Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
12/10/2012 | posted by | reactie(s)

Groot Mosselfeest tvv Mx-Team Taxi Marcel

 

Groot mosselfeest T.V.V  Motorcross Team Taxi Marcel op 13 en 14 oktober 2012.
Vanaf 11.30 hr
Wat te krijgen: Mosselen, Videe, Stoofvlees, Steak, Curryworst, IJscreme

Iedereen welkom in de hal van Taxi Marcel, Noordervaart in Herentals op 13 en 14 oktober 2013

thor it
no img
11/10/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Ryan Dungey zijn seizoen...

Afgelopen seizoen trok Ryan Dungey naar de man die hem ook al naar de top bracht bij Suzuki, Roger de Coster. De Coster, eerder al binnengehaald door KTM in de US geloofde nog steeds in Dungey, de rest is iedereen wel ongeveer bekend. RD behaalde in de SX'en al diverse podiumplaatsen, een blessure gooide roet in het eten voor de titelstrijd maar in de Nationals zette de #5 op de KTM 450 SX-F het seizoen naar zijn hand, vele overwinningen en als toemaatje de AMA National titel erbovenop!

Thor it voor de video


thor it
no img
11/10/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Nieuwe KTM Ohlins-schokdempers bij Wim Kroon

 

De nieuwe Öhlins TTX44 schokdempers voor de 2013 KTM SX(F) en EXC-modellen zijn nu leverbaar. Alle TTX44 schokdempers zijn uitgerust met regelbare high en low-speed compressie demping en rebound demping. Intern zijn de zuiger en afdichtingen vernieuwd. Een Öhlins TTX44 schokdemper voor KTM is er voor 1150 euro.
 
Thor it voor meer info

thor it
no img
11/10/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Petar Petrov vervoegt het KEMEA Reytec Yamaha team.

 

Na een succesvol debuutjaar in het WK MX2 blijft het Kemea Reytec Yamaha team niet bij de pakken zitten. Voor 2013 ligt het hoofddoel opnieuw in het WK MX2. Door de leeftijdsregel betekent dit dat Kenny Vandueren niet meer kan aantreden in de MX2 klasse en de overstap moet maken naar de MX1 klasse. Wij willen Kenny graag bedanken voor het fijne seizoen dit jaar en wensen hem veel succes volgend jaar in de MX1 klasse.
 
Thor it voor meer

thor it
no img
09/10/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Rino Trading steunt SMX-wedstrijd in Zolder

Zondag 21 oktober wordt in Zolder de eerste SMX-wedstrijd verreden op het Zolderse circuit dat gebouwt werd in het circuit van Terlaemen. De cross-industrie steunt dit initiatief en Rino Trading laat dat blijken door in elke finale-reeks (85cc + 125cc + MX2 + MX1) 675 € aan waardebonnen weg te geven aan de rijders. De bon die je daarvoor krijgt kan je opkopen bij je favoriete dealer.


thor it
no img
09/10/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Trainingsdagen met Henri Verstappen en Marc de Reuver

 

Wil je je seizoen nog afsluiten met een Trainingsdag samen met Henri Verstappen en Marc de Reuver? Dat kan op 16 en 17 oktober 2012 in Veldhoven en Helmond. 
 
Schrijf je snel in!
Thor it voor meer info

thor it
no img
09/10/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Champions Day in Little Silver UK met oa. Kevin Strijbos

Afgelopen zondag was het de finaleproef van het Brits Kampioenschap in Little Silver. Kevin Strijbos en Elliot Banks-Brown, beiden voor het HM Plant KTM UK Team gingen naar huis met de titel. Moto maakte er een knappe video van...

Thor it


thor it
no img
09/10/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Jens Van Meer Belgisch kampioen Nationalen MX 1/3 bij MCLB

 

Na een schitterend seizoen waarna Jens op plaats 1 stond van het begin tot het einde wist hij op zondag 16 september te Pamel de Belgische titel binnen te halen. De kampioen sloot het kampioenschap af met een voorsprong van 27 punten op de tweede. Langs deze weg wil Jens nog een aantal mensen bedanken: Dirk en Tanja Desmet, Motor Shop Desmet, KTM, David Cools Moto X School, Van Hasselt uitlaten, Ohlins Shocking Good, DT1 by Koen Willems, SEVA, The New England Shutter Company en verder zijn ouders,broer voor de mooie fotos, familie, vrienden en alle supporters!
 

thor it
no img
09/10/2012 | posted by 24MX | reactie(s)

Airoh Terminator nu verkrijgbaar bij 24MX

De nieuwe Airoh Terminator is BACK! 
De Terminator is de nieuwe superlichte Airoh helm die de Stelt zal opvolgen.
Het welbekende Airoh heeft faam verworven binnen de motorcrosswereld met zijn unieke design en karakteristieke  Italiaanse “flair”.  Om de kwaliteit van Airoh te waarborgen worden alle helmen gemaakt in Italië in plaats dit uit te besteden, dit alles om de kwaliteit te waarborgen. Alle Airoh helmen voldoen dan ook aan de ECE 22.05 veiligheidstandaard.  

