Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
30/05/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Deze zomer komt De Red Bull Pro National naar Nederland, de invasie in Europa begint...

De Red Bull Pro Nationals, de snelst groeiende motocross serie van de UK, spreidt haar vleugels uit naar Europa deze zomer.
Op 11-12 augustus zal de allereerste international Red Bull Pro Nationals wedstrijd gehouden worden op het voormalige grand prix circuit van Mill in Nederland.

Initiatiefnemer Events 22 wil met deze losstaande wedstrijd kijken of hun nieuwe kampioenschap in 2013 met een minimum van vijf wedstrijden op de beste tracks van Europa haalbaar is.

Thor it voor meer hierover
 


thor it
no img
29/05/2012 | posted by VePix.be | reactie(s)

Postkaartjes van het tropische Axel.

Op Pinkstermaandag werd de 6e ronde van het ONK verreden op het circuit van RES Axel. Zowel de organisatie als de weergoden hebben zich de hele dag ingezet om er een onvergetelijke dag van te maken. Het was inderdaad een dag om niet meer te vergeten. Jeffrey Herlings won de titel bij de MX2 klasse, zijn tweede al ondertussen. Natuurlijk konden we dit bij MxWorld niet zomaar laten passeren. We stuurden onze cavalerie naar Zeeland en zij kwamen terug met zonnige plaatjes. Klik >>>HIER<<< om de foto's van VePix.be te bekijken.


thor it
no img
29/05/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Kemea Reytec Yamaha Racing team Persbericht BK Bergen

In het Waalse Bergen werd vorig weekend de eerste proef tellende voor het BK gereden. Door de eerdere afgelasting van deze wedstrijd en de afgelasting van de proef in Wichelen was dit pas de eerste grote wedstrijd in België.
Met de regerende Belgische kampioen MX2 Kevin Fors in de rangen is het BK MX2 een prioriteit voor het Kemea Reytec Yamaha team. Naast Fors keerde ook Kenny Vandueren terug uit blessure met eveneens als ambitie zich te mengen voor de overwinning.
 
Thor it voor een verslag

thor it
no img
29/05/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Speciaal starterspakket bij Energy4MX voor slechts 19,95 Eu

 

Maak nu kennis met hoogwaardig gecertificeerde sportvoeding!

Starterspakket bestaande uit:
· 4x Winrgy - de natuurlijke energiedrank zonder suiker. Geeft langdurige stabiele energie, focus en concentratie.
· 4x Sure2Endure - Voor extra uithoudingsvermogen (de spieren verzuren minder snel) en sneller herstel. Zorgt voor betere zuurstof opname.
· diverse informatie
Onze sportvoeding is gecertificeerd (dopingsvrij) en word veel gebruikt onder topsporters!

Lees verder bij Thor of ga meteen kijken op http://www.energy4mx.nl/actie.html


thor it
no img
29/05/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Persbericht Motorsport Future Topsport Vlaanderen, schitterend Pinksterweekend

Schitterend weekend voor jeugdwerking. Het Pinksterweekend was een schot in de roos voor de rijders uit het team. In zware omstandigheden wisten alle rijders die dit weekend in actie kwamen het erg goed te doen. Enkel Dietger Damiaens, heeft nog teveel hinder van zijn eerder opgelopen polsblessure om voluit te kunnen gaan op zondag tijdens het BK.

Thor it voor meer info.

 


thor it
no img
28/05/2012 | posted by Carine Discart | reactie(s)

Sven Breugelmans wint Pinkstertrofee op de Balenberg

Het prachtige circuit van de Balenberg te Baal-Tremelo was het decor voor de Pinkstertrofee.
Het lag er zeer snel bij en er werd duchtig gesproeid om het stof zo goed mogelijk te onderdrukken.
Zowel op zondag als maandag werden er twee manches verreden met telkens een dagklassement.
Wie de meeste punten zou vergaren op beide dagen mocht zich de winnaar van de Pinkstertrofee noemen.

