Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
17/10/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

4 Days, Four Countries, The video!!

We hadden enkele weken geleden al een trailer, zeg maar een voorbeschouwing van een video met in de hoofdrol Stijn Verstrepen en Damon Goyvaerts, ze werden vier dagen gevolgd door Devendiv met zijn videocamera

 
Klik op Thor en geniet mee van een leuke video!!

thor it
no img
17/10/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Op winterstage met Alain Roels van Mxstage.be!

Wil je graag op winterstage in Spanje met Alain Roels??
De circuits zijn geboekt, het hotel besproken en de stages uitgewerkt! Een lekker weertje, leuke privécircuits(keuze uit 15), mooi sporthotel en een ervaren, deskundige begeleiding.
Dat alles wordt aangeboden in Lloret De Mar , Noord-Spanje tijdens de winter 2012/2013.

 

Klik op Thor voor meer info en een video van vorig jaar

thor it
no img
17/10/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Kevin Strijbos en Joel Smets vervoegen Rockstar Energy Suzuki.

Kevin Strijbos zal het Rockstar Energy Suzuki World MX1 team vervoegen voor 2013. Dit is tevens de derde keer dan dat hij voor het team uit Lommel aan de start zal komen. Naast Strijbos zal ook voormalig Suzuki rijder en vijfvoudig Wereldkampioen Joel Smets het team gaan vervoegen. Joël zal er het sportieve gedeelte op zich nemen van Clement Desalle en Kevin Strijbos.

Thor it voor meer info.


thor it
no img
17/10/2012 | posted by PGM | reactie(s)

Voorbeschouwing 26e voo Superbiker Mettet 2012

Op 19/20/21 Oktober is het de 26e VOO Superbiker Mettet 2012

"Thor it" voor fotos en uitleg  

Klik op de link hieronder voor een fotoreview van de vorige editie van de Superbiker in 2011

Klik hier voor de foto's

 


thor it
no img
16/10/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Supercross Bercy voorbeschouwing: 30 jaar jong!!!

Ja, er zijn reeds negenentwintig edities van de klassieke Parijs-Bercy Supercross aan ons voorbij getrokken! Zesentachtig nachten van SX racen (een wereld-record) hebben reeds twintig "Kings of Bercy" gekroond vaak onder een uitgelaten sfeer in het Palais Omnisports, dit in het midden van de City of Lights!  De dertigste jubileumeditie van Bercy, gesteund door Monster Energy, is de plaats voor alle MX en SX fans die in het weekend van 9-10-11 november zal betwist worden.

Thor it voor meer info.


thor it
no img
16/10/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Gareth Swanepoel komt naar de supercross in Zuidbroek(NL)

De Supercross in Zuidbroek komt steeds dichterbij. Nog iets meer dan 2,5 weken en dan barst het geweld los in de Eurohal te Zuidbroek. De laatste puntjes worden op dit moment op de i gezet en de contracten met de rijders worden afgerond. In de week voor de wedstrijd komt het circuit in de hal te liggen. De tekeningen zijn al klaar en ook dit jaar belooft het weer een mooie en uitdagende baan te worden wat voor zowel het publiek als de rijders interessant is.

Thor it voor meer info

thor it
no img
16/10/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

V-Mac Opendeurdagen 2012

Tijdens 1 tot en met 4 November zijn er opendeurdagen bij V-mac in Heusden-Zolder. V-mac verwelkomt u ten harte van 10u tot 18u om de nieuwe 2013 Suzuki en Kawasaki motoren te bezichtigen. Alsook de nieuwe collecties van o.a. Thor, 100%, Fly, JT, Shoei, Oakley, DC, Leatt, Answer en Alpinestars.
Verder trakteren ze iedereen op een gratis hamburger, 10% korting op alle* artikelen en zijn er ook diverse koopjes aan niet te missen promo kortingen van 20% tot 70%. (*uitgezonderd op promo artikelen, motoren en banden.)

Meer informatie vind u op onze Facebook evenementenpagina !

thor it
no img
16/10/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Nieuw format voor Euriopean Motocross of Nations

Helemaal in de schaduw van alles en iedereen werd in Oekraïne de European Motocross of Nations gereden, bijne helemaal een Oost-Europese aangelegenheid waar Italië als buitenbeentje de Nations won. Youthstream-president en de UEM vonden het dus hoog tijd voor dit evenement nieuw leven in te blazen, ze willen dit evenement rijden met een leeftijdslimiet van 21 jaar en de 85cc, 125cc en 250cc moet er aantreden. Een goede zaak voor de jeugd dus, ook de datum, midden oktober is een hekelpunt en dus werd de wedstrijd verplaatst naar het voorjaar. De dames krijgen ook een plaats in dit nieuwe concept, zij rijden met twee dames twee reeksen (met de beste drie resultaten) hun eigen Motocross of Nations met een 125cc tweetakt of een 250cc viertakt. Castelnau de Levis wordt de eerste organisator en wel op 21 april 2013!


thor it
no img
15/10/2012 | posted by Geert | reactie(s)

LS Honda pakt Spaanse titel!

