Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
14/08/2012 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

Vooruitblik: Keiheuvel 2012

Eindelijk, woensdag kunnen we weer afzakken naar de Keiheuvel in Balen. De wedstrijd in Balen is een echte klassieker op de kalender en zorgt steeds voor een deelnemersveld om duimen en vingers van af te likken. Dat deelnemersveld is dit jaar ook weer van uitmuntende kwaliteit.

Rechtzetting: We publiceerden eerder dat Kevin Strijbos had afgezegt, dat blijkt niet zo te zijn, Kevin staat morgen gewoon aan de start. We excusseren ons dan ook veelvuldig voor deze fout.

Klik op Thor en lees er alles over.


thor it
no img
14/08/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Een rondje Keiheuvel

Onze Kabouter die dichtbij De Keiheuvel zijn paddestoel heeft staan ging al eens een kijkje nemen op de licht veranderde omloop. 

Klik hier voor een fotoreeks van de omloop waarop en ernaast woensdag aanstaande groot feest is...


thor it
no img
14/08/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Instapdag op De Keiheuvel

Ook dit jaar werd, voor de tiende maal reeds, een instapdag georganiseerd op de Keiheuvel in Balen als aanloop naar de internationale motorcross van 15 augustus. Op deze manier tracht KMC Mol de jongeren uit de buurt op een aangename manier te laten kennis maken met het motorcrossen. Onder deskundige leiding kunnen ze rijden op een aantal verschillende motoren, en hopelijk kan men ze zo warm maken om de volgende jaren ook naar de Keiheuvel af te zakken. Mogelijk als actief sporter, maar even graag als ‘echte liefhebber’ naast de omloop. Een fotoverslag van deze dag is te vinden op deze link

 

thor it
no img
13/08/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Jimmy Huysmans en Kevin van Geldorp winnen in Rutten (VBM)

De VBM was afgelopen weekend te gast in Rutten, Jimmy Huysmans won bij de Inters MX1 met een tweede plaats in de eerste reeks en de reekszege in de herneming. Frederic Weigert deed het net andersom en werd tweede in de eindstand voor Jeremy Renkens die derde en vierde werd. Bij de inters MX2 was de zege voor Kevin van Geldorp, hij liet Frederik Daenen achter zich, Bjorn Nouwen werd derde. De zege bij de Inters B was voor Bart Vanhove.

Thor it voor de uitslagen
Klik hier voor foto's van Rolly


thor it
no img
13/08/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Begrafenis Staf van Nijnatten

De familie van de jammerlijk verongelukte Staf Van Nijnatten zou graag een erehaag vormen met piloten en hun motoren als de kist de kerk verlaat na afloop van de begrafenis.
De begrafenis zal plaats vinden op vrijdag 17 augustus om 10 uur in de parochiekerk van O.L.-Vrouw te Wuustwezel. Uiteraard wordt gevraagd de motoren niet te starten tijdens de dienst.
Op donderdagavond is er een gebedswake om 19u30.
Online condoleren kan via www.uitvaartcentrum-hofmans.be


thor it
no img
13/08/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Nieuwe modellen Yamaha 2013 binnen bij Leon Sagaert

De allernieuwste modellen van de zo gegeerde Yamaha zijn nu reeds op voorraad bij Leon Sagaert. Wie dus van plan is om zijn oude motor in te ruilen voor een nieuwe Yamaha of wenst over te stappen naar dit merk weet waar naartoe. Wil je eerst eventjes testen met dit gloednieuwe model dan volstaat het om een afspraakje te maken en men kan je verder op weg helpen. Allen naar Leon Sagaert voor de nieuwe Yamaha's.

 


thor it
no img
13/08/2012 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

Nagl & Ramon tonen hun klasse op de RBPN in Mill

Afgelopen weekend werd in het Nederlandse Mill de eerste "Red Bull Pro National" op het vasteland verreden, de normaal Britse competitie kwam test draaien op het Europese continent. Met Marc De Reuver, Max Nagl, Steve Ramon en de vaste RBPN piloten zoals Gert Krestinov en Elliott Banks Brown kon de wedstrijd in Mill een mooie deelnemerslijst voorleggen. Klik op Thor en lees wie er met de bloemen ging lopen.


thor it
no img
12/08/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Voorstelling van de nieuwe Eks - Brand brillen in de MX477 stand op de Keiheuvel

Met klinkende namen als Electric Slime, Pearl White, Fast Black , Patriot Red  …  Kan niemand nog aan de nieuwe Eks-Brand voorbijgaan. Eén voor één weer  mega coole , vette brillen met de nog steeds ongeëvenaarde kwaliteit  die de Eks-brands zo populair gemaakt heeft in zowel  Amerika als Europa! Wees welkom in de Eks- Brand familie waar ook  Kevin Strijbos, Mike Alessi , en vele anderen hun thuis  reeds gevonden hebben. (en volgend jaar nog enkele grote toppers!!) 
Kom gerust een kijkje nemen op de MX477 stand  op de Intenationale  Motocross van de Keiheuvel op 15 augustus in Balen en maak kennis met de leuke lanceringspromotie...

