Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
22/10/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: onzachte crash van Bobryshev tijdens ONK Harfsen

Evgeny Bobryshev was tot vandaag toe in de strijd met Herjan Brakke voor de Nederlandse titel.
Vandaag in de eerste manche MX1 lag hij nog steeds op koers om de titel binnen te halen. Hij was de enige die een beetje bij Jeffrey Herlings in de buurt kon blijven tot het noodlot toesloeg.

Voor meer films kun je ook kijken op www.rd-mxmovies.nl
 
Thor it voor de valpartij van Bobryshev
 

thor it
no img
22/10/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Jeugd Motocross clinic met Evgeny Bobryshev in Axel

Woensdag 24 oktober is er exclusief voor de Jeugd-MX Zeeuws-Vlaanderen een Motocross clinic verzorgd door de Russische Grand-Prix topper van de MX1. Het is de Jeugd-MXclub , die de motorcross-sport wil bevorderen in Zeeuws-Vlaanderen, gelukt op deze topper in de MX GP wereld naar het RES circuit in Axel te halen. De stichting RES stelt deze middag het terrein beschikbaar voor deze clinic. Er zal deze middag gelegenheid zijn om vragen te stellen en foto’s te maken met Evgeny.

 

thor it
no img
22/10/2012 | posted by Geert | reactie(s)

ONK Harfsen Magistrale Herlings

De laatste ONK zou spektakel brengen dat stond reeds voor aanvang vast! In de MX1 stonden Brakke en Bobryshev slechts door 5 punten gescheiden tegenover elkaar. Maar Herlings kon het feestje misschien nog bederven... de kersverse MX2 wereldkampioen zou immers in zowel MX1 als in de MX2 starten.

Thor it voor meer info.


thor it
no img
22/10/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Stijn Hofman (MX2) en Ken de Dycker winnen eerste SMX-Race in Zolder

De korte wedstrijden werden door het matig opgekomen publiek erg gesmaakt. Stijn Hofman won de MX2-finale met slechts 0,02 sec voor Olivier Vandergugten, Axel Nijs werd derde. Bij de grote kanonnen (MX1) was Ken de Dycker de sterkste, hij won de finale voor Andy Truyts en Junior Slegers. Bij de 85cc won Jens Bogaerts voor Thomas van Erum en Jordy Kenzeler. Bij de 125cc-jongens won Yente Dourte voor Jarno Erens en Bryan Engelen....
Klik hier voor een eerste fotoreeks van Kabouter Trek

Thor it voor de uitslagen


thor it
no img
20/10/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Christophe Pourcel klaar om met KTM aan te treden!

De ex-wereldkampioen leek wel eeuwig getrouwd met Kawasaki maar CriCri stapte enkele weken geleden over naar de KTM 350 die naar eigen zeggen veel beter bij hem zou passen. Morgen, 21 oktober 2012 organiseert Christophe opnieuw een charity day (Lacapelle Marival) die in Frankrijk enorm veel succes kennen, hij zal daarbij verschijnen op de nieuwe KTM.


thor it
no img
20/10/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Vrije trainingen op zaterdag in Zolder!!

 

Vandaag, zaterdag zijn er vrije trainingen op het SMX-circuit in Zolder. Ook de niet-deelnemers op zondag zijn welkom en kunnen indien men twijfeld nog inschrijven want er is nog plaats op de inschrijflijsten... Het circuit ligt er door het weer van de afgelopen dagen in Limburg perfect bij!
 
Thor it voor de timing van zaterdag

thor it
no img
19/10/2012 | posted by 24MX | reactie(s)

Fox en de motorcross: De nieuwe collectie Fox streetwear-kleding bij 24MX

Al vele jaren is Fox bekend in de wereld van de motorsport en daarbuiten en is uitgegroeid tot een van de grootste actiesportmerken van de wereld. Deze faam is voornamelijk te danken aan de hoge kwaliteit die de Fox producten bied. Binnen de wereld van de motorcross worden er hoge eisen gesteld aan materiaal en kleding en Fox past zeer goed in dit plaatje.

 
Thor it voor meer info

thor it
no img
18/10/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Leuke video van Bobryshev in zijn thuisland.

Een blik achter de schermen bij de snelle Honda rijder Evgeny Bobryshev echt een knappe blik hoe hij opgroeide....


thor it
no img
18/10/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Twee succesvolle operaties voor Glenn Coldenhoff

Glenn Coldenhoff heeft in korte tijd twee operaties ondergaan. In de week na de MX des Nations in Lommel werd hij geopereerd aan zijn schouder. Deze blessure liep hij eerder dit seizoen op maar moest zeker onder handen worden genomen om er volgend jaar geen last van te krijgen. Het probleem met zijn schouder is tijdens de operatie goed gemaakt en Glenn heeft na de operatie weinig last gehad. Gisteren is hij geopereerd aan zijn elleboog. 

