Log in
Thor Header
 
KTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
04/04/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Gunther Ghysels eindelijk aan de winst te Assenede (VMCF)

GG slaagde erin om winst te pakken bij de inters MX klasse. Beide reeksen kon de 19-jarige student met winst afsluiten.
Opmerkelijk is dat het de eerste MX 1 overwinning is van Gunther en ook de eerste overwinning sinds zijn overgang naar de inters, ondertussen 3 jaar geleden.
Vooral lichamelijk leed, veel valpartijen (wegens niet herstelde blessures) en pech in beslissende momenten deden hem telkens de das om.
“Eindelijk” waren zijn eerste woorden na aankomst!
Met deze prestatie zal het vertrouwen zeker wat zijn hersteld. We kijken zeker uit naar de volgende wedstrijden!
Graag nog even een dankwoordje aan alle supporters en sponsors CKP ,MC Mikkola , T&S Cabling ,Lazer ,Barta Racing die er steeds bleven in geloven!


thor it
no img
04/04/2012 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

Zorgt Houston voor de voorspelbare titel?

De vraag die iedereen in Houston bezig hield was: Pakt Ryan Villopoto zijn 2012 Supercross titel hier al in de laatste "dome" op de kalender. Op het laatste supercross parcourse dat binnen ligt of moest Super Ryan nog twee weken wachten tot in New Orleans? Ook stonden de tegenstanders van Justin Barcia te trappelen tot er iemand eindelijk eens opstond en hem klopte... Justin "BamBam" Barcia mag dan wel vijanden maken bij de vleet geen enkele is tot nu toe al in geslaagd om hem op zijn nummer te zetten... Gebeurde het dit keer dan wel in Houston?

Klik op Thor en lees of bekijk het snel!


thor it
no img
03/04/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Fotoreeks MCLB Vollezele

De MCLB-wedstrijd in Velzeke werd verreden onder een stralend zonnetje, ideaal voor een fotografe als Steffi om er een leuke fotoreeks van te maken....

Klik hier voor de fotoreeks


thor it
no img
03/04/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Hotnews: Fotoreeks van Ken de Dycker op KTM in Lommel

Nog maar vandaag werd het nieuws bekend gemaakt dat Ken de Dycker naar het Red Bull KTM Team trekt of de eerste foto's verschijnen natuurlijk al. Vepix spotte Keeno voor ons op De Heeserbergen in Lommel....

 

Enjoy the pix


thor it
no img
03/04/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Nick Triest door zware blessure niet aan de start in Valkenswaard.

Het blijft maar afmeldingen regenen voor het openingsweekend in Valkenswaard. Nu worden ook de Belgen getroffen, want mx-world huisvriend Nick triest zit ook in de hoek van rijders die door blessureleed niet zullen starten in de GP.

Thor it voor meer info.


thor it
no img
03/04/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

KYB is er ook voor jou!!

Tik Tak Tik Tak Tik Tak Tik Tak Tik Tak Tik Tak ….
Wij tellen al af …
Na de laatste “zand-test” met de GP teams zijn wij er al helemaal klaar voor.
Let the games begin !
En jij ?
Hoe heeft jouw vering de seizoenstart doorstaan ?
Met je KYB vering, kan je op ons rekenen
En ook : de nieuwe lichting KYB fabrieks-kit vering is in aantocht.
Test-sessies mogelijk !
See you in Valkenswaard !!
Morgen, woensdag 4 april is KYB te vinden in Eersel


thor it
no img
03/04/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Kogel is door de kerk Keeno naar KTM !

Het Red Bull-KTM Factory Racing Team, heeft vandaag bekend gemaakt Ken De Dycker voor tenminste vijf Grand Prix' de overstap maakt naar KTM. De 27-jarige Keeno zal in het officiële KTM MX1 team de gekwetste Max Nagl vervangen.

Thor it voor meer info.


thor it
no img
03/04/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Hendrickx - Liepins winnen Franse GP sidecars.

Terwijl vele mx fans reikhalzend uitkijken naar de start van het nieuwe GP seizoen, hebben ze er bij de zijspannen hun eerste grand Prix al op zitten. Het Franse Pernes-Les-Fontaines was gastheer voor de sidecar top om er hun openingsmanche in het nieuwe jaar te rijden. Het werd een onverhoopt Belgisch feestje....

Thor it voor meer info.


thor it
no img
03/04/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Interview: Dean Ferris kopman Kawasaki ICE1 Racing

Het lijstje met geblesseerde rijders voor aanvang van de eerste GP is tot op vandaag niet mis. De volgende rijder die we voor een korte babbel konden strikken is er ook eentje van, namelijk de ICE1 Racing kopman Dean Ferris.

