Log in
Thor Header
 
KTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
23/08/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Win 2 VIP-tickets voor de MXON in Lommel met Monster Energy

Zoals gewoonlijk legt Monster Energy de mx-liefhebber graag eens in de watten. Dankzij Monster Energy is het mogelijk om 2 Monster Energy VIP tickets te winnen voor de MXON in Lommel dit jaar. Surf snel naar www.monsterenergy.com/mxonBE


thor it
no img
23/08/2012 | posted by Marco | reactie(s)

Jeugd Mx Zeeuws-Vlaanderen kijkt vooruit

Op 22/8/2012 werd er in de kantine van de RES in Axel terug gekeken door Jeugd MX Zeeuws-Vlaanderen op een zeer geslaagde stage in Avenesnes sur Helpe. Door middel van foto's en videobeelden werden de stage-dagen herbeleefd,met de rijders en begeleiders onder het genot van een drankje.

 
Thor it voor meer hierover

thor it
no img
22/08/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Voorbereiding op Lierop

Boog, Paulin, Lieber, Leok, Larsen, De Reuver, Tiainen, Van Dueren, Brevers, Tonkov, Kouwenberg, Cervellin, hebben die trouwens alle 12 niet iets gemeenschappelijk? Maar ook Coldenhof, Nicholls, Van Horebeek, Simpson, Tonus, Butron, Fontanesi, Van Doninck, Krestinov, Martens, … zij waren allemaal in Lommel. Voor wie, voor wat, waarom? Toch niet allemaal om onze kabouter te plezieren? Foto’s op deze link


thor it
no img
22/08/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Wie wil er mee naar de Monster Million Cup in Las Vegas?

De Monster Million Cup stond vorig jaar voor het eerst op de AMA Kalender en met succes want ook dit jaar wordt deze allergrootste SX-wedstrijd weer verreden op 20 oktober 2012 in Las vegas. Wil je mee? Dat kan want Trixtertravel heeft nog enkele plaatsen over dus wees snel en schrijf je in om dit mee te maken!!

Thor it voor meer info


thor it
no img
21/08/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Het Soleco-Mxworld Team presteert goed in La Chinelle

Vorig weekend stond voor de 32e keer de 12u van La Chinelle op het programma.  Deze prestigieuze wedstrijd wordt in de motorwereld aanzien als de maatstaf voor betrouwbaarheid van de verschillende motoren,  alle merken brengen dan ook sterke teams aan de start met een professionele omkadering.  Zo stonden er ook dit jaar vele toppers uit de enduro-wereld, en oude bekenden van het WK motorcross, op de startlijst.  Met namen als Cédric Melotte, Patrick Caps, Fransman Rodrig Thain, Jeff Goblet, Cédric Cremer, Wim Vanderheyden, Zwitsers kampioen Christophe Rober, Nederlands kampioen Hans Vogels en vele meer heb je al snel een mooi deelnemersveld.  Ook MXWorld stond met de hulp van nieuwe partner Soleco op de lijst van meer dan 100 teams.

 
Thor it voor een verslag van het Soleco-Mxworld Team
Klik hier voor een leuke fotoreeks van Pierre Daniels

thor it
no img
21/08/2012 | posted by Carine Discart | reactie(s)

Vincent Collet en Jelle Grade sieren het podium in Ohlenberg .(IMBA)

Na twee afgelaste wedstrijden stond nu de derde proef voor het IMBA kampioenschap op het programma. Onze Belgen trokken naar het hol van de leeuw en stonden voor een zware opdracht om de IMBA leider Frank Jansen-Teitz niet verder uit te laten lopen. Het  circuit was mooi overzichtelijk maar met zijn 1250 meter vrij kort voor een  IMBA wedstrijd en vooral heel smal. Een goede start was dus een optie. ’s Morgens was het al meteen warm om maar te zeggen tegen het middaguur bloedheet met zo'n 43 graden op de thermometer. 

