Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
15/03/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

BMB Genk gaat zeker door!! Het circuit is in goede staat...

Wie twijfelde over het circuit in Genk kijkt best even naar de foto's op deze link. Er werd de afgelopen week hard gewerkt aan de Horensbergdam om het circuit sneeuwvrij te maken zodat het dooiwater het circuit niet te nat zou maken. Wij kijken er alvast naaruit om de openingscross van de BMB te gaan. Op deze Belgian National staan alle soloklassen aan de start net als de zijspannen en quads die al meteen een proef om het Belgisch kampioenschap voor de wielen krijgen...

Klik hier voor de foto's van het circuit


thor it
no img
13/03/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Al ooit gereden met een echt race-motorblok gereden? Dit is je kans!!

Als je niet goed weet hoe een motor rijdt met een GP Style Engine, EMX Trade en Fast 4 You Motors nodigen je graag voor een testsessie in Lommel op 10 April 2013. Mijnheer Ilpo Peltopera uit Finland, manager van Fast 4 You Motors zullen je verwelkomen met maarliefst drie verschillende motorfietsen waarvan de motorblokken getuned zijn voor hoge prestaties op zandcircuits. De beschikbare motoren zijn: een CRF 250, een KXF 250 en een YZF 250. Speciaal voor deze testdag kun je profiteren van een speciaal aanbod voor alle race-oplossingen. Laat je zeker niet tegenhouden, deelname aan de testen is helemaal gratis.
Surf om een uitnodiging te krijgen naar volgende website: www.emxtrade.com/emx_c_fr_fast4you.php
Of neem telefonisch contact : 00352.691.669.503 of 00352.26.30.09.34 


thor it
no img
13/03/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

KTM gaat samenwerking aan met Belgische Promotor BK

 Er waait opnieuw een frisse wind doorheen het Belgisch Kampioenschap Motorcross, tegenwoordig het BMMX. De promotor heeft een samenwerking met KTM op poten gezet, speciaal voor de jeugdrijders te steunen. Rijders die met een KTM 125cc of KTM 85cc in actie komen bij de beloften of de 85cc-reeks komen in aanmerking om een nieuwe motor te winnen voor seizoen 2014.

Thor it voor meer info

thor it
no img
13/03/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Nieuwe BMB data trailer ism SEC Construction

Door de samenwerking tussen Seppo Eckert, SEC Construction en Edmond Detry van Dynamic Marketing Group zal er een nieuwe data trailer aangeboden worden voor de Belgian Masters of Moto. 

Neem een kijkje op de website van Sec Construction voor meer info over deze camper-bouwer: www.sec-construction.com

thor it
no img
11/03/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Hoogtepunten Grand Prix Thailand

De eerste Grand Prix in Thailand was opnieuw een succes voor het KTM Red Bull Team want zowel in de MX2 als de MX1 ging de zege naar de KTM's van respectievelijk Jeffrey Herlings en Antonio Cairoli. 

Thor it voor de hoogtepunten van de Grand Prix


thor it
no img
11/03/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Kabouter Trek in actie in Lommel

Hij had gevraagd om ons te mogen vertegenwoordigen als fotograaf in Thailand, maar dat leek ons geen goed idee. Onze kabouter na een lange koude winter naar een land sturen waar het 35 graden en meer is, dat is zoals een kat bij de melk zetten. Waarschijnlijk hadden we wel een resem foto’s gekregen, maar we geloofde nooit dat er veel crossers zouden op te zien zijn. We dachten dat het een beter idee was om hem nog maar eens naar de koude Heeserbergen te sturen zodat hij ‘in form zou geraken’ tegen de volgende BMB crossen in Genk en Wuustwezel. Gehoorzaam als Trekje is bezorgde hij ons volgende fotoreportage http://www.erbinspictjers.be/Paginas/Fotos/Fotos.html van een drukke trainingsdag in Lommel en beloofde er zelfs bij later in de winterse week nog wat foto’s online te zetten


thor it
no img
11/03/2013 | posted by CDS | reactie(s)

Kemea Racereport: Petrov kortbij toptien in Thailand

Dit weekend werd in het Thaise Si Racha de tweede GP van het seizoen gereden. De dorre woestijn van vorige week in Qatar moest ditmaal plaats maken voor het tropisch warme Thailand. Na een korte tussenstop in Bangkok, waar Kevin en Petar met het team de stad verkenden in een typische tuktuk, werd er verder gereisd naar het zuiden. 

