Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
06/04/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Jeremy Van Horebeek in vorm van zijn leven.

Met twee podia op rij in de MXGP, dorst Jeremy Van Horebeek zich woensdag nog niet als favoriet noemen voor de Masters Of Motorcross. Nu, die bescheidenheid heeft hij op de omloop van “Le Bois Brulée” toch laten varen. Van Horebeek werd winnaar van beide reeksen en is bijgevolg de eerste leider in de editie 2014. Joël Roelants werd tweede voor Kevin Strijbos, zij het met wat medewerking van deze laatste. Lees verder, en ’t is een flinke boterham.

Klik hier voor de foto's

Thorren....


thor it
no img
06/04/2014 | posted by | reactie(s)

Fotoreeks Kabouter Trek @JMS Lummen

Het seizoen is ondertussen een aantal zaterdagen ver, maar naar de JMS was ons Trekje in 2014 nog niet weze kijken. Dit weekend is de JMS – VLM  karavaan te gast in Lummen en dus voelde onze kabouter aan zijn dikke teen dat het wel eens zou kunnen dat familie 72 wel eens van de partij zou kunnen zijn. Hij stapte rond het middaguur, toen de zon tevoorschijn kwam, dan ook in zijn autootje en trok ‘de Limburg’ in. Een eerste deel van zijn foto’s van een dagje JMS zijn te vinden op...

Deze link


thor it
no img
05/04/2014 | posted by Stingfray | reactie(s)

Outdoor SX Masters Markelo strikt Mike Kras

Motorclub Ons Genoegen Markelo barst van de dynamiek. Ieder jaar proberen zij een topwedstrijd naar de Herikerberg te halen. Deze unieke halfharde bosbaan werd de laatste jaren flink onder handen genomen. Momenteel is de helft van de omloop overzichtelijk op het aangepast startveld. En met de Outdoor SX Masters op 7 juni  is de actie voor 100 procent te volgend vanop de verhoogde bermen. Nog later op het jaar, op 11 en 12 oktober 2014 komt de zijspantop naar Markelo voor de European Sidecarcross Of Nations.

Thor voor meer.


thor it
no img
04/04/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

TMV is op zoek naar een nieuwe medewerker

Techno Motor Veghel BV is internationaal opererende distributeur van motorsport accessoires van o.a. de topmerken Twin Air, Renthal, Polisport, 6 D, EVS, Maxima, Matrix, TMV en  Moto Master.
In verband met de sterke groei en de uitbreiding van onze activiteiten zijn we per direct opzoek naar een enthousiaste en leergierige collega voor de functie van:

Thor it voor meer over deze vacature


thor it
no img
04/04/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

KTM-shop.nl denkt met u mee! Meer koeling? Meer vermogen? Minder schade bij een vastloper?

Dat is allemaal mogelijk met de vernieuwde cilinderkop met losse verbrandingskamer. Door een nog beter ontwerp dan origineel is er meer ruimte en een betere flow van het koelwater waardoor de motor koeler blijft, wat ook minder slijtage tot gevolg heeft aan de zuiger en cilinderwand. Een koelere motor kan ook hogere prestaties leveren.

Thor it voor meer hierover


thor it
no img
04/04/2014 | posted by Kevin Moonen - Red de Motocross | reactie(s)

Vlaamse regering duidt mogelijke terreinen in havengebieden aan.

Laat er ons geen doekjes om winden. Achteruitgang, degressie, dat zijn de woorden waarmee we de evolutie van de motorcrosssector in Vlaanderen het beste kunnen beschrijven. Vandaag is er dankzij de Vlaamse regering, in bijzonder de ministers Muyters en Crevits, toch nog eens sprake van progressie. Want vandaag, vrijdag 04 april, verspreidde de Vlaamse regering de aankondiging dat er in overleg met de havenbedrijven concrete locaties aangeduid werden. Het gaat hier over 2 locaties in de haven van Antwerpen, 1 in de haven van Gent en 1 in de haven van Oostende. Met de haven van Zeebrugge, het 4de havenbedrijf in Vlaanderen, lopen de gesprekken nog. Het kan dus goed zijn dat ook hier nog een mogelijke locatie uit de bus komt. Als we het optelsommetje maken spreken we dus over 4 aangewezen locaties en misschien nog eentje in Zeebrugge.
 