Het noordwesten van Spanje, meer bepaald in de regio Castilla en Leon in de nabijheid van La Baneza was er afgelopen zondag, de achtste en laatste ronde, van het Spaanse MX1 kampioenschap 2012.

Thor it voor meer info.
 


thor it
no img
15/10/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Nolan Cordens de sterkste in Schijndel

SX & MX Management rijder Nolan Cordens wint Supercross Schijndel bij de 85 cc, dit na twee dagen samen met  ex- wereldkampioen 65cc Gorge Garcia Prado in de strijd te zijn geweest.
 
Thor it voor meer info.


thor it
no img
14/10/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Wie anders dan Herlings wint Weston Beachrace, Ken de Dycker derde

Wie anders dan Jeffrey Herlings kon vandaag de Weston Beachrace winnen? 65.000 Toeschouwers waren getuige van een schitterende wedstrijd die in totaal drie uur duurde.  Shaun Simpson nam aanvankelijk de leiding maar een crash sloeg de Yamaha-rijder terug naar de tweede plaats. Ken de Dycker ging wat te hard van stapel in de openingsronde en crashte enkele keren, Keeno moest ook nog doordat hij een kleinere tank had meer pitstops maken dan winnaar Herlings...

Thor it voor de reacties van de topdrie


thor it
no img
14/10/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Marc de Reuver voor twee wedstrijden bij het Stabilo Pro Grip MX Team

Dit weekend wordt op circuit ‘De Landsard’ de KTM dag verreden met daarbij Marc de Reuver! De voormalige fabrieksrijder van KTM zal op een LV Motors-KTM gaan uitkomen voor het Stabilo Pro Grip Team.Daarbij zal De Reuver volgende week tijdens de laatste wedstrijd van het KNMV Open Nederlands Kampioenschap in Harfsen ook starten voor het team uit Best. De technische sponsoren van het team onder leiding van Hans de Brouwer zijn erg te spreken over het binnenhalen van de 29-jarige topper! De deal is stond stand gekomen dankzij de inzet van alle sponsoren met extra aandacht voor KTM Nederland en LV Motors. Daarbij heeft Stop & Go voor de vering gezorgd.

thor it
no img
14/10/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Piooo Cars hoofdsponsor SMX Racing Zolder op 21 oktober

 

Op 21 Oktober vindt in Zolder de eerste SMX plaats waarvan, Piooo Cars nv gaat er de hoofdsponsor zijn. Ze zijn al enkele jaren terug actief in de motorcross  zowel als sportieve begeleiding maar ook financiele ondersteuning voor piloten. Uit ondervinding vindt Piooo Cars dat er wel eens een nieuw concept mocht komen om eventueel de grote sponsors en de media terug warm te krijgen voor onze sport.
De bezieler van dit evenement is een persoonlijke kennis van  ons en daarom zijn wij tot een overeenkomst gekomen om dit evenement financieel te ondersteunen.
Het is een prachtig aangelegd circuit en laat ons hopen dat de weergoden ons op 21 oktober goed gezind zijn.
Allen daarheen!!
 

thor it
no img
12/10/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Vrijdag 9 November MX After Season Party

Op vrijdag 9 november staat El Sombrero in Reusel weer in het teken van de MX After Season Party.  Op alle fronten doet Joint Forces Projects er een schepje bovenop om er weer een onvergetelijke avond van te maken.

Thor it voor meer info.


thor it
no img
12/10/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Ken de Dycker en Jeffrey Herlings aan de start in Weston Beachrace

Dit weekend staat de grootste strandrace van de UK op de kalender, de Weston Beachrace. Red Bull KTM-rijder Ken de Dycker debuteerd op het strand en neemt het op tegen oa. Jeffrey Herlings, Shaun Simpson, Tom Church en Brad Anderson...
Om een indruk te krijgen van het circuit, klik voor een video op "Thor"


thor it
no img
12/10/2012 | posted by Betty | reactie(s)

Brenda Wagemans Europees Kampioen te Wangi!

 

Dit weekend waren onze belgische IMBA ladies te gast te Zwitserland. Het weekend begon met stralend weer op zaterdag. Een zonovergoten Wangi, een goede sfeer tussen de teams en een mega fuif in de avond... Aanhoudende regen in de nacht maakte het circuit zeer glibberig. Maar dat vond onze slijkduivel Brenda Wagemans niet zo erg. Zij zette de snelste tijd neer en mocht als eerste achter het starthekken. Dat beloofde....
 
Thor it voor meer
 

thor it
no img
12/10/2012 | posted by | reactie(s)

Groot Mosselfeest tvv Mx-Team Taxi Marcel

 

Groot mosselfeest T.V.V  Motorcross Team Taxi Marcel op 13 en 14 oktober 2012.
Vanaf 11.30 hr
Wat te krijgen: Mosselen, Videe, Stoofvlees, Steak, Curryworst, IJscreme

Iedereen welkom in de hal van Taxi Marcel, Noordervaart in Herentals op 13 en 14 oktober 2013

thor it
no img
11/10/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Ryan Dungey zijn seizoen...

