Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
21/09/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

OIfficieel: Jeremy van Horebeek voor twee jaar naar Yamaha RInaldi

Yamaha Europa maakte zopas officieel bekend dat Jeremy van Horebeek voor twee jaar heeft getekend bij het merk met de gekruiste stemvorken. Jeremy van Horebeek is enige MXGP-rijder in het team, Christophe Charlier zal net als dit seizoen in de MX2-klasse uitkomen. Van Horebeek was de tweede helft van het seizoen amper uit de topvijf van de GP's MX1 weg te denken en reed twee keer naar een (reeks) podium, enkel een podium in de eindstand ontbrak er nog aan. De komende twee jaar zal The Jerre dus mee instaan aan de ontwikkeling van de YZF 450's. 

Thor it voor een reactie van Jeremy


thor it
no img
21/09/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Inbraak bij Leon Sagaert

In de nacht van 19 op 20/09 is er ingebroken bij Leon Sagaert. Men is aan de haal met een Yamaha yz250f bj 2009, Aprillia 450f, Yamaha WR450f bj 2013, Yamaha T-max, Yamaha yz450f bj 2014. 
Ook zijn er tal van Shoei helmen type VFX-W en kledij gestolen. De Yamaha yz250f is voorzien van een volledige Rinaldi kit, bud kopstuk en nog tal van extra’s. 
De Aprilla machine is een zeldzaam exemplaar aangezien er van deze machine slechts enkele zijn gemaakt over de hele wereld. Dit is de motor waarmee Manuel Priem een jaar GP’s heeft gereden voor het fabrieksteam van Aprilla. Diegene die een tip kan geven zal er zeer goed voor beloond worden. 
We kunnen alle hulp of tips gebruiken. Alvast bedankt.

thor it
no img
16/09/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

De nieuwe SUZUKI'S RM-Z 250 en 450 - 2014 bij MARIS RACING.

De nieuwe modellen 2014 zijn leverbaar vanaf 15 oktober 2013.
De adviesprijzen zijn als volgt; RM-Z 250 € 7.199,- en RM-Z 450 € 7.499,- incl. BTW.
Voor de MARIS RACING condities, contacteer ons: alain@marisracing.be of 0475/233-134.
 

thor it
no img
19/09/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Joel Smets kijkt vooruit naar de Motocross of Nations

Nog amper 10 dagen scheiden ons van de clash van het jaar, de Motorcross der Naties in Teutschenthal op 29 september! Bij teammanager van de Red Knights, Joel Smets begint de bloeddruk al te stijgen, hij ging met Jeremy van Horebeek en Ken de Dycker mee op training.
 
Thor it voor een reactie van Joel... 

thor it
no img
19/09/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

DMX Zuid op De Lansard in Eindhoven - Zondag 22 september

MC Son organiseert a.s. zondag een DMX wedstrijd op circuit De Lansard in Eindhoven. Aanmelden zondagmorgen vanaf 8.30 uur. Trainen vanaf 10.00 uur. Aansluitend de wedstrijden. Deelname is mogelijk voor alle klassen. De mannen van MC Son hebben de ogen goed de kost gegeven tijdens de GP van Lierop. Kees de omroeper hebben zij een vet contract gegeven en is aanwezig. Evenals de mannen van het starthek ook de R. R. licht en geluid is aanwezig. En zal ook voor een flinke dreun zorgen tijdens diverse starts. Overnachten is mogelijk.
 

thor it
no img
18/09/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Hoogtepunten Belgian Masters of Motocross in Mont Saint Guibert

De slotproef van de Belgian Masters of Motocross 2013 werd er mede omwille van het schitterend aangelegde circuit eentje om vingers en duimen van af te lekken. Ken de Dycker was al kampioen en kon zich dus een offday permitteren maar Kevin Strijbos en Shaun Simpson bewezen de laatste weken nog op scherp te staan en streden in de Radson Trophy voor de dagzege...