Thor it voor meer info.


thor it
no img
03/04/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Nieuwe website SX & MX Trading / Management

Na veel inspanning en hulp van Boy van Wandelen van WalkeRR Webdesign, is er dan eindelijk de website van SX & MX Trading / Management.

 

Thor it voor meer info.


thor it
no img
03/04/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Voorstelling Monster Energy Yamaha Racing 2012

De volledige Monster Energy Yamaha Racing 2012-line up telt maarliefst zes rijders, David Philippaerts, Steven Frossard en Shaun Simpson bemannen de MX1-machines terwijl Arnaud Tonus, Zach Osborne en Christophe Charlier de officiële MX2 Yamaha's zullen besturen. Mike Neale maakt een schitterende video van deze line-up, zet je eventjes achterover en geniet mee van deze video die motocross een andere dementie geeft....

Thor it


thor it
no img
02/04/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Seronval wint, Janvier snoept een reeks af (MCLB)

Yerki Janvier was er zondag kortbij om Kampioen Seronval een zege af te snoepen, beide wonnen een reeks en werden tweede in de andere maar Seronval haalde het met amper 2 sec van Janvier. Roy Gijsel werd derde en vierde, goed voor de derde plaats in de eindstand. Jurgen Wybo realiseerde eenzelfde puntensaldo als de Nederlander en werd vierde in de eindstand voor Kenny Dult. Bij de inters MX2 mocht Jorne Tytgat met de bloemen naar huis, Neal Deconinck werd tweede voor Yann Meulemeester. Bij de Inters B was de zege voor Bram Descamps.

Thor it voor de uitslagen


thor it
no img
02/04/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Factory Yamaha MX2 Teams in de problemen

De MX2 fabrieksteams van Yamaha zitten met de handen in het haar want nadat eerder al Zach Osborne geblesseerd uitviel mocht ook voormalig Europees kampioen Christophe Charlier het ziekenhuis opzoeken na een val op training in Nederland. Afgelopen zondag was het de beurt aan de Zwitser Arnaud Tonus, toen hij aan de leiding reed in het Brits kampioenschap kwam Tonus hard ten val en ontwrichtte zijn schouder, ook hij zou nu out zijn voor tenminste Valkenswaard. Meer dan waarschijnlijk wordt Mel Pocock uit het Europees Kampioenschap opgevist...


thor it
no img
01/04/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Nu in aanbieding bij Weasel MX

Risk Racing Lock ‘N’ Load : is een verankeringssysteem wat ervoor zorgt dat je motor vast staat in uw vervoersmiddel, zonder gebruik te hoeven maken van spanbanden, ankers en wielklemmen.. 149,00 €. i.p.v. 179,00 €
Gepersonaliseerde petten : gepersonaliseerde petten voorzien van naam en nummer.
19,00 €. i.p.v. 22,50 €

 Gratis donuts bij aankoop van een paar handvaten !

 Deze aanbiedingen lopen tot 8 april.

 Voor meer informatie : http://www.weaselmxshop.be/ of tel. nr. : 0473/33.06.51


thor it
no img
01/04/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Xavier Boog wint ADAC bij de Masters

Hij begon het jaar in Duitsland zoals hij het er vorig jaar afsloot met een klinkende overwinning, Fransman Xavier Boog lijkt klaar voor de Grand Prix. Vandaag won Xavier die voor de Duitse kampioenschap beroep kan doen op de steun van Kawasaki Pfeil.

Thor it voor meer info en uitslagen.


thor it
no img
01/04/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Broers Foguenne winnen VBM in Lummen

Het moet zondagavond een trotse vader Foguenne zijn geweest want beide zonen wonnen bij de inters in Lummen. Eric Foguenne won met een 2-1 bij de inters MX1, Jimmy Huysmans kwam met een 1-3 maar laat wel Filip van Dijck achter zich. Bij de inters MX2 was het de jongere broer van Eric, David Foguenne die de overwinning mee naar huis mocht nemen, de Est Henri Roosiorg werd tweede voor Marco Stallman.

Thor it voor de uitslagen


thor it
no img
01/04/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Kevin Strijbos valt nipt naast podium in Canada Heights.

De tweede wedstrijd in het Maxxis ACU British MX Championship, werd vandaag verreden in Canada Heights. Een prachtig circuit waar een GP zeker niet zou misstaan met een lengte van 1.931 meter is deze baan van alles voorzien om spannende wedstrijden voor te schotelen zo ook vandaag!

