Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
17/08/2012 | posted by MXS | reactie(s)

Unadilla door virtuele ogen

Vorige week maakten jullie kennis met mxsimulator. Deze week gaan we dieper in op een bepaald onderwerp. Namelijk het namaken van echte circuits in het spel. Zoals ik vorige week zei werd elk AMA circuit van dit seizoen nagemaakt. Zowel de stadion-/supercrossen als de outdoor banen. Maar dit zijn niet de enige zogenaamde replica circuits op het spel. Klik op thor en lees meer.


thor it
no img
17/08/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Kemea-racereport: Keiheuvel brengt geen geluk voor Kemea Reytec Yamaha

 

De traditionele BK proef op 15 augustus in op de Keiheuvel in Balen is een echte klassieker. Als de zon ook van de partij is komen de toeschouwers jaarlijks in grote getalen afgezakt naar het mooie, maar loodzware zandcircuit. 
 
Thor it

thor it
no img
17/08/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Belgisch Kampioenschap Inters Orp Le Grand op 26 augustus 2012 met Steve Ramon

OP 26 augustus aanstaande organiseert AMC Orp de 4e manche van het Belgisch kampioenschap Inters op het overzichtelijk en natuurlijk circuit van de “ Kleine Gete “. Het wordt de voorlaatste proef in de MX1/3 en MX2 klasse Inters. 

Thor it voor meer over de wedstrijd in Orp Le Grand


thor it
no img
17/08/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Small preview of ACERBIS gear 2013 with Steven Frossard

Klik op de volgende link om een voorsmaakje te krijgen van de ACERBIS kledij voor 2013.

Meer info en leverbaar vanaf september.

Thor it voor een korte video
 

thor it
no img
16/08/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Fotoreeksen Keiheuvel Balen

Er liepen weer heel wat fotografen rond op De Keiheuvel en de fotoreeksen die je vindt op de Thor-pagina zijn zeker de moeite waard om te bekijken. Zo vindt je er foto's van Rolly, Dirk Mertens, Kabouter Trek, Lyc Poppelaars en Damon D'Hanis...

Thor it


thor it
no img
16/08/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Radson Trophy Balen

Marco Duerinck trok met zijn camera richting De Keiheuvel in Balen, hij zag er Ken de Dycker met groots overmacht winnen. Marco zelf had veel geluk want hij werd zelf aangereden maar gelukkig kwamen cameraman en rijder er met wat schrammen vanaf...

Check out de video bij Thor


thor it
no img
15/08/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Nikolaj Larsen wint Monster Energy Trophy in Balen (MX2)

Het was Nikolaj Larsen die na afloop van de wedstrijden in de zandbak van De Keiheuvel de beste resultaten kon voorleggen, de Deen haalde het voor Brent Vandoninck die de eerste reeks in extremis de zege aan Larsen moest laten. Jens Getteman werd op korte afstand derde voor Damon Graulus. In de tweede reeks konden we een beresterke Jeffrey Dewulf aan het werk zien, Dewulf kende een mindere start in de openingsreeks maar werd nog mooi zesde na een sterke remonte maar in de tweede reeks was de Yamaha-rijder niet te stoppen. Aanvankelijk leek Larsen de reeks te gaan winnen maar Dewulf perste er een mooie eindsprint uit en won verdient de reeks voor Larsen die wel de eindzege naar zich toetrok. Vandoninck werd derde voor Jens Getteman die stevig aan de leiding staat van het kampioenschap. Bij de nationalen was de zege voor Ludovic Brevers, Jordi van de Wiele werd tweede voor Dylan Verleysen...

