Log in
Thor Header
 
KTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
23/12/2012 | posted by Haan Wheels | reactie(s)

Prettige feestdagen van Haan Wheels

Middels deze weg wil Haan Wheels Sport iedereen prettige feestdagen en een sportief  2013 toewensen. Ook in 2013 kan iedereen weer rekenen op de uitstekende service en kwaliteit van Haan Wheels !

Haan Wheels Sport zal gesloten zijn van 22 december t/m 01 januari 2013

thor it
no img
21/12/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

KERSTSHOW LAURENSE MOTORS

 

Het einde van het jaar is weer in zicht dus is het weer tijd voor de jaarlijkse KERSTSHOW in het Brabantse Boekel (Nederland op 25 km van Eindhoven).
Deze is wederom op 2e kerstdag van 10.00 tot 17.00 uur.
U bent van harte welkom voor een hapje en drankje en voor onze spectaculaire aanbiedingen.
Ook zijn tijdens de kerstshow veel nieuwe 2013 modellen te bezichtigen.
Keuze uit ruim 70 gebruikte motoren.
 
Laurense motors in Boekel is gesloten op maandag 24 en 31 december.
De openingstijden van Laurense motors in Wognum blijven ongewijzigd.
Bij deze wensen wij u fijne kerstdagen en een voorspoedig en sportief 2013.
www.laurensemotors.nl
 

thor it
no img
21/12/2012 | posted by Lander | reactie(s)

Introductie van het US KTM team met Dungey, Musquin en Roczen

Dungey, Musquin en Roczen blikken vooruit op het 2013 seizoen. De drie fabriekspiloten, waarvan twee ex WK MX2 kampioenen zijn meer dan gemotiveerd ooit! Ook de nieuwe motor KTM SX450F komt aan bod! Thor it voor een youtube filmpje..


thor it
no img
19/12/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Georges Jobe overleden

Georges Jobe werd in 1980, op 19-jarige leeftijd de toenmalige jongste wereldkampioen in de 250cc-klasse. Hij zou later nog vier keer wereldkampioen worden, een keer nog in de 250cc-klasse, drie keer in de 500cc. In 1987 en 1992 werd de Luikenaar verkozen tot sportman van het jaar. Vandaag verloor hij de strijd tegen de ziekte waar hij de laatste jaren tegen vocht, leukemie....
Foto: Gino Maes


thor it
no img
19/12/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Vanaf heden alle 2013 kleding op stock bij DIRT RACING SUPPLY

Model Evolution kost klant 169 broek 60 trui 49 handschoenen, Lite kost klant 169 broek 59 trui en 39 handschoenen, Kinetic kost klant 139 broek trui 49 handschoenen 39, f-16 kost klant 89 broek 39 trui 30 handschoenen, formula helmen 499 f2 carbon helmen 279 trophy lite helmen 159 en trekker helmen 169 kinetic kids helmen 99

Voor info of een dealer in uw buurt mail info@dirtracingsupply.be


thor it
no img
19/12/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Eindejaarspromoties bij Honda Racing Dirkx in Overpelt.

Kerst en nieuw is weer in aantocht, en daarom zij er weer speciale condities op vele accessoires en kledij! Tevens hebben we ook de nieuwste Honda's van 2013, zoals de CRF250 en de CRF450 uit voorraad leverbaar, maar ook de nieuwkomer in de CRF familie, de CRF110 is nu in onze shop te bezichtigen.
Zoals bekend hebben we in Overpelt zo goed als alle originele Honda onderdelen in onze stock, en dus direct leverbaar! Voor originele Honda onderdelen die wij toevallig niet in onze stock hebben, is er bij ons als officieel Honda dealer nog steeds de 24 uur leverdienst. Dwz. voor 14.00h bij ons besteld = de dag daarna op te halen.In onze werkplaats kan U steeds terecht voor het beste onderhoud allerhande, zoals revisie van motoren, uit en inpersen van crucassen en drijstangen enz.
Speciaal voor de rijder is er momenteel een groot gamma FOX crosskledij voor het nieuwe 2013 seizoen op voorraad, dus reden genoeg om een bezoekje te plannen in Overpelt, bij Honda Racing Dirkx op de Astridlaan.


thor it
no img
19/12/2012 | posted by Sad MX | reactie(s)

Cadeau tip, SAD-MX geschenkbon

Hebt u nog geen idee wat te geven aan uw vrienden of familie met de feestdagen? Bij SAD-MX regelen wij een geschenkbon voor u. Deze bon kan worden ingevuld met één van onze producten, bv. complete bike stickerkit(249euro), Nummerbordset incl.airboxstickers(65euro), MXshirt(65euro), enz.. of er kan een door u gewenst bedrag worden ingevuld, die de persoon in kwestie dan later kan afregelen bij zijn volgende aankoop van een SAD-MX product. De bon wordt zeer makkelijk en simpel via e-mail naar u toegestuurd, zo kan u deze zelf kan uitprinten en onder de kerstboom leggen.
Voor verdere info, mail sad-mx@skynet.be of neem telefonisch contact op 059 51 81 29.

