Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
27/03/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

BMB te Axel op Paasmaandag

Challenger cup krijgt vervolg op RES
Zoals de traditie het wil, staat Amc Evergem op Paasmaandag in voor de tweede proef om de financieel interessante Challenger Cup op het RES-circuit van Axel. In Genk werden de eerste kaarten geschud en Nick Triest pakte er de beide reeksen zodat de Honda-rijder als leider in de tussenstand staat voor Marvin Vandaele en een prima Andy Truyts. Kristof Salaets en Arnaud Wouters maakten de top vijf compleet en vooral Wauters krijgt in Axel zijn thuisomloop voor de wielen geschoven. Op nauwelijks 15 km van zijn woonplaats kan Wauters een flinke stap voorwaarts maken in de tussenstand. De toppers krijgen trouwens ook het gezelschap van RES-heerser Mark Boot die dit jaar in Zeeland alleen verslagen werd door leider  Nick Triest. De inters MX2 krijgen opnieuw extra aandacht daar zij een apart podium krijgen aangeboden op basis van de eindstand na twee reeksen.
Thor it voor meer info


thor it
no img
27/03/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Pronostiek Grand Prix Nederland geopend!

De pronostiek voor de Grand Prix van Nederland is geopend. In de MX2 weten we al dat het #84 zeker veel zal gaan scoren en ook in de MX1-klasse gaan we waarschijnlijk heel wat pronostieken op het #222 krijgen.
Zeker is wie het meest aantal punten behaald op een Mxworld t-shirt mag rekenen.


thor it
no img
26/03/2013 | posted by PGM | reactie(s)

Jeffrey Herlings op DG Compound

Daan Gerritsen kennen we ondertussen al van zijn mooe filmpjes voor Vurb Moto, Nick Janssen stelde we vorige week nog voor met zijn film project : Living for the weekend. Deze 2 jongen knapen nodigde vorige vrijdag Jeffrey Herlings uit op Daan zijn prive parcour en maakte volgende coole video voor Vurb Moto. The Bullit is klaar voor Valkenswaard!.

Klik op Thor voor de video

.

 


thor it
no img
27/03/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Voorstelling nieuwe RED-star goggles

De nieuwe RED-star goggles zijn vanaf nu leverbaar in 2 verschillende modellen en 8 verschillende kleuren.

 
Vraag er naar bij je dealer.

thor it
no img
25/03/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Nu uit stock leverbaar: de Rino Hero Boots

De nieuwe Rino-laarzen, de Rino Hero Boots zijn nu uit stock leverbaar bij je Rino-dealer. Je kan ze krijgen van maat 39 tot 49 en dit voor de prijs van 330 Eu adviesprijs.

 


thor it
no img
26/03/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Nieuwe UFO Spectra Helmen vanaf eind mei leverbaar

UFO komt eind mei met een nieuwe helm op de markt, het gaat om een zeer mooie reeks met drie verschillende modellen. De Spectra Level (145,20 Eu), de Spectra Nitro (161,95 EU) en de Spectra Patriot (161,95 Eu).
We plaatsten gisteren een nieuwsbericht over deze helm met een verkeerde foto, waarvoor onze excuses. Deze keer de juiste foto voor de juiste helm. 

Thor it voor een foto


thor it
no img
26/03/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Paas-stage met Manuel Priem

 

Op 3-4 April geeft Manuel Priem, ex Gp-rijder een 2 daagse stage in het Noord Franse Ailly sur Noye,
een heel mooi en technisch parcours met beetje hoogte verschil op een iets hardere ondergrond.
Er liggen veel springers in (Tafels, trapkes, whoops) enz....
De eerste dag word vooral getraind op techniek, positie, bochten, springen.
De tweede dag nemen we alles mee van dag 1 maar trainen dan meer op snelheid.
 