Thor it voor een videoreportage


thor it
no img
18/09/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Motorcross WAMBEEK op 21-22 september 2013

Op Zaterdag 21 & Zondag 22 September is er de jaarlijkse motorcross te Wambeek.
 
Op zaterdag zijn er de OLDTIMERS van de partij en vanaf 15h zijn er vrije trainingen voor iedere liefhebber van de cross op een terrein waar iedereen zijn ding kan doen.
 
Zaterdagavond vanaf 19h eetgelegenheid in de tent met aansluitend een fuif (GRATIS INKOM).
 
Zondag VMCF cross met finales voor de Juniors, Nationalen en Inters , alsook de pitbikes en de Dames.

thor it
no img
18/09/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Meer fotoreeksen van Mont Saint Guibert (BMMX)

De slotproef van de Belgian Masters was ook erg in trek bij de fotografen en we moeten toegeven dat we weer enkele hele mooie fotoreeksen kregen toegestuurd. Fotografen van dienst waren: Kabouter Trek, Dirk Mertens en Michael Gryspeert...

Klik hier voor de foto's van Kabouter Trek
Klik hier voor de foto's van Dirk Mertens 
Klik hier voor de foto's van Michael Gryspeert


thor it
no img
18/09/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Twee dagen MX After Season Party in Reusel.

U leest het goed. Dit jaar organiseert Joint Forces Projects maar liefst twee MX After Season Party’s in Reusel!
Op vrijdag 8 november van 20.30 tot 03.00 uur met huldigingen voor de kampioenen vanaf de 125cc jeugd, en op zaterdag van 15.00 tot 19.00uur met huldigingen van de top 5 van alle jeugdcategorieën tot 85cc grote wielen.
Rijders van de bonden VMJO, JMS, MON, IMBA, FIM en KNMV zullen via hun federatie worden uitgenodigd op deze unieke huldiging welke word verzorgt door Kiske d’n Umroeper himself.
 
Thor it voor meer info hierover

thor it
no img
18/09/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

HSF Logistics Motorsport Team en Micha Boy de Waal verlengen contract

Het HSF Logistics Motorsport Team en Micha Boy de Waal hebben hun contract met een jaar verlengd. De rijder uit Veen heeft dit jaar goede dingen laten zien in het Europees Kampioenschap MX2 en is in de eindstand op een zevende plaats geeindigd. De Waal voelt zich goed thuis binnen de structuur van het HSF Logistics Motorsport Team en beide partijen zijn dan ook blij dat ze de samenwerking kunnen blijven voortzetten in 2014.

Thor it voor meer info


thor it
no img
18/09/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Stop & Go feliciteert Jelle Grade met IMBA-titel

Jelle Grade werd afgelopen zondag in het Nederlandse Meijel IMBA kampioen bij de inters open.
De KTM SXF-450 van Jelle is uitgerust met een door Stop & Go Suspension geprepareerde voor- en achtervering.

Voor Stop & Go is dit weer een succes erbij na de overwinning van Shaun Simpson in Lierop.


thor it
no img
16/09/2013 | posted by PGM | reactie(s)

XXL Fotoalbum BK Mont Saint Guibert

De laatste proef voor het BK is een feit, de knikkers werden enkele weken geleden al verdeeld bij de MX1 Radson Trophy, daar werd Ken De Dycker Belgisch Kampioen. Bij de Inters MX2 Monster Energy Cup kon Jesper Jonsson nog het een en ander in de weg leg leggen van Damon Graulus maar in beide reeksen liet Damon zien wie hier duidelijk die Belgische titel verdiende! We hebben even overdreven en maakte een XXL fotoalbum met MX1 MX2 en FMX omdat het de laatste was en omdat het een pracht van parcour was!
 
