Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
08/08/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Fotoreeks voorbereiding Belgisch Kampioenschap op de Keiheuvel

Geen enkele echte crossliefhebber vraagt zich af wat hij vandaag over exact één week heeft gedaan. Hij is ’s morgens opgestaan, na de dagelijkse rituelen heeft hij moeder (en/of) de vrouw een heel gelukkige moederdag gewenst en is, al dan niet met haar en de rest van de familie, naar de Keiheuvel vertrokken voor zijn jaarlijkse klassieker. Trekje ging vandaag als eens een kijkje nemen hoe het er op de Kempische duin bijligt. Er was al wat werk verzet, een aantal leden van KMC Mol waren nog bezig en volgens hem komt het dik in orde tegen 15 augustus.

Zijn foto’s zijn te vinden op deze link


thor it
no img
08/08/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Deelnemers bekend van de Pro National klasse tijdens de Red Bull Pro Nationals 11&12 augustus!

Grote namen uit de motorcrosswereld bereiden zich voor om de strijd met elkaar aan te gaan in Mill wanneer de Red Bull Pro Nationals voor de eerste keer voet aan wal zal zetten in Europa. Maar liefst 6 GP-winnaars zullen aan de start verschijnen op het voormalige GP-circuit. De Rus Evgeny Bobryshev die voor het Honda fabrieksteam uitkomt, heeft zich vandaag ook nog aangemeld als rijder om achter het starthek te gaan staan naast rijders als Max Nagl uit het Red Bull KTM fabrieksteam, Kevin Strijbos uit het Engelse HM Plant KTM team, snelle Nederlander Marc de Reuver, Fransman Nicolas Aubin en uit Letland Gert Krestinov.

 
Thor it voor meer hierover

thor it
no img
08/08/2012 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

Josh Coppins heeft groot nieuws

De sympathieke Nieuw Zeelander had afgelopen weekend op de 8ste manche van het Australisch motorcross kampioenschap een grote aankondiging te doen. Op die 8ste manche die hij trouwens won, later zeker meer hier over, kondigde de voormalige vice wereldkampioen zijn afscheid van de actieve competitie sport aan. Klik op Thor en bekijk de aankondiging.


thor it
no img
08/08/2012 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

Kledinglijn van Team Belgium

De nieuwe kledinglijn t.v.v. "Team Belgium" is terug en dit jaar is deze met petjes, T-shirts, sweatshirts met kap, sjaals en paraplu’s uitgebreider dan ooit! De stand met deze schappelijk geprijsde kledij zal op verschillende bonden en wedstrijden te vinden zijn. De opbrengst van de verkoop gaat naar onze nationale trots, naar ons team dat ons in Lommel aan de overwinning zal helpen.


thor it
no img
07/08/2012 | posted by Sven van Mieghem | reactie(s)

Goed nieuws voor Jordi van Mieghem en Motorsport Future Topsport Vlaanderen

Vrijdagavond , Jordi moest zich terug aanbieden in het ziekenhuis te Herentals , vorige onderzoek was er sprake dat er misschien kans was dat er terug aan de motor mocht worden gedacht na vijf maanden. Eigenlijk een maand vroeger dan er na de eerste operatie was vooropgesteld maar de revalidatie werd dan ook nauwgezet uitgevoerd.

Thor it voor meer info.


thor it
no img
07/08/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Moeilijke Gp voor Kevin Strijbos

Van podiumkandidaat tot zelfs een plaats buiten de toptien, dat was wat er gebeurde met Kevin Strijbos in Loket. Strijbos kampt met een onsteking op een plaats die zitten moeilijk maakt, op zaterdag had hij getuige zijn tweede plaats niet al teveel last van die abses maar zondag kon de HM Plant KTM-rijder nauwelijks zitten wat hem het rijden wel erg moeilijk maakte. Toch wilde hij niet opgeven en streed voor elk punt met de veertiende plaats als resultaat.... We wensen hem alvast spoedig beterschap zodat hij zijn zesde plaats in het wereldkampioenschap kan verdedigen.


thor it
no img
07/08/2012 | posted by Standing Construct | reactie(s)

Standing Construct Racing MX2 op KTM in 2013!