Thor it voor het volledige verslag

thor it
no img
10/03/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Antonio Cairoli en Jeffrey Herlings domineren GP van Thailand

In de MX2-klasse stond er opnieuw geen maat op de Nederlander Jeffrey Herlings die opnieuw in beide reeksen de beste was en dus het maximum van de punten behoudt. Julien Lieber werd 10de en Kevin Fors 20st in de eindstand. In de MX1-klasse zette Antonio Cairoli orde op zaken en won beide reeksen, in de eerste reeks voor Ken de Dycker die in de tweede reeks net als Kevin Strijbos wel heel slecht wegkwam uit de start. Ken de Dycker werd 5de in de eindstand, Joël Roelants liet zich voor het eerst vooraan zien en werd mooi 7de in de eindstand van de MX1-klasse. Kevin Strijbos behaalde evenveel punten als Roelants maar werd 9de. Jeremy van Horebeek lijkt nog last te ondervinden van zijn gebroken vinger en moest tevreden zijn met de 16de plaats terwijl Kenny Vandueren 1çde werd. Jens Getteman, net als vorige week winnaar van de last chance werd 21st.

Thor it voor alle uitslagen 


thor it
no img
09/03/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

De Grand Prix van Thailand op tv of pc...

 

Morgenvroeg de Grand Prix van Thailand live volgen op Motors TV en/of Mxlife.tv. De klok in Thailand loopt wat voor op onze Belgische zodat we wel heel vroeg moeten opstaan om de GP live te kunnen volgen... 
 
Thor it voor de timing
 

thor it
no img
09/03/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Dubbele pole voor KTM in Sa Racha (Thailand)

Opnieuw waren de KTM's van Antonio Cairoli (MX1) en Jeffrey Herlings (MX2) te sterk in de kwalificaties van de allereerste Grand Prix Motorcross in Thailand. De vrije trainingen moesten vanmorgen onderbroken worden door een hevige regenbui maar de zon en 32 graden zorgden ervoor dat het circuit weer snel opdroogde. Ken de Dycker hield de Belgische eer het hoogst in de MX1 met een tweede plaats, hij liet een uitstekende indruk na...

Thor it voor de uitslagen en foto's van de KTM en Suzuki-jongens van de kwalificaties


thor it
no img
09/03/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

VLM Wommelgem afgelast

De VLM-wedstrijd die dit weekend gepland stond in Wommelgem is doordat de parking ondergeregend is, afgelast. Het is nu uitkijken naar de wedstrijd van volgende week in Minderhout, hopelijk beter weer dan.


thor it
no img
08/03/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Max Nagl out voor Thailand

Een ongeluk komt nooit alleen... dat mag Max Nagl ook in den lijve ondervinden. Nadat Max in Mantova al zwaar crashte in Mantova en zijn pols blesseerde geraakt hij toch "klaar" voor de eerste GP. Max kreeg echter te kampen met hevige buikkrampen en vermoeidheidsverschijnselen. Na onderzoek zou hij een voedsel vergiftiging hebben opgelopen maar zijn toestand verbeterde niet en na onderzoek deze week in Thailand blijkt de Duitser te maken te hebben met een maaginfectie waardoor hij noodgedwongen de tweede GP van het seizoen moet overslaan.


thor it
no img
08/03/2013 | posted by Prodeals | reactie(s)

ACERBIS PLASTICSHONDA crf450 2013

Na lang wachten, deelt acerbis mee dat de plastiek delen van de allernieuwste honda crf450 2013 vanaf nu verkrijgbaar zijn.