Thor it voor een volledig verslag van Carine Discart
Klik hier voor een fotoreeks 


thor it
no img
20/08/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Verbeterd circuit in Orp Le Grand

Er werd de afgelopen weken hard gewerkt aan het circuit in Orp Le Grand, zo werden alle "slechte" stukken verbeterd en werden ook de springbergen mooi aangelegd. Door de hitte van de laatste dagen lag het circuit er kurkdroog bij maar werden de sproeiwerken al op zondag 19 augustus begonnen. 

Klik hier voor een fotoreeks van het circuit in Orp Le Grand


thor it
no img
20/08/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: VLM Paal

Patrick Luyten trok opnieuw met zijn videocamera naar de VLM, hij was te gast op het circuit van Marnicq Bervoets in Paal-Beringen waar hij Sven Breugelmans naar een dubbele reekszege zag rijden. Ook had Patrick als gebruikelijk ook weer aandacht voor de Quads waar de zege naar Joeri De Cremer ging...

Thor it voor de video van Paal-Beringen


thor it
no img
20/08/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Jeremy Delince (Int) en Cedric Grobben (Nat MX2) de beste in Herzele (BMB)

De eerder geplande organisatie in Herzele kon wegens wateroverlast niet doorgaan maar gelukkig kon de wedstrijd gisteren ondanks de hitte toch doorgaan want de organisatie had het perfect voor mekaar. Jeremy Delince won bij de Inters beide reeksen en mocht dus met de bloemen naar huisgaan. Yerki Janvier werd evenveel keer tweede voor Gunther Ghysels die ook al in beide reeksen naar de derde plaats reed. Bij de Nationalen MX2 was de zege voor Cedric Grobben, de Opglabbekenaar reed met zijn viertakt naar een derde plaats in de openingsreeks en wist de tweede reeks winnend af te sluiten, genoeg voor de eindzege. Kevin van Geldorp werd tweede, Jonas Salaets derde. 

Thor it voor de uitslagen en een leuke fotoreeks van Kabouter Trek


thor it
no img
20/08/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Persbericht: Motorsport Future Topsport Vlaanderen Balen en UK

Het was een lang en warm weekend voor een deel van de Motorsport Future Topspsort Vlaanderen rijders, met de nodige verplaatsing. Maar het was ook een productief weekend met schitterende resultaten voor enkele rijders. Zo behaalde Damon Graulus eindelijk loon naar werken en kon algemeen als 2e op het podium in Matterley Basin bij de EMX250.

Thor it voor meer info.


thor it
no img
20/08/2012 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

Gossip Season: De dobbelstenen rollen

Er werd druk van trailer naar trailer gelopen op de Grand Prix van Groot Brittannië. Er werden namelijk heel wat contracten ondertekend daar in Matterley Basin. Er werd natuurlijk ook onaangenaam nieuws bekend gemaakt voor sommige piloten. Maar wie naar waar gaat kan u lezen onder de thor button.


thor it
no img
19/08/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Sven Breugelmans en Sven Scheynen winnen in Paal (VLM)

Sven Breugelmans toonde onder een schroeiende zon in het Limburgse Paal dat zijn vorm inorde is. Den Breugel won beide reeksen op het circuit van Marnicq Bervoets, Mike Vanderstraeten (WMX-Shop) werd tweede voor Kenny Janssens die op de derde podiumtrap mocht plaatsnemen. Bij de inters MX2 werd het spannen om de zege want zowel Wesley Verheyen als Sven Scheynen wonnen een reeks en werden vierde in de andere maar het was Scheynen die de zege binnenhaalde, Jurgen Bijnens werd op zijn thuis-circuit derde in de eindstand. Bij de inters B was de zege voor Glenn Van Der Schraelen.

