Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
28/04/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Waarom Ken Roczen niet via de Last Chance in de finale kwam

Geen Ken Roczen in de finale van de Supercross in Salt Lake City, Roczen kwam ten val zijn heat race en moest het daarom via de LCQ doen. Geen probleem zo leek het totdat...

Thor it voor de video


thor it
no img
28/04/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Villopoto wint vroegtijdig de titel in SX-klasse... Rampzalige avond voor Ken Roczen

Ryan Villopoto kende maar een matige start van het Sx-seizoen maar pakte nu dan toch vroegtijdig de Sx-titel. Het is meteen zijn derde titel op rij en Villopoto behaalde in Salt Lake City alweer zijn 9de zege van het seizoen, zijn 33st in zijn carriere. De strijd voor de tweede en derde plaats is nog helemaal open want David Millsaps en Ryan Dungey staan slechts drie punten van mekaar verwijderd. Zij werd zaterdagavond ook tweede en derde. Bij de Lites is de titelstrijd weer helemaal open, dit dankzij het missen van de finale van Ken Roczen, De Duitser kwam zowel in de kwalificatiereeks als de last chance ten val en mocht niet deelnemen aan de finale. Gelukkig voor hem werd tweede in de stand slechts zesde waardoor Roczen nog vijf punten overhoud van zijn eerder riante voorsprong, zo wordt het toch nog spannend in de laatste wedstrijd volgende week in Las Vegas. Jason Anderson won zijn eerste finale van het seizoen voor Seely en Martin Davalos....


thor it
no img
28/04/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Een rondje op het circuit van Den Dungen met Gautier Paulin

Man in vorm, Gautier Paulin trok naar het leuke circuit in Den Dungen waar op 5 mei 2013 een proef van het Open Nederlands Kampioenschap staat gepland. Roger vd Donk stond aan de zijlijn met zijn videocamera om Gautier een volledige ronde vast te leggen. Op het einde van de vidoe gaat het even mis, Paulin springt net wat te ver en komt ten val, gelukkig zonder zich te blesseren...

Thor it voor de video met dank aan Haan Wheels


thor it
no img
27/04/2013 | posted by Parts Europe | reactie(s)

Koel en peps-up: De gekleurde Radiator Hoses van Samco Sport

Met de hand gemaakt uit verschillende lagen van high-performance silicone hebben de Radiator Hoses van Samco Sport verbeterd thermische eigenschappen en koeling tot 5 ° C. De complexe structuur verhoogt het crashweerstand en geeft normen waarop Formule 1 teams zich baseren. De Radiator Hoses van Samco Sport zijn PSI-gecertificeerd, wat neerkomt op een TÜV keuring en bieden een levenslange garantie. Ze zijn in verschillende kleuren beschikbaar gecoördineerd met de verschillende fabrikanten. Clamb Kits zijn apart verkrijgbaar voor de montage van de Radiator Hosess van alle vereiste 18/8 roestvrij terminals met afgeronde hoeken en  gladde binnen en  gepolijste oppervlakken.
Adviesprijzen: Radiator Hose Kit vanaf: € 30,34 RRP + BTW, Clamp Kits vanaf: € 10,00 RRP + BTW
Verkrijgbaar bij alle Parts Europe dealers. Een dealer in Uw buurt vindt U op www.partseurope.eu.
Nieuwe dealers zijn van harte welkom!


thor it
no img
27/04/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Fotoreeks VLM Lommel

Met meer dan 500 rijders werd er afgelopen zondag over de Heeserbergen geraasd, Kabouter Trek was erbij en maakte er een mooie fotoreeks van....

Klik hier voor de foto's


thor it
no img
27/04/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Rino Exhaust System voor Beta motoren

Rino Exhaust Systems ontwikkelde nu ook een uitlaat met demper voor de Beta 2t- Motoren. Zoals gewoonlijk een mooie uitlaat waardoor de motor een gepaste powercurve krijgt.
Vanaf nu te koop bij je dealer...
Thor it voor enkele foto's


thor it
no img
26/04/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Wereldprimeur op Circuit Zolder: Op 2 mei 2013 eerste elektrische motorcrosswedstrijd ooit!