Thor it voor een verslag

Klik hier voor een fotoreeks van Kabouter Trek
 


thor it
no img
28/05/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Persbericht: Succesvol eerste BK voor Standing Construct Suzuki Racing MX2 !

Afgelopen zondag vond in Mons de eerste wedstrijd tellende voor het Belgische kampioenschap plaats . Na de annulatie van de eerder geplande wedstrijd in Mons en het afgelasten van Wichelen was het voor iedereen wachten tot nu om te kijken hoe de verhoudingen lagen. Voor het Standing Construct Suzuki team werd het een uiterst succesvol weekend met in de tweede manche niet meer of minder dan een volledig Standing Construct Suzuki podium.

Thor it voor meer info.


thor it
no img
28/05/2012 | posted by Geert | reactie(s)

ONK te Axel Herlings kampioen, Keeno beste in MX1

KTM boven in het Zeeuwse Axel, zowel in MX2 als in de MX1 was de overwinning voor het Oostenrijkse merk. Veel zon, een bijzonder mooie baan en spanning zorgden voor een geslaagde eerste ONK in Zeeland. Erg jammer dat het grote volk weg bleef want de mensen van de RES hebben hier een pracht van organisatie weten neer te poten en dit mag nomaals gezegd worden.

Thor it voor meer info.


thor it
no img
27/05/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Ken de Dycker oppermachtig met nieuwe KTM tijdens eerste wedstrijd Radson Trophy in Mons

Ken de Dycker ging vandaag in Mons van start op de nieuwe KTM, model Ryan Dungey voor de kenners. Keeno liet zien dat het goed zit tussen hem en zijn nieuwe motor want hij deelde geen cadeautjes uit, hij won de drie reeksen van de eerste wedstrijd van het Belgisch Kampioenschap. Tanel Leok probeerde wat hij kon maar kwam niet verder dan drie tweede plaatsen, Davide Guarneri mocht als derde mee naar het podium in Mons. Yentel Martens kende ook een goede dag en stuurde zijn VAMO-Kawasaki naar een keurige vierde plaats en kon in de slotreeks zelfs Guarneri achter zich houden. Manuel Priem kende een erg regelmatige dag, de Leon Sagaert-rijder werd vijfde met drie vijfde plaatsen.... (Foto's: Dirk Mertens)

Thor it voor de uitslag


thor it
no img
27/05/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Jens Getteman wint eerste proef Monster Energy Trophy in Mons

Vandaag ging dan eindelijk het Belgisch kampioenschap Motocross van start in het Waalse Mons. Jens Getteman van het Standing Construct Suzuki MX2-team werd met een reekszege en een derde plaats winnaar van de dag in Mons. Het team van Getteman was zowieso de grote winnaar in de MX2-klasse want teammaat Nikolaj Larsen werd tweede in de eindstand en Damon Graulus won zowaar de tweede reeks. KEMEA-rijder Kenny Vandueren toonde met een derde plaats in de eindstand dat de goede vorm weer terug is, teammaat Kevin Fors werd vierder. Bij de Nationalen MX2 was de eindzege voor Olivier Vandergugten, Dylan Verleyssen werd tweede voor Joni Coemans. (Foto's: Dirk Mertens)

Thor it voor de uitslagen van de inters MX2 en nationalen MX2


thor it
no img
26/05/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Persbericht: Prijzenpot van 1750,- Euro tijdens Dealer Cup in Boekel op 14 juli.

Tijdens het International Youth Weekend in Boekel is er op zaterdag 14 juli wederom een Dealer Cup wedstrijd waarbij MX Shops + Dealers hun beste drie rijders kunnen afvaardigen.

Thor it voor meer info.


thor it
no img
25/05/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Vurbmoto video van de GP van Brazilie

De prestaties van de Britse videograaf Mikey Neale zijn ook de mensen bij VurbMoto niet ontgaan, ze vroegen voor de GP van Brazilie om een eerste video voor de Amerikaanse website te maken. Het resultaat mag natuurlijk weer gezien worden.