Standing Construct Racing MX2 kan met gepaste trots laten weten dat het vanaf 2013 een officieel KTM- team wordt.

Thor it voor meer info.


thor it
no img
07/08/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Linswood Winx Mousses in La Chinelle

Linswood wenst hun rijders veel succes tijdens de 12 uren van La Chinelle aankomend weekend.

Vele toprijders zullen gebruik maken van de Winx mousses om banden problemen te voorkomen.

thor it
no img
07/08/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Twin Air bestaat 40 jaar!!

 

Veertig jaar geleden heeft Twin Air de eerste foam luchtfilter ontwikkeld en op de markt gebracht. Tot op de dag van vandaag levert marktleider Twin Air alle luchtfilters en toebehoren voor uw Motoren. Klik op "Thor" voor een kort 40-jarig jubileum filmpje over Twin Air.
 
Voor meer informatie kijk op de website of volg Twin Air op facebook:
 

thor it
no img
06/08/2012 | posted by CDS | reactie(s)

Kevin Fors zet puntenreeks verder in Loket

Met een weekendje rust kregen de teams en hun rijders de gelegenheid even te recupereren van de verre verplaatsingen naar Letland en Zweden. Begin augustus staat traditioneel de GP van Tsjechië in Loket op de kalender. Langs de mooie natuurlijke omloop heb je een prachtig zicht op het kasteel van Loket en de omliggende natuur. Bovendien was de zon nog eens van de partij en kregen we een prachtig race weekend. 

 
Thor it voor een volledig verslag van het Kemea Team

thor it
no img
06/08/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

De VBM leeft nog!! Jeremy Renkens wint in Borgloon

Er kwamen heel wat piloten en toeschouwers opdagen voor de VBM-wedstrijd in Borgloon. Jeremy Renkens won met een dubbele reekszege bij de Inters MX1 A voor Jimmy Huysmans en Frederic Weigert. Bij de Inters MX2 was Frederik Daenen de beste voor Bjorn Nouwen en Danielle Drooghaag. Bij de inters B was de zege voor Niels Haccuria...

Thor it voor de uitslagen
Klik hier voor de foto's van Rolly Pics


thor it
no img
06/08/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Korte reactie Jeremy van Horebeek

In navolging van het eerder gepubliceerde bericht willen we toch ook even de ware toedracht zetten! Het is steeds leuk te weten dat de toppers ook onze site lezen en indien nodig kunnen ingrijpen!

Daarom heeft Jeremy me gevraagd om te melden dat hij weldegelijk als eerste werd gecontacteerd ivm voor volgend jaar bij KTM.  Maar blijkbaar heeft The Jerre zelf beslist om voor iets nieuws te kiezen en is hij niet aan de deur gezet door de mensen van KTM!

Correcte info is nodig daarom deze rechtzetting, met dank aan Jeremy om ons te verwittigen!


thor it
no img
06/08/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Ken de Dycker bij KTM in 2013!

Gisteren is bekend gemaakt dat Keeno ook volgend jaar ploegmaat van Antonio Cairoli blijft. Wat wij bij Everts&Friends reeds voor halve waarheid wisten is nu dus duidelijk geworden. Ze kiezen bij KTM in het WK MX1 dus resoluut voor teamspirit en zijn er van overtuigd dat Antonio nog extra titels zal aanleveren. Geen jeugdig talent naast Cairloi want dit zou de goede sfeer kunnen verstoren.... Het lijkt er inderdaad dus op dat KTM alles op alles wil zetten in de States

Thor it voor meer info.


thor it
no img
05/08/2012 | posted by Carine Discart | reactie(s)

Alle ogen waren gericht op het weder optreden van Danny Wauters op de Balenberg te Baal-Tremelo.