In het kader van de jaarlijkse Clean Week organiseren Circuit Zolder, de FIM (Internationale Motorfederatie) en de BMB (Belgische Motorrijdersbond) op donderdag 2 mei de eerste crosswedstrijd ooit voor elektrische motoren. Het gaat hierbij om een heuse wereldpremière!

Thor it voor meer
 

thor it
no img
26/04/2013 | posted by Mxdeals | reactie(s)

30 april K(r)oningsdag: koningsknallers bij MX Deals

Of je nu een crosser bent, een monteur, een vrijwilliger of een toeschouwer, in verband met de troonswisseling zal MX Deals voor iedereen in en rondom de motorcross de boel vorstelijk op zijn kop zetten. Hoewel de klanten van MX Deals al op de troon zitten, krijg jij vanaf vandaag tot en met 30 april als klant een extra bewijs van eerbetoon. 5 dagen lang geeft MX Deals 10% EXTRA korting op het gehele aankoopbedrag! En ja je leest het goed, ook op de aanbiedingen krijg je dus 10% EXTRA korting!
Geniet dus van de (vrije) dag, cross wat je crossen kan, klus, help en moedig de fanatiekelingen op de baan aan en kroon jezelf met vorstelijke MX Deals koningsknallers! Prijs jezelf rijk zoals een echte koning dat zou doen en pak die extra 10% korting!
Ga direct naar de website van MX Deals en gebruik de actiecode: koning
MX Deals wenst iedereen veel (rij)plezier op k(r)oningsdag! 
www.mx-deals.nl

 

thor it
no img
26/04/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

MotoXL spring sale

De zon schijnt weer en de temperaturen gaan eindelijk omhoog en bij ons de prijzen omlaag. Nog even en de dikke truien kunnen uit en iedereen kan weer in een T-shirt over straat en door de pits. 

We hebben speciaal voor deze mooie dagen de prijzen laten zakken. Geniet van de lente en van kortingen bij MotoXL.
 
Kijk snel op www.motoxl.com en get dressed voor de lente.

thor it
no img
26/04/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Julien Lieber out met knieblessure

In de trainingen van de Grand Prix van Bulgarije verdraaide Rockstar Energy Suzuki-rijder Julien Lieber zijn knie. Lieber moest de GP laten voor wat ze was en verder onderzoek toonde aan dat de jonge Waal zijn ligamenten scheurde. Maandag aanstaande staat een operatie op het programma en er wordt verwacht dat hij voor de rest van het seizoen out zal zijn...
We wensen Julien alvast een spoedig herstel toe!


thor it
no img
24/04/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

VMCF Motocross Huldenberg op 27-28 april 2013

GPS: Ganspoel (via De Limburg Stirumlaan)
Bereikbaarheid parking vanaf vrijdag 26/4 om 15h00
Zaterdag 27/4 Oldtimercross + mob-cross brommercross 50cc (1ste reeks vanaf 10h30/trainingen vanaf 9h00), vrije trainingen van 15h00 tot 18h00 en 's avonds MX-FUIF
Zondag 28/4: Volledig VMCF programma vanaf 10h00 (trainingen vanaf 8h00), kampioenschapsproef voor alle categorieën (met uitzondering van de Side Cars)
Iedereen van harte welkom. Hopelijk tot dan!

Thor it voor foto's van het circuit


thor it
no img
24/04/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Kawasaki @ GP Sevlievo

Het Kawasaki Racing Team maakte dit jaar een flinke stap, afgelopen Grand Prix niet alleen de mooie prestatie van Gautier Paulin die de GP MX1 op zijn naam schreef maar ook Jeremy van Horebeek (5de) en Tommy Searle (6de) behaalde een mooi resultaat in de Bulgaarde GP. Hiermee bewijst Kawasaki dat de KXF-450 erg competitief is....