Thor it voor de uitslag


thor it
no img
15/08/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Ken de Dycker heer en meester op De Keiheuvel

Ken de Dycker won ook de derde wedstrijd van de Radson Trophy, zeg maar het Belgisch Kampioenschap MX1. Het Belgisch kampioenschap verloopt prima voor de Red Bull KTM-rijder want Keeno pakte al zes van de acht reekszeges waarvan hij dus twee op de Keiheuvel pakte. De andere reekszege vandaag was voor Tanel Leok die zichzelf lijkt teruggevonden. De Estonian Express doet  opnieuw mee voor de knikkers en werd tweede voor Ice One-rijder Marc de Reuver die de dag niet echt startte maar steeds beter ging rijden met de vierde plaats in de derde reeks als hoogtepunt. Zorgen waren er voor Kevin Strijbos en Max Nagl die net als Marvin van Daele niet meer van start gingen....

Thor it voor de uitslagen van de Radson Trophy in Balen
Klik hier voor een eerste fotoreeks van Wilco Schellevis


thor it
no img
15/08/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Win een X-Brand bril met de MX477-pronostiek van de GP van Groot Brittanie

Ook voor de Grote Prijs van Groot Brittanië kun je weer een mooie X-Brand bril winnen, deze wordt geschonken door www.mx477.nl. Het enige wat je moet doen is de beste pronostiek invullen...
Login met je Facebook-account en klik op "Pronostiek" hierboven...

Veel succes


thor it
no img
15/08/2012 | posted by BMB news | reactie(s)

Van Horebeek, De Dycker en Desalle op jacht naar goud!

In de sfeer van de net afgelopen Olympische Spelen zal bovengenoemd trio het laatste weekend van september alles op alles zetten om België alsnog een gouden plak te bezorgen, zij het in een niet-olympische discipline, namelijk het WK motorcross voor landenteams oftewel de MX of Nations! Omwille van blessureleed bij verscheidene toppers, betekende de editie 2011 voor selectieheer Joël Smets behoorlijk wat puzzelwerk om een homogeen team samen te stellen. Uiteindelijk eindigden Roelants-Strijbos-Van Daele op een verdienstelijke 5e plaats.

Thor it voor meer over de selectie van 2012

thor it
no img
14/08/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Iedereen klaar voor de battle op De Keiheuvel??

Nog een paar uur en dan is het zover. Moederkesdag. We mogen het niet vergeten natuurlijk, maar morgen staan er voor de crossliefhebbers nog belangrijke zaken op de agenda.

De laatste hand werd vandaag gelegd aan de Keiheuvel, een hele resem piloten zochten zich reeds een plaatsje in het rennerspark. Sommige onder hen gingen het circuit al even verkennen, …

thor it
no img
14/08/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Jeugdcircuit Helecine vernieuwd

Gisteren en vandaag werd samen met Ken De Dijcker in Helécine het jeugdcircuit opnieuw aangelegd, het ontwerp werd gemaakt door Pitbiker Ivo Van den Berghe dit werd besproken met Ken en eigenaar Patrick met als hoofddoel een plezant circuit veilig voor de jeugd! het circuit krijgt verschillend springbergen bij zoals bij het uitkomen van een bocht werd een tafeltje geplaatst, de 3 waves worden er 4, 2 bijkomend tafelbergen, een enkel bergje om hiervan rechtstreeks op of over de tafelberg te springen, een dubbelsprong en de bestaande tafelbergen werden verbeterd, en er word in de andere richting gereden zodat er meer links dan rechtse bochten zijn dat toch iets veiliger is. dus aan alle jeugd en pitbikepiloten allen deze week daar heen!!! 

 
Thor it voor de foto's hiervan
 

thor it
no img
14/08/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Soleco - Mxworld Team @ La Chinelle

Het waren de specialisten Neefs, Thain en Soyeurt die de overwinning naar zich toe konden halen maar we zijn toch niet weinig trots te kunnen melden dat het Soleco-Mxworld Team met Davy Vanderheyden, Pieter Geerts en Marcel Dirks op een knappe 24st plaats is geëindigt. In hun klasse, Randonneurs +249cc tweetakt wonnen ze zelfs... Marco Duerinck trok het hele weekend op met het team voor een leuke video...

