Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
28/09/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Monster Motocross of Nations on friday

Heel wat beweging op vrijdag al op de vooravond van de Motocross of Nations, motoren worden gereed gemaakt, persconferenties en nog veel meer. Voer genoeg voor onze fotografen Wilco en Kabouter Trek...

Klik hier voor de foto's van Wilco

Klik hier voor de foto's van Kabouter Trek


thor it
no img
28/09/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Art of Motocross @ MXON in Lommel

Ter gelegenheid van de Motocross of Nations in Lommel doet "The Art of Motocross" een mooie actie, je kan nu #1, #2 of #3 kopen voor slechts 4 euro. Ook kan je op de verkoopsstand terecht voor een abonnement zodat je zeker niets misloopt... 
Bezoek "The Art of Motorcross" dus in Lommel!!


thor it
no img
28/09/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Coppins en Leok in laatste lijn naar Lommel

Joshua Coppins bewees de laatste weken dat hij nog steeds met de groten meekan, zelfs na twee jaar weg te zijn uit de GP's nog. Dit weekend komt hij nog eens voor zijn vaderland Nieuw Zeeland uit voor de Motocross of Nations. Nog iemand die Marco voor de camera kreeg is Tanel Leok, de Est had zijn seizoen bij het Suzuki factory Racing wellicht anders voorgesteld maar meer dan een achtste plaats zat er voor de Estonian Express niet in. In het zand kan Tanel echter zeker en vast een rol van betekening spelen...

Thor it voor een video van Marco


thor it
no img
28/09/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Reytec winnaars MXON ticket bekend!

We kregen zopas bericht van Inge dat de winnaars die een ticket voor de meest prestigeuse wedstrijd van het jaar bekend zijn! Wie zich de afgelopen dagen had ingeschreven voor de Reytec nieuwsbrief maakte kans op zo'n fel begeerd ticket. Welnu Sven Geypen en Rooby Scrayen kunnen vandaag hun ticket gaan afhalen dit tot en met 19u of morgen in de voormiddag tot 13uur. Namens het Reytec team een dikke proficiat aan de winnaars maar tevens ook aan de talrijke mensen die hebben deelgenomen.


thor it
no img
28/09/2012 | posted by Matthias | reactie(s)

Kleur Lommel: Zwart, geel en rood!

Ooit zong Sergio "Rood Geen Zwart de kleuren van mijn hart" en hopelijk klopt dat ook voor het overgrote deel van de Belgen die dit weekend afzakken naar Lommel! Maar natuurlijk kunnen we niet binnen in u hart zien, het zou dus leuk zijn moest U uw liefde expressief uiten met Belgische streepjes op de wangen, een ontelbare massa van Belgische vlaggen en natuurlijk petten, hoeden en andere hoofddeksels in onze nationale driekleur! Want dit weekend is ONS weekend! Klik op Thor en lees ook de oproep van van Horebeek.


thor it
no img
27/09/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

SMX - Een totaal nieuw concept Mx-wedstrijd

Wie vind dat "gewone" motorcrosswedstrijden niet genoeg spanning, te weinig spectakel brengen of te lang duren moet op 21 oktober 2012 zeker eens naar Zolder afzakken. Wedstrijden met maximaal 12 rijders aan de start die vijf rondjes rijden op een redelijk kort maar spectaculair circuit, dat is SMX...

Thor it voor meer info


thor it
no img
26/09/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Einde samenwerking zijspanduo Ben Adriaenssen - Sven Verbrugge

Vorige week haalden ze de derde plaats in het WK binnen. Vele supporters zagen dan ook nu al uit naar het nieuwe seizoen om hun favoriete duo aan het werk te zien en hoopten dan ook dat ze een gooi naar de Wereldtitel zouden doen samen. Maar tijdens de trofee of Nations in het Nederlandse Oss het voorbije weekend kreeg onze drievoudige wereldkampioen Sven Verbrugge te horen dat zijn maatje Ben Adriaenssen in 2013 zal aantreden in het WK met een andere bakkenist. Een donderslag bij heldere hemel voor Verbrugge daar hij dit nieuws van iemand anders te horen kreeg. Svenson had graag nog een jaar met de jonge Ben Adriaenssen in het WK gestreden maar het is Ben en het Adriaenssen team hun keuze om de samenwerking te stoppen met Verbrugge. Ze gaan dan ook zonder ruzie uit elkaar. Ze hebben er beiden met elkaar een schitterend seizoen opzitten zonder problemen. Met wie Ben gaat rijden is al bekend. Bij wie Sven in het bakje zal staan horen we later wel. 


thor it
no img
26/09/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Team USA is er klaar voor!!

