro fanaten , dit met hun eigen materiaal. Rijden kan van 10u00 tem 21u00 voor de prijs van €30 p.p. inclusief 1 gratis Monster Energy.

Thor it voor meer info


thor it
no img
14/01/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Dean Ferris komt op dreef in de US

Dean Ferris verruilde ondanks een nog lopend contract het Yamaha Dixon Team voor het KTM Rud Bull Team in de US, wie zou dit niet doen? De jonge Australiër kreeg na de Gp-winst in Bastogne en een goede performance de kans dus bij een echt factory-team en komt uit in de MX2-klasse. In Anaheim 1 werd hij 14de, in Phoenix deed hij het al wat beter met een 7de plaats in de finale, we twijfelen er niet aan dat de Thor-supported rijder vast en zeker nog enkele ereplaatsen bij mekaar gaat rijden in de US. (Foto's: Cudby)

Thor had een kort gesprek met hem, Thor it voor de video


thor it
no img
14/01/2014 | posted by Empirelogomats | reactie(s)

EMPIRELOGOMATS wenst iedereen een gelukkig 2014

MX SEIZOEN 2014... En,is iedereen er bijna klaar voor? Nee, hiermee bedoelen wij niet de fysieke paraatheid van de piloten... maar een oproep aan alle teams en teammanagers; klaar met het budget
en de sponsors?
Laat dan tijdig uw FIM-conforme milieumatten maken. Stuur de logos van uw sponsors naar ons door op
milieumatten@hotmail.be en wij maken een prachtig ontwerp.(gratis)
Voor meer info www.empirelogomats.com of stuur ons een mailtje naar
milieumatten@hotmail.be voor prijzen en MX-teamvoorwaarden.
Je kan ons ook bellen op volgende GSM nummers ; 0032 477 48 44 32 of 0032 475 200 899

thor it
no img
14/01/2014 | posted by ktm-shop | reactie(s)

www.KTM-shop.nl compleet vernieuwd!!

Inmiddels is de gehele website van KTM-shop.nl vernieuwd zodat deze nu ook toepasbaar is op uw tablet, smartphone, laptop en computer.
Deze enorme aanpassing zorgt ervoor dat het systeem zichzelf aanpast aan het besturingssysteem van de hardware waarmee u de website opent , waardoor deze altijd optimaal getoond wordt. Hierbij staat snelheid en gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel.

Thor it voor meer of surf meteen naar www.ktm-shop.nl om de site te bekijken


thor it
no img
12/01/2014 | posted by PGM | reactie(s)

Villopoto wint voor het eerst in Phoenix

De 450 main event van de AMA SX ronde 2 te Phoenix leek eerst saai te worden tot half weg de aanvallen begonnen, eerst werd de leider Bryaton door Barcia bestookt maar deze bleef knap zijn mannetje staan tegenover BamBam, door deze battle kwamen Dungey, Roczen en Villopoto dichter bij en kon het volgende gevecht beginnen waarbij Roczen ten val kwam met een beetje hulp van Barcia zijn achterwiel, terwijl dat allemaal aan de gang was kon Bryaton rustig zijn rondjes afwerken maar Villopoto was gebrand om deze nog nooit gewonnen wedstrijd te Phoenix op zijn naam te schrijven en zo ook de leider in de tussenstand te worden. Bij de 250 werd het een copie van Anaheim 1, in de laatste ronde nam Anderson weer de leiding over van Seely en werd Osbourne terug mooi 3e
 
Thor voor de 250 en 450 finale reeksen en de reacties
 

thor it
no img
11/01/2014 | posted by PGM | reactie(s)

Bud Racing Video : Valentin Teillet in de USA deel 3

Bij BUD Racing zitten ze niet stil, eerder deze week dropten ze de video over Valentin Teillet zijn eerste SX wedstrijd in Anaheim 1, nu maakte ze een video hoe ze de wedstrijd analyseren en wijst Jackie Vimond op de fouten en tijdsverliezen waar ze direct op beginnen te trainen op het officieel Kawasaki parcour. Dat het Valentin het enorm naar zijn zin heeft kan je wel merken, je zou voor minder in zo een MX Paradise als California met de nodige parcours binnen bereik en het mooie weer.

Thor voor de 3e video van de USA avonturen met Valentin Teillet

 


thor it
no img
11/01/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: GoPro-beelden James Stewart

Het zag er aanvankelijk goed uit voor James Stewart, de Suzuki Yoshimura-piloot ging in Anaheim 1 niet al te best van start maar reed als een speer naar de kop van het deelnemersveld. Net toen James de aanval inzette op leider Ken Roczen ging het mis voor de Suzuki-rijder, hij kwam ten val op het wasbord en moest met een gehavende motor opgeven. Stewart had een Gopro op zijn helm wat voor spectaculaire beelden zorgde...