Thor it voor de uitslagen


thor it
no img
19/08/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Steve Seronval wint in Horebeke (MCLB)

De MCLB-federatie was vandaag te gast in Horebeke en ook de broeierige hitte kon Steve Seronval niet van de zege houden. De Honda-rijder werd in beide reeksen als winnaar afgevlagt voor Jurgen Wybo die telkens tweede werd voor Kenny Dult die als derde mee naar het podium mocht. Bij de Inters MX2 was het Jorne Tytgat die met de zege naar huis mocht, Neal Deconinck mocht met een gelijk aantal punten als winnaar Tytgat als tweede naar het podium, Yann Meulemeester werd derde. Bij de Inters B haalde Dennis van Hul het voor Olivier Vandevijver (2) en Filip Seymortier (3).

Thor it voor de uitslagen


thor it
no img
19/08/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Antonio Cairoli wint in Matterley Basin zijn 51st Grand Prix

De wereldkampioen won in het Britse Matterley Basin zijn 51st Grand Prix uit zijn carriere, de KTM-rijder deed dat met een dubbele reekszege. Met deze zege staat hij, mede door een mindere GP van Clement Desalle (6-11) alweer 55 punten voor in het wereldkampioenschap MX1. Desalle kwam gisteren ten val in de kwalificatie en blesseerde zijn hand wat hem waarschijnlijk parten heeft gespeeld. Max Nagl reed een uitstekende wedstrijd, hij was de enige die het tempo van Cairoli enigzins kon volgen en werd twee keer tweede. Gautier Paulin werd 4-3, net iets beter dan Ken de Dycker 3-5. Kevin Strijbos werd 8st met een 7-12 in de reeksen. 

Thor it voor de uitslag van de MX1


thor it
no img
19/08/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Tommy Searle wint in eigen huis!!

Jeffrey Herlings heeft er alles aan gedaan om "in het hol van de leeuw" de zege weg te kapen maar dat was buiten een vandaag foutloos rijdende Tommy Searle gerekend. Herlings van zijn kant ging in een ultieme poging om Searle de zege te ontfutselen in beide reeksen in de slotronde onderuit. Jeremy van Horebeek reed een uitstekende GP, enkel een mindere start in de eerste reeks hield hem van het podium na afloop van de GP. Suzuki Europe heeft in Julien Lieber een uitstekende vervanger gevonden voor de geblesseerde Petrov, Lieber reed in de eerste reeks zelfs een tijdje op een vijfde positie waar ze bij Suzuki al heel blij mee waren. Julien werd twaalfde in de eindstand van de Grnad Prix in Matterley Basin. 

Thor it voor de uitslag van de MX2


thor it
no img
19/08/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Officieel: Nestaan JM Racing en Jake Nicholls verlengen contract

Het Nestaan JM Racing Team en Jake Nicholls hebben hun contract met een jaar verlengd. Daarnaast is er nog een optie voor seizoen 2014. De samenwerking tussen Jake en het team is dit seizoen erg goed verlopen en met nog vier wedstrijden om het Wereld Kampioenschap MX2 te gaan staat hij op een mooie vijfde plaats in de tussenstand. Jake zal in 2013 actief blijven in de MX2 klasse en zal zeker een gooi doen naar de top drie in het Wereld Kampioenschap. Binnenkort zal de volledige samenstelling van het Nestaan JM Racing Team naar buiten worden gebracht.

 

thor it
no img
19/08/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Nog een fotoreeks van De Keiheuvel

Afgelopen woensdag, 15 augusutus was het traditioneel weer groot motocross-feest op De Keiheuvel in Balen. Local Kabouter Trek heeft nog een leuke fotoreeks met de nevenreeksen en alles wat er rond de omloop te zien was...

Klik hier voor de foto's


thor it
no img
19/08/2012 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

KTM schrijft geschiedenis in de US

Deze vooravond heeft het Oostenrijkse merk KTM geschiedenis geschreven in Amerika door op het legendarische Unadilla Circuit zowel de 450 als de 250 klasse te winnen, daarin was het “Oranje” merk nog nooit eerder geslaagd. Daarnaast wist het ook zijn eerste titel bij de grote 450cc jongens te claimen.