Verkrijgbaar is standaard, wit en zwart.
 
Vraag er achter bij je dealer of ga naar www.acerbisbelgium.be

thor it
no img
08/03/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Pronostiek Grand Prix MX1-MX2 Thailand

De pronostiek voor de tweede Grand Prix, die van Thailand staat online. Doe mee en maak kans op een uniek Mxworld T-shirt. Klik bovenaan in het menu op "Pronostiek"....


thor it
no img
07/03/2013 | posted by Lander | reactie(s)

Stage Dennis Dierckx en David Cools

 

David Cools en Dennis Dierckx organiseren op maandag 8 en dinsdag 9 april een MX-stage. De locatie is de prachtige Breugelheide te MC-Lille. Thor it voor meer!


thor it
no img
07/03/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Kabouter Trek @ VLM Keiheuvel Part II

Ons Trekje had ons beloofd om nog wat foto’s op MxWorld te laten verschijnen na de VLM openingscross op zijn thuis circuit. De afgelopen dagen was echter de lente in het Kabouterbos en dus moest er nog eens wat buiten rond de paddenstoel gebeuren. Vandaag begon het echter alweer wat te druppelen en zodoende vond Trekje tijd om nog een serie foto’s bijeen te knippen en kleuren en zie je hier alvast een tweede serie foto’s. http://www.erbinspictjers.be/Paginas/Fotos/Fotos.html


thor it
no img
07/03/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Rocktstar Energy Suzuki Team op pad in Thailand

Het Rockstar Energy Suzuki Team profiteerde ervan om enkele dagen tussen de eerste overzeese Grand Prix' te acclimatiseren en wat aan sight-seeing te doen in Thailand. De tweede GP wordt in de buurt van het toeristische Pattaya. Suzuki-fotograaf Ray Archer trok met WK-leider Clement Desalle, Kevin Strijbos, Julien Lieber en Max Anstie een dag op pad...

Klik hier voor een fotoreeks
Klik op Thor voor het persbericht


thor it
no img
07/03/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Top Nederlandse jeugdmotorcrossers aan de start in Son!

Op zaterdag 9 maart strijden de beste jeugdmotorcrossers van Nederland tegen elkaar op circuit Sonniuswijk. Tijdens deze wedstrijd tellend voor het open Nederlands kampioenschap komen de klassen 50cc, 65cc kleine wielen, 65cc grote wielen, 85cc grote wielen en 125cc aan de start. Op zondag 10 maart wordt er een wedstrijd georganiseerd voor het Districtskampioenschap (DMX) Zuid. Inschrijven voor deze wedstrijd kan alleen op basis van voorinschrijving. Aanmelden kan tot vrijdag 12.00 uur via het formulier dat gevonden kan worden op de website van MC Son (www.mcson.nl). Niet vooraf inschrijven wil dus zeggen niet rijden. 

 
Thor it voor meer info

thor it
no img
27/02/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Nieuwe prijzen op de Honda 2013-modellen bij Honda Racing Dirkx

Vanaf heden zijn er bij Honda Racing Dirkx NIEUWE en zeer interessante prijzen op de CRF 450 en CRF 250 model 2013 !!!!!!!!
Om van deze speciale condities te kunnen genieten en aangezien de gelimiteerde oplage contacteert U ons best zo spoedig mogelijk op volgend adres en telefoon nr.

Honda Racing Dirkx
Astridlaan 198 te Overpelt
Tel. nr. 011 64 09 59

thor it
no img
07/03/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Dirt Racing Supply-rijders in Spanje

Het Dirt Racing Supply Racing Team trok zopas met enkele rijders naar Spanje voor een trainingsstage. Giles Goethals maakte er een kort filmpje van...