Afgelopen seizoen trok Ryan Dungey naar de man die hem ook al naar de top bracht bij Suzuki, Roger de Coster. De Coster, eerder al binnengehaald door KTM in de US geloofde nog steeds in Dungey, de rest is iedereen wel ongeveer bekend. RD behaalde in de SX'en al diverse podiumplaatsen, een blessure gooide roet in het eten voor de titelstrijd maar in de Nationals zette de #5 op de KTM 450 SX-F het seizoen naar zijn hand, vele overwinningen en als toemaatje de AMA National titel erbovenop!

Thor it voor de video


thor it
no img
11/10/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Nieuwe KTM Ohlins-schokdempers bij Wim Kroon

 

De nieuwe Öhlins TTX44 schokdempers voor de 2013 KTM SX(F) en EXC-modellen zijn nu leverbaar. Alle TTX44 schokdempers zijn uitgerust met regelbare high en low-speed compressie demping en rebound demping. Intern zijn de zuiger en afdichtingen vernieuwd. Een Öhlins TTX44 schokdemper voor KTM is er voor 1150 euro.
 
Thor it voor meer info

thor it
no img
11/10/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Petar Petrov vervoegt het KEMEA Reytec Yamaha team.

 

Na een succesvol debuutjaar in het WK MX2 blijft het Kemea Reytec Yamaha team niet bij de pakken zitten. Voor 2013 ligt het hoofddoel opnieuw in het WK MX2. Door de leeftijdsregel betekent dit dat Kenny Vandueren niet meer kan aantreden in de MX2 klasse en de overstap moet maken naar de MX1 klasse. Wij willen Kenny graag bedanken voor het fijne seizoen dit jaar en wensen hem veel succes volgend jaar in de MX1 klasse.
 
Thor it voor meer

thor it
no img
09/10/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Rino Trading steunt SMX-wedstrijd in Zolder

Zondag 21 oktober wordt in Zolder de eerste SMX-wedstrijd verreden op het Zolderse circuit dat gebouwt werd in het circuit van Terlaemen. De cross-industrie steunt dit initiatief en Rino Trading laat dat blijken door in elke finale-reeks (85cc + 125cc + MX2 + MX1) 675 € aan waardebonnen weg te geven aan de rijders. De bon die je daarvoor krijgt kan je opkopen bij je favoriete dealer.


thor it
no img
09/10/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Trainingsdagen met Henri Verstappen en Marc de Reuver

 

Wil je je seizoen nog afsluiten met een Trainingsdag samen met Henri Verstappen en Marc de Reuver? Dat kan op 16 en 17 oktober 2012 in Veldhoven en Helmond. 
 
Schrijf je snel in!
Thor it voor meer info

thor it
no img
09/10/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Champions Day in Little Silver UK met oa. Kevin Strijbos

Afgelopen zondag was het de finaleproef van het Brits Kampioenschap in Little Silver. Kevin Strijbos en Elliot Banks-Brown, beiden voor het HM Plant KTM UK Team gingen naar huis met de titel. Moto maakte er een knappe video van...

Thor it


thor it
no img
09/10/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Jens Van Meer Belgisch kampioen Nationalen MX 1/3 bij MCLB

 

Na een schitterend seizoen waarna Jens op plaats 1 stond van het begin tot het einde wist hij op zondag 16 september te Pamel de Belgische titel binnen te halen. De kampioen sloot het kampioenschap af met een voorsprong van 27 punten op de tweede. Langs deze weg wil Jens nog een aantal mensen bedanken: Dirk en Tanja Desmet, Motor Shop Desmet, KTM, David Cools Moto X School, Van Hasselt uitlaten, Ohlins Shocking Good, DT1 by Koen Willems, SEVA, The New England Shutter Company en verder zijn ouders,broer voor de mooie fotos, familie, vrienden en alle supporters!
 

thor it
no img
09/10/2012 | posted by 24MX | reactie(s)

Airoh Terminator nu verkrijgbaar bij 24MX

De nieuwe Airoh Terminator is BACK! 
De Terminator is de nieuwe superlichte Airoh helm die de Stelt zal opvolgen.
Het welbekende Airoh heeft faam verworven binnen de motorcrosswereld met zijn unieke design en karakteristieke  Italiaanse “flair”.  Om de kwaliteit van Airoh te waarborgen worden alle helmen gemaakt in Italië in plaats dit uit te besteden, dit alles om de kwaliteit te waarborgen. Alle Airoh helmen voldoen dan ook aan de ECE 22.05 veiligheidstandaard.  

Thor it voor meer info of ge meteen naar de website van 24mx

thor it
R2R StoreDSMKTM Shop NLSec ConstructionsMx477WMX-Shop

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!