Lees verder bij Thor


thor it
no img
17/10/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

4 Days, Four Countries, The video!!

We hadden enkele weken geleden al een trailer, zeg maar een voorbeschouwing van een video met in de hoofdrol Stijn Verstrepen en Damon Goyvaerts, ze werden vier dagen gevolgd door Devendiv met zijn videocamera

 
Klik op Thor en geniet mee van een leuke video!!

thor it
no img
17/10/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Op winterstage met Alain Roels van Mxstage.be!

Wil je graag op winterstage in Spanje met Alain Roels??
De circuits zijn geboekt, het hotel besproken en de stages uitgewerkt! Een lekker weertje, leuke privécircuits(keuze uit 15), mooi sporthotel en een ervaren, deskundige begeleiding.
Dat alles wordt aangeboden in Lloret De Mar , Noord-Spanje tijdens de winter 2012/2013.

 

Klik op Thor voor meer info en een video van vorig jaar

thor it
no img
17/10/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Kevin Strijbos en Joel Smets vervoegen Rockstar Energy Suzuki.

Kevin Strijbos zal het Rockstar Energy Suzuki World MX1 team vervoegen voor 2013. Dit is tevens de derde keer dan dat hij voor het team uit Lommel aan de start zal komen. Naast Strijbos zal ook voormalig Suzuki rijder en vijfvoudig Wereldkampioen Joel Smets het team gaan vervoegen. Joël zal er het sportieve gedeelte op zich nemen van Clement Desalle en Kevin Strijbos.

Thor it voor meer info.


thor it
no img
17/10/2012 | posted by PGM | reactie(s)

Voorbeschouwing 26e voo Superbiker Mettet 2012

Op 19/20/21 Oktober is het de 26e VOO Superbiker Mettet 2012

"Thor it" voor fotos en uitleg  

Klik op de link hieronder voor een fotoreview van de vorige editie van de Superbiker in 2011

Klik hier voor de foto's

 


thor it
no img
16/10/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Supercross Bercy voorbeschouwing: 30 jaar jong!!!

Ja, er zijn reeds negenentwintig edities van de klassieke Parijs-Bercy Supercross aan ons voorbij getrokken! Zesentachtig nachten van SX racen (een wereld-record) hebben reeds twintig "Kings of Bercy" gekroond vaak onder een uitgelaten sfeer in het Palais Omnisports, dit in het midden van de City of Lights!  De dertigste jubileumeditie van Bercy, gesteund door Monster Energy, is de plaats voor alle MX en SX fans die in het weekend van 9-10-11 november zal betwist worden.

Thor it voor meer info.


thor it
no img
16/10/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Gareth Swanepoel komt naar de supercross in Zuidbroek(NL)

De Supercross in Zuidbroek komt steeds dichterbij. Nog iets meer dan 2,5 weken en dan barst het geweld los in de Eurohal te Zuidbroek. De laatste puntjes worden op dit moment op de i gezet en de contracten met de rijders worden afgerond. In de week voor de wedstrijd komt het circuit in de hal te liggen. De tekeningen zijn al klaar en ook dit jaar belooft het weer een mooie en uitdagende baan te worden wat voor zowel het publiek als de rijders interessant is.

Thor it voor meer info

thor it
no img
16/10/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

V-Mac Opendeurdagen 2012

Tijdens 1 tot en met 4 November zijn er opendeurdagen bij V-mac in Heusden-Zolder. V-mac verwelkomt u ten harte van 10u tot 18u om de nieuwe 2013 Suzuki en Kawasaki motoren te bezichtigen. Alsook de nieuwe collecties van o.a. Thor, 100%, Fly, JT, Shoei, Oakley, DC, Leatt, Answer en Alpinestars.
Verder trakteren ze iedereen op een gratis hamburger, 10% korting op alle* artikelen en zijn er ook diverse koopjes aan niet te missen promo kortingen van 20% tot 70%. (*uitgezonderd op promo artikelen, motoren en banden.)

Meer informatie vind u op onze Facebook evenementenpagina !

thor it
no img
16/10/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Nieuw format voor Euriopean Motocross of Nations

Helemaal in de schaduw van alles en iedereen werd in Oekraïne de European Motocross of Nations gereden, bijne helemaal een Oost-Europese aangelegenheid waar Italië als buitenbeentje de Nations won. Youthstream-president en de UEM vonden het dus hoog tijd voor dit evenement nieuw leven in te blazen, ze willen dit evenement rijden met een leeftijdslimiet van 21 jaar en de 85cc, 125cc en 250cc moet er aantreden. Een goede zaak voor de jeugd dus, ook de datum, midden oktober is een hekelpunt en dus werd de wedstrijd verplaatst naar het voorjaar. De dames krijgen ook een plaats in dit nieuwe concept, zij rijden met twee dames twee reeksen (met de beste drie resultaten) hun eigen Motocross of Nations met een 125cc tweetakt of een 250cc viertakt. Castelnau de Levis wordt de eerste organisator en wel op 21 april 2013!


thor it
no img
15/10/2012 | posted by Geert | reactie(s)

LS Honda pakt Spaanse titel!