Thor it voor meer info en uitslagen.


thor it
no img
01/04/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Sven Breugelmans en Jonathan Banken winnen ook in Houtvenne (VLM)

Ook in Houtvenne waren Sven Breugelmans (inters MX1) en Jonathan Banken (inters MX2) de beste in hun reeks. Sven Breugelmans moest de eerste reeks nog toestaan dat Jelle Grade de reeks won maar in de tweede reeks sloeg Den Breugel toe met een klinkende zege en pakte ook meteen de eindzege want Grade werd vierde na de pauze. Wouter van Massenhove verrastte met een mooie derde podiumplaats voor Tom de Belder (4) en Christof Godrie (5). De zege bij de Inters MX2 was opnieuw voor Jonathan Banken, hij liet de Fin Eeli Takatalo achter zich, Dylan Verleyssen werd derde voor Ronny Van Hove en Jelle Verbruggen.

Thor it voor de uitslagen


thor it
no img
01/04/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Fotoreeks Kabouter Trek @ Lommel met oa. Antonio Cairoli

Terwijl half Vlaanderen hier of daar naast de weg stond om naar één of ander koers te kijken, en de andere helft aan het TV scherm was gekluisterd om Tommeke de Ronde te zien winnen, trok ons Trekje op zijn gemak naar de Heeserbergen. Gisteren was hij er al terwijl het grijs en kil was, vandaag kon hij genieten van een mooi zonnetje. Terreblanche, Rauchenecker, Boonen, Bonini, Lupino, Nicholls, Barragan, Gonsalves, Bobbryshev, Frossard, Philippaerts, Cairoli en nog wat andere bekende en minder bekende piloten deden hun uiterste best om in onze Kabouter zijn kaske te verdwijnen en mee naar het Kabouterbos te kunnen. Een eerste deel van zijn oogst is te vinden op volgende link.
Klik hier


thor it
no img
01/04/2012 | posted by Geert | reactie(s)

ADAC junior cup Drehna Belgen laten zich zien!

Dit weekend stond de eerste ADAC wedstrijd op het programma in het Duitse Drehna. Het circuit is zanderig maar heeft een hardere ondergrond, door de slechte weersomstandigheden lag het er zwaarder bij dan anders. Elk jaar melden zich een pak rijders aan voor de eerste confrontatie in dit sterk bezette kampioenschap.

Thor it voor meer info en uitslagen.


thor it
no img
31/03/2012 | posted by Geert | reactie(s)

LS Honda Racing en Ken De Dycker gaan uit elkaar

Gezamenlijk persbericht voor onmiddellijke publicatie - 31 maart 2012
Vandaag zaterdag hebben LS Honda Racing en rijder Ken De Dycker een gezamenlijke overeenkomst bereikt waarbij
de samenwerking per direct wordt stopgezet.

Thor it voor meer info.


thor it
no img
30/03/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Fotoreeks en video training Axel 28 maart 2012

Danny Bastiaanse trok samen met Marco Duerinck naar Axel voor een shoot, Danny met stilstaande plaatjes, Marco doet het met bewegende beelden. 

Check out de video van Marco bij Thor
Check out de knappe foto's van Danny


thor it
no img
29/03/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: MCLB Oosteeklo

Marco Duerinck trok afgelopen zondag naar de MCLB-wedstrijd in Oosteeklo. Steve Seronval won er bij de Inters MX1 en Roy Gysel werd winnaar bij de inters MX2.

Thor it voor een video van Marco


thor it
no img
29/03/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Standing Construct Suzuki Racing MX2 nu ook logistiek klaar voor Valkenswaard

Met de eerste GP van het seizoen in het Nederlandse Valkenswaard in het vooruitzicht komt voor het Standing Construct Suzuki team hun allereerste wedstrijd in het wereldkampioenschap wel heel dichtbij. Afgezien van nog enkele kleine details is het team volledig klaar voor het grote werk. 

Thor it voor meer hierover
thor it
no img
29/03/2012 | posted by Geert | reactie(s)

BK te Mons gaat toch door!

Tijdens de voorstelling van het BK van enkele weken terug hing het al een beetje in de lucht. Maar nu is het dus zeker, de mensen van Mons hebben hun slag thuis gehaald en organiseren op 27 mei a.s. hun BK wedstrijd.

Thor it voor meer info.


thor it
KTM Shop NLSec ConstructionsWMX-ShopDSMMx477R2R Store

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!