Thor it


thor it
no img
25/05/2012 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

Pinksterweekend wordt motorcrossweekend!

Dit pinksterweekend wordt voor ons, fans een druk motorcrossweekend met zowel een manche voor het Belgische als Nederlandse kampioenschap. Zondag zullen velen van ons de trip maken naar Mons (Bergen) om onze geliefkoosde sport te bekijken om de dag erna waarschijnlijk de grens over te steken en in Axel wederom motorcross te aanschouwen.

Klik thor en lees meer.


thor it
no img
24/05/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Axel klaar voor ONK te organiseren op Pinkstermaandag

RES Axel staat voor de grote opdracht om op Pinkstermaandag het ONK te organiseren. Op de zanderige baan in Zeeuws Vlaanderen waar immer vele Belgen trainen worden natuurlijk ook voor het ONK vele Belgen aan de start verwacht. De club is er klaar voor en Omroep Zeeland ging op bezoek in Axel waar Roy Gijsel het circuit al eens kon testen...

Thor it voor de videobeelden


thor it
no img
24/05/2012 | posted by Carine Discart | reactie(s)

Vincet Collet wint IMBA wedstrijd in het Tjechische Krasny Dvur

 

Met enkele weken vertraging stond ook voor de MX 1 rijders hun eerste IMBA wedstrijd van het seizoen op de agenda,nadat Vollezele werd afgelast. Vijf Belgen waren  onder leiding van hun coach Bruno afgezakt naar het Tjechische Krasny Dvur waar de temperatuur opliep tot om en bij de 30 graden. Het circuit lag er snel en stoffig bij. Het circuit was wel een kolfje naar de hand van onze Belg Vincent Collet die ook meteen tijdens de training de snelste ronde op de klok wist te zetten.

Thor it voor een verslag 
Klik hier voor foto's van Carine Discart


thor it
no img
23/05/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Mxworld visits UFO Plastics Italy

We trokken vorige week enkele dagen naar Italie voor een endurotrip, toen UFO invoerder Tom van Ewijck dit hoorde nodigde hij ons prompt uit om een bezoekje te brengen aan de UFO-fabrieken in Bientina, kortbij Pisa. UFO bestaat al sinds 1977 en maakte ondertussen al meer dan 4000 artikelen. We gingen dan ook graag in op de uitnodiging en werden aldaar hartelijk ontvangen door Mr. Vito Consoloni, president van UFO Plastics en Valter Paolieri die ervoor zorgde dat we alles te zien kregen wat we maar wilden zien. Natuurlijk namen we onze fotocamera mee zodat jullie kunnen meekijken waar die plastic onderdelen vandaan komen...

Klik hier voor de fotoreeks van UFO


thor it
no img
23/05/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

KTM 2013 tweetakten en enduro`s op voorraad bij DAM Racing

KTM is er elk jaar vroeg bij en ook dit jaar is dat niet anders. DAM Racing in Hoeselt heeft de 2013 SX 2stroke's en de 2013 enduro's al op voorraad. Kom snel kijken!!

www.dam-racing.be
 


thor it
no img
23/05/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Dit weekend ontknoping in het Frans kampioenschap te Gaillac-Toulza

Moto Sport Toulouse heeft het grote genoegen om op 27 mei 2012 de laatste ronde van het Franse Motocross Elite kampioenschap te organiseren. Na vijf spannende en erg geslaagde evenementen waarbij in elke categorie de rijders zij aan zij voor de titel gaan, is deze finale een droomscenario voor de organiserende club. Zonder twijfel zal er de nodige show, spanning en gevechten zijn voor deze laatste afspraak met de Elite dit jaar!

Thor it voor meer info.


thor it
no img
23/05/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Monster Energy MotoGP @ France

Heel wat grootheden passeerden zoals dat dan ook hoort de revue tijdens de MotoGP in Frankrijk. Niemand minder dan Michael Schumacher, Stephane Peterhansel en heel wat andere grootheden kwamen naar Rossi en Co kijken...