 

thor it
no img
16/09/2013 | posted by Carine | reactie(s)

Verslag: Jelle Grade word in stijl IMBA Kampioen bij de Inters MX Open

In het Nederlandse Meijel werd de laatste wedstrijd verreden voor het IMBA Kampioenschap Inters Open. 
Jelle Grade was de grote favoriet voor de titel.Nadat zijn landgenoot Vincent Collet in Zwitserland zijn pols brak waren Grade zijn kansen vrij groot om de titel weer mee naar Belgie te nemen zoals in 2011 ook toen was Grade in Meijel de grote triomfator. Op zaterdag tijdens de vrije training was duidelijk te merken dat Grade soepele rondjes afwerkten ook de Nederlander Jeroen de Groot reed snelle rondjes op zaetrdag. De baan lag er zwaar bij door de regen van de voorbije dagen. 
 
Thor it voor het volledige verslag

thor it
no img
16/09/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Arnaud Tonus out voor de Motocross of Nations

De CLS Kawasaki-rijder moet afzeggen voor de Motocross of Nations die binnen twee weken in Teutschenthal zal doorgaan. Tonus kreeg na de twee Gp's die hij reed een pijnlijk been, het been dat hij een jaar geleden brak tijdens de MXON in Lommel. Waarschijnlijk is de pijn te wijten aan een te weinig rust na het harde werk om zijn comeback te maken. Om het volgend seizoen niet in het gedrang te laten komen opteerd hij dus om rust te pakken en te luisteren naar zijn lichaam.


thor it
no img
15/09/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Wesley Verheyen en Sven Scheynen winnen in Broechem (VLM)

Sven Breugelmans won de openingsreeks maar Den Breugel moest in de tweede reeks vroegtijdig het rennerspark opzoeken. Wesley Verheyen, derde in de eerste reeks ging in de tweede reeks met de reekszege aan de haal en haalde zo ook de eindoverwinning binnen. David Cools, de laatste weken in topvorm mocht met een 4-2 als tweede naar het podium, Kenny Janssens werd met hetzelfde resultaat derde. Sven Scheynen werd met een reekszege en een tweede plaats eindwinnaar bij de Inters MX2, Marco Briers deed met een derde plaats en de reekszege in de tweede reeks net iets minder en werd tweede voor Jurgen Bijnens die tweede en vierde werd. Bij de Inters B Open was de zege voor Joey Smet.

Thor it voor de uitslagen


thor it
no img
15/09/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Jelle Grade IMBA-kampioen 2013!!

Jelle Grade pakte vandaag de IMBA-titel in de Open klasse, de KTM-rijder deed dat in stijl want The Great won de drie reeksen in het Nederlanse Meijel en zette daarbovenop ook nog eens de snelste tijd neer. Twee jaar geleden pakte Grade op hetzelfde circuit ook al de IMBA-titel....
Later een uitvoerig verslag van Carine


thor it
no img
15/09/2013 | posted by Rick Claeys | reactie(s)

Ben Adriaenssen-Ben Vandenbogaart wereldkampioen zijspannen

Zondag 15 september werd in het Duitse Rudersberg de voorlaatste Grand Prix zijspancross van 2013 verreden. WK-leiders Ben Adriaenssen en Ben Vandenbogaart wonnen er tot op heden zeven van en voerden dan ook terecht de WK-ranking aan. Aan twee luttele puntjes hadden ‘de Bennen’ overigens genoeg om zich de nieuwe wereldkampioenen te noemen.

Lees het verslag van een bewogen wedstrijd, klik op Thor


thor it
no img
15/09/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Kevin Strijbos de sterkste in Mont Saint Guibert (BMMX)

De finale van de Belgian Masters of Motocross vond plaats op de « Shanks circuit » van Mont-Saint-Guibert. Kevin Strijbos won beide reeksen en werd winnaar voor Shaun Simpson en Romain Fèbvre. In de ‘Inters MX1’ klasse viel er niks meer te verdelen dan de overwinning van vandaag. Dit zorgt o.a. voor de leuke uitspatting van Kampioen Ken De Dycker die aantreed op een KTM 250 2takt. Daarnaast treed Jeremy Van Horebeek aan op Kawasaki 250f om zich voor te bereiden op de MXON!