Hierbij wensen we iedereen alvast een leuke kerst en het beste voor 2013!!

thor it
no img
19/12/2012 | posted by Lander | reactie(s)

Ashley Fiolek niet langer op honda?

De viervoudige WMX kampioene gaf reeds aan dat het haar laatste jaar zou zijn in de WMX klasse, tegelijkertijd maakte ze bekend dat ze niet zou kunnen stoppen met motocross én dat ze alle ronden wil winnen op de X games in 2013. Via twitter vingen we volgende foto op, op verdere details is het momenteel nog afwachten!


thor it
no img
18/12/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Kerstopendeurdagen bij Bakens Yamaha

Net voor de Kerstdagen kun je bij Bakens Yamaha terecht voor de Kerst Opendeurdagen die lopen van 21 t/m 24 december 2012 telkens van 10-18 uur. Tijdens deze dagen zijn er tal van acties die kortingen opleveren tot 70%... Alle offroad-modellen, quads en kledij 2013 zullen aanwezig zijn net als een hapje en een drankje voor iedereen. 
www.bakensyamaha.be
Potterstraat 53b, 9170 Sint Pauwels


thor it
no img
18/12/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Red Bull KTM USA wenst iedereen prettige feestdagen toe

Het KTM Red Bull Team USA stuurde een videoboodschap voor iedereen met de beste wensen voor de eindejaarsfeesten...

Thor it!!


thor it
no img
17/12/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Solar Pro Kerstcross Reusel by Marco

We stuurden Marco voor een allerlaatste keer dit jaar op pad en wel naar de Kerstcross in Reusel. Marco trok met plezier zijn laarzen aan voor dit eindejaarsevenement dat georganiseert werd door het BETEMO-Team...

Thor it voor de video...


thor it
no img
17/12/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Nog enkele plaatsen vrij voor de Everts-School-Stage in Spanje

Van volgende week maandag tot halverwege februari 2013 kun je wekelijks terecht bij Harry Everts om je klaar te stomen voor het komende seizoen. Harry selecteerde een reeks heerlijke circuits om de stage te laten doorgaan. Drie circuits zijn splinternieuw  waarvan twee circuits GP-waardig zijn en een circuit is ideaal om scholing op te geven. Schrijf je snel in bij Harry voor een leerrijke stage die je kan doen in een (doorgaans) perfect klimaat.
Contact: everts.mxracing@hotmail.com of www.everts-school.com

Klik hier voor een fotoreeks van de circuits waarvan ook enkele van het extreme-enduro circuit


thor it
no img
17/12/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

X-STRONG knee guards van acerbis

Indrukwekkende kniebeschermer tegen een vlijmscherpe prijs
* voor rijders die meer verwachten dan de standaard bescherming, maar niet willen investeren in braces van honderden euro's.
* deze kniekap en scheenbeschermer zijn vervaardigd uit een thermoplastische schokabsorberende materie en voorzien van een extra padding die extra harde schokken verwerkt.
* Het systeem is dubbel scharnierend en vormt de knievorm perfect. 
* Enorme tortionele (zijdelingse) stijfheid
* 2 protectie kousen en draagzak inbegrepen

kijk op www.acerbisbelgium.be bestel en kies waar u ze wil afhalen of vraag er achter bij uw dichtbij zijnde Acerbis-center.

thor it
no img
16/12/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Fotoreeks Kerstcross @ Reusel

Kabouter Trek kwam nog eens uit zijn paddestoel voor de Solar Pro Kerstcross in Reusel...

Klik hier voor de foto's


thor it
no img
16/12/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Julien Lieber tekent contract met Rockstar Energy Suzuki Team (MX2)

De 18-jarige Julien Lieber viel in 2012 al in voor de geblesseerde Petar Petrov en met succes want Lieber toonde zich in de Grand Prix en liet zo een heel goede indruk na bij de mensen van Suzuki Europe. Lieber krijgt bij Suzuki niemand minder dan de Brit Max Anstie naast zich, ongetwijfeld dat dit jonge duo mooie dingen gaat laten zien op de Suzuki's...

Lieber zette onlangs een helmcamera op voor een ritje op zijn prive-circuit...
Check it, klik op Thor!!


thor it
no img
16/12/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Mike Kras wint Solar Pro Kerstcross voor Delince en Martens (BMB)

Mike Kras heeft in het Nederlandse Reusel de BMB Solar Pro Kerstcross gewonnen, hij was in de eerste manche de beste voor 2-takter William Saris en Yentel Martens. De tweede reeks schreef Jeremy Delince op zijn naam, de Waal werd in de eerste reeks teruggeslagen door een valpartij maar bleef met succes overeind in de tweede reeks. Yentel Martens werd nu tweede voor Mike Kras die wel de eindoverwinning mee naar huis nam voor Martens (2de) en Delince (3de). 