Thor it voor de video


thor it
no img
05/03/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Ryan Villlopoto en William Hahn winnen AMA Supercross in St. Louis

Regerend kampioen Ryan Villopoto was opnieuw in goede doen in St. Louis, hij won zijn vierde van het seizoen alweer voor een opnieuw uitstekend presterende James Stewart die tweede werd. Chad Reed eindigde voor de tweede keer dit seizoen nog eens op het podium. Davi Millsaps blijft met een zesde plaats aan de leiding in het kampioenschap maar ziet Villopoto naderen tot op 11 punten.
In het Eastcoast Lites kampioenschap was niet alleen de zege maar ook de tussenstand in het kampioenschap voor William Hahn, hij neemt de leiding over van Dean Wilson die tweede werd voor Blake Wharton, Marvin Musquin werd vierde...

Thor it voor de uitslagen van St. Louis


thor it
no img
05/03/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: VLM Keiheuvel Balen

De openingscross bij de VLM-federatie was meteen een schot in de roos want vele rijders en toeschouwers vonden de weg naar de befaamde Keiheuvel. Patrick Luyten trok ook naar de Kempische zandbak voor een leuke video...

Thor it voor de video


thor it
no img
05/03/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Nick Triest en Kevin Reynaert winnen in Kachtegem (MCLB)

Nick Triest was in Kachtegem (MCLB) tot twee keer toe de beste bij de Inters, met meer dan dertig rijders was het trouwens een mooi schouwspel bij de grote tenoren. Manuel Priem was ook in goede doen maar pech hield hem van een podiumplaats. Torpjurn van Hoe was er daarentegen niet vanaf te houden en werd tweede voor Steve Seronval. Bij de inters MX2 was Kevin Reynaert de beste voor Jorne Tytgat (2de) en Jordi van de Wiele (3de)....

Thor it voor de uitslagen van Kachtegem


thor it
no img
04/03/2013 | posted by Carine Discart | reactie(s)

Marvin Van Daele wint openingswedstrijd van het seizoen. (VLM)

DIGA Team zorgt voor schitterende openingswedstrijd op de Keiheuvel.
Na de afgelaste wedstrijd van vorige week keek iedereen rijkhalzend uit naar de wedstrijd op de Keiheuvel.  Er werd door de mensen van het DIGA Team kosten nog moeite gespaard om de wedstrijd in opperbeste omstandigheden te laten verlopen. Alle categorieen waren goed gevuld en met 56 inters achter het starthek werden het twee volle startrijen. De zijspannen moeten nog een weekje geduld uitoefenen alvorens zij de strijd aan kunnen gaan maar wel kregen we een aparte damesklasse in Balen iets waar de alomgekende Betty Van Lommel haar schouders voor 200 procent onderzet en dat ook door het voltallig opgekomen publiek gewaardeerd werd. De mensen van de organisatie kunnen terugkijken op een geslaagde wedstrijd.
 
Thor it voor een volledig verslag van Carine en foto's van Kabouter Trek en Rolly

thor it
no img
03/03/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Wedstrijdverslag RES clubcross 2 zaterdag 2 maart 2013

Zo’n 6 graden temperatuurverschil in positieve zin in vergelijking met vorige week. En af en toe liet zelfs de zon zich zien op het motorcrosscircuit van RES Axel. Maar liefst 175 rijders waren aanwezig om een training en 2 manches af te werken verdeeld over 9 klassen. Een zodanig groot aantal deelnemers was lang geleden. Het continu zorgen voor een perfecte baan met vele secundaire voorzieningen werpt voor de RES Axel duidelijk zijn vruchten af. Het Axelse zand lag lekker los en droog waardoor vandaag de echte zandhazen kwamen boven drijven.

Thor it voor een verslag en video van Marco Duerinck


thor it
DSMMx477R2R StoreWMX-ShopKTM Shop NLSec Constructions

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!