Log in
Thor Header
 
KTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
21/07/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Opnieuw KTM boven in kwalificatiereeksen GP Rusland

In de MX2 was het deze keer Jordi Tixier die het snelste leek in de modder! Jawel U leest het goed, weeral een GP in de regen! De kwalificatireeks werd overschaduwd door problemen met het starthek. Terwijl de rijders gedwongen werden om opnieuw plaats te nemen in het gesloten park gingen de hemelsluizen nog maar eens onherroepelijk open.

Thor it voor meer info.


thor it
no img
20/07/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Geen verzendkosten veur (Zwarte) Crossers dit weekend!

 MaxMotosport.com is geheel vernieuwd en levert nu een nog breder assortiment uit voorraad.Populaire merken als Gaerne, Scott, Twin Air, Renthal, Zeta, DRC, Prox en Bel-Ray.Op werkdagen besteld, dezelfde dag met DHL verzonden. En speciaal veur dit Zwartecross weekend worden de bestellingen gratis verzonden naar Nederland en België.
Actie is geldig t/m 22-07-2012
Check onze website www.MaxMotosport.com


thor it
no img
19/07/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Training Axel met oa. Jens Getteman

Marco Duerinck trok met zijn camera naar het zandcircuit in het Zeeuwse Axel en kwam er Jens Getteman, Marco Kovalainen, Rik Pijne, Jordu vd Wiele en nog enkele anderen tegen...

Thor it


thor it
no img
19/07/2012 | posted by Marcel/bmb | reactie(s)

MOTORCROSS WEDSTRIJD HERZELE VERPLAATST

 

De organisator, AMC Evergem, van de Motorcross Belgian National & Zijspanwedstrijd nu zondag 22 juli a.s. in Herzele is verplicht de wedstrijd af te gelasten omwille van de moeilijke toegang tot de parkings voor het publiek en de rijders door de zware regenval van de laatste dagen.
De wedstrijd zal echter worden verplaatst naar een nog te bepalen datum, we houden jullie op de hoogte... 
 
Lang leve de zomer!!

thor it
no img
19/07/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Zaterdag en zondag 21 & 22 juli VLM organisatie op de Horensbergdam te Genk : organisator FUN MX

 

Zaterdag 21juli zal er een lekkere bbq te genieten zijn in de feesttent tussen 17u en 21u.
Doordat de Rooki Cup werd afgelast zal de bbq dus doorgaan op zaterdag en niet op vrijdag!
Als er iemand op voorhand nog kaarten wil bestellen kunnen jullie altijd bellen op het nummer 0497/13.98.15 of op info@funmx-team.be
Het zijn 3 stukken vlees voor 14€ met groenten brood en saus à volonte!
 

thor it
no img
18/07/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Summer-SALE bij MotoXL

We willen het niet doen, want het is geen zomer... We doen het toch.. Summer-SALE!

Hoewel de zomer achter een dik wolkenpak schuil gaat, de herfst reeds in juli zijn intrede heeft gemaakt laten we de motocross liefhebbers toch genieten van zomerse prijzen. Gewoon om iedereen weer op te warmen voor zonnige motocross weekendjes, stoffige startvelden, droge schansen en stuivende bochten omdat het moet. Motocross vinden wij het leukst in het stof en niet in de modder!
Nu op al onze zomerse motocross T-shirts mogen jullie genieten van 25% korting.
Ga snel naar www.motoxl.com en haal de zomer in huis

thor it
no img
18/07/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

OOK JEFFREY HERLINGS START IN GENK

De kogel is door de kerk: ook Jeffrey Herlings start op zondag 29 juli in de ‘Everts & Friends Charity Race’ op de Horensbergdam. De WK-leider in de MX2-klasse zal deelnemen aan de ‘Future Stars vs. GP Stars’, de ‘American Race’, de ‘Reverse Race’ en de ‘Wrong Way Pitstop Race’.
Stefan Everts praat ook nog met de andere WK-leider, Antonio Cairoli. De MX1-wereldkampioen, die de ‘Everts & Friends Charity Race’ nog nooit reed, toonde alvast interesse om  aan te zetten bij de ‘Fun Bikes’. Bevestigden ook hun deelname: Kevin Fors, Nick Triest en Benoit Pauwels, de befaamde andersvalide ‘motorcrosser met maar één arm’.
www.evertsandfriends.be/