Thor it


thor it
no img
10/01/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Superkorting bij Chris Dhondt!! Bestel nu!!

Chris Dhondt in Oud-Heverlee heeft weer zijn jaarlijkse knalpromoties op cross-en endurobanden, remblokken, ketting en tandwielen en luchtfilters. Bestel je artikelen voor 31 januari 2014 en spaar heel wat Euro's uit.

Klik hier voor de promoties 


thor it
no img
10/01/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Rinotrading importeur van HZ en Neox-brillen

Vanaf heden verdeelt Rinotrading Neox, de brillen van wereldkampioen Antonio Cairoli, de brillen zijn een creatie van de wereldkampioen waar niet alleen hijzelf maar ook Ken de Dycker uitvoerig mee getest en gereden heeft het afgelopen jaar. Neox wordt gemaakt door HZ, ook daar is Rinotrading sinds 2014 importeur van, de brillen zijn te koop bij bijna iedere motocrosswinkel.

Klik hier voor de catalogus van HZ-Neox


thor it
no img
10/01/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Zwarte vrijdag in de motorsport!!

Vandaag kwam tijdens de trainingen voor de ADAC Supercross in Dortmund de Deense kampioen Kasper Lyngaard hard ten val op het wasbord, de symphatieke Deen kreeg door de hard klap een harstilstand. De hulpdiensten waren snel terplaatse maar konden hem niet meer reanimeren....
Vandaag kregen we nog ander triest nieuws in de offroadwereld, in de Dakar-rally werd vanmorgen de Belg Eric Palante dood teruggevonden, de 51-jarige Palante kwam na de donderdagrit niet aan in het bivak, de bezemwagen vond vanmorgen het levenloze lichaam van de Luikenaar. Er wordt nog onderzocht hoe Palente die al aan zijn elfde editie bezig was aan zijn einde is gekomen.

Thor it voor een videobericht


thor it
no img
09/01/2014 | posted by PGM | reactie(s)

AMA Monster Energy SX Phoenix LIVE

Zaterdag is het de beurt aan Phoenix om ronde 2 van start te laten gaan van de AMA Monster Energy SX. Benieuwd of Ken Roczen kan herhalen wat hij in Anaheim 1 deed? Wat doen Stewart, Villopto, Dungey en Reed, word het een nog spannendere wedstrijd dan vorig weekend? Zaterdag kan je het live volgen vanaf 22u!

Thor voor de nuttige links, puntenstand en de lappenmand


thor it
no img
09/01/2014 | posted by PGM | reactie(s)

MX 1 Startlijst 2014

FIM en promotor Youthstream maakte de startlijst bekend met de piloten die op 1 Maart aan de start zullen komen te Qatar. In de MX 1  hebben we 6 landgenoten aan de start, Ken De Dycker, Kevin Strijbos, Clement Desalle, Joel Roelants, Jens Getteman en Jeremy Van Horebeek

Thor voor de startlijst van de MX 1

 


thor it
no img
09/01/2014 | posted by PGM | reactie(s)

MX 2 Startlijst 2014

In de MX 2 gaan er 3 Belgen van start tijdens de eerste proef van het WK in Qatar. Julien Lieber, Kevin Fors en Mathias Plessers.

Thor voor de MX 2 startlijst

 


thor it
no img
09/01/2014 | posted by Outlaw | reactie(s)

Veel nieuwe spullen bij Outlaw Racing!

Bij Outlaw Racing zijn een groot aantal nieuwe producten leverbaar. Zo is het UFO plastic voor de 2014 Honda en Yamaha modellen volop uit voorraad leverbaar. Voor de nieuwe Honda’s is er zelfs een nieuw linker zijnummerplaat leverbaar voor als je een uitlaat met 1 demper monteert. Bij montage van een andere uitlaat met 1 demper is het niet nodig om de extra bolle kap aan de linker kant te houden. Uit voorraad leverbaar in het wit, rood en zwart en deze platen kosten €22,50 voor een enkele zijnummerplaat en €42,50 voor een set zijnummerplaten. Kijk snel in de shop voor een overzicht van de plasticdelen!

Thor it voor meer info of kijk meteen op www.outlawracing.nl


thor it
no img
08/01/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Facebook-actie voor motorcrossterreinen!!