Wil je deelnemen aan mijn stage neem dan contact op via manuelpriem@telenet.be
Prijs voor de stage bedraagt 120€

thor it
no img
25/03/2013 | posted by Patrick | reactie(s)

Marvin Musquin en Ryan Villopoto interviews

Twee rijders behaalden de overwinning in Toronto en liepen weg met de overwinningscheques, die twee waren Marvin Musquin in de 250cc klasse en Ryan Villopoto in de 450cc klasse.

Klik op Thor voor de twee interviews met de winnaars.

 


thor it
no img
25/03/2013 | posted by Patrick | reactie(s)

Chad Reed bevestigt knie operatie

TwoTwo Motorsports Chad Reed zal morgen een tweede operatie moeten ondergaan aan de knie die hij tijdens het 2012 seizoen heeft geblesseerd.

Klik op Thor voor meer.

 

 

 


thor it
no img
25/03/2013 | posted by Carine | reactie(s)

VLM Arendonk: Wesley Verheyen draagt overwinning op aan overleden vriend.

 

Bij het ontwaken zondagochtend was ons Belgenlandje alweer bezaaid met  sneeuw en op vele plaatsen lagen de wegen er spekglad bij . Bijna alle wedstrijden waren al afgelast en ook de BMB wedstrijd te Wuustwezel werd in alle vroegte zondagmorgen  gecanceld . Dan bleef er alleen nog de VLM wedstrijd in Arendonk over waar er velen van dachten dat ook deze zou worden afgelast.       Maar dat was buiten de hartwerkende mensen van de Deltacrossers gerekend . Al in de vroege uurtjes waren ze de sneeuw van het circuit aan het ruimen zodat de sporen goed zichtbaar waren  en er gecrosst kon worden.  Er stond namelijk al de eerste proef op het programma voor de inters .       Ze kwamen met veertig rijders aan de start en het beloofde weer een spannend gebeuren te worden. Wesley Verheyen liet zich s”morgens al opmerken door de beste tijd op de klok te zetten.

Thor it voor een volledig verslag van Carine


thor it
no img
25/03/2013 | posted by Motoxl.com | reactie(s)

MXL MANAGER 2013 ONLINE!!

MotoXL is er weer bijna klaar voor! Een altijd spectaculair motocross seizoen die ons de komende weken op de zondagen hartkloppingen en zweterige handen bezorgt. Na een nachtelijke start in Qatar en een uitstap in Thailand strijkt de MX karavaan neer in Valkenswaard. Dit betekent dat wij van motocrossmanager ook weer een leuke strijd hebben opgezet. MXLmanager biedt je de kans om je eigen wk motocross team op te zetten en te onderhouden!

Thor it voor meer over 

thor it
no img
24/03/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Marvin Musquin en Ryan Villopoto winnen in Toronto

Villopoto en Musquin zijn de mannen in vorm, dat bewezen ze nog maar eens in het Rogers Centre in het Canadese Toronto waar het SX-circus neerstreek. Marvin Musquin staat nog niet aan de leiding maar de Fransman is net als zijn teammaat in het West Coast kampioenschap goed bezig. Hij liet in de finale leider Hahn achter zich waardoor de achterstand nog maar zes punten bedraagt. In de SX-klasse stond Ryan Villopoto nog maar eens op het hoogste schavot van het podium, zijn zevende zege alweer dit seizoen. David Millsaps reed in Toronto weer een knappe wedstrijd en werd tweede voor Ryan Dungey.

Thor it voor de uitslagen en video's van de finale


thor it
no img
24/03/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Actie op Oakley brillen bij 24MX

Deze week zijn er bij 24MX de brillen in de aanbieding van marktleider Oakley. Kies net als Jeffrey Herlings, Ryan Villopoto, Ryan Dungey en vele anderen voor deze mooie bril...

www.24mx.be 


thor it
no img
24/03/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Een rondje met Glenn Coldenhoff achter Jeffrey Herlings

In hoeverre dat het mogelijk was volgde Glenn Coldenhoff van het KTM Standing Construct Team wereldkampioen Jeffrey Herlings een ronde tijdens de training van de tweede ONK in Oldenbroek. 