Thor it voor de volledige uitslag en foto's


thor it
no img
13/12/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Dit weekend staan de deuren open bij Leon Sagaert

Dit weekend ontvangen wij U graag met open armen tijdens de jaarlijkse opendeurdagen.
Tijdens het weekend kunt U ook de motoren komen bekijken van Maarten Govaert en Manuel Priem waar ze ook in 2013 het Belgisch kampioenschap en meer mee zullen betwisten. Nieuw is de mogelijkheid om een gelijkaardige Leon Sagaert Team Replica voor U zelf samen te stellen. Dit met eenzelfde stickerset, die U ook kunt personaliseren.

Thor it voor meer info

thor it
no img
15/12/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Solar Pro Kerstcross in Reusel (NL) is er helemaal klaar voor!!

Morgen wordt de eerste Solar Pro Kerstcross gereden in het Nederlandse Reusel. Het circuit "De Wielewaal" is helemaal vernieuwd voor deze Kerstcross en alle klassen zijn drukbezet. De mensen in Reusel hebben letterlijk en figuurlijk bergen zand verzet voor deze cross en samen met het BETEMO cross team moet dit evenement een groot succes worden!!

We hebben foto's van het circuit (van vrijdag) het ligt er werkelijk perfect bij!*
Klik hier voor de foto's


thor it
no img
10/12/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Opendeurdagen op 15 en 16 december bij Kawasaki MX Viaene

 

Komend weekend, op 15 en 16 december 2012 zijn er bij Lionel Viaene de jaarlijkse opendeurdagen. Kawasaki MX Viaene heeft naast de nieuwe modellen van Kawasaki ook leuke acties op accessoires.  De deur staat voor iedereen open op 15 en 16 december van 10 uur tot 18 uur.

thor it
no img
10/12/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Opendeurdagen JRC in As op 15-16 december 2012

Op 15 en 16 december 2012 kun je bij Joery's Racincenter terecht voor de jaarlijkse opendeurdagen.
Volgende merken zullen aanwezig zijn: Fly kledij & helmen 2013 modellen, Vonzipper, Pro-Grip kledij & helmen, Fro System, Feredo brakes pads, Afam, enz.......
Op overjaarse kledij en helmen zijn er mooie koopjes te vinden, ook vele kortingen & acties op kettingen, tandwielen, remblokken........
Voor teams speciale kortingen.
Kom vrijblijvend een kijkje nemen....
JRC, Ambachtslaan 9, 2665 As - Open van 10 uur tot 18 uur


thor it
no img
14/12/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

MX Unplugged bordspel vanaf nu verkrijgbaar bij Weasel MX Shop !

Het ultieme kerstcadeau voor jouw en je familie : het Lucas Oil MX Unplugged bordspel.Dit bordspel is een uitdaging voor het gehele gezin en is geschikt voor spelers van 6 jaar.
Droom jij ook wel eens het Amerikaanse outdoor kampioenschap te winnen, dan is dit jouw kans!
Leef je in als professioneel crossers en cross over de baan als Davi Millsaps, Blake Bagget, Chad Reed, Ryan Dungey, Trey Canard en Tyla Rattray.
Het spel is te spelen met tot 2 tot 6 personen en duurt tussen de 10 en 30 minuten.
Verkoopprijs : 29,00 € (incl. 21% BTW)
Voor meer informatie : www.weaselmxshop.be of tel. nr. 0473/33.06.51.


thor it
no img
14/12/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Drie motoren gestolen in Roosendaal (Nederland)

Dieven hebben weer toegeslagen... En hoe! In de nacht van 12-13 december werden in Roosendaal drie motoren gestolen, het gaat om een Yamaha 125 van 2010, een KTM 350 SX-F van 2012(een uniek exemplaar) en een KTM 250 SX-F van 2013...

Thor it voor meer over de motoren


thor it
no img
13/12/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Voorstelling MX Team 185

Op zaterdag 24 november 2012 vond in het casino te Knokke de jaarlijkse “Night to walk again” plaats, de benefiet avond ten voordele van “to walk again foundation”, oprichter Marc Herremans. Al enkele jaren op rij wordt die avond het ‘one eight five’ triatlon team en MX team voorgesteld.
Het triatlon team voor 2013 bestaat uit 7 atleten, met al een geweldige palmares op hun naam.
Het MX team bestaat uit 2 piloten ,die vorig jaar de overstap hebben gemaakt van de jeugdklasse(85 cc) naar beloften (125 cc).

Lees verder bij Thor

thor it
no img
13/12/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Kerstmis Supersale van 12-19 december 2012

Dat klopt! Een volledige week met verbazendwekkende aanbiedingen bij deGear2win Kersmis aanbiedingen. Topmerken als FOX, Thor, Leatt, Asterisk, Moose, Putoline en veel meer...
Er worden elke dag nieuwe artikelen toegevoegt dus vergeet niet om regelmatig te kijken voor je Kerst-koopje!!


thor it
no img
12/12/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Truck voor motocross te koop

We kregen een mailtje binnen van een leuke vrachtwagen die ingericht is voor de motorcross. Het betreft een Volvo FL12 met bouwjaar van 2006, 175.000 km met alles aanwezig voor de motocross...

Thor it voor meer info


thor it
DSMR2R StoreWMX-ShopKTM Shop NLSec ConstructionsMx477

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!