Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
31/07/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Leib en Lupino naar CLS Kawasaki MX2

Gisteren zijn reeds 2 namen ingevuld bij een top team voor volgend seizoen. Amerikaan Michael Leib heeft een contract voor een jaar getekend met een optie voor 2014. Idem deed ook Alessandro Lupino eveneens met een optie om een jaartje langer te blijven! Door deze beslissing is het nu dus bijna zeker dat Searle en Roelants doorschuiven naar de MX1.


thor it
no img
30/07/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Kevin Strijbos wint opnieuw drie reeksen in Hawkstone Park (UK)

De reden waarom Kevin Strijbos gisteren niet deelnam aan de Everts and Friends kun je zoeken in het feit dat de KTM-rijder, in Britse loondienst (KTM UK) een wedstrijd om het Brits Kampioenschap had. De wedstrijd werd in Hawkstone Park gereden, een cicuit wat Kevin wel ligt en dus zou het moeilijk worden voor de concurrentie. Max Anstie kreeg een wildcard en reed in de MX1-klasse mee en werd mooi tweede met een 3-2-2 in de reeksen bleef hij voor derde man Shaun Simpson die met een 2-3-3 als derde naar het podium mocht. Strijbos vergrootte zijn voorsprong naar 49 punten waardoor het erg moeilijk wordt om hem van zijn eerste Britse titel af te houden. (Foto: Marc van Looveren)


thor it
no img
30/07/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Video: Live interviews vanop Everts & Friends

Gisteren hadden we tal van interviews met verschillende toppers! Roversberg Productions en ondergetekende trokken er samen op uit om enkel vragen te stellen! In het eerste fragment Antonio Cairoli en Steve Ramon. In het tweede zie je Keeno en The Jerre, het derde videofragment is het aan de Honda tandem . In het laatste zie je Glenn Coldenhof en Jan Denuwelaere ex motocrosser en nu prof cyclocrosser. De laatste video is in het Nederlands opgenomen.


thor it
no img
30/07/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Geslaagde 7e editie Everts & Friends

Afgelopen weekend kon je geen excuus verzinnen om ergens anders aanwezig te zijn dan op de Horenbergsdam in Genk. Stefan Everts had er nogmaals zijn vrienden uitgenodigd om een dag plezier te hebben op en naast de baan. Maar Stefan liet ook nu weer zijn goed hart spreken en zal ongetwijfeld weer een mooie duit kunnen schenken aan een goed doel.

Thor it voor meer info.


thor it
no img
28/07/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Inschrijvingen 27e motorstrandcross Vlissingen geopend!

 

Het lijkt nog vroeg in het jaar om al over de motorstrandcross van Vlissingen te beginnen, daar iedereen nog volop in de zomersferen is. Echter is de organiserende vereniging al volop met de voorbereiding bezig. Zo zijn de eerste lijnen al bekend voor de opzet dit jaar. De bedoeling is dat we met de volgende klassen van start gaan op zondag 21 oktober;
 
Lees verder bij "Thor"

thor it
no img
28/07/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Team Daniel Willemsen verder met Acerbis-kleding

Door omstandigheden zal de veelvoudig wereldkampioen zijspancross vanaf nu in Acerbis-kleding zijn seizoen afmaken. Hij veranderd dus niet alleen van bakkenist maar ook van Kleding. Ook dit nieuwe zijspanduo kiest dus voor kwaliteit en betrouwbaarheid...


thor it
no img
28/07/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Programma voor de Red Bull Pro Nationals in Mil is bekend

Op zaterdag 11 en op zondag 12 augustus gaat in Mill de Red Bull Pro National van start. Het programma is speciaal voor dit evenement aangepast zodat het publiek de Pro Nationals rijders vaker zal zien. De Pro Nationals klasse zal daarom op zaterdag een training en tijdstraining hebben met aansluitend een kwalificatie. Op zondag zullen zij beginnen met een vrije training, daarna volgt de 1e en 2e manche. Verder zullen er de 65cc, 85cc kleine wielen en 85cc grote wielen, Rookie MX2 klasse 125cc en 250F 13t/m18 jaar, 2 takt gecombineerde 125cc en 250cc klasse aan de start verschijnen en natuurlijk de toppers in de Pro National klasse.

Lees verder bij "Thor"

thor it
no img
27/07/2012 | posted by Geert | reactie(s)

WK Leider Antonio Cairoli aan de start bij Everts & Friends

Op zondag 29 juli 2012 vindt op het circuit van de Horensbergdam te Genk de 7de editie van de ‘Everts & Friends Charity Race’ plaats, een uniek motorcross-evenement voor het goede doel.

Thor It voor mmer info.


thor it
no img
26/07/2012 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

Jaagt merkwaardige regel JH84 naar USA?