Thor it voor de Kawasaki-video van Bulgarije


thor it
no img
24/04/2013 | posted by Geert Gelaude | reactie(s)

Persverslag Steffi Laier WMXoEN

De allereerste WMX of European Nations werd in het Franse Castelnau de Lévis gehouden. Ik was dan ook uiterst blij met de nominatie om mijn land te verdedigen samen met Larissa Papenmeier. Beiden hadden er dan ook goede hoop op om een mooie eindnotering te laten zien tijdens deze WMXoEN.

Thor it voor meer info.


thor it
no img
24/04/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Masters of MotoX #1 Mons

Wie er niet bij was tijdens de eerste ronde van het Belgisch kampioenschap kan toch nog meegenieten met volgende video van de eerste ronde van het BK Inters in het Waalse Mons.

Thor it


thor it
no img
24/04/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

AMC Genk nieuws

Vanaf vandaag wordt er op de Horensbergdam getest met een nieuwe timing zodat de pitbikes, jeugd en echte beginners samen op het outdoor circuit kunnen trainen. De "gevorderden" rijden dus apart zodat de veiligheid voor iedereen optimaal blijft.

Klik hier voor de timing te bekijken


thor it
no img
22/04/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Nick Triest (Inters Open) en Yentel Martens (MX2) winnen in Lommel (VLM)

Deze week was VLM te gast op het zware zandcircuit te Lommel. Velen had hun weg daarheen gevonden en dat zorgde voor een goed gevuld programma in alle categorieen. Er stonden ook kampioenschapsproeven op het programma onder andere voor de Inters. Tijdens de tijdtraining boden zich 65 inters aan. Door het hoge aantal inschrijvingen werden de inters opgesplitst in een MX1 en MX2 klasse. Tijdens de officiele tijdtraining zette Nick Triest de snelste tijd op de klok. Het was toen al duidelijk dat er spannende wedstrijden opgevoerd zouden worden. 

Thor it voor een verslag van Carine en de uitslagen van de inters

thor it
no img
22/04/2013 | posted by CDS/Mxworld | reactie(s)

Net geen toptien-plaats voor Petar Petrov in Bulgarije

De prachtige omloop van Sevlievo  was dit weekend het decor voor de vijfde GP van het seizoen. Petar Petrov, die hier letterlijk op 5 minuten van zijn huis verwijderd is, was supergemotiveerd voor zijn thuis GP en Kevin Fors maakte zijn rentree na de spierscheur die hij opliep in Valkenswaard.

Thor it voor het KEMEA Reytec Team-report

 


thor it
no img
22/04/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Fotoreeks Grand prix MX1-MX2

Gino kwam weer terug uit Bulgarije met een mooie fotoreeks van de alweer vijfde GP van het seizoen...

Klik hier voor de fotoreeks


thor it
no img
21/04/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: De hoogtepunten van de Grand Prix Bulgarije MX1-MX2

Jeffrey Herlings won kon nog niet eerder de GP in Bulgarije winnen maar deed dat vandaag wel, met een klinkende dubbele reekszege dan nog wel. Gautier Paulin won vorig jaar al de GP op het schitterende circuit in Sevlievo en deed dat vandaag nog eens over...

Thor it voor de hoogtepunten


thor it
no img
21/04/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Tweede reeks voor Antonio Cairoli, de Gp-zege voor Gautier Paulin!!

Antonio Cairoli was uit op revenge, dat werd al snel duidelijk. De Italiaan zat na de start meteen in de voorhoede en kon al in de eerste ronde het wiel vinden van leider Gautier Paulin om dan na drie studieronden toe te slaan en de leiding over te nemen. Cairoli reed onbedreigt naar de reekszege terwijl Gautier Paulin nooit in gevaar kwam voor de GP-zege. De derde plaats werd een harde doch faire strijd tussen de Rockstar Suzuki's van Clement Desalle en Kevin Strijbos, het was deze keer Desalle die voor Strijbos kon blijven en zo mocht Desalle mee naar het podium. Strijbos werd vierde in de eindstand, Jeremy van Horebeek deed het met de zesde plaats uitstekend en werd vijfde in de eindstand. Ken de Dycker deed het een stuk beter met de vijfde plaats maar zal toch niet tevreden zijn met de 7de plaats algemeen, Joel Roelants werd opnieuw 13de en dat werd meteen ook zijn eindstand voor de GP van Bulgarije...