Thor it voor meer over dit belangrijke nieuws


thor it
no img
04/04/2014 | posted by Betty | reactie(s)

Betty Vanlommel kondigt met trots Belgische Teams voor IMBA aan...

Aanstaande weekend wordt op het befaamde circuit van Wohlen te Zwitserland de eerste Europese proef voor de ladies en de MX2 gereden. Het IMBA gebeuren wordt meer en meer populair. Ons land wordt daar vertegenwoordigd door volgende VMCF piloten:.....

Thor it

thor it
no img
04/04/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: VLM Keiheuvel by Patrick

Afgelopen weekend stond de VLM-wedstrijd op de Keiheuvel gepland, het werd een editie die velen zich nog lang zullen herinneren want het werd een loodzware zandcross, echter zoals een zandcross hoort te zijn... Patrick Luyten was er met zijn videocamera om er een leuke video van te maken.

Thor it voor de video


thor it
no img
03/04/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Verdien een free ride. Schrijf in voor de Bud Racing MX Challenge

Na de introductie van de nieuwe Kawasaki KX85 cc, besloot Bud Racing om iets te doen voor de jeugd. Samen met marketing bureau Of Course organiseren ze de Bud Racing MX Challenge.

Thorren!


thor it
no img
03/04/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Loud N Proud T-shirt (Thor)

Loud N Proud is het perfecte vrijetijds t-shirt met een mooi logo voor de motorcrossliefhebber. Het T-shirt heeft een groot draagcomfort en is gemaakt van 100% katoen en is gemaakt met een ronde hals.
Je kan het verkrijgen in de kleuren, helder lime-groen, Rood en oranje met een zwarte opdruk, in het zwart met een wit-gele print en in het blauw met een witte print. 
Maten: S-XXL, adviesprijs is 20,60 Eu
De t-shirts zijn verkrijgbaar bij je Thor-dealer


thor it
no img
03/04/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Mons - Openingswedstrijd Belgian Masters of Motocross

Even verder kan u op MXWORLD  alles lezen over de Belgian Masters Of Motocross. Daags na de persconferentie voor de hele cyclus ontvingen wij een persbericht van BMB. De aanstelling van Ad Van Poppel begint op korte termijn zo zijn vruchten af te werpen.

Zondag aanstaande gaat het Open Belgisch kampioenschap motorcross ‘Belgian Masters of Motocross’ van start in Mons-Ghlin. De titelstrijd belooft interessant te worden met de deelname van zowat alle Belgische vedetten en enkele buitenlandse toppers.

Thor voor meer.


thor it
no img
03/04/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Belgian Masters Of Motorcross focust op Belgen

In Huizingen was niet alles peis en vree in motorcrossland. BMB-voorzitter Jos Driesen gaf toe dat de Belgian Masters in een dipje zitten, na het afhaken van twee  belangrijke sponsoren. Promotor Edmond Detry gaf dit toe maar hij heeft enkele ijzers in het vuur. Sportvoorzitter Paul Janssens maakte zich (terecht) druk over de totale afwezigheid van de motorcross in de Vlaamse en Waalse kranten. Met het afhaken van KMC Mol zijn de Belgian Masters Of Motorcross ooit onder een beter gesternte van start gegaan.

Thor voor een hele dikke brok informatie over de BMOM.


thor it
no img
02/04/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Belangrijk: Beslissing tot wijziging milieuvergunningsvoorwaarden MotoClub Lille vzw.