Gisteren, dinsdag trok Team USA naar het zand-circuit in Grevenbroich voor een laatste training voor de  Motocross of Nations die dit weekend verreden wordt in Lommel. Wie dacht dat ze in Lommel geen grond zouden raken.... dat zou dan toch van het vliegen moeten zijn want het mag gezegt worden, ze vlogen er rond... Thx to: vurbmoto.com

Check it out, klik op Thor 


thor it
no img
26/09/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Lommel... Het circuit

Rolly trok vandaag met zijn camera naar Lommel om eens te kijken hoe het met het circuit is gesteld...

Ga snel naar www.rolly-pics.be voor de foto's


thor it
no img
26/09/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

KTM OFFROAD DAY ENDURO 2013

Kom ze testen !
Op zaterdag 20 oktober van 10.30u tot 16.30u, organiseert KTM Belgium voor alle verbeten endurofanaten een testdag met het volledige KTM 2013 Enduro (EXC) gamma ! 
Op die dag krijgt iedereen de kans om deze gloednieuwe generatie enduro’s te komen testen op een prachtig parcours van ongeveer 2 km lang !
Waar?  te Honville bij Bastogne (bewegwijzerde reisweg vanaf de N4).


thor it
no img
25/09/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Win tickets voor de Motocross of Nations in Lommel

Win nog snel je ticket voor de Monster Energy Motocross of Nations in Lommel. Het enige wat je daarvoor moet doen is je inschrijven op de Yamaha Reytec nieuwsbrief, er worden uit de inschrijvingen twee winnaars getrokken die een ticket winnen, trekking: vrijdag aanstaande!

Alle info voor de nieuwsbrief op www.reytec.be 


thor it
no img
25/09/2012 | posted by Kevin Moonen | reactie(s)

Mc Maasland krijgt gelijk van correctionele rechtbank van Tongeren!

Goed nieuws voor MC Maasland, Een zoveelste veldslag is alvast gewonnen maar de oorlog duurt voort. Klik op "Thor" en kom meer te weten over het goede nieuws!


thor it
no img
25/09/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Geen verlenging vd Europese titel voor quads en zijspannen

 De landenprijs voor zijspannen en quads ging door dit jaar in het Nederlandse Oss. Alwaar de Belgen hun titel moesten verdedigen op de technische zandbaan.

Thor it voor meer info.


thor it
no img
25/09/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Koop een sticker van Team Germany en win een outfit

Het Duitse team voor de Motocross of Nations bestaat dit jaar zoals geweten uit Ken Roczen, Max Nagl en Marcus Schiffer. Om het team financiele steun te bieden worden er in Duitse rangen stickers verkocht, bij elke sticker krijg je een nummer en met dat nummer kun je oa. de outfits van de Duitse teamleden winnen... Mooie kans dus om aan een shirt van Ken Roczen, Max Nagl of Marcus Schiffer te geraken (als je wint natuurlijk).

Klik hier voor alle info


thor it
no img
25/09/2012 | posted by Carine Discart | reactie(s)

Bloedstollende IMBA finale in Armiswil in Zwitserland

 

Vincent Collet wint drie reeksen en word IMBA Kampiooen 2012
De laatste IMBA wedstrijd van het seizoen werd verreden in het Zwitserse Armiswil. Met twee van de zeven afgelatste wedstrijden zag het er voor onze landgenoten niet zo best uit om de IMBA leider Frank Janssen-Teitz nog te achterhalen. De Duitse rijder had zijn gele leiderstrui na de tweede wedstrijd in Oss niet meer afgestaan en het was dus bijna onbegonnen werk om hem deze nog te ontnemen. 

Thor it voor meer over de bloedstollende finalewedstrijd


thor it
no img
25/09/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Motocrossmanager - The title goes to:

Het zit er weer op: Een MX seizoen zwoegen, afwegen, aankopen, verkopen, gokken en afgaan op je gevoel. Diegene die dat het beste hebben gedaan zijn de volgende motocross managers:

1) Factory dwaaltjes
2) Snelle_Jelle
3) RMX Racing Team

Thor it voor meer hierover...


thor it
no img
24/09/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Berre Brands wint de MX477 fotowedstrijd van Augustus!