Thor it


thor it
no img
14/08/2012 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

Vooruitblik: Keiheuvel 2012

Eindelijk, woensdag kunnen we weer afzakken naar de Keiheuvel in Balen. De wedstrijd in Balen is een echte klassieker op de kalender en zorgt steeds voor een deelnemersveld om duimen en vingers van af te likken. Dat deelnemersveld is dit jaar ook weer van uitmuntende kwaliteit.

Rechtzetting: We publiceerden eerder dat Kevin Strijbos had afgezegt, dat blijkt niet zo te zijn, Kevin staat morgen gewoon aan de start. We excusseren ons dan ook veelvuldig voor deze fout.

Klik op Thor en lees er alles over.


thor it
no img
14/08/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Een rondje Keiheuvel

Onze Kabouter die dichtbij De Keiheuvel zijn paddestoel heeft staan ging al eens een kijkje nemen op de licht veranderde omloop. 

Klik hier voor een fotoreeks van de omloop waarop en ernaast woensdag aanstaande groot feest is...


thor it
no img
14/08/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Instapdag op De Keiheuvel

Ook dit jaar werd, voor de tiende maal reeds, een instapdag georganiseerd op de Keiheuvel in Balen als aanloop naar de internationale motorcross van 15 augustus. Op deze manier tracht KMC Mol de jongeren uit de buurt op een aangename manier te laten kennis maken met het motorcrossen. Onder deskundige leiding kunnen ze rijden op een aantal verschillende motoren, en hopelijk kan men ze zo warm maken om de volgende jaren ook naar de Keiheuvel af te zakken. Mogelijk als actief sporter, maar even graag als ‘echte liefhebber’ naast de omloop. Een fotoverslag van deze dag is te vinden op deze link

 

thor it
no img
13/08/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Jimmy Huysmans en Kevin van Geldorp winnen in Rutten (VBM)

De VBM was afgelopen weekend te gast in Rutten, Jimmy Huysmans won bij de Inters MX1 met een tweede plaats in de eerste reeks en de reekszege in de herneming. Frederic Weigert deed het net andersom en werd tweede in de eindstand voor Jeremy Renkens die derde en vierde werd. Bij de inters MX2 was de zege voor Kevin van Geldorp, hij liet Frederik Daenen achter zich, Bjorn Nouwen werd derde. De zege bij de Inters B was voor Bart Vanhove.

Thor it voor de uitslagen
Klik hier voor foto's van Rolly


thor it
no img
13/08/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Begrafenis Staf van Nijnatten

De familie van de jammerlijk verongelukte Staf Van Nijnatten zou graag een erehaag vormen met piloten en hun motoren als de kist de kerk verlaat na afloop van de begrafenis.
De begrafenis zal plaats vinden op vrijdag 17 augustus om 10 uur in de parochiekerk van O.L.-Vrouw te Wuustwezel. Uiteraard wordt gevraagd de motoren niet te starten tijdens de dienst.
Op donderdagavond is er een gebedswake om 19u30.
Online condoleren kan via www.uitvaartcentrum-hofmans.be


thor it
no img
13/08/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Nieuwe modellen Yamaha 2013 binnen bij Leon Sagaert

De allernieuwste modellen van de zo gegeerde Yamaha zijn nu reeds op voorraad bij Leon Sagaert. Wie dus van plan is om zijn oude motor in te ruilen voor een nieuwe Yamaha of wenst over te stappen naar dit merk weet waar naartoe. Wil je eerst eventjes testen met dit gloednieuwe model dan volstaat het om een afspraakje te maken en men kan je verder op weg helpen. Allen naar Leon Sagaert voor de nieuwe Yamaha's.

