Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
28/07/2013 | posted by PGM | reactie(s)

GP#13 Duitsland, Lausitzring op zaterdag

Herlings wint de kwalificatiereeks bij de MX2 vrij makkelijk voor Tixtier en Goldenhoff, Kevin Fors word 18.

Searl klopt de MX1 bende voor Paulin en Cairoli, Desalle 4, De Dycker 5, Strijbos 7, Roelants 9, Wouts 18 en Van Horebeek geeft op na valparty.

Klik hier voor de fotoalbum

 


thor it
no img
27/07/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Een rondje Met Tonkov op de Lausitzring

Dit weekend wordt op de Lausitzring de Grand Prix MX1-MX2 van Duitsland verreden. Het circuit werd aangelegt op het wegrace-circuit "De Lausitzring". Freddy Verherstraeten stond mee in voor de aanleg van het circuit waar Alexander Tonkov de helmcam opkreeg voor Vurbmoto...

Thor it


thor it
no img
26/07/2013 | posted by PGM | reactie(s)

GP#13 Duitsland, Lausitzring op vrijdag

GP#13 Duitsland Lausitzring
 
We namen een kijkje op het SX achtige parcour te Lausitzring dat ons echt doet denken aan Daytona, ze hebben echt wel hun best gedaan om er iets moois van te maken en dat samen op een perfecte accommodatie. Je bent er voor of je bent er tegen....
 
 
 

thor it
no img
25/07/2013 | posted by Mx-deals | reactie(s)

MX Deals: Maak nu een roll-off van jouw Airbrake!

MX Deals zorgt ervoor dat je van jouw Oakley Airbrake tear-off bril naar wens een roll-off crossbril kunt maken die écht bij je past.  Maak bijvoorbeeld van jouw Oakley Airbrake Herlings Replica een roll-off crossbril dankzij de Airbrake roll-off Kit van Oakley. Uit voorraad leverbaar!

Thor it


thor it
no img
24/07/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Reuze Zomersolden bij Gear2win.be

Gear2win.be geeft aan iedere klant van de Zomersolden een gratis FRO-drinkbus en 100% Luchtverfrisser kado, kijk dus snel op de website of kom langs in de shop in Lommel voor superaanbiedingen en kortingen.
 

thor it
no img
24/07/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Circuit GP Duitsland Lausitzring krijgt vorm

Het circuit voor de Grand Prix van Duitsland werd gebouwt op een wegcircuit, als voorbeeld hadden de organisatoren de Daytona SX. Duizenden toeschouwers kunnen plaatsnemen in de tribunes en krijgen zo een overzicht over heel het circuit. Voor de aanleg van het circuit werden honderden vrachten zand aangevoerd, onze landgenoot Freddy Verherstraeten zorgde mee voor de aanleg van het circuit.

Thor it voor een video van de Duitse regionale Tv


thor it
no img
23/07/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Factorylook? Ook voor jou kan het!

Wil je ook met die factory-look op de cross staan? Dat kan want 24MX.be heeft nu enkele leuke bling-bling spullen in kijker staan. De gekleurde spaaknippels zijn er nu voor 60,95 Eu per set nippels van 36 stuks, een koelslangkoeler die je koelslang tot maarliefst 7 graden koeler houdt voor 50,95 Eu, de voorvorkbeschermers uit koolstofvezel geeft je vering net die betere uitstraling (55,95 Eu), 5 liter Bo Motor Oil met drie oliefilters voor 56,95 Eu, De Twenty-remhendel met 1 jaar garantie 40,95 Eu, De 24MX-racetent inclusief drie zijwanden voor 179 Eu en de Twenty Urenteller voor slechts 19 Eu. (Klik op het product voor de rechtstreekse link of surf naar www.24mx.be)
Met al deze producten ben je zeker voor de factory-look!!


thor it
no img
23/07/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Michael Leib voor Honda Gariboldi in Duitsland en Tjechie

Na enkele blessures en nog meer teleurstellingen trok Michael Leib terug naar Amerika om in de beste omstandigheden terug in goede vorm te komen. De Amerikaan is nu klaar om weer aan te treden in het WK MX2 en zal voor Honda Gariboldi de GP's van Tjechië en Duitsland rijden, daarna trekt Leib terug naar zijn thuisland om daar het seizoen af te sluiten.

thor it
no img
23/07/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Video Everts & Friends

Onze collega's van motocrossplanet maakten volgende video van een schitterende dag....