Thor it voor de video van Motocrossplanet


thor it
no img
24/03/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Harry Everts met longontsteking in het ziekenhuis

Harry Everts werd zopas opgenomen in het ziekenhuis voor een longontsteking maar het gaat al beter met de viervoudig wereldkampioen, " I Am back soon" zegt hij zelf op zijn facebook-pagina...
We wensen de symphatieke Harry alvast veel beterschap toe.


thor it
no img
24/03/2013 | posted by PGM | reactie(s)

ONK Oldebroek proef 2 Fotoalbum

Onder Siberische weersomstandigheden kregen de piloten een mooi maar zwaar parcour toegeschoven.

Bij de grote jongens waren de winnaars geen verrassing, Bobryshev en Herlings. Bij de 125cc werd onze landgenoot Ludovic Brevers eindwinnaar. Conrad Mewse won de 85cc.

Klik hier voor het fotoalbum


thor it
no img
24/03/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Int. MX te Wuustwezel afgelast

Door de vele sneeuwval van afgelopen nacht was de organisatie verplicht om de jaarlijkse Mx-wedstrijd op de Molenbergen in Wuustwezel af te gelasten.
Het mag nu wel echt lente worden!!


thor it
no img
23/03/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Deelnemerslijsten Grand Prix Valkenswaard (Paasweekend)

We kregen met de GP's van Qatar en Thailand slechts een gedeeltelijk deelnemersveld (door de verre verplaatsingen) en met de Grote Prijs van Nederland volgende weekend krijgen we dan ook meteen de eerste GP die er in 2013 in Europa wordt verreden. Voor het eerst dit seizoen een vol starthek en zoals altijd brengt dat het nodige spectakel met zich mee in Valkenswaard, zeker nu de baan terug in de richting ligt zoals het "vroeger was".... Het deelnemersveld is gisteren door de FIM medegedeeld zodat we alvast weten wie we aan de start mogen verwachten...

Thor it voor de deelnemers van Valkenswaard


thor it
no img
23/03/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Evgeny Bobryshev en Jeffrey Herlings winnen in Oldebroek (ONK #2)

We kregen bij de MX1 en MX2-jongens dezelfde winnaars als vorige week in Halle. Evgeny Bobryshev kende weer een superdag en dan kan hij zowat alles aan, hij won beide reeksen bij de MX1 voor Tanel Leok die derde en tweede werd en zo de punten moest delen met Jeremy Van Horebeek die eenzelfde puntensaldo voor kon leggen maar Leok kende een betere tweede reeks en zo belandde Van Horebeek op de derde podiumtrap. Rui Goncalves werd vierde voor Kevin Strijbos en de wederopredende Max Nagl. Bij de MX2-jongens was er net als vorige week geen kruid opgewassen tegen Jeffrey Herlings die beide reeksen op zijn naam schreef. Romain Febvre (JM Racing) had aanvankelijk de beste papieren met de tweede plaats in de eerste reeks maar de Fransman viel een beetje door het zand in de tweede reeks maar zo kon Febvre's teammaat Jake Nicholls optimaal profiteren om de tweede plaats in de eindstand te pakken voor Glenn Coldenhoff. Beste Belg werd Brent Vandoninck op de twaalfde plaats...

Thor it voor de uitslagen van de MX1 en MX2


thor it
no img
23/03/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Circuit Wuustwezel ligt er perfect bij!!