Check out de coole video bij Thor


thor it
no img
21/05/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

KTM presenteert modellen 2013!

KTM behaalde de laatste jaren in de diverse disciplines vele successen maar het Oostenrijks merk blijft verderbouwen om de motoren nog competitiever te maken. De KTM 450 SX-F onderging zo de grootste veranderingen maar Ryan Dungey bewijst in de US dat de motor een winning-bike is. In Europa (wereldkampioenschap) tonen Herlings en Cairoli dat respectievelijk de KTM 250 SX-F en de 350 SX-F ook dat de iets lichtere motoren aan de top meedraaien, Kevin Strijbos behaalde zelfs als niet-fabrieksrijder een podiumplaats in de laatste Gp in Brazilie.

We presenteren de nieuwe modellen (ook de enduro's) in volgende video's, klik op Thor


thor it
no img
21/05/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Steve Seronval en David Foquenne winnen VBM in Molenbeersel

Door de afgelasting van zusterfederatie MCLB kregen we weer heel wat gastrijders aan het starthek, het meest werd natuurlijk weer uitgekeken naar Steve Seronval. Vraag was of hij de VBM-toppers opnieuw het vuur aan de schenen kon leggen en dat deed hij met verve... De Waalse Honda-rijder ging opnieuw met een dubbele reekszege naar huis, Ricky Nijs werd met een derde en tweede plaats tweede, Eric Foquenne werd derde. Bij de inters MX2 was het Eric's broer David die met de overwinning naar huis ging, David Foquenne hield Menno Aussems (2de) en Melvin van Gelder achter zich. Bij de inters B won Tom Steensels...

Thor it voor foto's van Kabouter Trek en Rolly en uitslagen van Molenbeersel


thor it
no img
18/05/2012 | posted by 24mx.be | reactie(s)

Easyup tent 24MX en BO Oil

24MX heeft al jarenlang een samenwerking met BO Oil. BO Oil staat sinds 1987 al bekend als de grootste onafhankelijke producent van hoog kwalitatieve Olie en smeermiddelen.
Zowel http://www.24mx.be/ en BO olie hebben een grote passie voor de motorsport en we dragen dan ook op allerlei manieren toe om de motorsport op een hoog niveau te brengen en het voor iedereen betaalbaar te houden. Onlangs hebben 24MX en BO olie de koppen bij mekaar gestoken en besloten om een betaalbare en professionele easyup tent te ontwikkelen die voldoen aan alle eisen die een motorcrosser stelt en toch betaalbaar is. Het resultaat mag er zijn en voor u als consument betekent dat u voor weinig geld een professionele racetent kan kopen.

De maat is 3x3 meter en 3 zijwanden worden gratis meegeleverd met deze tent.

Thor it voor meer hierover


thor it
no img
21/05/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Hoogtepunten Grand Prix Brazilie

De Grote Prijs van Brazilie werd een uitgeregende GP, het circuit verranderde van zaterdag op zondag op een waar modderbad maar we kregen toch mooie wedstrijden te zien met de Belgen in de voorste gelederen...

Thor it voor een video met de hoogtepunten van de MX1 en MX2


thor it
no img
21/05/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Bax-Stupelis nieuwe WK leiders bij de sidecars.

Na ruim 6 weken konden de zijspancombinaties eindelijk nog eens strijden om de WK punten. Ook al hadden ze intussen niet stilgezeten, waren allen blij om in het Duitse Reutlingen hun puntenaantal aan te dikken.

Thor it voor meer info en uitslagen.


thor it
no img
21/05/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Motorsport Future Topsport Vlaanderen persbericht

Met het verlengde weekend die net achter de rug is kwamen enkele rijders reeds op donderdag in actie tijdens de BMB national in het Nederlandse Axel. Maar ook gisteren waren er rijders in actie.

Thor it voor meer info.


thor it
Mx477DSMWMX-ShopKTM Shop NLR2R StoreSec Constructions

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!