Graag vragen we dat eidereen die ook maar eens in Lille gaat rijden om volgend bericht te lezen!!
Eind 2010 is bij de gemeente een wijziging gevraagd van de milieuvergunningsvoorwaarden van MotoClub Lille vzw ondersteund door een petitie van een 350 tal mensen.

Een beslissing hieromtrent is op het schepencollege genomen op 11 april 2011.
Zowel de aanvragers als MC Lille zijn tegen deze beslissing in beroep gegaan bij de provincie Antwerpen.. Na een aantal geluidsmetingen heeft de provincie onlangs een uitspraak genomen.

Thor it voor enkele wijzigingen


thor it
no img
02/04/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Grand Prix Oekraine afgelast

Door de aanhoudende politieke problemen wordt de Grote Prijs Motocross die in het weekend van 17 augustus 2014 was gepland, afgelast. Door deze GP nu af te lassen wil promotor Youthstream niet aangeven niet meer in Oekraine te willen organiseren, Oekraine zal in 2015 opnieuw een plaats op de kalender krijgen. Voor de Belgische Grand Prix werd nog altijd geen plaats ingevuld...


thor it
no img
02/04/2014 | posted by PGM | reactie(s)

Wie pakt de E MX titel van Stefan Everts af?

E-MX Race of Champions

Stilte! Er is een motorcrosswedstrijd aan de gang. Huh? Jawel, op dinsdagavond 29 april kan je op Circuit Zolder voor de tweede keer de E-MX Race of Champions bewonderen. Waarbij de E staat voor Electric. Een elektrische motorcross dus. Dat scheelt ‘m in decibels. Die hebben we namelijk ingeruild voor nóg meer spektakel!

Thor voor meer

 


thor it
no img
02/04/2014 | posted by PGM | reactie(s)

Supercross Behind The Dream 4

Deze aflevering is al de vierde die op de Amerikaanse zender CBS te zien was over het AMA SX leven achter de schermen, zo komt o.a. 1 van werelds beste rijder, die op onze Nationale feestdag aanwezig zal zijn op Everts And Friends, Ricky Carmichael aan het woord over zijn plannen met de jeugd en de Arena SC crossen
 
Thor voor de film

thor it
no img
01/04/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Fotoreeks Keiheuvel VLM van Kabouter Trek

Het was zwaar zwoegen afgelopen zondag op de Keiheuvel tijdens de VLM wedstrijd aldaar. En dus had onze kabouter extra tijd nodig om te recupereren en zijn fotokes wat bij te knippen, plakken en kleuren om ze toonbaar te maken voor het www. Ondertussen heeft hij op http://www..erbinspictjers.be/Paginas/Fotos/Fotos.html echter een eerste fororeeks online gekregen, en hij heeft belooft om voor de liefhebbers in de loop van de week nog een tweede reeks online te zetten.


thor it
no img
01/04/2014 | posted by PGM | reactie(s)

TEAM DRS FMX4EVER 2014

Ook in 2014 gaat het DRS FMX4EVER Motocross Team verder.

Dit seizoen zal ons team bestaan uit 14 piloten allen uitkomend in de BMB wedstrijden  en allen op FMX4EVER KTM.

Thor voor meer


thor it
no img
01/04/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Getteman gekwetst - Xavier Boog klimt naar de 12de plaats in WK.

Het persbulletin van 24MX Honda Racing klonk een beetje dubbel. Volgens hen was de derde GP van het seizoen in het Beto Carrero World attractiepark er één om vlug te vergeten. Xavier Boog – twee maal top tien in de vorige GP - eindigde 12de in de eindstand.  Contradictie: ondanks die minder prestatie schuift hij wel een plaats naar voor in de WK-stand, ook naar twaalf dus.