Onder het toeziend oog van Kevin Strijbos werd er woensdag de laatste hand aan het circuit gelegt. De Molenbergen liggen er perfect bij dus allen daarheen zondag 24 maar 2013! Ook zijn er nog enkele namen toegevoegt aan de deelnemerslijst die er al heel mooi uitzag: Jonathan Barragan (Spanje), Nikolaj Larsen (Denemarken), Augusts en Robert Justs (Letland), Dennis Ullrich (Duitsland), Lars van Berkel (Nederland), Dave Versluis (Nederland), Freek van der Vlist (Nederland), Davy Pootjes (Nederland)
Daarnaast nog rijders uit Polen, Litouwen, Zweden, Finland, Slovenië, Estland, Rusland, …


thor it
no img
22/03/2013 | posted by Acerbisbelgium | reactie(s)

Ducksmart getest en goed bevonden in Genk

Vorig weekend werd er op de BMB wedstrijd te Genk de washing area uit handen gegeven aan de Engelse firma 'DUCKSMART'
Hier was er de mogelijkheid om hun producten te testen.De 'Earthmover' werd gebruikt om de motoren te kuisen, onder enthousiasme van de piloten en mecanos. De 'Mudslider' werd ook door enkelingen getest en die lieten weten dat er merkelijk minder grond en modder aan hun bike bleef kleven.
Mudslider en zware omstandigheden : radiators goed inspuiten en betere koeling verzekerd.

Vraag er naar bij je dealer of ga naar www.acerbisbelgium.be


thor it
no img
21/03/2013 | posted by Patrick | reactie(s)

Ben Townley heeft zijn sleutelbeen gebroken

 

Voormalig GP rijder heeft op training zijn sleutelbeen gebroken, hij was volop aan het trainen voor het Monster Energy MX Nationals kampioenschap in Australia.
 
Klik op Thor voor het bericht.
 
 

thor it
no img
21/03/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Wuustwezel en Oldenbroek wordt een topweekend!

Op zaterdag krijgen we al het ONK in Oldenbroek voor de wielen geschoven maar zondag aanstaande zal het in Wuustwezel weer erg gezellig worden want er hebben zich naast eerdervermelde toppers nog enkele grote mijnheren aangeboden om er op de Molenbergen mee een spectakelstuk van te maken...
Jens Getteman, Mike Kras, Nikolaj Larsen, de Just-brothers en Davy Pootjes staan mee aan de start in Wuustwezel.... (Foto: CDS)


thor it
no img
20/03/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Holeshot Award tijdens ONK Solo Motorcross op 23 maart 2013 bij SCO

De vrijwilligers van Stichting Circuit Oldebroek hebben de afgelopen weken hard gewerkt en het resultaat mag er zijn. De baan is optimaal geprepareerd en verkeert in topconditie. Momenteel wordt de laatste hand gelegd om de spreekwoordelijke “puntjes op de i te zetten”

Thor it voor meer over de komende ONK in Oldebroek, zaterdag as.


thor it
no img
20/03/2013 | posted by PGM | reactie(s)

Living for the weekend

‘Living for the weekend’ is de titel van een project wat zich uitstrekt over der periode van december 2012 tot 21 oktober 2013. Het project is concreet gezien een film over motorcross, die vervolgens 21 oktober in de bioscoop in Veghel zal verschijnen. Naast Veghel zullen we andere bioscopen benaderen. (Lommel evt.)`

Deze film zal bekend staan als de eerst bioscoop MX film ooit. En is volledig gericht op het Nederlands talige publiek.
Personen die bij ons een rol krijgen:
- Henk van Mierlo, - Roan vd Moosdijk, - Kevin strijbos, - Jeremy van Horebeek, - Joel Roelants, - Ken de Dijcker, - Clement Desalle, - Jeffrey Herlings, - Glenn Coldenhoff

Verder zullen personen als: Jill Cox, Harry Everts, Stefan Everts, John Hensen, monteurs van de Rijders, ouders van de Rijders, Gertjan van Doorn, Kees vd Ven en andere bekende prominente Nederlands talige personen een rolletje hebben.

Thor voor meer info en de trailer


thor it
DSMSec ConstructionsKTM Shop NLWMX-ShopMx477R2R Store

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!