Thor it


thor it
no img
23/07/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Team France zonder Marvin Musquin naar Teutschenthal

De Franse bondscoach Olivier Robert speelde het dus klaar om de #3 uit het AMA National 250 Kampioenschap niet te selecteren boven volgende drie Gp-rijders: MX1: Gautier Paulin, MX2: Jordi Tixier en Open: Christophe Charlier. Ondanks dat Marvin Muquin had aangegeven ook te willen starten in de Open klasse op een zwaardere machine werd hij toch gepasseerd. 


thor it
no img
23/07/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Meer foto`s Everts & Friends

We kregen nog twee fotoreeksen toegestuurd van Kabouter Trek en Dirk Mertens, beide stoomden elk een schitterende fotoreeks klaar van deze alweer achtste editie van de Charity Race waarvan de opbrengst integraal naar enkele goede doelen gaat. 

Klik hier voor de fotoreeks van Kabouter Trek

Klik hier voor de fotoreeks van Dirk Mertens


thor it
no img
22/07/2013 | posted by PGM | reactie(s)

Living For The Weekend de coverfoto

Met gepaste trots presenteert de crew van Living for the Weekend the coverfoto die gebruikt zal worden voor de film.

Glenn Coldenhoff figureert met een prachtige gezichtsuitdrukking vastgelegd door fotograaf Gino Maes op alle affiches, de website en de uiteindelijke DVD.

Glenn is naast Joël Roelants, Jeffrey Herlings, Jeremy van Horebeek, Ken de Dycker, Clement Desalle en Kevin Strijbos een van de rijders die gedurende het WK seizoen 2013 gevolgd worden door cameraman Nick Janssen en regisseur Jean-Paul Maas. De film zal in 22 steden getoond worden in de plaatselijke bioscoop.

Kijk op www.facebook.com/livingftweekend voor meer info en kaarten voor de premières in Den Bosch (21 oktober) en Lommel (22 oktober).

De trailer en de nieuwe website zullen op 1 augustus online gaan.

Foto: Nieuwe coverfoto van LFTW, design Mark Nelissen, idee Jean-Paul Maas, foto Gino Maes, figurant Glenn Coldenhoff.


thor it
no img
22/07/2013 | posted by PGM | reactie(s)

Everts and Friends 2013

Op zondag 21 Juli werden er 2 Koningen gekroond als je het ons vraagt, de Filip in Brussel en Stefan Everts te Genk voor het opzetten van een TOP spektakel! Onder de hitte konden de toeschouwers genieten van een volle dag mx show en fun van de bovenste plank. Kevin Strijbos wist zowat alles te winnen, de veldrijders reden hun ziel uit hun lijf op de mx track, de kids genoten van de aandacht van hun helden en Kimi Raikonen bleef ijzig cool onder de hete zon en belangstelling.
 
 
 

thor it
no img
22/07/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Roel Geurts wint VMCF in Scherpenheuvel

Vincent Collet won de eerste reeks maar moest de strijd al staken in de eerste ronde van de tweede reeks waardoor de weg voor Roel Geurts openlag om de eindzege mee naar Limburg te nemen. Jilani Cambre uit het JDS Mx-team was met twee tweede plaatsen in goede doen op het circuit in Scherpenheuvel en werd tweede voor Junior "2-smoker" Slegers. Bij de Inters B was de zege voor Donny Schmidt, hij haalde het voor Vincent Foucart en Quinten van den Bossche.

Thor it voor de uitslagen


thor it
no img
22/07/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Kevin Strijbos wint 8st editie van Everts & Friends

Voor een groot publiek werd zondag de 8st editie van Everts & Friends verreden, de toeschouwers moesten door de hitte welliswaar de schaduw onder de bomen op de Dam opzoeken maar de rijders leken geen last te hebben van de hitte want het was duidelijk dat ze er zin in hadden. Kevin Strijbos was over de drie verschillende reeksen voor de GP Stars de beste, hij won voor een (eindelijk) sterke Joël Roelants, als derde mocht Stefan Everts zelf mee op het podium. Niels Albert won samen met Gautier Paulin de Cyclo-X/mx race, Patrick Heinen won bij de Funbikes voor Eric van Vught, Roan van den Moosdijk won voor Thomas van Erum de Future Stars, bij de Golden Heroes was Danny Hens in beide reeksen de beste, bij de junior stars won Stef Karssemaekers...

Thor it voor de uitslagen van Everts & Friends
Foto's vind je van Rolly en Bertje op www.rolly-pics.be


thor it
no img
21/07/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Jeremy van Horebeek en Gautier Paulin @ Finland

De Kawasaki's van Gautier Paulin en Jeremy van Horebeek doen het goed, ze staan momenteel respectievelijk tweede en zevende in de WK-tussenstand van de MX1-klasse. Paulin stond al enkele keren op het podium terwijl The Jerre er al enkele keren kortbij zat maar nog niet mocht proeven van een MX1-podium. In volgende video vertellen ze over het seizoen dat al 2/3de erop zit...