Het noordwesten van Spanje, meer bepaald in de regio Castilla en Leon in de nabijheid van La Baneza was er afgelopen zondag, de achtste en laatste ronde, van het Spaanse MX1 kampioenschap 2012.

Thor it voor meer info.
 


thor it
no img
15/10/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Nolan Cordens de sterkste in Schijndel

SX & MX Management rijder Nolan Cordens wint Supercross Schijndel bij de 85 cc, dit na twee dagen samen met  ex- wereldkampioen 65cc Gorge Garcia Prado in de strijd te zijn geweest.
 
Thor it voor meer info.


thor it
no img
14/10/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Wie anders dan Herlings wint Weston Beachrace, Ken de Dycker derde

Wie anders dan Jeffrey Herlings kon vandaag de Weston Beachrace winnen? 65.000 Toeschouwers waren getuige van een schitterende wedstrijd die in totaal drie uur duurde.  Shaun Simpson nam aanvankelijk de leiding maar een crash sloeg de Yamaha-rijder terug naar de tweede plaats. Ken de Dycker ging wat te hard van stapel in de openingsronde en crashte enkele keren, Keeno moest ook nog doordat hij een kleinere tank had meer pitstops maken dan winnaar Herlings...

Thor it voor de reacties van de topdrie


thor it
no img
14/10/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Marc de Reuver voor twee wedstrijden bij het Stabilo Pro Grip MX Team

Dit weekend wordt op circuit ‘De Landsard’ de KTM dag verreden met daarbij Marc de Reuver! De voormalige fabrieksrijder van KTM zal op een LV Motors-KTM gaan uitkomen voor het Stabilo Pro Grip Team.Daarbij zal De Reuver volgende week tijdens de laatste wedstrijd van het KNMV Open Nederlands Kampioenschap in Harfsen ook starten voor het team uit Best. De technische sponsoren van het team onder leiding van Hans de Brouwer zijn erg te spreken over het binnenhalen van de 29-jarige topper! De deal is stond stand gekomen dankzij de inzet van alle sponsoren met extra aandacht voor KTM Nederland en LV Motors. Daarbij heeft Stop & Go voor de vering gezorgd.

thor it
no img
14/10/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Piooo Cars hoofdsponsor SMX Racing Zolder op 21 oktober

 

Op 21 Oktober vindt in Zolder de eerste SMX plaats waarvan, Piooo Cars nv gaat er de hoofdsponsor zijn. Ze zijn al enkele jaren terug actief in de motorcross  zowel als sportieve begeleiding maar ook financiele ondersteuning voor piloten. Uit ondervinding vindt Piooo Cars dat er wel eens een nieuw concept mocht komen om eventueel de grote sponsors en de media terug warm te krijgen voor onze sport.
De bezieler van dit evenement is een persoonlijke kennis van  ons en daarom zijn wij tot een overeenkomst gekomen om dit evenement financieel te ondersteunen.
Het is een prachtig aangelegd circuit en laat ons hopen dat de weergoden ons op 21 oktober goed gezind zijn.
Allen daarheen!!
 

thor it
no img
12/10/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Vrijdag 9 November MX After Season Party

Op vrijdag 9 november staat El Sombrero in Reusel weer in het teken van de MX After Season Party.  Op alle fronten doet Joint Forces Projects er een schepje bovenop om er weer een onvergetelijke avond van te maken.

Thor it voor meer info.


thor it
no img
12/10/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Ken de Dycker en Jeffrey Herlings aan de start in Weston Beachrace

Dit weekend staat de grootste strandrace van de UK op de kalender, de Weston Beachrace. Red Bull KTM-rijder Ken de Dycker debuteerd op het strand en neemt het op tegen oa. Jeffrey Herlings, Shaun Simpson, Tom Church en Brad Anderson...
Om een indruk te krijgen van het circuit, klik voor een video op "Thor"


thor it
no img
12/10/2012 | posted by Betty | reactie(s)

Brenda Wagemans Europees Kampioen te Wangi!

 

Dit weekend waren onze belgische IMBA ladies te gast te Zwitserland. Het weekend begon met stralend weer op zaterdag. Een zonovergoten Wangi, een goede sfeer tussen de teams en een mega fuif in de avond... Aanhoudende regen in de nacht maakte het circuit zeer glibberig. Maar dat vond onze slijkduivel Brenda Wagemans niet zo erg. Zij zette de snelste tijd neer en mocht als eerste achter het starthekken. Dat beloofde....
 
Thor it voor meer
 

thor it
Sec ConstructionsWMX-ShopKTM Shop NLMx477R2R StoreDSM

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!