Thor it voor meer info of ge meteen naar de website van 24mx

thor it
no img
09/10/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Honda School Les 1

Honda World Motocross gaat een aantal lessen online zetten waarin GP-rijders Rui Goncalves en Evgeny Bobryshev je een aantal technieken zal uitleggen. 
Vandaag laat Rui Goncalves zien hoe je het beste een lange uphill kan omhoogrijden...

Thor it voor de video


thor it
no img
09/10/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Mooie Iveco Mobilhome te koop

Het is de tijd om een camper te kopen of te verkopen zodat je al gerust het nieuwe seizoen kan ingaan... Vandaag een mooie camper te koop, een Hobby-Spfinx met Iveco chassis. 

Thor it voor meer info


thor it
no img
08/10/2012 | posted by Carine | reactie(s)

Team Betemo kaapt eerste plaats weg bij de inters tijdens Teamtrofee in Sint-Huibrechts-Lille.

Het leek erop dat de vele regenval de spelbreker zou worden tijdens dit mooie jaarlijks terugkerende evenement maar niets was minder waar. Het circuit lag er heel goed bij en ook de parking was goed berijdbaar. De mensen van MC De Lillertreffers stonden dus voor een mooi en druk weekend zo bleek achteraf. Er waren heel veel piloten afgezakt naar het Limburgse Sint-Huibrechts-Lille en ook heel veel toeschouwers hadden hun weg gevonden naar het circuit. Luc Steensels en zijn mensen kunnen terug kijken op een zeer geslaagd evenement.

Thor it voor een volledig verslag (Carine) en een video van Patrick Luyten van de Teamtrofee alsook fotolinks van Kabouter Trek en Rolly
 

thor it
no img
08/10/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Jimmy Huysmans stapt in trainersvak

Jimmy Huysmans heeft na het behalen van zijn 11de   kampioenstitel besloten om als actieve motocrosser te stoppen .Maar om toch na 21 jaar de Motocross wereld niet te verlaten zal hij zich bezig houden met Hugyecz Erik, een jonge Hongaarse crosser die hij al reeds 2 jaar vrijblijvend volgde . Jimmy zal dan ook de volledige sportieve verantwoordelijkheid hebben. 
Erik zal zich voorbereiden in Belgie en Nederland om daarna in  het EKMX2 en het Tjechisch kampioenschap te starten.
Hugyecz Erik zal dan ook vanaf eind november in Eksel komen wonen .


thor it
no img
08/10/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Christophe Pourcel op KTM in Bercy?

Zoals het ernaar uitziet zal CP377 in Bercy aan de start staan op een KTM SX-F 350, zo beweren onze collega's van Motoverte toch. Christophe toonde onlangs op een testdag van Motoverte wel erg veel interesse in de KTM middelgewicht en was erg te spreken over de handelbaarheid en de kracht die de KTM in huis heeft.... De KTM 350 zou wel eens veel beter bij het postuur van Cricri kunnen passen, wait and see!


thor it
no img
08/10/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Steve Ramon en Frederic Bosman winnen strandrace Berck Sur Mer

Steve Ramon won in Berck sur Mer de eerste belangrijke strandrace van het seizoen, Steve won beide reeksen en laat in de eindstand specialist Jean-Claude Mousse achter zich. Er was nog een Belg die van zich liet spreken in Berck sur Mer, dat was Manuel Priem... DieselPriem reed een beresterke eerste reeks waar hij keurig tweede werd achter The Bomb. In de tweede reeks kende Manuel wat pech en moest van ver terugkomen, toch werd hij nog negende wat hem de vijfde plaats in de eindstand opleverde. Ook in de MX2 waren er Belgische successen, Frederic Bosman wist de wedstrijd te winnen met twee keer een tweede plaats. De reeksen werden gewonnen door Marshall Meplon en Axel van de Sande. Daymond Martens werd netjes derde voor Yente Dourte...

Thor it voor de uitslagen en een video van Fr3


thor it
no img
08/10/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Sven Verbrugge opnieuw bij Daniel Willemsen in de bak!

Daniel Willemsen haalde met Sven Verbrugge al vele successen maar toch scheidden hun wegen telkens weer... Maar het mooie ervan is dat ze mekaar, ondanks alles toch ook weer terugvinden. Zondag aanstaande staat Sven opnieuw bij de wereldkampioen in de bak voor de finaleproef van het Nederlands Kampioenschap in Halle!! Supporters op post!!


thor it
no img
08/10/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Testdag SMX Zolder

 Zaterdag 20/10/2012 TEST SMX CIRCUIT dag ! Vanaf 10u.
Iedereen kan vrij deelnemen, inschrijvingen niet nodig voor de SMX circuit testdag!
Om veiligheidsredenen sessies met een max. aantal piloten.
65cc & 85cc Piloten hebben een aparte uurregeling.
Rennerspark is zaterdag eveneens open voor SMX-event piloten vanaf 9u ! 