Klik op thor en lees meer.


thor it
no img
19/08/2012 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

Neil Prince maakt controversieel Brits team bekend

De Britten weten nu ook wie hen zal vertegenwoordigen in het diepe Lommelse zand. Ze zullen kunnen, of beter gezegd moeten rekenen, op Tommy Searle in de MX1 klasse, op Jake Nicholls in de MX2 klasse en op Max Anstie in de MX Open klasse en laat nu vooral over die laatste enorm veel controversie zijn want hebben de Britten nu net niet iemand als Shaun Simpson? Klik op Thor en lees meer!


thor it
no img
18/08/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Herlings en Cairoli de snelsten in Matterley Basin op zaterdag

In de MX1-klasse leek het erop dat Clement Desalle de kwalificatie zou gaan winnen maar enkele ronden voor tijd maakte de Rockstar Suzuki-rijder een fout en viel terug naar de 7de plaats. Antonio Cairoli maakte dankbaar gebruik van Clement's fout en pakt opnieuw de pole. Ken de Dycker werd derde net achter Max Nagl, 1-2-3 dus voor Red Bull KTM. In de MX2 geen Joel Roelants aan de start, Jeffrey Herlings pakte de pole voor morgen voor Jeremy van Horebeek die sterk terugkwam na een iets mindere start, Zach Osborne werd derde. Thuisrijder Tommy Searle ging in de fout en werd zesde.

Thor it voor de uitslagen


thor it
no img
18/08/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

BMB Motocross -Hof ter Goten- Herzele

Wij zijn er helemaal klaar voor!! Dit weekend is het zover, alles is in gereedheid gebracht en de weergoden zijn ons deze maal gunstig gezind. Superwarm maar geen nood er wordt met man en macht gewerkt om alles tip top in orde te brengen en het parcour stofvrij te houden. We hopen op een denderend weekend en op jullie aanwezigheid.

Thor it voor meer hierover

thor it
no img
18/08/2012 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

Joel Roelants kent enorme pech

Vanmorgen in de pré-kwalificaties van de grand prix van Matterley Bassin ging het goed mis voor Joel Roelants. Onze landgenoot kwam in deze tijdstraining zonder veel erg ten val en stond daarna terug snel recht, maar de sympathieke kempenaar stond nog maar net recht toen hij werd aangesprongen door een andere piloot en dit met desastreuze gevolgen. Klik met thor en lees meer.


thor it
no img
18/08/2012 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

MXGP Festival - Resultaten & TV-Schema

Eergisteren, gisteren en ook vandaag en morgen word(t) in Engeland het zogenoemde "MXGP Festival" betwist. Op donderdag kwamen de dames en veteranen al een eerstemaal in actie, gisteren op vrijdag werkten de EK125cc en EK250cc jongens hun eerste reeks dan weer af. Klik op thor en lees hoe onze landgenoten het er vanaf brachten.


thor it
no img
17/08/2012 | posted by MXS | reactie(s)

Unadilla door virtuele ogen

Vorige week maakten jullie kennis met mxsimulator. Deze week gaan we dieper in op een bepaald onderwerp. Namelijk het namaken van echte circuits in het spel. Zoals ik vorige week zei werd elk AMA circuit van dit seizoen nagemaakt. Zowel de stadion-/supercrossen als de outdoor banen. Maar dit zijn niet de enige zogenaamde replica circuits op het spel. Klik op thor en lees meer.


thor it
no img
17/08/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Kemea-racereport: Keiheuvel brengt geen geluk voor Kemea Reytec Yamaha

 

De traditionele BK proef op 15 augustus in op de Keiheuvel in Balen is een echte klassieker. Als de zon ook van de partij is komen de toeschouwers jaarlijks in grote getalen afgezakt naar het mooie, maar loodzware zandcircuit. 
 
Thor it

thor it
KTM Shop NLDSMWMX-ShopMx477R2R StoreSec Constructions

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!