Vandaag lazen we op de website van onze collega’s van MX-Pure.com dat Jeffrey Herlings er steeds meer aan denkt om naar “de states” te trekken. Reden hiervan is een hoogst discutabele regel die de MX2 wereldkampioen in staat stelt zijn titel éénmalig te verdedigen. Daarna moet er worden opgeschoven naar de MX1 klasse. Klik op Thor en lees wat dit effectief zou betekenen.


thor it
no img
26/07/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Cyclocrossers trainen voor Everts & Friends

Dit weekend is het weer zover Everts & Friends staat er weer aan te komen. Volgens weervrouw Sabine Hagedoren is morgenmiddag het mooie liedje uit! Toch blijven de voorbereidingen op volle toeren verder draaien. En deze middag was er al heel wat te beleven...

Thor it voor meer info.


thor it
no img
26/07/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Film: Evegeny Bobryshev in zijn home GP

Dat Bobryshev dit jaar niet het beoogde doel zal halen weten we inmiddels al. De goedlachse Rus is geplaagd door tal van kleinere blessures en ziekte die hem van het podium houden. Toch blijven de mensen van Team Honda Martin en Honda Factory als één blok achter hun kopman staan en boden hem onlangs een contractverlenging aan. In Semigorje afgelopen weekend was er een filmploeg in het kielzog van Bobby.

Thor it voor het videofragment.


thor it
no img
25/07/2012 | posted by Gino Maes | reactie(s)

Voorstelling Internationale Motorcross Eernegem 2012

Het was reeds enkele tientallen jaren geleden dat er nog een BMB-motorcrosswedstrijd werd georganiseerd in de provincie West-Vlaanderen. De BMB-federatie is de enige motorcrossfederatie die instaat voor het nationale kampioenschap waardoor ook de wereldtoppers aangesloten zijn bij deze federatie. Het idee rijpte dan ook om in 2010 een eerste Westvlaamse organisatie op poten te zetten. Het circuit van Eernegem was met zijn zanderige ondergrond dan ook de ideale locatie om een omloop te bouwen. De eerste editie bracht dan ook een massaal aantal toeschouwers op de been waarbij ook maar liefst zeven nationaliteiten aan de start verschenen. In 2011 werd geen geschikte datum gevonden maar in 2012 is de race van Eernegem terug op de BMB-kalender verschenen. Op Vrijdag 27 Juli wordt de traditionele avondmotorcross immers verreden in West-Vlaanderen


thor it
no img
24/07/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Kawasaki KXF-250 2013 geleverd bij Mx Viaene

 

Kawasaki speelt net als KTM kort op de bal maar de nieuwe Kawasaki KXF 250 is dan ook een pracht-machine voor prachtprestaties...
Kawasaki MX Viaene, Staatsbaan 123, 8610 Handzame
www.mxviaenemotocrossteam.com
 

thor it
no img
24/07/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Jeffrey Herlings schrijft...

Hey Guys, Finally got home of à terrible nightmare, Just à quick update.
Sunday went Great with 1-1.. Then on our way to the hotel we got in à very big car accident. Me, Ruben, everyone knows Johnny V and Some friend.

Klik op Thor voor meer info.


thor it
no img
23/07/2012 | posted by Carine Discart | reactie(s)

Mike Vanderstraeten (WMX-Shop) triomfator op de Horenbergsdam te Genk. (VLM)

De mensen van het Fun Mx Team moesten wegens te weinig inschrijvingen voor de Mx Rookie Cup deze helaas annuleren maar voor de wedstrijd van het weekend werden ze toch beloond met een stralende zon. Er stonden voor menige categorieen weer een proef op de kalender zo ook voor de Inters.
Sven Breugelmans was vast beraden om zijn leidersplaats te verstevigen en zette 's morgens meteen de snelste tijd op de klok.
 


thor it
no img
29/06/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Wil jij deze zomer les krijgen van Harry Everts?

Wil jij je technische bagage bijschaven en tips krijgen van Harry Everts? Dat kan want Harry heeft tijd vrijgemaakt om ook jou bij te staan op en rond het trainingscircuit. Twijfel niet en neem snel contact op met de ex-wereldkampioen. Trainen kan in groep maar ook prive...

Thor it voor meer info over de dagen dat Harry vrij is


thor it
no img
23/07/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Stefan Everts over het ongeluk van Jeffrey Herlings

Omroep Brabant had een gesprek met KTM teammanager Stefan Everts over het auto-ongeluk van Jeffrey Herlings.

Klik hier voor het opgenomen gesprek


thor it
no img
23/07/2012 | posted by | reactie(s)

Persbericht: Kemea Reytec Yamaha team GP Rusland

Eerste top 10 plaats voor Ludovic Brevers in Rusland. In het verre Russische Semigorje werd afgelopen weekend de elfde GP van het seizoen gereden. Op de technische nieuwe omloop wisselden zon en regen elkaar opnieuw af maar de omloop bleef perfect en alle piloten hadden veel fun.
 