 


thor it
no img
13/08/2012 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

Nagl & Ramon tonen hun klasse op de RBPN in Mill

Afgelopen weekend werd in het Nederlandse Mill de eerste "Red Bull Pro National" op het vasteland verreden, de normaal Britse competitie kwam test draaien op het Europese continent. Met Marc De Reuver, Max Nagl, Steve Ramon en de vaste RBPN piloten zoals Gert Krestinov en Elliott Banks Brown kon de wedstrijd in Mill een mooie deelnemerslijst voorleggen. Klik op Thor en lees wie er met de bloemen ging lopen.


thor it
no img
12/08/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Voorstelling van de nieuwe Eks - Brand brillen in de MX477 stand op de Keiheuvel

Met klinkende namen als Electric Slime, Pearl White, Fast Black , Patriot Red  …  Kan niemand nog aan de nieuwe Eks-Brand voorbijgaan. Eén voor één weer  mega coole , vette brillen met de nog steeds ongeëvenaarde kwaliteit  die de Eks-brands zo populair gemaakt heeft in zowel  Amerika als Europa! Wees welkom in de Eks- Brand familie waar ook  Kevin Strijbos, Mike Alessi , en vele anderen hun thuis  reeds gevonden hebben. (en volgend jaar nog enkele grote toppers!!) 
Kom gerust een kijkje nemen op de MX477 stand  op de Intenationale  Motocross van de Keiheuvel op 15 augustus in Balen en maak kennis met de leuke lanceringspromotie...

Thor it voor een overzicht van de nieuwe modellen


thor it
no img
12/08/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Jarige Sven Breugelmans steelt de show op thuiswedstrijd.

VLM was te gast in Rijkevorsel waar de organisatie in handen lag van ex inter Erwin Buys.Er waren kosten noch moeite gespaard bij de aanleg van het circuit. Ook de weergoden waren hen goedgezind en dat zorgde ook voor een mooi aantal toeschouwers. Kenny Janssens zette 's morgens de snelste tijd nee van het 31 koppige deelnemersveld bij de internationalen.

 
Thor it voor een verslag van Carine

thor it
no img
12/08/2012 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

Wie kiest Roger DeCoster?

Neen de titel van dit artikel slaat niet op een flauw gekruid reality programma waarin "The Man" opzoek gaat naar een vrouw, neen helaas. DeCoster heeft daarintegen dan wel weer zijn keuzes voor het Amerikaanse motorcross des naties team bekend gemaakt op de national van Southwick. De Europeanen, inclusief de Belgen, weten nu wie ze in Lommel partij zullen moeten geven. Het gekozen drietal is...


thor it
no img
11/08/2012 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

Mooie kans dient zich aan voor J. Lieber

Vandaag bereikte ons uit goede bron het nieuws dat Julien Lieber tot het eind van het seizoen zal uitkomen voor het Rockstar Energy MX2 Suzuki team. Julien Lieber zal in het Suzuki team de vervanger worden van Harri Kullas en Petar Petrov.


thor it
no img
11/08/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Soleco -Mxworld Team in La Chinelle

Dit weekend staat de 33st editie van de 12 uur van La Chinelle op het programma. Mxworld vond in Soleco een uitstekende partner om een team in te zetten. Soleco is een van de grootste bedrijven in België die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van zonnepanelen! Als rijders werden Davy Vanderheyden, actief in het Bk enduro, Pieter Geerts is een multi-functioneel atleet, leerkracht LO met als hobby Mx en als derde rijder was Marcel Dirks van Mxworld de vrijwillige Chinees. Het team heeft als doel om deze eerste keer goed aan de finish te komen. De start wordt zaterdagnacht om 12 uur gegeven, er wordt dan gereden tot 6 uur zondagmorgen. Een tweede start vind zondagmorgen om 10 uur plaats met de finish om 16 uur. La Chinelle ligt in het Waalse dorp Franchimont, de inkom is gratis waardoor er misschien weer rond de 35.000 toeschouwers worden verwacht.

Thor it voor een teamfoto


thor it
KTM Shop NLWMX-ShopSec ConstructionsDSMR2R StoreMx477

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!