Thor it voor een overzicht van de nieuwe modellen


thor it
no img
12/08/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Jarige Sven Breugelmans steelt de show op thuiswedstrijd.

VLM was te gast in Rijkevorsel waar de organisatie in handen lag van ex inter Erwin Buys.Er waren kosten noch moeite gespaard bij de aanleg van het circuit. Ook de weergoden waren hen goedgezind en dat zorgde ook voor een mooi aantal toeschouwers. Kenny Janssens zette 's morgens de snelste tijd nee van het 31 koppige deelnemersveld bij de internationalen.

 
Thor it voor een verslag van Carine

thor it
no img
12/08/2012 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

Wie kiest Roger DeCoster?

Neen de titel van dit artikel slaat niet op een flauw gekruid reality programma waarin "The Man" opzoek gaat naar een vrouw, neen helaas. DeCoster heeft daarintegen dan wel weer zijn keuzes voor het Amerikaanse motorcross des naties team bekend gemaakt op de national van Southwick. De Europeanen, inclusief de Belgen, weten nu wie ze in Lommel partij zullen moeten geven. Het gekozen drietal is...


thor it
no img
11/08/2012 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

Mooie kans dient zich aan voor J. Lieber

Vandaag bereikte ons uit goede bron het nieuws dat Julien Lieber tot het eind van het seizoen zal uitkomen voor het Rockstar Energy MX2 Suzuki team. Julien Lieber zal in het Suzuki team de vervanger worden van Harri Kullas en Petar Petrov.


thor it
no img
11/08/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Soleco -Mxworld Team in La Chinelle

Dit weekend staat de 33st editie van de 12 uur van La Chinelle op het programma. Mxworld vond in Soleco een uitstekende partner om een team in te zetten. Soleco is een van de grootste bedrijven in België die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van zonnepanelen! Als rijders werden Davy Vanderheyden, actief in het Bk enduro, Pieter Geerts is een multi-functioneel atleet, leerkracht LO met als hobby Mx en als derde rijder was Marcel Dirks van Mxworld de vrijwillige Chinees. Het team heeft als doel om deze eerste keer goed aan de finish te komen. De start wordt zaterdagnacht om 12 uur gegeven, er wordt dan gereden tot 6 uur zondagmorgen. Een tweede start vind zondagmorgen om 10 uur plaats met de finish om 16 uur. La Chinelle ligt in het Waalse dorp Franchimont, de inkom is gratis waardoor er misschien weer rond de 35.000 toeschouwers worden verwacht.

Thor it voor een teamfoto


thor it
no img
10/08/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

De Rijders komen binnen in Mill voor de Red Bull Pro Nationals 11-12 aug.

De teamtrucks rijden Mill binnen en we zijn klaar voor de eerste Red Bull Pro National race in Europa.
Tussen de rijders die inmiddels al gearriveerd zijn, zit supersnelle Nederlandse tiener Micha Boy De Waal van het Beursfoon Suzuki team.

Thor it voor meer en een rondje in Mill


thor it
no img
10/08/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

KTM 2013-modellen binnen bij Racing Center

Alle KTM-modellen 2013 zijn momenteel binnen en zijn op stock leverbaar alsook de lang verwachte SX 85. Kom snel naar www.racingcenter.be in Deurne (Antwerpen).


thor it
no img
10/08/2012 | posted by Geert | reactie(s)

18-19/08 BMB Challenger Cup in Herzele

Na de eerdere afgelasting op 21-22 juli wegens de aanhoudende regenbuien, waarbij het nu eerder stofferig is en daar kan aan gewerkt worden, doen AMC Evergem en MC Herzele op 18-19 augustus 2012 een nieuwe poging om hun wedstrijd op de natuurlijke en heuvelachtige omloop "Hof ter Goten" te laten doorgaan. Het is de eerste maal dat BMB in het Oost Vlaamse Herzele zo een mooi parcours ter beschikking krijgt.

Thor it voor meer info.


thor it
no img
10/08/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Video Grand Prix Tsjechie

Moto stuurde opnieuw Chewymedia naar de Grand Prix MX1-MX2 in het Tsjechische Loket waar traditioneel veel Belgen naartoe trekken. 