Thor it voor de uitslagen en wk-tussenstand


thor it
no img
21/04/2013 | posted by Mxworld | reactie(s)

Wilvo Nestaan JM Racing KTM Team verlengd contract met Romain Febvre

Het Wilvo Nestaan JM Racing KTM Team heeft haar contract met de Fransman Romain Febvre met een jaar verlengd. De fijne samenwerking in combinatie met de goede resultaten zorgden ervoor dat beide partijen graag met elkaar wilde blijven samen werken. Romain wist dit jaar al twee podiumplaatsen bij elkaar te rijden in het Wereldkampioenschap MX2 en stond voordat hij geblesseerd raakte op een derde plaats in de tussenstand. In 2014 blijft hij actief in het Wereld Kampioenschap MX2 met als doel om de wereldtitel te winnen.

Thor it voor meer

thor it
no img
21/04/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Jeffrey Herlings gaat op zijn elan verder!!

In de tweede reeks van de Grand Prix MX2 in Bulgarije had Jeffrey Herlings het al snel voor mekaar, de KTM-rijder nam meteen de leiding en bouwde een voorsprong op van 40 sec op tweede man, Jordi Tixier. Voor de derde plaats in de eindstand werd het nog spannen tussen Alessandro Lupino en Max Anstie maar de Italiaan behaalde knap zijn eerste podiumplaats ooit in een GP. Onze landgenoot uit het KEMEA Reytec team Kevin Fors kende een mindere reeks en bleef deze reeks met de 21st plaats puntenloos.

Thor it voor de uitslagen en wk-tussenstand van de MX2


thor it
no img
21/04/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

One Industries actie bij 24MX

Kijk snel op de website van www.24mx.be voor de laatste actie van ONE Industries. ONE Industries heeft de lichtste crossbroek met een geheel nieuwe stretchtechniek voor een uitstekende pasvorm. Ook zijn er actieprijzen op de handschoenen en crosshelmen....

Klik snel op deze link 


thor it
no img
21/04/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Gautier Paulin wint eerste reeks in Bulgarije, Strijbos tweede, Desalle derde

Gautier Paulin kon zijn polepositie vandaag omzetten in een eerste reekszege van het seizoen, de Fransman had aan de finish zo'n 4 seconden voorsprong op Kevin Strijbos die een goede eerste reeks reed. Clement Desalle werd derde, hij ging de strijd aan met teammaat Strijbos maar die was gebrand om de tweede plaats vast te blijven houden. Antonio Cairoli kwam niet helemaal onder stoom en moest zicht tevreden stellen met de vierde plaats. Jeremy van Horebeek werd 7de, Ken de Dycker 9de en Joel Roelants  kon best tevreden zijn met de 11de plaats.

Thor it voor de uitslag van de eerste reeks MX1


thor it
no img
21/04/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Jeffrey Herlings opnieuw de beste in Bulgarije (eerste reeks)

In de eerste reeks was het kopstarter Jordi Tixier die Jeffrey Herlings enkele ronden kon afhouden maar het feestje kon niet blijven duren en Jeffrey pakte zo zijn negende (!!) reekszege van het seizoen voor teammaat Jordi Tixier. Valentin Teillet, pas terug uit blessure pakte een mooie derde plaats. De vijfde plaats was voor Standing Construct KTM-rijder Glenn Coldenhoff. Kevin Fors kende een zeer goede eerste wedstrijdhelft, zat kortbij de toptien maar viel dan wat terug naar de achttiende plaats.

Thor it voor de uitslag van de eerste reeks


thor it
R2R StoreDSMKTM Shop NLSec ConstructionsMx477WMX-Shop

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!