Voor de tweede maal dit seizoen en misschien wel voor de laatste keer streek VLM neer op de Balenberg te Baal-Tremelo. Deze organisatie lag in handen van MC De Heidecrossers. Voor het eerst in de geschiedenis reden er op zaterdag ook de jeugdpilootjes. Maar het weekend stond vooral in het teken van het éénmalig weder optreden van Danny Wauters. Wauters reed deze wedstrijd na een belofte aan voor hem heel dierbaar persoon Chris Steens die jammer genoeg niet meer onder ons midden is. Danny starte met het startnr 803, dat was Chris haar geboorte datum 8-03. Een emotioneel gebeuren voor de familie van Chris maar de generaal kwam zijn belofte na en maakte Chris haar wens waar.

Thor it voor meer en de uitslagen

thor it
no img
05/08/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

MotoXL Summer sale laatste ronde

Bij MotoXL kun je nog steeds voordelig jezelf aankleden voor de (na)zomer! Alle shirts zijn speciaal ontworpen voor de stijlvolle motocrosser en zijn van goede kwaliteit en pasvorm.

Alles is nog steeds erg aantrekkelijk geprijsd voor iedere motocross liefhebber, dus cross naar www.MotoXL.com en geniet nog van de laatste periode aan voordeel.


thor it
no img
05/08/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Antonio Cairoli viert zijn 50st Gp-zege in Loket!

Opnieuw was Antonio Cairoli de sterkste in de MX1-klasse, de Italiaanse KTM-rijder pakte in Loket zijn 50st Grand Prix-zege. In de tweede reeks kreeg Antonio de zege niet cadeau, hij moest niet alleen zijn teammaat Max Nagl voorbij maar ook rechtstreekse concurrenten Christophe Pourcel en Clement Desalle en moest daarvoor alles uit de kast halen maar met succes. Onze Landgenoot Desalle werd tweede wat hem de derde plaats op het podium opleverde, Pourcel werd met de derde plaats tweede in de eindstand. Ken de Dycker werd nu achtste wat hem de zesde plaats in de eindstand opleverde. Kevin Strijbos werd twaalfde in de tweede reeks en veertiende in de eindstand. Jeremy Delince die zijn eerste Gp van het seizoen reed behaalde geen punten...

Thor it voor de uitslagen


thor it
no img
05/08/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Jeffrey Herlings wint rechtstreeks duel van Searle

Het is er dan toch van gekomen, een rechtsteeks duel tussen de twee sterkste rijders van de MX2. Jeffrey Herlings toonde zijn ware klasse en reed naar twee reekszeges in het Tsjechische Loket. Jeremy van Horebeek reed driekwart wedstrijd aan de leiding in de tweede manche maar moest uiteindelijk de duimen leggen voor Herlings. Searle reed Herlings in een rechtstreeks duel van de motor maar werd later nog door de Nederlander zelf op de "vingers getikt", klasse van Herlings. Joel Roelants kende een moeilijke GP en moest zich tevreden stellen met tiende en negende plaats....

Thor it voor de uitslagen


thor it
no img
05/08/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

KTM controleert in eerste reeksen Loket...

Met Jeffrey Herlings en Antonio Cairoli als winnaars in respectievelijk de MX2 en MX1-klasse mag KTM opnieuw hopen op een dubbelslag. Pech was er echter voor man in vorm, Jeremy van Horebeek, hij moest ongeveer halverwege opgeven met mechanische problemen, meteen lag de weg open voor Searle om de tweede plaats te pakken voor JM Racing-rijder Jake Nicholls. In de MX1 bleef Christophe Pourcel wereldkampioen Cairoli goed volgen maar kon hem nooit bedreigen. De derde plaats was verrassend voor de terugkerende Max Nagl, Desalle werd vierde, De Dycker zevende en Kevin Strijbos pakte een mindere vijftiende plaats...