Thor it voor meer info.


thor it
no img
23/07/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Fotoreeks Lommel Kabouter Trek

Na de afgelasting afgelopen donderdag van de BMB wedstrijd trok onze kabouter zijn zevenmijls laarzen aan in een poging om op tijd in Rusland te geraken. Vrijdagavond ontdekte hij echter dat hij er nooit tijdig ging geraken, en dus maakte hij maar rechtsomkeer. Voor hij terug naar zijn paddenstoel ging voor een welverdiende rust, passeerde hij nog vlug even in Lommel. Ze waren met tamelijk veel die van de eerste echte zonnestralen van het bouwverlof kwamen profiteren. De foto’s zijn te vinden op deze link

 

thor it
no img
23/07/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Jeffrey Herlings gewond na auto ongeval in Rusland

Jeffrey Herlings en enkele mensen die met hem de aftocht maakten na de GP in Semigorje zijn gewond geraakt bij een crash. De auto die bestuurt werd door John Hensen heeft een truck achteraan aangereden die in de file stond aan te schuiven. 

Thor it voor meer info.


thor it
no img
23/07/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Persbericht: Motorsport Future Topsport Vlaanderen GP Rusland

Jens Getteman blijft bevestigen! Terwijl Jens in het Russische Semigorje was trok de rest van de Motorsport Future Topsport Vlaanderen rijders naar Duitsland. Dit om er onder de deskundige leiding van Joël Smets een stage door te voeren.
 

Thor it voor meer info.


thor it
no img
22/07/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Mark Boot wint nipt voor Gunther Ghysels in Axel (VMCF)

De VMCF was op onze nationale feestdag te gast in het Zeeuwse Axel, het circuit lag er perfect bij en er werden leuke wedstrijden gereden. Bij de Inters was het Mark Boot die de overwinning naar zich toehaalde met een tweede plaats in de eerste reeks en de reekszege in de tweede reeks. Gunther Ghysels reed ook erg sterk maar kwam net tekort met de reekszege in heat één en een tweede plaats in de tweede reeks. Jilani Cambre werd mooi derde in Axel...

Thor it voor een leuke video van Marco Duerinck en de uitslagen
Klik hier voor foto's van Vepix


thor it
no img
22/07/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Videohoogtepunten Grand Prix Rusland

De reeksen waren dan wel niet al te spannend, de hoogtepunten in volgende video mogen er best wel wezen...

Check it bij Thor


thor it
no img
22/07/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Dubbel voor Cairoli, Desalle en De Dycker mee op podium

Cairoli heeft vandaag nog maar eens laten zien dat hij geen tegenstand duld door overtuigend beide reeksen te winnen. Antonio nam de holeshot voor zijn rekening voor CP377, Goncalves,Desalle Keeno en Bobryshev. Al vrij vroeg maakte de Wereldkampioen een foutje en hij viel terug naar plaats 3. Desalle nam de leiding over maar kon niet aan een oprukkende Cairoli weerstaan en werd 2e in de reeks voor Ken De Dycker. Pourcel werd nu vierde voor onze symphtieke Rus. Kevin Strijbos werd nu 9e en kan met een goed gevoel deze GP afronden. Cairoli heeft met deze overwinning nu 20 punten voor op Desalle die vandaag algemeen 2e werd voor Keeno.

Thor it voor de uitslag


thor it
no img
22/07/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Tweede reeks ook voor Herlings in Semigorje

Met een voorsprong van ruim 30seconden wist Herlings de reeks als winnaar af te sluiten. Tommy Searle was erg goed op dreef en werd 2e net voor Jeremy Van Horebeek. Herlings vergroot zijn voorsprong op dichtste achtervolger Searle tot een mooie 49 eenheden. Joël Roelants werd nu erg mooi 4e en kan zeker met een goed gevoel terugblikken op zijn Russisch avontuur. Ook goed nieuws voor Jens Getteman uit het Standing Construct team wnt hij wist nu als 16é over de finish te komen. Voor Kevin Fors en Kenny Vandueren waren er op de Yamaha Reytec geen punten weggelegd in deze reeks. Jeremy Van Horebeek wordt derde in de GP met evenveel punten als Searle maar door het betere resultaat in heat 2 is de tweede plaats dus voor de Brit. Beter nieuws is wel dat the Jerre nu nog amper 12 puntjes achter Searle staat in de huidige WK stand. Joël Roelants prijkt op plaats 4 en zal die zoals hij nu aan het rijden is ook mooi kunnen behouden.


thor it
Mx477DSMR2R StoreKTM Shop NLWMX-ShopSec Constructions

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!