thor it
no img
18/07/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

SRT Racing nu ook invoerder van Kite performance

SRT Racing was al verdeler van Pro Grip, Neken, Fro Systems en DT1 Airfilters, daar is nu ook nog het merk Kite Performance bijgekomen. Kite Performance is fabrikant van oa. wielnaven, voetsteunen, triple clamps en andere tuningsonderdelen...
Contact voor dealers: srt-racing@hotmail.com


thor it
no img
18/07/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Doe mee met de MX477 - X-Brands Pronostiek en win het race-shirt van Kevin Strijbos

Kevin Strijbos is momenteel zeker weer een van de smaakmakers in het WK MX1. The Kid stond al drie keer op het eindpodium en won afgelopen zondag zelfs de tweede heat in Letland. We hebben elke GP een leuke X-Brand bril voor de winnaar waar ook Kevin Strijbos mee rijdt en doen er deze week dus het raceshirt van de HM Plant KTM-rijder bovenop.

Klik hierboven op "Pronostiek", login met je Facebook-account en doe mee!


thor it
no img
18/07/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Nancy van de Ven aan de start bij Everts and Friends.

De Zeeuwse Nancy van de Ven zal tijdens de Everts and Friends race aantreden bij de Future Stars. Hiermee zijn vele andere rijders gewaarschuwd, de Nederlandse wil haar goede vormpeil in deze race laten gelden! Nancy die afgelopen weekend in Boekel nog een podiumplaats wist te bemachtigen bij de 85cc grote wielen zal nu ook weer vooraan meestrijden. Wie de nummer 85 als een pro over het technische circuit ziet gaan weet dan dat dit een jonge meid is, met erg veel potentieel.

Thor it.


thor it
no img
18/07/2012 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

Gossip Season - Aflevering 1

Het is zover, de meest interessante tijd van het jaar is daar, transfertijd! Je zult het waarschijnlijk niet zeggen maar ik hou van vettige gossip. Het is ook des mensen. U hoort iets en verteld het tegen Jan en Jan zegt tegen zichzelf dat zou cool zijn, maar het zou nog veel vetter zijn als … en tegen dat de roddel bij mij is, is Jan zijn droom al werkelijkheid! Mmmm Gossip season! Klik op Thor en lees de nieuwe geruchten!


thor it
no img
18/07/2012 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

Geen respect voor geel?!

Eerst even opfrissen wat betekenen de gele vlaggen! De stilstaande/hangende gele vlag betekend: Gevaar traag rijden. De gele vlag die gezwaaid word betekend dan weer: Onmiddellijk gevaar, maak u klaar om eventueel te stoppen en verboden in te halen… Maar helaas zagen we wel even iets anders in de Grand Prix van Letland! Klik op Thor en lees meer!


thor it
no img
17/07/2012 | posted by | reactie(s)

Jose Butron verlengt contract met KTM Diga Racing Team

 

Zaterdag tijdens het GP-weekend in Letland ondertekende José Antonio Butron zijn contract bij Diga Racing KTM voor het seizoen 2013. De 21-jarige Spanjaard zal volgend seizoen opnieuw de kleuren van het Diga Racing KTM Team verdedigen in het Wereldkampioenschap MX2 en het volledig Kampioenschap van Spanje. Beide partijen werken samen verder aan een lange termijn visie voor de toekomst. 
Voor  2013 wordt het doel van José Antonio Butron en het Diga Racing KTM team een plaats binnen de top-5 van het WK MX2 en de titel in het Spaans kampioenschap.
 