Thor it voor de uitslagen van de eerste reeks


thor it
no img
04/08/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Jarni Kooij maakt wederoptreden tijdens stage met Jurgen Van Bellingen

Jarni Kooij die tijdens de NK wedstrijd in het Nederlandes Axel zijn sleutelbeen had gebroken is terug op de motor. Het wederoptreden is vlot verlopen en was gelijk gekoppeld aan een doorgedreven stage in Noord Frankrijk met Jurgen Van Bellingen en Kevin Wouts als leermeesters.

Thor it voor meer info.


thor it
no img
04/08/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Herlings en Cairoli in Loket, maar knalprestatie van Kevin strijbos!

12e GP in een rij van 16, en deze keer zijn we te gast in Loket. Hier krijgen de rijders nog eens een echte Grand Prix track voor de wielen geschoven. Geen afhellende bochten of extra waves, nope een track zoals vele mx fans willen zien.

Thor it voor meer info.


thor it
no img
04/08/2012 | posted by Thor | reactie(s)

Thor presenteert collectie 2013!!

Thor is trots om haar 2013-collectie te tonen, de collectie ziet er zoals je wel van een wereldtopmerk mag verwachten voortreffelijk uit. Broeken, shirts, handschoenen, laarzen, beschermkleding, brillen en nog veel meer in de Thor S13-collectie...

Thor it voor de video en meer info over de Thor-dealers


thor it
no img
04/08/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Rolly is winnaar Mx477-fotowedstrijd juli

Is het een vliegtuig is het een vogel nee dat is het niet het is Rolly die je op de moto ziet !
De maand juli heeft toch wel een rare vogel als winnaar ,ons allen wel bekende fotograaf Rolly van www.rolly-pics.be
Die hier geshoot wordt door zijn lieftallig vrouwtje Bertje ,wat zij allemaal heeft moeten doen om dit mooie plaatje vast te leggen laten we in het midden J wel weten wij dat er een waardebon van 50 eurotjes klaarligt voor de crossende fotograaf proficiat!

Klik hier voor de volledige toptien

De maand augustus is ook reeds online gezet !

 


thor it
no img
04/08/2012 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

Loretta Lynns tot nu toe!

Op de Loretta Lynn ranch in Amerika is voorgaande dinsdag wederom de grootste amateur motorcross wedstrijd van de wereld van start gegaan. Vorig jaar leverde dit evenement winnaars als Justin Bogle en Kyle Peeters op, beide nu een vaste waarde in het AMA motorcross en supercross wereldje. Dit jaar zal dit niet anders zijn en zullen de namen van de "Loretta" winnaars de toekomstige MXDN tegenstanders worden van onze Graulus'en, Fors'en, Lieber's en andere Renkens'en. Opvallend dit jaar is het aantal niet Amerikanen, waaronder o.a. Australiërs en Zuid Amerikanen, dat toch elk jaar langzaam stijgt. Klik op Thor en wij zorgen dat u weer helemaal mee bent tot nu!


thor it
no img
03/08/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Kijkje op het circuit in Loket op vrijdag

Wilco was op vrijdag al in Loket voor een kleine fotoreeks...

Check it out


thor it
no img
03/08/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Laat nog snel deze zomer je vering afstellen door Technical Touch...

 

Zweden, Letland, Rusland …  en hop weer naar Loket.
 
Ondanks de vakantieperiode, staan onze techniekers niet stil. 
 
Maar ze denken ook aan jou ! 
 
Ook in augustus zijn we weer paraat. 
 
Kom langs en sluit de vakantie af met een mooi paar afgestelde veringen. (klik hier voor de KYB-kalender)
 

thor it
Sec ConstructionsMx477DSMR2R StoreWMX-ShopKTM Shop NL

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!