Thor it voor een verslag en uitslagen


thor it
no img
13/09/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Video Team Belgium @ Mont saint Guibert

Afgelopen woensdag trok Team Belgium, aka The Red Knights of De rode ridders naar het spectakulaire circuit van Mont Saint Guibert waar zondag as. de finale van het Belgian Masters of Motocross wordt gehouden. Op de persvoorstelling werd een mooie video gemaakt van het Belgische team...

Thor it


thor it
no img
12/09/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Yamaha Test 2014 door Maarten Govaert

Enkele weken geleden was het verzamelen geblazen voor de Europese motorpers. In Faenza (Italië) werden de nieuwe 2014 crossmotoren van Yamaha voorgesteld. Elk land kon een  piloot sturen om de motoren te testen. Leon Sagaert rijder Maarten Govaert kon voor Mxworld de bikes eens onder handen nemen.

Thor it voor een verslag van Maarten over zijn test in het Italiaanse Faenza


thor it
no img
13/09/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Fotoreeksen MCLB Lichtervelde

We hebben nog twee mooie fotoreeksen van twee fotografen die (weer) elke week naast het circuit te vinden zijn. Klik hier onder op de link voor de foto's te bekijken...

Klik hier voor de foto's van Bertje

Klik hier voor de foto's van Michael Gryspeert


thor it
no img
13/09/2013 | posted by MVE | reactie(s)

Schrijf je nu in voor Shox !

De tweede editie van de ShoX komt zienderogen dichterbij. Bij het publiceren van dit bericht zijn we dan ook nog maar een maand verwijderd van de wedstrijd op 13 oktober te Zolder! Achter de schermen wordt er 7 op 7 hard gewerkt om alles tot in de puntjes voorbereid te krijgen. Contacten worden gelegd met sponsors, teams en piloten. Daarnaast kunnen we meedelen dat de inschrijvingen zijn geopend!
 
Thor voor meer
 

thor it
no img
13/09/2013 | posted by Carine | reactie(s)

IMBA finale Inters Mx Open in het Nederlandse Meijel.

Aanstaande zondag word bij onze Noorderburen in het Limburgse Meijel de finale verreden in de klasse Inters Mx Open . Onze landgenoot Jelle Grade trekt de grens over met de beste kaarten. In Zwitserland kwam hij aan de leiding te staan, zijn naaste concurrent onze andere landgenoot Vincent Collet brak zijn pols en werd  hieraan  geopereerd .

Thor it voor een voorbeschouwing van Carine Discart

 


thor it
no img
12/09/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Hold-up en achtervolging bij Bud Racing

Afgelopen week was er een hold-up bij Bud Racing, gelukkig kwamen Dylan Ferrandis en Valentin Teillet er bij uit en konden ze de achtervolging inzetten op hun crossmotoren...

Thor it voor een leuke video


thor it
no img
12/09/2013 | posted by | reactie(s)

2014 One Industries crosskleding nu volop leverbaar bij Deals!

Na een succesvolle pre-order fase is de 2014 One Industries crosskleding vanaf vandaag volop leverbaar bij MX Deals. Heb jij deze nieuwste crosskleding nog niet bekeken? Check dan nu de link van MX Deals: http://mx-deals.nl/one-industries-crosskleding
De crosshelmen van One Industries zijn nog niet leverbaar, maar je kunt wel alvast een pre-order plaatsen. Voor de 2014 One Industries helmen check: http://mx-deals.nl/crosshelmen/one-industries-crosshelm

Voor meer klik op "Thor"

 


thor it
Mx477DSMR2R StoreKTM Shop NLWMX-ShopSec Constructions

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!