Thor it


thor it
no img
20/07/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Ook Jerome D`ambrosio en Freddy Loix op Everts & Friends

Naast Kimi Räikkönen, ex-wereldkampioen Formule 1 (2007) en momenteel derde in de WK-tussenstand F1, zullen ook Jérôme d’Ambrosio en Freddy Loix aanwezig zijn in Genk. D’Ambrosio is testrijder bij Lotus en stand-in voor Kimi Räikkönen en Romain Grosjean. Freddy Loix won eind juni voor de 8ste keer de Rally van Ieper. Jérôme d’Ambrosio komt als supporter van Lotus-kopman Raïkkönen naar Genk en zal deelnemen aan de ereronde op het circuit (op de motor). Freddy Loix schreef zich in voor deelname bij de ‘Golden Heroes’.
 
Thor it voor meer info over Everts & Friends

thor it
no img
20/07/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Gautier Paulin op een KX 500 bij Everts & Friends

Stefan Everts himself kwam met een foto op Twitter van de motor van spectakelman Gautier Paulin. De mensen van het Kawasaki Racing Team vonden bij Michel Lubben (die hem beschikbaar stelde) deze Kawasaki 250cc tweetakt uit 2002 die omgebouwd werd tot een 500cc. Wie Paulin in actie wil zien op dit "Monster" moet morgen zeker afkomen naar Everts & Friends op de Horensbergdam in Genk!!


thor it
no img
19/07/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Wat doe je als je het warm hebt? Juis, een duikske pakken!

In de VLM-wedstrijd in Genk ging het er stevig aan toe tussen Steven De Beuckelaer en Andy Truyts, in aan aanval van Truyts op De Beuckelaer ging het even mis voor Andy...

Thor it voor een verfrissende video


thor it
no img
19/07/2013 | posted by Geert Gelaude | reactie(s)

Persbericht: Christophe Hempte maakt vaders droom waar.

In februari berichten we reeds dat “Cri-Cri” die erg zwaar getroffen door het overlijden van vader en monteur in zak en as zat. Maar door de nieuwe liefde in zijn leven terug plezier in het leven zag.

Thor it voor meer info.


thor it
no img
18/07/2013 | posted by PGM | reactie(s)

MCLB wedstrijd te Middelkerke

Aanstaande zondag word er te Middelkerke een MCLB wedstrijd georganizeerd namelijk de trofee van de Westkust door MX Team Dirk Hofman, Team Roelandt en Team Carin, Bertje ging het parcour al even verkennen.
Thor it voor een Mx Middelkerke Promovideo

Info over de wedstrijd vind je hier

Klik hier voor de fotos van het parcour


thor it
no img
19/07/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

24MX Honda ook in Lausitzring en Loket met Gercar

 
Klemen Gercar zal na Finland in nog twee bijkomende MX1 Grote Prijzen uitkomen voor 24MX Honda. Zo zien we de sympathieke Sloveen ook op de Lausitzring en in Loket aan het werk. De 22-jarige piloot staat momenteel op kop in het WK MX3, waarin hij uitkomt voor het Tsjechische Ufo Racing Team. 
 
Thor it voor meer hierover

thor it
no img
19/07/2013 | posted by V-Mac | reactie(s)

Maak kans om deze unieke Jeffrey Herlings carbon Leatt Brace te winnen!

Wat moet je doen om deel te nemen aan deze wedstrijd? ... Simpelweg "Like" de V-Mac Facebook-pagina & "Share" de wedstrijd afbeelding met al je facebook vrienden!
Doe snel mee en win deze unieke Leatt Brace van de Nederlandse wereldkampioen!
Klik hier 


thor it
no img
19/07/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Voorverkoop Everts & Friends afgesloten

Daar de organisatie voor Everts & Friends nu in zijn laatste plooi valt en we nog maar twee dagen voor de 2013-editie staan werd de voorverkoop afgesloten. Kaarten zijn uiteraard wel nog gewoon aan de kasse te koop voor de schappelijke prijs van 15 Eu. Formule 1-ster Kimi Raikonen is de blikvanger naast heel wat MX- Gp-toppers en natuurlijk ook weer heel wat toppers uit de Cyclocrosswereld. 

Tot zondag!!


thor it
no img
18/07/2013 | posted by Kabouter Trek | reactie(s)

Fotoreeks VLM Retie

Onze Kabouter trok afgelopen weekend naar Retie, zaterdag voor de oldtimers te shooten, op zondag kwam het volledige VLM-programma aanbod...

Klik hier voor de foto's van Kabouter Trek


thor it
KTM Shop NLDSMR2R StoreWMX-ShopSec ConstructionsMx477

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!