Check the video by Thor


thor it
no img
10/08/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Gustaaf (Staf) van Nijnatten overleden

 

Staf  was al meer dan 40 jaar actief crosser (sinds kort ook bij oldtimers en enkele weken geleden nog bij de golden heroes bij Everts and Friends). Staf kwam woensdag in het Nederlandse Baarle Nassau ten val met de motor en overleefde de klap niet. 
We wensen familie en vrienden van Staf veel sterkte toe...

thor it
no img
10/08/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Een kijkje achter de schermen van de Red Bull Pro Nationals op 11-12 augustus!

 

Na weken van voorbereidingen achter de schermen laten wij jullie graag alvast een voorproef zien van alle werkzaamheden in Mill voordat de Red Bull pro nationals van start zal gaan as weekeinde op 11 en
12 augustus....
 
Thor it voor enkele foto's
Voor meer informatie zie www.redbullpronationals.com
 

thor it
no img
10/08/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Nieuwe UFO-kledij voorgesteld op de Keiheuvel

UFO is trots te kunnen melden dat de volledige 2013-lijn tijdens het Belgisch Kampioenschap op de Keiheuvel zal worden voorgesteld. Kom allen gerust een kijkje nemen aan de UFO Truck op 15 augustus....


thor it
no img
10/08/2012 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

Australische Nationals - Round Up

Schuldig, ik pleit schuldig. De Australische nationals ben ik even uit het oog verloren daarom geef ik u dan ook even deze round up, want onze favorite kiwi, Josh Coppins, staat momenteel aan de leiding voor het kampioenschap en dat zoals u waarschijnlijk al gelezen heeft in zijn laatste jaar. Klik op thor en lees meer.


thor it
no img
10/08/2012 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

Steve Ramon maakt officiele comeback

Vandaag is bekend geraakt dat Steve "The Bomb" Ramon op de Red Bull Pro National in Mill zijn comeback zal maken in een officiële wedstrijd. De tweevoudig wereldkampioen die op 31 Juli van vorig jaar zwaar ten val kwam in zijn thuis Grand Prix van Lommel en daar een zwaar nekblessure aan overhield denkt voldoende hersteld te zijn. Toch tempert de immers goedlachse west-vlaaming meteen de verwachtingen; "Het is geen geheim dat ik graag terug wil rijden verteld Ramon. De race in Mill is dan ook ideaal voor mij. Ik hoop alleen maar dat mijn fans niet meteen teveel van me verwachten. Ik ben nog een beetje roestig, maar ik kijk zo enorm uit om terug in actie te kunnen komen" aldus Steve Ramon. Wij wensen Steve alvast veel succes en willen van hieruit zeggen: RESPECT STEVE!


thor it
no img
09/08/2012 | posted by Frederik | reactie(s)

MX Simulator - Meer dan een motorcross game

Iedereen kent wel een motorcross spel. In de begin jaren 2000 kwam mxrider uit op de playstation. Met replica circuits en de met de bekende namen van toen. Daarna begon de MX Vs. ATV reeks zich op te dringen, met unleashed als eerste klepper uit deze leuke reeks. Daarna kregen we nog MX Vs. ATV on the edge, Untamed, Reflex en de door iedereen gekende Alive. Enkele maanden terug kregen we er weer een nieuw motorcross spel bij. Mud the game, gebaseerd op het huidige wereldkampioenschap, inclusief Cairoli, Desalle, Herlings en andere sterren. Maar kennen jullie MxSimulator? Klik Thor en lees meer.


thor it
no img
09/08/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Leon Sagaert stage : AVESNES SUR HELPE

Het Leon Sagaert Team kan terugblikken op een eerste geslaagde stage. Een 40-tal piloten boden zich al reeds op maandagnamiddag aan. Ook de stageleiders Manuel Priem en Maarten Govaert waren al reeds een dag op voorhand op het appel.

Thor it voor meer info.


thor it
no img
09/08/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Belgische selectie zijspan en quadrijders bekend voor Oss.

 Via de persverantwoordelijke voor de Belgische selectie bij de landenprijs zijspannen en quads ontvingen we in opdracht van Teammanager Rene Loods volgend schrijven.

Thor it voor meer info.


thor it
no img
08/08/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Video VLM Balenberg

Patrick Luyten trok zondag met zijn videocamera naar de VLM op de Balenberg voor misschien wel een laatste keer een VLM wedstrijd waar Sven Breugelmans de beste was bij de inters maar veel ogen waren gericht op Danny Wauters die een eenmalig optreden in petto had...

Thor it of surf naar www.mxpatrick.tk


thor it
Mx477Sec ConstructionsR2R StoreWMX-ShopKTM Shop NLDSM

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!