I.v.m. de oplossing die minister Muyters aan het licht heeft gebracht om tijdelijke motorcross terreinen te plaatsen in 4 havengebieden van Vlaanderen te voorzien heeft dit een facebookgroep geïnspireerd om een petitie te starten op facebook om de politieke smoesjes het tegendeel te kunnen bewijzen namelijk 'geen maatschappelijk draagvlak' (www.facebook.com/motorcross-terreinen)
 
Thor it voor meer hierover

 


thor it
no img
08/01/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Knee Protector Access 2014 bij KTM-shop.nl

Een nieuw type knie protectie opgenomen in het assortiment bij KTM voor de 2014 collectie. Dit product is geen volledige knie brace maar beschermd uw schenen én knieën tegen de ergste klappen.
Een transparante, schokabsorberende, spuitgiet ABS kniebeschermer met een strap-systeem met twee standen voor een betere pasvorm op de benen. De protectie is van hoge kwaliteit, volledig bedrukt BioFoam gemaakt. Tevens zorgt de gekleurde foam sectie voor een comfortabele passing met de sluitingen.
Dit item is zowel voor elleboog als knie beschermer beschikbaar in op www.KTM-shop.nlPrijs per set € 30,00
Klik hier om direct naar dit artikel in de shop te gaan


thor it
no img
07/01/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Valpartij zet Kevin Strijbos op achterstand

Het zit de Belgen niet mee want na Ken de Dycker kwam vandaag ook Kevin Strijbos ten val in Lommel. Net als Keeno reed ook Kevin op een motor van een gevallen rijder die achter een springberg lag. Eerst werd er gedacht aan een gebroken heup maar een eerste onderzoek wees uit dat het eigenlijk nogal meeviel, al kun je bij een blessure moeilijk spreken van meeval maar de Rockstar Energy Suzuki-rijder heeft een stukje bekken afgebroken. Morgen, woensdag moet een scan meer duidelijkheid scheppen want op dit moment is "liggen" het enige wat de #4 van het WK MX1 momenteel kan doen. Als de blessure niet erger is dan men nu vermoed kan Strijbos binnen vier weken weer op de motor zodat de eerste GP in Qatar niet in gevaar komt. We wensen Kevin alvast een spoedig herstel toe. Deze valpartijen brengen de vraag naar vlaggenmannen op training wel weer naar voor....


thor it
no img
07/01/2014 | posted by PGM | reactie(s)

Bud Racing video: Valentin Teillet in de USA deel 2

Vorige week toonden we jullie de eerste video over het SX avontuur van Valentin Tiellet in de USA. Nu is er deel 2 na zijn eerste wedstrijd in Anaheim 1, hij vierde oudjaar in Las Vegas en bezocht zijn sponsor Troy Lee Designs.
 
Thor voor de video
 

thor it
no img
07/01/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Dash For Cash - DT1 Trophy

Na een sabbatjaar neemt BeTeMo de draad weer op met hun "Dash For Cash". Op het vernieuwde circuit van de Heeserbergen in Lommel ligt er op 16 februari een pak poen te rapen.


thor it
no img
06/01/2014 | posted by PGM | reactie(s)

Update kalender seizoen 2014

Vandaag werd bekend gemaakt door Youthstream en FIM dat op 11 Mei de GP van Spanje zal verreden worden in Talavera de la Reina, waar op 20 April gereden word is nog niet geweten maar geruchten gaan dat het Bulgarije zal worden, waar de GP in België zal plaats vinden is nog gissen, de plannen om het in het Antwerps havengebied te maken word van tafel geveegd door de politici... Wat had je gedacht... Word vervolgt!
 
Klik op thor voor de voorlopige kalender van de Internationale wedstrijden, ONK’s, BK’s en GP’s
 

thor it
no img
06/01/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Jeffrey Herlings moet het rustiger aan doen tijdens voorbereiding

Lichte paniek vanuit Nederlandse hoek, wereldkampioen Jeffrey Herlings zat middenin zijn voorbereiding op het nieuwe seizoen. De KTM-piloot deed veel aan harlopen maar sloeg negatief advies in de wind nadat hij enkele weken geleden al last kreeg in zijn been en bleef flink doortrainen, onderzoek in het ziekenhuis wees immers uit dat er niets ernstig aan de hand was. Vandaag trok Herlings dan naar specialist Dr. Claes in Herentals en die had minder goed nieuws voor Jeffrey Herlings, een stressfractuur met als gevolg dat hij nu een scheur in het bot van zijn scheenbeen zou hebben gekregen. Vier weken aangepaste training moet ervoor zorgen dat Herlings zonder zorgen aan het seizoen kan beginnen.... We wensen Jeffrey alvast een spoedig herstel toe.


thor it
no img
06/01/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Eerste fotoreeks van het seizoen van Kabouter Trek

Nog 6 weken en dan zal het BMB starthek voor de eerste keer vallen in het seizoen 2014. Een aantal piloten willen er duidelijk van in de eerste meters staan en waren vandaag al hun eerste trainingsrondjes aan het afwerken op de Heeserbergen. Het was zelfs ‘behoorlijk aanschuiven’ om iets na 1 om op één van de weinige trainingsomlopen die Vlaanderen nog kent te geraken. Gelukkig viel het op het circuit nogal mee en lagen de grote springbergen van een aantal weken terug er een pak minder steil bij. Een fotoreeks is te vinden op deze link


thor it
Husqvarna TestdayDSMSec ConstructionsWMX-ShopR2R StoreKTM Shop NLMx477

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!