En Thorren maar.


thor it
no img
01/04/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Eerste informatie over Goias - Goianias - Hidrolandia

In de marge van de GP van Brazilië nam Youthstream de gelegenheid te baat om de tweede Braziliaanse GP – of die van deelstaat Goiás - voor te stellen aan de pers. Die zal gereden worden op 7 september.  Het is de organisator van Beto Carrero,  Romagnolli Proaçoes e Eventos, die zal instaan voor de volgende wedstrijd in Sambaland.

Thor.....


thor it
no img
01/04/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Joel Roelants verbijt de pijn.

De wisselende seizoenstart van JR, de enige overgebleven rijder van de Grobbendonk-connectie, heeft dit seizoen al alles laten zien. Eerst was er de overstap nar een eigen Honda Team. Dan volgde een veelbelovende zege in Lommel. Maar dan begon de ellende. Ziek in Losail, onvoldoende hersteld in Si Racha en prestaties die onder de maat bleven.  Er volgde een forfait voor Emmen. Vorige week was er ook een met twee gezichten. Mill bracht een spectaculaire val en een overtuigende reekszege. We vroegen ons af wat Beto Carrero in petto hield. Dus klik maar op Thor!


thor it
no img
30/03/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Jilani Cambre wint op Horensbergdam in Genk (VMCF)

Met meer dan 450 piloten op zondag beleefde de VMCF-federatie een van haar hoogdagen op het cicuit van AMC Genk, club en federatie zorgde voor een vlekkeloze motorcrossdag. Jilani Cambre moest vorige week nog nipt de duimen leggen voor JDS Teammaat Verstrepen maar de man uit Vorselaar liet er vandaag met een dubbele reekszege geen twijfel over bestaan wie de beste was in Genk. Yerki Janvier werd met twee derde plaatsen tweede voor Stijn Verstrepen. Bryan Engelen was de beste bij de Inters B.

Thor it voor de uitslagen van VMCF Genk


thor it
no img
31/03/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Steve Seronval wint opnieuw met een dubbele reekszege in Velzeke (MCLB)

De MCLB was te gast in Velzeke, de massaal opgekomen rijders zorgde ervoor dat het een mooi motocross-weekend werd. Bij de Inters MX1 was er weer niets te beginnen tegen Steve Seronval, in de eerste reeks was Jurgen Wybo van het Viaene Mx-Team beste achtervolger. In de tweede heat werd Manuel Priem tweede wat hem ook meteen de tweede plaats in de eindstand opleverde. Jeffrey Dewulf werd derde met twee derde plaatsen, Wybo werd vierde voor Maarten Govaert. Bij de Inters MX2 won Torpjurn van Hoe ook al met twee reekszeges, Wietse Brackman werd tweede voor Sven Roelandt. 

Thor it voor de uitslagen van Velzeke
Klik hier voor een fotoreeks van Bertje


thor it
no img
31/03/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Arminas Jasonikis en Andy Truyts winnen op de Keiheuvel in Balen (VLM)

The battle op de Keiheuvel werd een loodzware strijd die gewonnen werd door de Litouwer Arminas Jasikonis. De 17-jarige KTM-rijder liet in de eindstand Marvin van Daele achter zich, Wesley Verheyen werd derde voor Roel Geurts en Wouter van Massenhoven. De Inters MX2 reden door de vele inschrijvingen samen met de Inters B Open een aparte reeks, Andy Truyts won bij de Inters MX2, hij haalde het van Jonathan Banken terwijl Sven Scheynen derde werd voor Robin Bakens en Dietger Damiaens. 

Thor it voor de uitslagen
Klik hier voor foto's van Rolly


thor it
no img
31/03/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Tweede podium voor Desalle, Strijbos met armpump.

Na de extreme hitte en de “vapor-lock” flirtte de temperatuur in Beto Carrero met de 30 graden gekoppeld aan een extreme luchtvochtigheid. De Suzuki Rockstar rijders blikken met mixed feelings terug op de eerste Braziliaanse ronde.

Thorren.

 


thor it
Mx477DSMR2R StoreKTM Shop NLWMX-ShopSec Constructions

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!