thor it
no img
17/07/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Fotoreeks VLM Retie Kabouter Trek

Exact een maand voor onze kabouter zijne ‘cross hoogdag’ trok Trekje naar de Duinenberg in Retie. Geen echte duin zoals zijn eigenste Keiheuvel, maar toch een circuit dat de regen van de afgelopen dagen goed had verteerd. Het deelnemersveld voor die halfoogstklassieker krijgt ondertussen trouwens stilaan vorm. Van buitenlandse zijde zijn de belangrijkste deelnemers Herlings, Leok, Simpson, Guarneri, Bobbryshev, Nagl, De Reuver, Butron, Brakke, Barragan, Petrov en Larsen en voorts de Belgen De Dijcker, Strijbos, Van Horebeek, Priem, Van Daele, Getteman, … .

Maar terug naar de wedstrijd van afgelopen zondag. Een eerste deel foto’s is te vinden op deze link 

thor it
no img
17/07/2012 | posted by J. Demesmaecker | reactie(s)

STEVE RAMON AAN DE START IN GENK

Tweevoudig wereldkampioen Steve Ramon maakt, na zijn zware val in Lommel vorig jaar en een maandenlange revalidatie, zijn ‘comeback’ in competitie tijdens de ‘Everts & Friends Charity Race’ op zondag 29 juli in Genk. Ramon zal op de Horensbergdam starten als ‘GP Star’ en deelnemen aan de ‘American Race’, de ‘Reverse Race’ en de ‘Wrong Way Pitstop Race’. Of de Suzuki-rijder ook deelneemt aan de ‘Cyclo MX Race’, waarbij een topper uit het veldrijden team vormt met een deelnemer aan het WK motorcross MX1 of MX2, is nog niet beslist.

Thor it voor een reactie van Stefan Everts
 

thor it
no img
16/07/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: De crash van Antonio Cairoli

De televisiecamera's hadden de crash van Antonio Cairoli net gemist maar natuurlijk stond er wel iemand anders op de juiste plaats met zijn camera. Gelukkig valt de blessure van de WK-leider mee en kan hij normaal gezien op een normale manier deelnemen aan de Grand Prix van Rusland komend weekend.

Thor it voor de video


thor it
no img
15/07/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Hoogtepunten Grand Prix Letland

Er gebeurde opnieuw heel veel in deze GP, dnf's voor Tommy Searle, Jeffrey Herlings en vele anderen. Valpartijen van Clement Desalle maar ook voor Antonio Cairoli dus check de video bij Thor!
Foto: S. Gutierrez

Thor it


thor it
no img
16/07/2012 | posted by Geert - Joel Smets | reactie(s)

Persverslag: Motorsport Future Topsport Vlaanderen

Jens Getteman scoort eerste WK top 10 voor MSF-Topsport Vlaanderen!!!
Bemoedigend wederoptreden D Graulus in EK. Cyril Genot was in het Nederlandse Boekel voor het International Youth weekend en werd op zondag in beide reeksen 3e

Thor it voor meer info.


thor it
no img
15/07/2012 | posted by Mx477 | reactie(s)

Mx477-fotowedstrijd maand juni

Jannick Coemans wint de MX477 fotowedstrijd  van juni ! Het was even wachten op de uitslag omdat er  enkele  piloten (foto’s )gelijke punten hadden !!! Daarom  hebben wij de  fabrikanten terug laten stemmen tussen deze  foto’s en bij deze kwam Jannick als overwinnaar uit de bus! Proficiat  Jannick uw bon van 50 eurotjes ligt hier op jou te wachten  veel plezier ermee.
Ondertussen wordt de Juli wedstrijd weer aardig ingevuld  benieuwd wie daar met de buit  gaat lopen  !!! Nog even vermelden dat er op het einde van het seizoen de” best off “gemaakt wordt de winnaar hiervan  alsook de fotograaf gaat met een leuke prijs aan de haal!