Voorinschrijvingen voor SMX race event zijn wel nodig! Dit kan via website www.mx2110zolder.be


thor it
no img
07/10/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Kevin Strijbos pakt Britse titel in Little Silver (UK)

Kevin Strijbos heeft er een mooi seizoen opzitten, niet alleen in de GP's kon de KTM-rijder goede resultaten neerzetten, ook in het voor het HM Plant KTM team belangrijke Brits kampioenschap zette de Wuustwezelnaar mooie resultaten neer met als kers op de taart vandaag de Britse titel in de MX1-klasse. Shaun Simpson won de finale-wedstrijd voor Strijbos en Brad Anderson. In de MX2-klasse ging de titel in extremis naar Strijbos' teammaatje Elliot Banks-Brown na een uitvaller van leider Pocock in de eerste reeks. Banks-Brown haalde het uiteindelijk met vijf punten verschil...

Thor it voor de uitslagen


thor it
no img
08/10/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Hielbreuk voor Cyril Genot

Cyril Genot die gisteren nog mee de Belgische eer bij de 85cc hoog wist te houden in de Coupe de L'avenir, heeft in de eerste reeks een breukje opgelopen in het hielbeen (calcaneum)!

Thor it voor meer info.


thor it
no img
07/10/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Team Belgium presteert uitstekend in Coupe de l`avenir

De Belgische Teams stonden in de "Beker van de toekomst", het WK voor landenteams onder de 21 jaar werd dit jaar voor het eerst verreden op het voormalig GP-BK- en zelfs MXON-circuit in Nismes. De Belgische Teams deden het voortreffelijk op een door de regen zeer moeilijk berijdbaar circuit. De Coupe 85cc-jongens met Genot, Van Mieghem en Van Roy werden derde terwijl de jongens  van de Coupe met Vandoninck, Graulus en Janvier de overwinning in eigen huis hielden. Het Nederlandse team won in de 85cc-klasse en werd derde in de Coupe. Het Team van de VMBB werd achtste bij de 85cc.

Thor it voor de uitslagen


thor it
no img
06/10/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

NIEUWE WEBSITE LAURENSE MOTORS

Laurense motors met vestingen in het Brabantse Boekel (Nederland op 25km van
Eindhoven) en Noord-Hollandse Wognum presenteert vol trots haar nieuwe
website. De nieuwe site is heel overzichtelijk en duidelijk.
Op de site staat niet alleen het overzicht gebruikte motoren, service,
aanbiedingen en nieuwsberichten.
Ook het grote assortiment aan gebruikte wielen, onderdelen en kleding.
Ook uitleg over de veringservice van Laurense Racing Suspension (LRS1).
Rechtsboven aan de site informatie over de dealerschappen van de diversen
motormerken.
Kijk snel: www.laurensemotors.nl


thor it
no img
05/10/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: De officiele Monster Video van de MXON!!

Monster Energy was opnieuw titelponsor van de Motocross of Nations in Lommel, wie aanwezig was op de Heeserbergen heeft ongetwijfeld kennisgemaakt met Monster Energy want en of ze aanwezig waren... De energydrank-fabrikant zorgde dan ook voor een gepaste video die je kan bekijken als je op Thor klikt...

Thor it!


thor it
no img
05/10/2012 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

Belofte van de politiek op DeRedactie.be!

U herinnert zich waarschijnlijk nog wel de oproepen om op de website van “De Redactie” te stemmen op “het lawaaipark” voorstel in de gemeente Beveren. Nu we een week voor de gemeenteraadsverkiezingen zijn hebben alle lijsttrekkers hun licht laten schijnen over dit idee. Klik op Thor en lees wat de lijsttrekkers er van denken.


thor it
no img
05/10/2012 | posted by Betty | reactie(s)

Belgisch ladies team op weg naar een spannende Imba finale.

Aanstaande zondag wordt in het Zwitserse Wangi de finale gereden voor de europese titel. Kersverse Belgische kampioen Brenda Wagemans staat op de 2de plaats, met amper 18 punten verschil op de leidster Nicky Van Wordragen. Er zijn nog 120 punten te verdienen, Brenda zit in topvorm en is supergemotiveerd want zoals we nog maar pas bij de Imba heren konden zien is nog alles mogelijk.

 
Thor it voor meer over de Belgische dames 

thor it
no img
05/10/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Fotoreeksen Motocross of Nations

Veel fotografen die als "Media"  terecht konden achter de omheining, anderen waren verplicht om van tussen de toeschouwers hun plaatjes te schieten maar dat wil niet zeggen dat de foto's er vaak minder om zijn... We kregen fotoreeksen van Kabouter Trek, Luc Poppelaars, Dirk Mertens, Fotopatch...

Leun achterover en geniet nog eens mee...

Thor it


thor it
Sec ConstructionsWMX-ShopKTM Shop NLMx477R2R StoreDSM

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!