Onder het motto beter laat dan nooit kunnen wij Berre Brands als winnaar uitroepen van de maand augustus.
De reden van  de vertraging is dat we eerst even hebben moeten wachten op het punten aantal van één van onze fabrikanten.
Daarna hadden we een gelijke stand en nu dus  een winnaar!
Proficiat Berre, jouw bon van 50 euro mag je spoedig komen opkopen ;)
Verder nog even melden, dat de wedstrijd van September ook reeds mooi  ingevuld werd maar nog  mag bijgevuld worden! 


thor it
no img
24/09/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Kenny Janssens en Glenn Berghmans winnen VLM-finale in Minderhout

Bij de Inters MX1 leek het erop dat Sven Breugelmans de zege mee naar huis ging nemen maar Breugelmans kwam na het behalen van de titel in de eerste reeks niet meer aan de start in de tweede reeks. Die tweede reeks werd gewonnen door Wesley Verheyen, Kenny Janssens werd net als in de eerste reeks tweede en won de laatste kampioenschapsproef van 2012, Wesley Verheyen werd tweede voor Roel Geurts die derde en vierde werd. Bij de Inters MX2 ging de zege naar Glenn Berghmans (1-3), hij haalde het voor Jurgen Bijnens (3-2) en Jelle Verbruggen (5-1). Kampioen MX2 werd Sven Scheynen die vierde werd in Minderhout. De zege bij de Inters B was voor Kenzo Buys die ook Belgisch Kampioen werd...

Thor it voor de uitslagen


thor it
no img
24/09/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Jimmy Huysmans en Frederik Daenen winnen in Tessenderlo

De titel laat misschien vermoeden dat het om hetzelfde report gaat als dat van vorige week maar de klopt niet. De VBM trok voor de tweede keer op evenveel weken naar Tessenderlo en bij de Inters MX1 alsook bij de Inters MX2 kregen we dezelfde winnaars als vorige week. Jimmy Huysmans won opnieuw bij de Inters MX1, Frederik Daenen deed hetzelfde bij de Inters MX2...

Thor it voor de uitslagen
Klik hier voor foto's van Rolly


thor it
no img
22/09/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Team USA traint in Lommel

Vrijdag had Team USA een doorgedreven training in Lommel. We stuurden Marco Duerinck erop af voor een leuke video...

Thor it 


thor it
no img
24/09/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Camper for Sale!

Clement Desalle verkoopt zijn camper, een Motorhome SC Sporthomes Mercedes Atego. Er zijn tal van opties op en aan waardoor je makkelijk enkele weken van huis kunt gaan met je motor of quad...

Thor it voor meer info en foto's van de camper


thor it
no img
24/09/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Marvin Musquin in Lommel

Ook Marvin Musquin profiteerde nog snel ervan om in Lommel te gaan trainen. Het is alweer twee jaar geleden dat de ex-wereldkampioen in Lommel zijn rondjes reed. Marvin kon de zandtraining nog wel gebruiken ;-)

Thor it voor de video van Marco


thor it
no img
24/09/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Red Star Promotie bij Leon Sagaert

De nieuwe Red Star brillen zijn binnen bij Leon Sagaert. De brillen (€ 39,95) worden in een promotie samen met de Red Star helmen (€ 149,95) aangeboden voor maar € 99,00.

De nieuwe Acerbis collectie is net zoals de 100% brillen reeds beschikbaar. Verder kunnen we melden dat de Sidi boots koopjes gewoon worden doorgetrokken.
 
Voor al onze promoties kunnen jullie steeds terecht op

http://www.leonsagaert.be/index.php/promoties
 


thor it
no img
24/09/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Rockstar Energy Suzuki signs Max Anstie

Het was bij enkelen al geweten maar het grote nieuws is natuurlijk bekend gemaakt tijdens de GP in Teutschenthal. Max Anstie verlaat de Honda Gariboldi stal en heeft onderdak gevonden bij het Rockstar Suzuki Europe team in de MX2 klasse.

Thor it voor de persverslag.


thor it
no img
23/09/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Officieel: Max Nagl voor twee jaar naar Honda

In Teutschenthal werd ons eerder bericht bevestigt, Max Nagl maakt de overstap van KTM naar Honda. Voor Max is de eerste keer dat met een Japanse motor zal rijden sinds de 80cc-periode. Het wordt een hele uitdaging maar de Duitster is erg gemotiveerd. 

Thor it voor het officiele persbericht met reacties


thor it
R2R StoreMx477WMX-ShopSec ConstructionsDSMKTM Shop NL

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!