Bij deze willen wij ook iedereen een fijne vakantie toewensen! 
 

thor it
no img
15/07/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Strijbos wint tweede reeks, Cairoli pakt de zege en WK-leiding!

Kevin Strijbos heeft zijn eerste reekszege van het seizoen te pakken, na een goede start bleef de HM Plant KTM-rijder wereldkampioen Cairoli netjes volgen. Toen Cairoli in de fout ging kon Strijbos makkelijk de leiding overnemen en gaf die niet meer af. Cairoli had veel geluk bij zijn val en keerde nog terug naar de tweede plaats wat hem wel nog de GP-zege opbracht. Ken de Dycker reed opnieuw een mooie reeks, de Red Bull KTM-rijder bleef recht en werd derde wat hem de tweede plaats opleverde voor Kevin Strijbos. Met een 1-2-3 zal KTM na de GP vast en zeker nog een feestje bouwen in Kegums!!

Thor it voor meer en de uitslagen


thor it
no img
15/07/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Van Horebeek wint de tweede reeks, Roelants de Grand Prix!!

De regen in de pauze zette het circuit in Kegums flink onder water waardoor Tommy Searle opnieuw puntenloos bleef maar ook Jeffrey Herlings kende pech en viel uit. Belangrijker voor de Belgen is dat Jeremy van Horebeek de reeks won voor een ontketende Joel Roelants die zelfs met een pitstop voor een nieuwe bril in het wiel strandde van The Jerre en zo zijn allereerste Grand Prix-zege pakt. Jordi Tixier werd netjes derde en pakt zijn eerste podium ooit met de derde plaats. 

Thor it voor meer en de uitslagen


thor it
no img
15/07/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Antonio Cairoli wint eerste reeks en pakt WK-leiding over

Antonio Cairoli won de eerste reeks MX1 in Letland voor onze landgenoot Ken de Dycker die misschien wel het hardst gereden heeft, Keeno kwam van een negende stek. Cairoli pakt met de reekszege meteen weer de leiding in het wk over van Clement Desalle die door enkele foutjes niet verder kwam dan de achtste plaats. Kevin Strijbos zakte van de derde plaats terug naar de tiende plaats. Marc de Reuver werd zestiende.

Thor it voor de uitslag van de eerste reeks MX1


thor it
no img
15/07/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Joel Roelants wint eerste reeks MX2 in Letland

Joel Roelants won in Letland de eerste reeks MX2 voor Jeffrey Herlings die door zijn uitvallen in de kwalificatie een mindere start kende. Tommy Searle kon niet profiteren van de slechte start van de WK-leider want de Monster Kawasaki-rijder viel al in de tweede ronde uit met een koelprobleem. Jeremy van Horebeek kende ook pech, de KTM-rijder werd er door een net iets te agressieve Butron vanaf gereden maar The Jerre werd nog mooi derde in die eerste reeks. Jens Getteman reed een schitterende reeks en werd dertiende.

Thor it voor de uitslag van de eerste reeks


thor it
no img
15/07/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Fotoreeks JMS-Oldtimers Retie door Kabouter Trek

Volgens ons Franksken mogen we niet te hard klagen over het weer, aanpassen is de boodschap. Dus gaven we onze kabouter één van zijn wintertruien, een paar waterdichte schoenen en ne paraplu mee en zegden dat hij op de Duinenberg in Retie maar moest doen alsof het hoogzomer was. Hij heeft zijn best gedaan. De foto’s mogen er zijn, al ontbreekt er volgens hem toch iets aan. Het ‘randgebeuren’ zag er niet echt zomers uit. Zijn actie foto’s zijn te vinden onder onder deze link


thor it
no img
14/07/2012 | posted by Geert | reactie(s)

KTM gaat opnieuw met de pole lopen The Jerre en Cairoli doen het deze keer!

Kort verslag van de GP kwalificaties in Kegums Letland.

Thor it voor meer info.


thor it
Mx477R2R StoreSec ConstructionsKTM Shop NLWMX-ShopDSM

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!